Menu

Futbal

Holandská Eredivisie

PSV Eindhoven – Go Ahead Eagles

1:0

koniec (0:0)

10.12.2016, 19:45 • Philips Stadion, Eindhoven • 16. kolo • Vít Muzikář cz

Tipsport: 1.15 8.5 15.5

Pro dnešek je to z nizozemské ligy všechno. Děkujeme za pozornost, přejeme hezký zbytek večera. (21:56:04)
PSV je tak v tabulce nizozemské ligy na třetí pozici, má třiatřicet bodů, jak první Feyenoord, tak druhý Ajax mají ale jedno utkání k dobru. GA je poslední s jedenácti body.
Eindhoven poráží Eagles v zápase nizozemské ligy. V duelu, která moc fotbalové krásy neprobral. Nebylo to zrovna dvakrát interesantní utkání. Hosté za více než devadesát minuty nikterak významně neohrozili branku Zoeta.

Dlouho jsme čekali na úvodní branku střetnutí, ale nakonec se po přihrávce Breneta prosadil do prázdné svatyně Zwarthoeada Siem de Jong, který se dostal na hřiště díky střídání za Perieru až po hodině hry.

Posléze favorit zápasu pouze kontroloval průběh hry, nepustil svého soupeře k ničemu. Z jedné akce rozhodl duel, ve kterém se ale jinak hodně trápil a svým herní projevem určitě nenadchl své příznivce. Avšak to nejdůležitější, tedy vítězství a tři body? To patří domácímu mužstvu.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Nervy navíc tečou hostujícím fotbalistům. Normichio Nieveld (EAG) fauloval domácího kapitána u rohového praporku. Poslal tam jasný vzkaz k pomeznímu sudímu, načež sudí Janssen vytáhl žlutou kartu.

90+2

V souboji střídajících hráčů byl úspěšnější Jozefzoon díky svému aktivnímu presinku proti Ojamaaovi. Navíc domácí budou rozehrávat rohový kop.

90+1

Sudí Janssen neposoudil jeden ze zákroků na domácího hráče ve středu hřiště jako přestupek proti fotbalovým pravidlům, Daaren Matsen centroval hodně nebezpečně z pravé strany, ale domácí neinkasovali.

90

Brenet uspěl v souboji s Daarenem Matsenem, krásně si odstavil hráče Eagles tělem. PSV bude vhazovat.

88

Bergwijn je aktivní, patří k nejlepším hráčům na trávníku. Právě po jeho střele z vápna hostů vyboxoval Zwarthoed míč na rohový kop. Následně ale brankář Eagles si došel pro míč směřující na penaltu.

88

Střídání v týmu Go Ahead Eagles: ze hřiště odchází Marcel Ritzmaier, přichází Kenny Teijsse.

87

Daaren Matsen centroval z pravé strany na zadní tyč, tam byl pouze Arias, následně chytil míč Zoet. Hostující hráči se dožadovali odpískání malé domů, ale hlavní sudí Janssen tak neučinil.

85

To byla velká rychlost, kterou pronikal Bergwijn po levé straně, je to výborný hráč, alespoň dnes předvádí skvělý výkon, víceméně i díky jeho přehledu a tomu, že zvedl hlavu padla zatím jediná branka večera.

84

Místo toho aby hostující mužstvo šláplo na plyn poté, co přišla branka Siema de Jonga, tak je tomu přesně naopak. PSV zcela v poklidu brání svůj těsný náskok. Nepouští svého soupeře k vážnějším situacím před Zoetem.

83

Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Olexandr Zinčenko, přichází Florian Jozefzoon.

82

Mohlo být rozhodnuto. Bergwij dostal ideální pas na levou stranu, vsadil na razanci, střílel na zadní tyč, ale Zwarthoed míč vyboxoval do bezpečí z pohledu hostujícího celku.

81

Zinčenko si narazil míč se svým spoluhráčem, tuším Ariasem, následně ale právě po vlastní kličce ztratil míč ukrajinský fotbalista.

