Menu

Futbal

Holandská Eredivisie

Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam

1:1

koniec (0:0)

23.10.2016, 14:30 • Stadion Feijenoord, Rotterdam • 10. kolo • Michal Konvalina cz

Tipsport: 2.45 3.3 2.8

To je ode mě pro tuto chvíli vše, děkuji Vám za pozornost. Přeji příjemný zbytek nedělního dne a těším se zase někdy u společného sledování sportovních událostí, na počtenou! (16:29:49)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 9:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:12.
První De Klassieker letošní sezóny končí remízou. Ta asi není zasloužená, vzhledem k tomu, kolik šancí si týmy dokázaly vypracovat, na to se ale nikdo ptát nebude. Důležité je, že oba celky si připíší po jednom bodu a pro domácí Feyenoord jde o vůbec první bodovou ztrátu v této ligové sezoně.

Ráz druhé půle určily dvě šance Kaspera Dolberga. Mladý dánský forvard Ajaxu tu první v 55. minutě proměnil a ve druhém případě nebyl daleko ke druhé brance, každopádně to byl právě on, kdo poslal Amsterdam do vedení. Feyenoord si, na rozdíl od první půle, tolik šanci nevypracoval, ba právě naopak. První přišla až půl hodiny po gólu hostí, hned to ale byla vyrovnávací situace – v 85. minutě hlavičkoval přesně kapitán Dirk Kuijt a ukázal, že i přes svůj pokročilý věk má stále svému týmu co nabídnout.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Kramer a Jørgensen si tak dlouho dávali přednost, až o svoji šanci přišli.

90+3

El Ghaziho zastavil Botteghin. Následně ale včasné vyběhnutí Onany hatí šanci Feyenoordu, vypadá to už, že De Klassieker skončí remízou.

90+3

Michiel Kramer se provinil proti pravidlům a André Onana může balon nakopnout daleko na polovinu Rotterdamu.

90+2

Po rohovém kopu se k odraženému míči a střele z otočky dostal Dolberg, ale jeho pokus je zablokován. Jones bude odkopávat.

90+1

Viergever využil Kramerovy chyby a poslal dopředu dlouhý míč na Dolberga, který si dovedně obhodil Karsdorpa a hnal se sám do vápna Feyenoordu, tam jej ale odzbrojil Kongolo. Následuje roh.

90+1

Björn Kuipers nastavil čtyři minuty.

90

El Ghazi se protlačil zleva do vápna, tam byl ale zastaven trojicí obránců v červenobílém. Do útoku už zase spěchají domácí.

89

Feyenoord se nicméně stále drží u míče a hledá skulinku, kterou by se dala ohrozit Onanova pokladnice. André Onana nyní ale vyběhl a balon stáhl ze vzduchu, Ajax se nevzdává bez boje.

88

Domácí vrhají všechny zbylé síly do útoku, Berghuisův centr ale Kramer sklepl jen k Veltamnovi.

87

Po rohovém kopu sebral míč ve vápně Dolberg a přistrčil jej na levou stranu Dijksovi. Ten odcentroval a našel hlavu Davinsona Sáncheze, jenž ale zakončil těsně vedle.

85

85. Dirk KUIJT - 1:1

85

Feyenoord právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno, fanoušci Feyenoordu propukli v nadšený řev!!! Na Eliův centr zleva naskočil Kramer, jenž ale nedosáhl. Za ním se však k balonu přes Dijkse protlačil kapitán DIRK KUIJT a hlavičkou zatloukl míč k pravé tyči mimo dosah marně se natahujícího Onany!

84

El Ghazi dostal dobrou nahrávku od Klaassena a obešel i vyběhnuvšího Jonese, dostal se ale příliš doprava a tam jej odzbrojil pozorný Karsdorp.

83

Ještě se domácí snaží o vyrovnání, ale obrana Ajaxu je ve druhé půli opravdu velmi kompaktní. Sánchez potvrdil svůj dobrý výkon dalším obranným zákrokem a pak odkopl balon daleko pryč.

82

Po Dijksově zákroku rozehráli domácí roh. Ten jim nic nepřinesl, Feyenoord ale pokračoval v akci a Berghuis našel svým centrem Kramera. Ten však hlavičkuje mimo Onanovu svatyni.

