Menu

Futbal

Anglická Premier League

Burnley FC – AFC Bournemouth

3:2

koniec (2:1)

10.12.2016, 16:00 • Turf Moor • 15. kolo • Michal Belšán (@belly11mb) cz

90+2

Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází George Boyd, přichází James Tarkowski.

90+1

90+1. Charlie DANIELS - 3:2

90+1

Bournemouth právě vstřelil branku!
No a máme zaděláno na drama! V levém rohu pokutového území se míč dostal k CHARLIEMU DANIELSOVI, který jej nekompromisní ranou napálil za bezmocného Toma Heatona. Bournemouth tak snižuje na rozdíl jediné branky!

87

87.

87

George Boyd našel po parádní práci Barnese ve velmi dobré pozici Scotta Arfielda, který měl na noze čtvrtou branku domácích! Jeho prudká střela ale zamířila vedle pravé tyče branky Artura Boruce.

84

Obrana hostí byla pochopitelně otevřená a od půlky se sám na gólmana Boruce řítil ze strany Andre Gray, hostující brankář si ale připsal dobrý zákrok!

81

Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Ryan Fraser, přichází Marc Pugh.

75

75. George BOYD - 3:1

75

Burnley právě vstřelilo branku!
Adam Smith mířil do protiútoku, nedokázal ale přihrát přes bránící hráče a dopředu okamžitě vyrazili Clarets. Andre Gray krásnou patičkou poslal míč na GEORGE BOYDA, jenž parádní střelou po zemi překonal Artura Boruce a poslal domácí celek do vedení 3:1! Boyd se trefuje poprvé v sezoně, tohle už bude mít lépe hrající Bournemouth velice těžké.

72

Cherries potřebují ještě zvýšit útočnou aktivitu, a tak reagují střídáním. Defenzivněji zaměřeného Dana Goslinga nahradí norský útončík Joshua King.

68

Následnou protiakci zastavil faulem George Boyd, který tak obdržel žlutou kartu.

68

A mohlo to být znovu o dva góly! Andre Gray se na penaltovém puntíku dostal ke tvrdé střele, kterou však poslal přímo do polského gólmana Bournemouthu!

60

Po chybě v hostující rozehrávce mířil do protiútoku Jeffrey Hendrick, jenomže ho faulem zastavil Dan Gosling. Žlutá karta pro záložníka Bournemouthu.

59

Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Callum Wilson, přichází Jack Wilshere.

56

A Ashley Barnes se okamžitě zapojil do útočné akce, když na hranici vápna střílel ve skluzu velmi nebezpečně, nicméně balon zamířil nad branku Artura Boruce! Polský gólman si zcela jistě oddychnul.

55

Domácí celek provádí dvojí střídání. Útočníka Sama Vokese nahradí Andre Gray a Stevena Defoura pak Ashley Barnes.

54

Scott Arfield tvrdým skluzem poslal k zemi kapitána Simona Francise a dostává žlutou kartu.

45+2

45+2. Benik AFOBE - 2:1

45+2

Bournemouth právě vstřelil branku!
Tak přeci jen se těsně před koncem úvodního dějství Cherries dočkali snížení, a to za pět minut dvanáct! Z pravé strany po pasu od Adama Smithe poslal Simon Francis přihrávku přímo na BENIKA AFOBEHO, který z první zamířil mimo dosah Toma Heatona a snížil na 1:2 z pohledu hostujícího celku.

39

Další krásný zákrok Toma Heatona! Adam Smith se ujal exekuce přímého kopu a mířil těsně pod břevno, brankář Burnley ale balon vytěsnil na roh.

34

Ben Mee si zavařil s váháním při rozehrávce. O míč ho stihl obrat Harry Arter, který posléze narazil do domácího stopera. Nepříjemná srážka, sudí ji ale poměrně překvapivě vyhodnotil jako faul Artera, který do toho šel poměrně nešetrně. A navíc irskému záložníkovi udělil žlutou kartu.

20

Tom Heaton má dnes prostě parádní výkopy! Díky jeho dlouhému nákopu ze středu hřiště až do vápna zakončoval Michael Keane, brankář Boruc však balon vytěsnil na rohový kop.

16

16. Stephen WARD - 2:0

16

Burnley právě vstřelilo branku!
A už je to o dva góly, Burnley zahrálo i tento rohový kop naprosto parádně a po zásluze je odměněno! K hlavičce se dostal Ben Mee, Artur Boruc ale dokázal balon zachytit těsně před brankovou čárou. K dorážce se ale okamžitě dostal STEPHEN WARD, který se v Premier League trefuje poprvé od ledna 2012!

13

13. Jeffrey HENDRICK - 1:0

13

Burnley právě vstřelilo branku!
Do vedení se dostávají domácí fotbalisté, ačkoliv po většinu zápasu byli zatím pod tlakem! Jedná se ale o nádhernou branku, která započala dlouhým výkopem gólmana Toma Heatona. Balon se dostal k Matthewu Lowtonovi, který ho poslal na JEFFREYHO HENDRICKA. Ten bez váhání vystřelil tak parádním způsobem, že Artur Boruc neměl jedinou šanci míč zachytit. Burnley vede 1:0!

7

Parádní zákrok Toma Heatona! Po krásné akci Ryana Frasera zpoza hranice vápna napálil míč Benik Afobe, nicméně domácí gólman dokázal zareagovat a balon chytil do své náruče.

3

Tak zničehonic přišla první velká šance, měl ji hostující Bournemouth! Callum Wilson vyhrál hlavičkový souboj a zpracoval míč pro Dana Goslinga, jehož střela po zemi postrádala přesnost. Toma Heatona ale pořádně
protáhla.

Burnley FC – AFC Bournemouth

3:2

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 13. Hendrick (Lowton), 16. S. Ward, 75. Boyd (Gray) – 45+2. Afobe (Francis), 90+1. Daniels (Pugh)

Karty:   54. Arfield (BLY), 68. Boyd (BLY) – 34. Arter (BTH), 60. Gosling (BTH)

Držení míče: 30 % : 70 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:7. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 14:18.

Burnley FC: Heaton (C) – Lowton, Mee, M. Keane, S. Ward – Defour (55. Barnes), Marney – Arfield, Hendrick, Boyd (90+2. Tarkowski) – Vokes (55. Gray).
Náhradníci: Robinson – J. Flanagan, Gray, Barnes, Kightly, Bamford, Tarkowski.

AFC Bournemouth: Boruc – Francis (C), S. Cook, Aké, Daniels – A. Smith, Arter, Gosling (72. J. King), Fraser (81. Pugh) – Afobe, C. Wilson (59. Wilshere).
Náhradníci: Federici – Pugh, B. Smith, J. King, Mings, Wilshere, Ibe.

Rozhodca: Atkinson – Holmes, Hatzidakis.

Diváci: 19 680