81

Eagles už mnoho času na alespoň remízu ze stadionu Eindhovenu nezbývá, navíc PSV v posledních minutách kontroluje hru.

80

Mnozí hráči Eagles si mysleli, že sudí Janssen foukne do píšťalky poté, co jeden z hostující hráčů padl na zem, to se ale nestalo. Akce pokračuje, u míče je GA.

78

Je to znát, že PSV vstřelilo branku. Arias byl agilní na pravé straně a vybojoval rohový kop. Z této standardní situace ale domácí mužstvo nic nevytěžilo.

77

Zejména díky výborné práci po ztrátě míče byl přerušen útok PSV pětatřicet metrů od branky Zwarthoeda.

76

PSV je agresivní, je najednou všude o krok vepředu, co se týče osobních soubojů. Bergwijn byl kousek před šestnáctkou hostů podražený. Zinčenko centroval na zadní tyč, kde míč ale chytil Zwarthoed.

74

Střídání v týmu Go Ahead Eagles: ze hřiště odchází Jarchinio Antonia, přichází Leon de Kogel.

74

K Bergwijnovi se sice míč nedostal, ale akce PSV pokračovala rohovým kopem. Hlavně druhý centr na zadní tyč byl hodně nebezpečný, nikdo z domácích hráčů se ale nedostal k zakončení v šestnáctce Eagles.

72

Útok Eindhovenu byl založený na dobrém pohybu domácích hráčů, na dobré rotaci, nakonec ale vše pokazil pětadvacet metrů od hostující branky ukrajinský fotbalista Zinčenko.

71

Jeden z hráčů díky, kterému padla první branka zápasu, a sice Bergwijn, zastavuje akci hostujícího celku taktickým faulem na polovině hřiště.

69

69. Siem de Jong - 1:0

69

PSV právě vstřelilo branku!
Tak přece jen je tady první branka zápasu, teď měla trošku obrana Eagles smůlu. Berwijn to zkoušel po levé straně, od Groenbasta se míč dostal k Brenetovi, který našel na zadní tyči před zcela odkrytou brankou hostů SIEMA DE JONGA, jenž zakončoval zcela osamocený do prázdné branky! Tohle už nebyl problém pro střídajícího fotbalistu PSV! 1:0.

67

PSV více drží míč v tomto duelu, ale jak říkám, nulová aktivita směrem dopředu je hlavní příčinou toho proč Eagles stále drží bezbrankovou remízu na půdě mnohem slavnějšího mužstva.

65

Kapitán PSV de Jong zůstává ležet na zemi, Duits jej tam dohrál. Tohle muselo bolet. Kolem rozhodčího je ještě dvojice hráčů Eindhovenu, jedním z nich je Zinčenko.

64

Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Gastón Pereiro, přichází Siem de Jong.

63

PSV je zcela bezzubé, zcela nulové směrem dopředu, chybí tam klid ve finální fázi, nejistota. Prostě tím, jak se domácí hráči přibližují k hostující brance, tak klesá kvalita provedené akce.

62

Brenet vhazoval ze středu hřiště, ale GA získalo prakticky ihned míč. Ve druhém poločase je to zatím velká nuda, velkou šanci jsme ani na jedné straně neviděli.

61

Sudí na lajně zdvihl praporek a přerušil akci PSV. Domácí kapitán de Jong se diví tomuto výroku, ale opravdu v ofsajdu byl hráč Eindhovenu.

60

Střídání v týmu Go Ahead Eagles: ze hřiště odchází Randy Wolters, přichází Henrik Ojamaa.
Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Luciano Narsingh, přichází Steven Bergwijn.

59

Antonia vybojoval svojí aktivitou na levé straně rohový kop pro hosty, jenže z toho byl pouze přetažený centr na zadní tyč, kde Duits už nestihl míč na hrací ploše.

58

Pískot z tribun Philips Stadion je zcela pochopitelný. Narsingh si navedl míč na pravou nohu, už byl ve vápně Eagles, ale v tom se proti němu postavili tři fotbalisté hostujícího celku.

