Menu

Futbal

Liga majstrov

Leicester City – FC Porto

1:0

koniec (1:0)

27.09.2016, 20:45 • King Power Stadium • Skupina G • Miroslav Kováčik

Tipsport: 2.7 3.15 2.8

90+3

Na posledných 60 sekúnd vybieha na trávnik aj Ahmed Musa. Naopak, dnešný zápas sa končí pre útočníka Jamieho Vardyho.

88

Riyad Mahrez má zrejme nejaké zdravotné problémy, a tak musí byť tesne pred koncom vystriedaný. Na jeho miesto prichádza Demarai Gray.

83

83. Jesús Manuel Corona (PRT)

83

Porto mohlo vyrovnať! Dánsky brankár Kasper Schmeichel nebol istý vo vzduchu, loptu poslal len na nohu Jesúsa Manuela Coronu, ale ten volejom trafil len ľavú žrď.

82

Prvýkrát v zápase strieda aj Claudio Ranieri. Na ihrisko prichádza Andy King, ktorý nahradzuje strelca zatiaľ jediného gólu – Islama Slimaniho.

78

Posledné striedanie v podaní hostí. V dnešnom zápase skončil nevýrazný Óliver Torres a na jeho miesto prichádza Jesús Manuel Corona.

63

Striedanie v tíme FC Porto: z ihriska odchádza André André, prichádza Héctor Herrera.
Striedanie v tíme FC Porto: z ihriska odchádza Adrián López, prichádza Diogo Jota.

54

V súboji bez lopty fauloval Robert Huth. Nemecký obranca dostáva žltú kartu a navyše budú hostia rozohrávať priamy kop z približne 20 metrov.

49

Ani v druhom polčase sa rozhodne nehrá v rukavičkách. Danilo Pereira nechtiac kopol Islama Slimaniho do tváre, a tak dostáva žltú kartu aj on.

35

A mohlo byť vyrovnané! Miguel Layún z priameho kopu veľmi pekne zakrútil loptu, ale trafil len bočnú sieť brány Kaspera Schmeichela.

32

A ďalšia žltá karta. Tentokrát ju za svoj nevyberavý zákrok na Ólivera Torresa dostáva strelec úvodného gólu Islam Slimani.

25

25. Islam Slimani (LEC) - 1:0

25

Leicester City dáva gól! Domáci tím sa dostáva do tesného vedenia. Riyad Mahrez sa zaskvel parádnym centrom z pravej strany, našiel ním ISLAMA SLIMANIHO, ktorý z bezprostrednej blízkosti hlavičkuje do siete – 1:0.

24

Ešte pred zahraním priameho kopu dostal žltú kartu za nešportové správanie aj Jamie Vardy. Následne Riyad Mahrez trafil len múr portugalského klubu.

23

Navyše, predchádzajúci súboj sa nezaobišiel bez žltej karty, a tak sa Otávio stáva druhým potrestaným hráčom v zápase.

21

Cüneyt Çakır prvýkrát vyťahuje žltú kartu. Za svoj taktický faul v strede ihriska ju od tureckého rozhodcu dostáva hosťujúci stopér Felipe.

10

Pohrozili aj domáci. Christian Fuchs predviedol povestné dlhé vhadzovanie, Iker Casillas mierne podcenil situáciu a veľa nechýbalo k tomu, aby sa presadil Robert Huth.

3

Hostia sa po chybe Kaspera Schmeichela dostali do šance. Dánsky brankár zle vybehol a mal šťastie, že Brazílčan Otávio minul strelou z diaľky opustenú bránu.

Leicester City – FC Porto

1:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 25. Slimani

Karty:   24. Vardy (LEC), 32. Slimani (LEC), 54. Huth (LEC) – 21. Felipe (PRT), 23. Otávio (PRT), 49. D. Pereira (PRT)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 0:8. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 24:16.

Leicester City: Schmeichel – L. Hernández, Morgan (C), Huth, Fuchs – Mahrez (88. Gray), Drinkwater, Amartey, Albrighton – Slimani (82. A. King), Vardy (90+3. A. Musa).
Náhradníci: Zieler – A. Musa, A. King, Schlupp, Simpson, Okazaki, Gray.

FC Porto: Casillas – Layún, Felipe, Marcano, Telles – André (C) (63. H Herrera), D. Pereira, Ó. Torres (78. J. M. Corona) – André Silva, Adrián López (63. Diogo Jota), Otávio.
Náhradníci: Sá – Boly, Neves, Depoitre, H Herrera, J. M. Corona, Diogo Jota.

Rozhodca: Cüneyt Çakır (TUR)