Menu

Futbal

ePojisteni.cz liga (CZ)

FC Viktoria Plzeň – AC Sparta Praha

1:0

koniec (1:0)

23.10.2016, 18:00 • Doosan Arena, Plzeň • 11. kolo • Marek Kratochvíl (@marekratochvil), Michal Belšán (@belly11mb) cz

90

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jakub Hromada, přichází Jan Baránek.

87

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Milan Petržela, přichází Aleš Matějů.

78

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Vjačeslav Karavajev, přichází Josef Šural.

77

Costa Nhamoinesu si nyní počínal až příliš tvrdě a nakopnul Tomáše Poznara. Rozhodčí Hrubeš nekompromisně vytahuje žlutou kartu.

73

Na centr Martina Zemana si sice nikdo nenaskočil ideálně, balon se ovšem posléze odrazil k Patriku Hrošovskému, jehož ránu zpoza hranice vápna srazili obránci na rohový kop!

68

Ze hřiště odchází střelec zatím jediné branky Michael Krmenčík. Na hrotu útoku ho nyní nahradí Tomáš Poznar.

65

Dlouhý centr Bořka Dočkala odhlavičkovali viktoriáni k Martinu Zemanovi, kterého zfauloval Ondřej Mazuch. A hostující stoper dostává žlutou kartu.

63

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází David Lafata, přichází Costa Nhamoinesu.
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Lukáš Juliš, přichází Matěj Pulkrab.

49

Za záchrannou brzdu zatáhl při následném brejku domácích Ondřej Zahustel, který obětoval žlutou kartu, aby zastavil Limberského.

49

Lukáš Hejda zachyboval v rozehrávce a David Lafata se posléze pokusil přelobovat domácího brankáře, který však na poslední chvíli vyrazil míč vedle branky!

42

Michal Kadlec teď zcela mimo balon podstoupil souboj s Krmenčíkem, načež se oba fotbalisté skáceli k zemi. Po odpískání faulu sparťanskému obránci následovaly protesty z jeho strany a žlutá odpověď sudího Hrubeše.

31

No a teď se málem trefil do vlastní sítě Hubník! Nebezpečný centr odvracel hlavou na rohový kop, míč ale jen těsně přelétl břevno Kozáčikovy brány a otřel se o horní stranu sítě.

29

Rychlý brejk skončil soubojem Krmenčíka s Holkem ve vápně Sparty. Plzeňský útočník jej neustál a viktoriáni se dožadovali odpískání pokutového kopu, rozhodčí Hrubeš jej ale nenařizuje.

26

Plzeň právě vstřelila branku!
Viktoria jde do vedení! Po rohovém kopu zůstali domácí nastěhovaní před Koubkem, čehož dokázali dokonale využít. Odražený míč se dostal k Hubníkovi, který jej krásným centrem poslal přímo do kapsy mezi gólmana a obranu. MICHAELU KRMENČÍKOVI pak už stačil jediný dotek, aby balon postrčil kolem Koubka do sítě – 1:0.

24

Po sklepnutí na Dočkala a obstřelu sparťanského záložníka na zadní tyč se opět vyznamenal Kozáčik. Ten se za balonem ukázkově natáhl a vyrazil jej na roh.

20

Ostrý šlapák proti Hromadovi teď vytáhl Lukáš Mareček, a po zásluze byl za něj také odměněn žlutou kartou.

12

Po zaváhání plzeňské obrany měl první větší šanci v utkání Václav Kadlec. Z levé strany zakončoval proti Kozáčikovi, ten ale včas vyběhl a výborným zákrokem uhájil dosavadní bezbrankový stav!

FC Viktoria Plzeň – AC Sparta Praha

1:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 26. Krmenčík (Hubník)

Karty:   20. Mareček (SPA), 42. Michal Kadlec (SPA), 49. Zahustel (SPA), 65. Mazuch (SPA), 77. Nhamoinesu (SPA)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:8.

FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Hejda, Hubník (C), Limberský – Hrošovský, Hromada (90. Baránek) – Petržela (87. Matějů), Hořava, Zeman – Krmenčík (68. Poznar).
Náhradníci: Bolek – Poznar, J. Kovařík, Matějů, Kaçe, Baránek, Bakoš.

AC Sparta Praha: Koubek – Karavajev (78. Josef Šural), Mazuch, Mario Holek, Michal Kadlec – Zahustel, Mareček, Dočkal, V. Kadlec – Lafata (C) (63. Nhamoinesu), Juliš (63. Pulkrab).
Náhradníci: Miller – Pulkrab, Holzer, Havelka, Josef Šural, Nhamoinesu, Mustedanagič.

Rozhodca: Hrubeš – Nádvorník, Pelikán

Diváci: 11 651 (vyprodáno)