81

Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Jan-Arie van der Heijden, přichází Michiel Kramer.

80

Traoré se vrhl vpřed po pravé straně a Terence Kongolo jej zastavil zákrokem v rozporu s pravidly, píská se proti domácím.

79

Střídání v týmu Ajax Amsterdam: ze hřiště odchází Hakim Ziyech, přichází Riechedly Bazoer.

78

Jan-Arie van der Heijden (FEY) povalil na zem Dolberga a je z toho další žlutá, Kuipers dnes kartami vpravdě nešetří.

77

Už se Ziyech vrátil do akce, takže pokračujeme v jedenácti lidech na obou stranách. El Ahmadi startuje na pravé straně dvoji Karsdorp – Berghuis.

76

Nakonec to se Ziyechem až tak špatně nevypadá, dokázal sám vstát a odešel na střídačku. To samozřejmě popudilo domácí fanoušky, kteří jeho chování považují jen za tahání času.

75

Hakim Ziyech padl k zemi, vypadá to, že jej sužují křeče. El Ahmadi pomáhá svému soupeři, ale na scénu musí nastoupit lékaři Ajaxu. Snad to není nic moc vážného...

74

Až teď se k balonu za vápnem dostal nový muž na trávníku Steven Berghuis a pokusil se vystřelit. Technická rána bývalého hráče Watfordu nebyla špatná, ale míč končí kousek vedle.

73

Rick Karsdorp vytáhl míč středem, ale i zásluhou El Ghaziho, který se s ním poctivě vrátil, z toho nic moc není.

72

Traorého průnik byl zastaven. K míči se posléze dostal Ziyech, ale jeho nadýchaný oblouček k Dolbergovi nedoputoval, balonu se zmocnil Brad Jones.

71

Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Bilal Basaçikoglu, přichází Steven Berghuis.

71

Se střídáními není konec, nyní bude změna na straně Feyenoordu.

70

Střídání v týmu Ajax Amsterdam: ze hřiště odchází Amin Younes, přichází Anwar El Ghazi.

69

Střídání v týmu Ajax Amsterdam: ze hřiště odchází Daley Sinkgraven, přichází Mitchell Dijks.

68

Karsdorpova kolmice nenašla nikoho v červenobílém a míč končí u Andrého Onany, který samozřejmě s rozehrávkou nikterak nepospíchá.

67

Brad Jones poslal balon do hry dalekým odkopem z klidové polohy a na střídačce Ajaxu se mezitím chystá Anwar El Ghazi.

66

Nyní už se tedy žlutí i na domácí straně, Karim El Ahmadi (FEY) je potrestán za předchozí faul na Hakima Ziyecha.

66

Ani tento roh ale neznamená žádný posun skóre, naopak El Ahmadi fauloval Ziyecha.

65

Po souboji Nicolai Jørgensen – Davinson Sánchez může Bilal Basaçikoglu rozehrát rohový kop.

63

Hakim Ziyech rozehrál se postaral o rozehrávku přímého kopu Ajaxu a pálil nebezpečně přes zeď, Jones měl s jeho skákavým pokusem problémy.

63

Davy Klaassen (AJA) v souboji kapitánů došlápl na nárt Kuytovi a je oceněn žlutou kartou.

62

A po rohovém kopu to byl zase brankář Onana, kdo zakročil a balon rukou vyrazil mimo vápno Amsterdamu.

62

Přímý kop André Onana před Botteghinem odehrál na roh.

61

El Ahmadi vybojoval na levé straně balon pro Eliu, jenž byl vzápětí podražen Joëlem Veltmanem (AJA). Následuje žlutá karta pro obránce Ajaxu a přímý kop.

60

Vilhenovu střelu přes zeď z přímého kopu zastavil vyskočivší kapitán Ajaxu Davy Klaassen.

60

Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Jens Toornstra, přichází Eljero Elia.

60

Po faulu Viergevera rozehraje domácí tým přímý kop těsně za vápnem. Před tím ale musí vystřídat.

59

A teď odvrátil Sánchez Vilhenův centr dlouhým odkopem až k bráně domácího týmu.

59

Davinson Sánchez je dnes neprostupnou hrází! Nyní srazil centr zleva na rohový kop.

