Menu

Motorsport

Formula 1

Veľká cena USA

Lewis Hamilton

koniec zavodu

23.10.2016, 21:00 • Richard Eisner

Koniec závodu.

56

Lewis Hamilton pretína cieľovú čiaru a víťazí vo VC USA!

52

Carlos Sainz urobil chybu! V nešťastnom prebrzdení spomalil Massu, ktorého ťukol Alonso. Tento incident bude vyšetrovaný až po pretekoch.

40

V dôsledku zlého upevnenia Iceman odstupuje z pretekov.

39

Čo sa to deje? Kimi Raikkonen ostáva stáť na konci boxovej uličky. Jedno koleso ostalo zle upevnené a s tým je prísne zakázané vyraziť na trať.

31

V dôsledku Verstappenovej poruchy je spustený virtuálny safety car.

31

Max Verstappen odstavil svoj Red Bull mimo trať a VC USA pre neho končí. Dnes je tretím odstupujúcim.

30

Ďalšia chyba v stajni Red Bull a tentokrát osudová. Max Verstappen hlási problém s motorom a výrazne znižuje svoju rýchlosť.

27

27

Obrovská chyba v stajni Red Bull! Max Verstappen prišiel bez vyzvania do boxov, kde ho nikto nečakal. Aj tak reakcia mechanikov bola rýchla, ale trvalo to vyše 10 sekúnd.

18

Esteban Guttierez finálne odstupuje z pretekov, kvôli probléme s pneumatikou a hriadeľou. Stáva sa dnešným druhým odstupujúcim.

17

17

Esteban Guttierez má problém! Jeho dobre rozjazdená VC USA narazila na problém s pneumatikou. Prepadá sa na posledné miesto a mieri do boxov.

3

Nico Hulkenberg v pretekoch končí.

1

Máme tu štart! Do kopca a následnej ľavotočivej zákruty sa ako prvý dostal Lewis Hamilton, za ktorého sa drzo dostáva Ricciardo. Nico Rosberg sa prepadáva na tretie miesto.

Závod práve odštartoval.

Veľká cena USA

Lewis Hamilton

koniec zavodu

Späť na online