Menu

Futbal

Prípravný zápas

Manchester United U17 – MŠK Žilina U19

4:1

koniec (1:1)

25.10.2016, 17:00 • NTC Poprad • Priateľský zápas • Lukáš Rastislav Ovšonka

Druhý polčas už bol zväčša v réžii Manchestru United. Postupne sa presadili v 54. minúte Mellor, v 65. dal gól Chong a tri minúty pred koncom stretnutia pridal presný zásah Laird.
Mladí červení diabli teda porazili žilinských šošonov rozdielom triedy. Futbalisti MŠK si z tohto zápasu odnášajú určite veľkú skúsenosť do budúcna, futbalisti Manchestru však taktiež.

Ďakujeme za pozornosť a prajeme pekný večer. (18:51:51)

90

Koniec zápasu.

89

Rolo Gerebenits sa tlačil dopredu za nastrelenou loptou, no cez dôrazného Ercolaniho sa ďaleko nedostal. Loptu bezpečne zachytil Fojtíček.

87

Manchester United dal gól!
Po rohovom kope sa mladíkom z Manchestru podarilo streliť aj ďalší gól. Vznikla skrumáž pred brankárom Petrášom, ktorú využil ETHAN LAIRD a loptu z tesnej blízkosti dopravil do brány.

86

George Tanner posúval loptu z pravej strany smerom do pokutového územia, kde na ňu čakali spoluhráči. Žilinčania sa ubránili.

85

Tahith Chong si už myslel, že lopta je len jeho a môže pokračovať v akcii. Cestu mu však skrížil sklzom Dávidík a získal loptu späť pre MŠK.

83

Červení diabli zahrávali rohový kop. Šošoni sa rozmiestnili správne a nedovolili žiadnej lopte preniknúť k Petrášovi.

82

Hráči MŠK sa snažia ešte znížiť alebo vyrovnať stav stretnutia. Futbalisti Manchestru United bránia pozorne a svojho súpera nenechávajú na dostrel.

78

Sluka sa centrom snažil nájsť na hranici šestnástky svojho spoluhráča. Defenzívny štvorlístok United túto loptu zachytil a bezpečne poslal preč.

75

James Garner sa s využitím ľahkých kľučiek dostal cez Jana Krkošku a následne vnikol do vápna. Potom sa však Žilinčanom podarilo ustáliť sa v defenzíve a získať loptu.

73

Gerebenits posúval dopredu Sulovi, ktorý ešte sa snažil centrom hľadať spoluhráča. Futbalisti Žiliny však napokon akciu nezakončili dobre.

71

Po rohovom kope sa k lopte na hranici šestnástky dostal Adam Kopas a pálil. Fojtíček si musel dať pozor a musel vytiahnuť aj skvelý zákrok!

70

Petráš sa dostal k lopte. Žilinčania upokojili rozbehnutú hru a začínajú rozohrávkou od bránky.

67

Kopas posúval loptu centrom dopredu. MŠK nakoniec vybojovalo priamy kop, po ktorom strieľal práve Kopas. Stalo sa tak po udelení kartového trestu Ethanovi Lairdovi. Kopasova strela zo štandardky skončila na bočnej sieti.

65

Manchester United dal gól!
Futbalisti Manchestru United zvyšujú svoje vedenie! Po pravom krídle potiahol loptu dopredu Laird a posunul ju do malého vápna. Po krkolomnej situácii loptu získal TAHITH CHONG a napálil ju do siete.

65

Alechandro bol faulovaný a nemohol pokračovať v útočnej akcii. Krkoška posunul na Dávidíka, ale ten už centrom nenašiel spoluhráča.

63

Aktuálne prebehlo ošetrenie žilinského futbalistu Alechandra. Ten sa v súboji nepríjemne zrazil s Dunneom. Vyzerá však byť v poriadku a bude asi pokračovať v hre.

61

Šošoni rozohrávali rohový kop. Alechandro napálil iba do protihráča, ale následne loptu zachytil opäť. Pálil spoza pokutového územia a loptu sa snažil stečovať Sula. Brankár Fojtíček si však pripísal úspešný zákrok.

60

Chong si vymieňal loptu so Sprattom pred pokutovým územím a nakoniec z toho mohla byť aj príležitosť. Petráš si však bránku postrážil.

Manchester United U17 – MŠK Žilina U19

4:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 44. Spratt, 54. Mellor, 65. Chong, 87. Laird – 19. Alechandro

Karty:   67. Laird (MU U17)

Manchester United U17: Fojtíček – O Conor, Spratt, Barrett, Dunne, D. Tanner, G. Tanner, Barlow, Chong, McGhee, Mellor
Náhradníci: Belehoun, Thompson, Ercolani, Laird, Amankwah, Williams, Garner

MŠK Žilina U19: Petráš – Majdán, Kopas, Dybala, Lacko, Chríbik, Sluka, Gerebenits, Myslovič, Alechandro, Bozeník
Náhradníci: Rokyčák, Ďuriš, Mlynár, Dávidík, Krkoška, Petrák, Sula, Špánik

Rozhodca: Dzivjak – Zemčák, Pinjatič