58

Brad Jones zaúřadoval ve vlastním vápně a centr z následného rohu bez problémů sebral.

57

57. Dolberg byl v další šanci, ale jeho střela je zblokována mimo branku!

57

Kasper Dolberg zase zahrozil! Mladý Dán dostal míč na pravou stranu, udělal rychlou přešlapovačku a po zemi pálil jen těsně vedle zadní tyče!

56

Bertrand Traoré (AJA) vběhl do vápna Feyenoordu a teatrálně padl k zemi po souboji s Kongolem, Björn Kuipers tasí žlutou kartu za simulování.

55

55. Kasper DOLBERG - 0:1

55

Ajax právě vstřelil branku!
Hrobové ticho je najednou nad De Kuipem!!! Z ničeho nic se hosté dostávají do vedení – Ziyech na středu posunul míč na KASPERA DOLBERGA, jenž se prodral přes van der Heijdena a zprava přehodil delikátním obloučkem vybíhajícího Jonese!

54

Nicolai Jørgensen se hnal zleva na bránu Ajaxu, byl ale stíhán hned trojblokem obránců v černém a dnes velmi jistý Sánchez nakonec dánského útočníka dostihl a rozhodil, takže tento pálil jen mimo.

53

Už se ve hře pokračuje, a to i se Sinkgravenem. Toho sice nyní Basaçikoglu obešel, svým centrem ale našel jen rukavice Andrého Onany.

52

Po střetu s Kuytem a El Ahmadim zůstává na trávníku stadionu De Kuip ležet Daley Sinkgraven.

51

Sánchez se ve vlastním vápně zavěsil do vzduchu a dokázal rovnou dvakrát zastavit Basaçikogluovy centry zprava.

49

Jørgensen hezky zakombinoval na pravé lajně s Toornstrou, jenž mu vrátil balon do vápna patičkou. Následný centr Dána ale končí mimo šestnáctku u Traorého.

48

Bilal Basaçikoglu sklepl míč hlavou pro Jørgensena, načež jej dánský kolega vyslal po lajně do úniku. Hodně rychlé nohy ale ukázal stoper Ajaxu Sánchez, jenž doběhl domácího forvarda a znemožnil mu dobře odcentrovat.

47

Sinkgraven dobře pokryl Nicolaie Jørgensena a vypomohl brankáři Onanovi s krocením dalšího výpadu domácích.

46

Hned po rozehrávce se dopředu vrhl Hakim Ziyech, balon ale neškodně proletěl vedle Jonesovy brány a právě brankář Feyenoordu odkopává.

46

Kasper Dolberg uvedl balon do druhé půle, oba týmy zatím hrají bez střídání.

46

Začal druhý poločas.
Po prvním poločase je sice skóre vyrovnané a na první gól De Klassiekeru se stále čeká, jednoznačně blíž k němu ale měl domácí lídr ligy. Ve velkých šancích byli postupně Bilal Basaçikoglu, Dirk Kuyt, Eric Botteghin a Jens Toornstra, ani jeden z nich ale balon za záda Onany nedostal. Uvidíme, co nás čeká ve druhé půli, doufejme, že se dočkáme i nějaké té branky!
Druhý poločas začne přibližně v 15:33.

45

První poločas skončil.

45+1

45+1. Toornstra zakončil těsně vedle hostující branky!

45+1

Jens Toornstra se na konci rychlé „tiky-taka“ Feyenoordu nadechl k rychlým čtyřem krokům, navedl si po pravé lajně míč ke střele a přízemním projektilem z nějakých 22 metrů míří těsně vedle zadní tyče Onanovy brány!

45

Kouzla a čáry u postranní lajny v podání Tonnyho Vilheny uťal rázně Bertrand Traoré.

43

Karsdorp uvolnil napravo Bilala Basaçikogla, jenž ale následně v souboji se Sinkgravenem užil nedovolených prostředků a provinil se faulem.

41

41. Botteghin přestřelil ve slibné šanci!

41

Parádní akce v podání Feyenoordu! Toornstra poslal do vápna Ajaxu výtečný centr, na nějž postupně navázali hlavičkující Kuyt, Jørgensen a van der Heiden, jenž předložil míč zprava hlavou před bránu na Botteghina, který ale tváří v tvář Onanovi pálí vysoko nad!

