Menu

Futbal

Talianska Seria A

Cagliari Calcio – ACF Fiorentina

3:5

koniec (1:4)

23.10.2016, 15:00 • Stadio Sant'Elia, Cagliari • 9. kolo • Daniel Kinc cz

Tipsport: 3.35 3.4 2.23

77

77. Marco BORRIELLO - 3:5

77

Cagliari právě vstřelilo branku!
A domácí se opět prosazují a snižují na rozdíl svou branek! Na parádní roh Di Gennara na zadní tyč si tentokrát naskočil útočník MARCO BORRIELLO, jenž prudce trkl míč přesně k levé tyči mimo dosah hostujícího brankáře – 3:5!

61

61. Marco CAPUANO - 2:5

61

Cagliari právě vstřelilo branku!
Domácí vykřesávají jiskru naděje! Na krásný rohový kop Di Gennara si naskočil právě střídající MARCO CAPUANO, jenž po třech minutách na hřišti nasměroval svoji tvrdou hlavičku přesně k pravé tyči! Brankář Tătăruşanu se za jeho pokusem pouze ohlédl – 2:5!

53

53. Nikola KALINIĆ - 1:5

53

Fiorentina právě vstřelila branku!
Pátá branka je na světě, hosté drtí svého soupeře! Jak je fotbal jednoduchý, ukázal Tello, který krásným centrem mezi stopery našel naběhnutého NIKOLU KALINIČE a ten nekompromisní hlavičkou mimo dosah brankáře Storariho završil svůj hattrick – 1:5!

40

40. Nikola KALINIĆ - 1:4

40

Fiorentina právě vstřelila branku!
Ale ten jim není nic platný, Fialky přidávají čtvrtou branku! Půl gólu jde za Bernardeschim, který na pravé straně obehrál dva hráče, ale nakonec byl před vápnem sražen k zemi. Balón se od něj odkutálel k NIKOLU KALINIČOVI, jenž se něj opřel z první a přesnou ranou obalil míč přesně na zadní levou tyč – 1:4!

31

31. Federico BERNARDESCHI - 1:3

31

Fiorentina právě vstřelila branku!
A Fialky přidávají také třetí branku! FEDERICO BERNARDESCHI dostal přihrávku ze středu hřiště a celou akci vzal na sebe. Míč si navedl na střed hranice vápna, poté si jej připravil na levačku a perfektní ranou kolem obránce vymetl pravou šibenici branky Cagliari! Fantasticky gól – 1:3!

26

26. Federico BERNARDESCHI - 1:2

26

Fiorentina právě vstřelila branku!
Hosté otáčejí skóre a dostávají se poprvé v duelu do vedení! Míč se na levé straně snesl ke Kaliničovi, který krásnou přihrávkou za obranu na vzdálenější tyč načasoval balón pro FEDERICA BERNARDESCHIHO, jenž levačkou usměrnil hrací předmět za záda bezmocného Storariho – 1:2!

20

20. Nikola KALINIĆ - 1:1

20

Fiorentina právě vstřelila branku!
Hosté vyrovnávají! Rohový kop byl rozehrán nakrátko a na levé straně se k míči dostal Tello, který na hranici ofsajdu našel za obranou zcela volného NIKOLU KALINIČE a ten jemnou tečí svou hlavou poslal přesně k tyči. Domácí se hodně zlobí na asistenta rozhodčího, ale branka platí – 1:1!

2

2. David Di Gennaro - 1:0

2

Cagliari právě vstřelilo branku!
Neuvěřitelné, domácí jdou do vedení už ve druhé minutě! Po akci na levé straně se dostal k centru Murru, který našel na přední tyči přesně naběhnutého DAVIDE DI GENNARA, jenž nasměroval balón prudkou hlavičkou přesně k pravé tyči – 1:0!

Cagliari Calcio – ACF Fiorentina

3:5

koniec (1:4)

Späť na online

Góly: 2. Di Gennaro (Murru), 61. Capuano (Di Gennaro), 77. Borriello (Di Gennaro) – 20. N. Kalinić (Tello), 26. Bernardeschi (N. Kalinić), 31. Bernardeschi (Iličić), 40. N. Kalinić (Bernardeschi), 53. N. Kalinić (Tello)

Karty:   33. Tachtsidis (CAG), 70. Murru (CAG), 84. Pisacane (CAG) – 14. Astori (FIO)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 19:7.

Cagliari Calcio: Storari – Pisacane, Salamon (58. Capuano), Alves, Murru – Tachtsidis (62. Barella), Isla, Padoin – Di Gennaro – Borriello, Sau (C) (69. Melchiorri).
Náhradníci: Rafael, Colombo – Bittante, Barella, Capuano, Dessena, Giannetti, Munari, Melchiorri.

ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Salcedo, Gonzalo Rodríguez, Astori – Tello (88. Diks), Vecino, Bernardeschi, Olivera – Valero (65. C. Sánchez), Iličić (76. Hagi), N. Kalinić.
Náhradníci: Lezzerini – Babacar, Badelj, De Maio, Diks, Cristóforo, Chiesa, Hagi, Zárate, C. Sánchez, Tomović, Milić.