56

Nejprve Antonia zkusil rozvinout akci Eagles po levé straně, následně si Schenk naskočil na centr, který měl skončit na zadní tyč branky Eindhovenu, ale to se ovšem nestalo.

55

Sander Duits (EAG) je prvním potrestaným fotbalistou, po faulu ve středu hřiště vytahuje sudí Janssen poprvé v zápase žlutou kartu.

54

Na druhé straně zapsal hodně nepřesný pokus nad branku Zoeta záložník Ahead Ritzmaier. Tohle utkání moc fotbalové krásy nenabízí...

53

Zase to samé! Snad milion přihrávek domácích fotbalistů vedlo pouze ke ztrátě Eindhovenu, nemůžu se zbavit dojmu, že domácí celek dnes Eagles hodně podcenil...

52

Tentokráte vsadili domácí hráči na rychlý ťukec, ale hostující obrana tuhle souhru dvou fotbalistů Eidhovenu přerušila třicet metrů od branky Zwarthoeda.

51

Na centr mířící na zadní tyč si naskočil Arias, nakonec míč nestihl na hrací ploše Schwaab, který se vysunul z pozice beka až do šestnáctky Eagles.

50

Domácí fotbalisté jsou hodně trpěliví, své akce přehrávají. Něco bude na tom, když vystřelili dvakrát na branku Eagles v prvním poločase.

49

Hodně nejistí byli beci PSV v rozehrávce, ale hosté z toho nic nevytěžili. Domácí brankář Zoet si nakonec došel pro míč.

48

Zase Periera! Tentokráte po dlouhém souboji s Groenbastem přece jen odcentroval na zadní tyč, tam přišla přihrávka pod sebe, ale nikoliv střela na branku Zwarthoeda.

47

PSV se chtělo prosadit křižnou přihrávkou na Perieru, jenž byl na levé straně, domácí fotbalista ale nezastihl míč na hrací ploše, a tak budou hrát hosté.

46

Druhá půle sice začala výkopem hostů, míč se dostal až k Zwarthoedovi, ale následně na polovině hřiště fauloval Ritzmaier Proppera.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí bezbrankovou remízou, kdy PSV tlačilo na Ahead, ale bylo to s nulovou střeleckou aktivitou, těch velkých šancí až tolik nemělo domácí mužstvo.

Ale tu největší zaznamenal Ramselaar, který trefil po přihrávce Narsingha pravou tyč. Jinak má PSV převahu, ale zatím to gólu nevedlo. GA se víceméně k ničemu nedostalo, ale i tak drží remízu po prvním poločasu v zápase, ve kterém je velkým outsiderem.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Eindhoven ještě mohl vstřelit gól do šatny, nejprve nepřekonal Narsingh z úhlu Zwarthoeda, následně pálil Propper z hranice vápna, ale vtom odkopl míč jeden z hostující hráčů pryč ze šestnáctky Eagles.

45+1

Rohový kop PSV ale neznamenal větší nebezpečí pro GO Ahead, nastavovat se bude jedna minuta.

45

45.

45

Zinčenko byl nejprve faulovaný, posléze na sebe vzal přímý kop z třiceti metrů, mířil šikovně k levé tyči, takovou schovanou střelu zaznamenal. Zwarthoed ale vyrazil míč na rohový kop.

43

Domácí se neprosadili, ačkoliv sevřeli svého soupeře v jeho vápně. Centr z levé strany pouze prolétl vápnem Eagles. Následně je tady autové vhazování Go Ahead, kdy míč míří k brankáři Zwarthoedovi.

42

Hostující Nieveld byl v tísni, a tak pro jistotu zvolil odevzdání míče do autu. Domácí PSV bude vhazovat.

41

Jinak se ale PSV trápí proti Eagles. Spoustu lidí očekávalo, že to bude daleko jednodušší, jasnější podívaná z domácího pohledu, ale to se alespoň v prvním poločase zatím nestalo.

39

Skvěle Zwarthoed. Hostující brankář podržel svůj tým. Centr z levé strany nejprve vyrazil, domácí kapitán de Jong hlavičkoval z velice dobré pozice, ale gólman Eagles předvedl výborný zákrok i proti dorážce svého soupeře.