40

Defenziva Feyenoordu si s centrem bývalého hráče Twente poradila a míč odvrátila daleko pryč, načež byl do hry zapojený i amsterdamský gólman André Onana.

39

Kasper Dolberg byl faulován van der Heijdenem a Hakim Ziyech se staví k exekuci přímého kopu z veliké dálky.

38

Kongolo se obětavým skluzem vložil do kombinace Ajaxu a obral o míč Traorého. Následně jde ale právě od něj kulatý nesmysl do autu a vhazovat bude Klaassen.

37

Zajímavě se rozvíjející útok Rotterdamu zarazil nepovedeným centrem Kongolo. Mladý obránce si pěkně narazil s El Ahmadim a utekl až k brankové čáře, odkud ale poslal balon přes celé vápno až do autu na druhé straně.

35

Na druhé straně se pěkným slalomem prezentoval Traoré, amsterdamský host z Chelsea. Po jeho kličkované se k míči na levé straně za vápnem dostal Hakim Ziyech, ale jeho pokus se mezi tyče nevešel.

33

33. Kuyt se dostal ke střele, ale přestřelil!

33

Dirk Kuyt zahrozil! Domácí kapitán stál na konci rychlého kontru Feyenoordu. Ten založil Vilhena, jenž následně dostal naloženo od dvojice Traoré – Ziyech. Na Vilhenu navázal Toornstra, jehož sehrávku k Jørgensenovi zastavil Sánchez jen za cenu odkopnutí míče na Kuyta. Ten pálil bez přípravy z hranice vápna, mířil ale nad.

32

Bilal Basaçikoglu poslal do vápna zpětný centr zprava. Ten mířil na Nicolaie Jørgensena, před ním ale zakročil pozorný Davinson Sánchez.

31

Nebezpečný balon poslal do vápna Jens Toornstra, k odraženému míči se pak dostal Karim El Ahmadi a vrátil jej do šestnáctky. Obrana Ajaxu si ale nakonec dokázala poradit.

30

Jöel Veltman si vyšlápl na Basaçikogla, jenž zpracovával patičku Vilheny. Následovat bude přímý kop domácího týmu, který rozehraje Jens Toornstra.

30

Ani rohový kop v podání domácího manšaftu žádné nebezpečí nepřinesl a obrana Ajaxu jej bez problémů uhlídala.

29

Terence Kongolo odcentroval zleva, míč ale ve vápně Ajaxu přeletěl všechny zúčastněné a skončil až u Ricka Karsdorpa na druhé straně hřiště.

28

Hakim Ziyech poslal následně míč z přímého kopu do vápna, tam ale zaúřadoval brazilský obránce Eric Botteghin a odkopl balon až na polovinu Amsterdamu.

27

Následně odkopával od brány André Onana, po jehož přesném dlouhém pasu vybojoval Bertrand Traoré aut po souboji s Kongolem.

26

K balonu se po delším časovém úseku dostal i australský gólman Brad Jones, který se ale s míčem dlouho nemazlil a nakopl jej do hry.

25

Vilhena byl faulován u středového kruhu, na míči se drží domácí celek. Botteghinova kolmice ale nenašla El Ahmadiho úplně ideálně a míč končí v zámezí.

24

Domácí mají míč pod kontrolou na vlastní polovině a pomaličku se posunují dopředu. Po pravé straně zaútočil Bilal Basaçikoglu a po jeho centru se do střely ve vápně Amsterdamu opřel Kuyt, napálil ale jen blokujícího Viergevera.

23

Zleva si do zakončení na střed naběhl Amin Younes, protáhl při tom míč přes tři obránce a pálil těsně zpoza vápna, jeho pokus se ale mezi tři tyče nevešel.

21

Ajax pokračoval v ofenzivě a další rohový kop zavinil svým zákrokem domácí kapitán Kuyt, Boszova družina ale z kopu od praporku nedokázala zahrozit.

19

Hosté rozehráli rohový kop nakrátko a na levé straně následně vybojovali autové vhazování, s tím si ale defenziva Feyenoordu poradila.

18

Karsdorp a Basaçikoglu bránili na pravé straně Younese velmi přičnlivě, přesto ale následuje rohový kop Ajaxu.

17

Ziyech vybojoval za vápnem balon pro Traorého, jenž se vyhnul Botteghinovi a už už natahoval ke střele, na poslední chvíli jej zezadu odzbrojil Karim El Ahmadi.

15

Kuytovu kolmici na Basaçikogla vystihl Nick Viergever a odvrátil míč na tribunu. Feyenoord může pokračovat v útočení.

14

14. Šanci Basaçikoglua vychytal skvělý Onana!

14

Skvěle Onana! Bilal Basaçikoglu dokázal obrat o míč Sinkgravena a hnal se sám na bránu Ajaxu, brankář hostujícího celku ale do poslední chvíle čekal a zakončení domácího křídelníka mezi nohy zastavil kolenem!

13

Hakim Ziyech protáhl míč středem a následně uvolnil doleva Amina Younese, jenž se obratně vyhnul dvěma soupeřům.

12

Kongolo měl na pravé lajně co dělat, aby zastavil Sinkgravenovo přenesení hry, které mířilo na Traorého. Dobrá věc se ale podařila a obránce Feyenoordu zakročil pohotově. U míče je na středu hřiště Dirk Kuyt.

10

Sánchez se poté odhodlal k velkému průniku a proběhl s míčem u nohy nějakých 40 metrů, načež byla ale jeho nahrávka na Dolberga zastavena.

9

Za ohlušujícího pískotu domácích fandů se balon z kopačky Davinsona Sáncheze stěhuje až k Onanovi, jenž s rozehrávkou nijak nespěchá.

8

Karsdorp nastartoval na pravé lajně rychlo nohy, potáhl míč dopředu a následně se pokusil vysunout kolegu Jense Toornstru. Míče se ale zmocnil pozorný Daley Sinkgraven, jenž se prezentoval dobrou poziční hrou. V akci pokračuje na pravé straně Veltman a Bertrand Traoré.

7

Toornstra nebyl dost rychlý při nahánění dlouhé Vilhenovy nahrávky, balon končí v zámezí a na druhé straně měl pak van der Heijden plno práce se zastavováním Traorého, jenž se řítil do pootevřené obrany Rotterdamu.

6

Terence Kongolo podklouzl při zpracovávání balonu, situaci posléze uklidnil van der Heijden, jenž míč vrátil dozadu až k brankáři Jonesovi.

5

Traoré zatáhl balon dozadu a zklidnil hru nahrávkou na levou stranu, kde je Daley Sinkgraven široko daleko jediným fotbalistou. Dále hraje Sánchez a Younes, Ajax vyráží do útoku.

4

Z tribun stadionu De Kuip se od začátku rozléhá bouřlivý pokřik fanoušků, ochozy jsou beznadějně zaplněny. Přihlížející příznivci kopané sledují, jak u postranní čáry bojují Vilhena a Bertrand Traoré.

3

Domácí se již dostali dopředu, po souboji s Dolbergem získal míč Karim El Ahmadi a dlouhým nákopem hledal na pravé straně nabíhajícího Jense Toornstru. Ten ale na míč nedosáhl a hrát budou hosté.

2

Míč ale po odrazu právě od německého křídelníka končí v zámezí a gólman Feyenoordu Brad Jones odkopává.

1

Po souboji Ziyecha s El Ahmadim je pískáno ve prospěch hostujícího Amsterdamu, po levé straně může zaútočit Amin Younes.

1

Jdeme na to! Zkušený sudí Björn Kuipers dal pokyn k rozehrávce, kterou obstarali v červenobílém hrající domácí. Ajax nastupuje v černých dresech.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Feyenoord Rotterdam: Jones – Karsdorp, Botteghin, van der Heijden, Kongolo – El Ahmadi, Kuijt (C), Vilhena – Toornstra, N. Jørgensen, Basaçikoglu.
Náhradníci: Hansson, Bijlow – Nelom, Woudenberg, Nieuwkoop, Vejinović, Tapia, Simon Gustafson, S. Berghuis, Elia, Kramer.