37

Hosté se dostali k míči, ale viditelně se jim moc nechce, spíše chtějí uhrát alespoň poločas bez branky s daleko slavnějším soupeřem.

36

Ramselaar zůstal schovaný za hostující defenzivou, ukázal nám trošku ekvilibristiky, jeho nůžky ale nebyly vůbec přesně, nenašly nikoho z domácích hráčů.

35

Propper sice našel Zinčenka na pravé straně, ale ten jako kdyby se bál souboje s hostující obranou, víceméně souboj jeden na jednoho s Achentehem. Míč ale stále drží na svých kopačkách domácí fotbalisté.

34

V souboji dvou šestek faulovala ta hostující tu domácí, respektive kapitán Eagles Duits poslal k zemi Proppera, rozhodčí Janssen domlouvali hráči Go Ahead.

33

Wolters dohrál Zinčenka úplně zbytečně, mohla za to přijít žlutá karta, ale sudí Janssen pouze důrazně domluvil hostujícímu fotbalistovi.

32

To před Zoetem je zatím mrtvo, Eagles snad nevytvořili na branku, nesledujeme nějak pohledný fotbal, otázkou zůstává, jak dlouho vydrží stav 0:0, respektive, kdy se Eidhoven dokáže prosadit před Zwarthoedem.

30

Zase bylo rušno před brankou Eagles, tak dlouho si domácí hráči vyměňovali míč, nakonec přišel centr na Zinčenka, který byl na malém vápně, ukrajinský hráč PSV se ale nedostal k míči.

29

To byla rána, ale nikoliv přesná! Propper je zatím snad nejvíce střílejícím fotbalistů na trávníku, tentokráte se opřel do míče z jedničky, z takových dvaceti metrů se ale trefil vedle pravé tyče branky Zwarthoeda.

28

28.

28

Největší šance zápasu! O tom nemůže být sporu! Narsingh zase zlobil hosty na pravé straně, tentokráte nevystřelil, ale krásně našel Raamselara, který střílel na zadní tyč po zemi, čistě technicky, bez razance. Míč se ale neodrazil od levé tyče k nikomu z domácích hráčů.

27

Eagles zatím hrozí pouze sporadicky, nyní to hostující hráči zkusili po levé straně, ale Wolters tenhle pas nemohl zastihnout na hrací ploše, rozehrávat tak bude Zoet.

25

Domácí kapitán de Jong mával rukama. Možná nějaká frustrace z toho, že Eindhoven se nedokáže prosadit zatím proti Eagles. Mezitím ale Narsingh se dostal přes beka hostů, ale jeho střelu z pravé strany dokázal Zwarthoed vyrazit.

24

Rohový kop z pravé strany dolétl na penaltu, pokud se tedy budeme bavit o standardní situaci PSV. Domácí fanoušci chtěli, aby Janssen odpískal penaltu, ale myslím si, že tady nebylo o čem, tam zcela jasně jeden z domácích neměl zájem o hru, ale spíše o pokutový kop pro favorita zápasu.

23

Ofsajd přerušil akci Eindhovenu, hostující mužstvo kontrovalo rychle, bez větších rozpaků. Zoet si ale pohlídal přizemní centr z levé strany a snad poprvé si brankář PSV sáhl na míč.

22

Na jedné straně rozehrávka Zwarthoeda nakrátko s obránci Eagles, na té druhé následně aktivní presink, dobré napadání rozehrávky Eindhovenu. Míč ale drží domácí bek Arias.

21

Těch momentů, kdy byli hosté na polovině domácích zatím nebylo mnoho. A to se stalo také před pár sekundami, když Zwarthoed nepřesným výkopem odevzdal míč Eindhovenu.

20

PSV hraje více s míčem, je aktivnější, má územní převahu, ale zatím tomu chybí střely na branku Eagles. Chce to asi větší jednoduchost ve finální fázi.