Ajax Amsterdam: Onana – Veltman, Sánchez, Viergever, Sinkgraven – Schøne, Klaassen (C), Ziyech – Traoré, Dolberg, Younes.
Náhradníci: Boer – Tete, Riedewald, Bazoer, El Ghazi, Westermann, Casierra, van de Beek, Dijks.

Rozhodčí: Björn Kuipers – van Roekel, Zeinstra – van Herk.
Ajax Amsterdam

Nejslavnější nizozemský celek musel v posledních dvou ročnících polknout hořkou pilulku v podobě utíkajícího titulu, Ajaxu jej dvakrát vyfoukl konkurenční PSV Eindhoven. Letos je sice Ajax před PSV, ale zase po 9 kolech ztrácí už 5 bodů na vedoucí Feyenoord. 22 bodů při skóre 22:8 stačí Amsterdamu na průběžné druhé místo v tabulce Eredivisie.

Stejně jako Rotterdam se i Ajax představil ve čtvrtek večer na evropském kolbišti – svěřenci Petera Bosze cestovali do Španělska a v rámci utkání Evropské ligy UEFA remizovali s Celtou Vigo 2:2. Z posledního ligového utkání získali Ajax plný bodový zisk díky výhře 2:0 na hřišti Haagu.

Nejlepším střelcem týmu a zároveň kapitánem je ofenzivní záložník Davy Klaassen, jenž zatím zaznamenal hezkých 6 branek. V další klíčovou postavu se pomaličku vypracovává Hakim Ziyech, nová akvizice z Twente, a dále například další záložník Riechedly Bazoer nebo forvard Anwar El Ghazi.
Feyenoord Rotterdam

Celek z přístavního města Rotterdam se na domácí scéně prezentuje neuvěřitelnými výkony – svěřenci někdejšího vynikajícího obránce Giovanniho van Bronckhorsta vyhráli všech devět dosavadních ligových utkání, takže jsou v tabulce s přehledem první se ziskem 27 bodů při skóre 25:3.

V posledním ligovém zápase uspěli Rotterdamští na půdě Nijmegenu, kde vyhráli 2:1. Ve čtvrtek se navíc na De Klassieker naladili výhrou 1:0 nad Luhanskem v rámci Evropské ligy UEFA.

Ústřední postavou Feyenoordu je určitě Nicolai Jørgensen. Dánský forvard posílil nizozemský tým příchodem z Kodaně a na Eredivisie se nemusel nijak dlouho adaptovat – aktuálně má na kontě 7 branek a společně s Ünalem z Twente je nejlepším střelcem soutěže. Mezi další opory týmu se řadí nestárnoucí legenda Dirk Kuyt, mladý špílmachr Tonny Vilhena či ofenzivní univerzál Jens Toornstra.
Hezké nedělní odpoledne, vítám Vás všechny u sledování tohoto přenosu. Nizozemská Eredivisie má v plánu 10. kolo a my se společně zaměříme na největší možný šlágr – vyhecovaný zápas zvaný De Klassieker mezi Feyenoordem a Ajaxem, nyní navíc okořeněný tím, že se proti sobě postaví dva nejlepší týmy soutěže!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam

1:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 85. Kuijt – 55. Dolberg

Karty:   66. El Ahmadi (FEY), 78. van der Heijden (FEY) – 56. Traoré (AJA), 61. Veltman (AJA), 63. Klaassen (AJA)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 9:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:12.

Feyenoord Rotterdam: Jones – Karsdorp, Botteghin, van der Heijden (81. Kramer), Kongolo – El Ahmadi, Kuijt (C), Vilhena – Toornstra (60. Elia), N. Jørgensen, Basaçikoglu (71. S. Berghuis).
Náhradníci: Hansson, Bijlow – Nelom, Woudenberg, Nieuwkoop, Vejinović, Tapia, Simon Gustafson, S. Berghuis, Elia, Kramer.

Ajax Amsterdam: Onana – Veltman, Sánchez, Viergever, Sinkgraven (69. Dijks) – Schøne, Klaassen (C), Ziyech (79. Bazoer) – Traoré, Dolberg, Younes (70. El Ghazi).
Náhradníci: Boer – Tete, Riedewald, Bazoer, El Ghazi, Westermann, Casierra, van de Beek, Dijks.

Rozhodca: Björn Kuipers – van Roekel, Zeinstra – van Herk