19

No, za tohle se karta určitě dala udělit, nizozemský sudí Janssen ji ale nechal v kapse. Zinčenko moc nečekal, že hostující kapitán Duits do něj půjde v hlavičkovém souboji nakonec loktem.

18

Myslím si, že pokud by se v české lize potkali takhle dva rozdílně postavená mužstva, tak by hrálo to slabší na jednoho útočníka a víceméně beton. Zatímco Propper centroval křížem nepřesně.

17

Zinčenko zatím tvoří hru PSV na pravé straně, snaží se vypomáhat i záložníkům Eindhovenu. Druhá věc je ta, že je sympatické, když Eagles mají rozestavení 4-3-3. Je skvělé, že chtějí hrát fotbal, že nemají respekt ze svých soupeřů.

16

Ani druhý rohový kop PSV neznamenal větší nebezpečí před hostující brankou, pokud se nepletu, tak jeho exekuci si opět vzal na sebe Propper, stejně jako před chvíli poslal míč na přední tyč, Zwarthoed ale bez problémů chytil míč do náruče.

15

Velice zadarmo, bez námahy se dostali k míči domácí fotbalisté. Zwarthoed vykopával od vlastní branky, následně jednomu z hostů odskočil míč ve středovém kruhu do zámezí.

13

Propper byl exekutorem vůbec prvního rohového kopu dnešního večera, domácí šestka jej rozehrála nakrátko, narazila si míč se spoluhráčem, ale centr agilního hráče PSV postrádal délku, hostující obrana odvrátila míč směřující na přední tyč do bezpečí.

13

Hosté se dostali přes polovinu hřiště, ale neohrozili branku Zoeta, z pravé strany pokazil jeden z hostů přihrávka vzduchem na levého záložníka Eagles. Vhazovat tak bude PSV Eindhoven.

11

Z tohohle střela nebude, nákop za obranu hostů sbírá bez větších problémů Zwarthoed. Jinak se v úvodních minutách hraje zejména na polovině Eagles, míč drží více Eindhoven, ale větší šanci jsme doposud neviděli.

11

Opět kombinace domácích fotbalistů, kdy hlavní roli hraje Arias na pravém kraji obrany Eindhovenu, zatím je to ale bez aktivity fotbalistů v červenobílých dresech směrem dopředu.

9

Ukrajinský záložník PSV Zinčenko teď si chtěl udělat dobrý den z jednoho hráče hostů, ale ten mu na to neskočil, navíc Go Ahead šlo do útoku, ale Zoet ukázal dobrý přehled o hře, včas vystartoval pro míč, Darren Maatsen byl u balonu pozdě.

8

Domácí Narsingh si seběhl z pozice pravého útočníka PSV pro míč, aby vypomohl svým spoluhráčům, ale nebylo z toho nic zajímavého, pouze přihrávka na obránce Ariase.

7

Přihrávka křížem na pravou stranu útoku PSV vedla do země Nikoho, a tak se k míči ve středovém kruhu na levé straně dostal hostující Ritzmaier, načež fotbalista Go Ahead Eagles ztratil míč velice lacino.

6

Zatím je to z pohledu domácího mužstva všechno o Propperovi, tento fotbalista PSV diriguje hru třetího celku nizozemské ligy, nyní ale jeho spoluhráč, útočník PSV, trošku zpomalil hru, favorit zápasu ale zůstává u míče.

5

A zase Propper, tentokráte Periero stál na začátku akce Eindhoven, následovala přihrávka pod sebe a další střela Proppera, a sice vedle levé tyče hostující branky.

5

Na začátku páté minuty jsme zaznamenali první střelu, domácí Propper si navedl míč na levou nohu, z takových dvaceti metrů ale pálil nad branku Eagles.

4

Atmosféra na stadionu PSV je mizerná, vypadá to, že moc příznivců nizozemské kopané si dnes nenašlo cestu na Philips Stadion.

3

V Eindhovenu dnes silně prší, ale oba týmy hrají s velice ofenzivním rozestavením tak věřme, že nebude nouze o nudu a uvidíme dost branek.

2

Hosté ale po pár sekundách přišli o balon, Ukrajinec Zinčenko překonal prvního hráče Eagles, toho druhého už nikoliv, domácí mužstvo ale zabralo po ztrátě míče.

1

Ariasův nákop nenašel nikoho z hráčů PSV, a tak si na míč poprvé sáhne hostující brankář Zwarthoed, který má dost času na rozehrávku akce Eagles.

1

Utkání zahájeno výkopem hráče PSV ze středového kruhu, nyní už sledujeme u postranní čáry Ariase, který diriguje hru Eindhovenu.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na hrací ploše, PSV v červenobílých dresech, Go Ahead v černých.
Úvodní sestavy:

PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Schwaab, H. Moreno, Brenet – Ramselaar, Zinčenko, D. Pröpper – Pereiro, L. de Jong (C), L. Narsingh.
Náhradníci: Pasveer, Jurjus – Isimat-Mirin, S. de Jong, S. Poulsen, Willems, Jozefzoon, Bergwijn, De Wijs, Lundqvist.

Go Ahead Eagles: Zwarthoed – Groenbast, Fischer, Schenk, Achenteh – Nieveld, Duits (C), Ritzmaier – Antonia, Maatsen, Wolters.
Náhradníci: Cummins – Lambooij, Teijsse, de Kogel, Brands, Hendriks, Ojamaa, Hamdaoui.

Rozhodčí: Janssen – Balder, Hoekstra (všichni Nizozemsko).
Vzájemné zápasy
V loňské sezoně jsme viděli dvě výhry PSV – venku 3:0, doma 5:0. Eindhoven porazil svého dnešního protivníka v posledních pěti zápasech, z toho třikrát udržel čisté konto.
Go Ahead Eagles
Hosté jsou v tabulce nizozemské Eredívisie na posledním místě se ziskem jedenácti bodů. V posledním zápase doma prohráli s Heerenveenem 1:3, kdy se jako jediný z fotbalistů dvacátého celku nejvyšší nizozemské soutěže prosadil v sedmé minutě Darren Maatsen, jenže soupeř zápas třemi brankami v první pětačtyřicetiminutovce otočil.

Z sedmi venkovních zápasů v letošním ročníku nizozemské ligy uhrál velký outsider dnešního mače pouze jediný bod za remízu na trávníku aktuálně pátého Alkmaaru (2:2).

Nejlepším střelcem hostujícího mužstva je Nizozemec Sander Duits s třemi přesnými zásahy na svém kontě (33. v tabulce kanonýrů).

GA prohrálo tři zápasy nizozemské ligy v řadě, tři body získalo naposledy 6. listopadu na půdě vedoucího Feyenoordu po výsledku 1:0. Jak se mu povede na stadion PSV Eindhoven?
PSV Eindhoven
Domácí fotbalisté jsou superfavoritem tohoto střetnutí. Jinak to nazvat nelze. Jakýkoliv jiný výsledek než výhra PSV by byl obrovským překvapením.

Eindhoven je v současné době na třetí pozici nejvyšší nizozemské fotbalové soutěže se ziskem třiceti bodů. Naposledy ale zaznamenal velkou ztrátu v podobě bezbrankové remízy na půdě aktuálně předposlední Rody.

Domácí mají s devíti inkasovanými góly vůbec nejlepší defenzivu v nizozemské lize. V týdnu se ale po remíze 0:0 s ruským Rostovem rozloučili s Ligou mistrů, kde skončili poslední se ziskem dvou bodů, společně ve skupině s Atléticem Madrid, Bayernem Mnichov a již zmiňovaným Rostovem.

Domácí trenér nemůže počítat se svými dvěma svěřenci, a sice s Mexičanem Andresem Guardadem vinou svalového zranění a Dánem Nikolajem Laursenem kvůli poranění kolene.

Nejlepším střelcem obrovského favorita dnešního souboje je v nizozemské lize Uruguayec Gaston Pereiro se šesti trefami na svém kontě. V tabulce kanonýrů Eredivisie mu patří dvanáctá pozice.
Hezký večer! Je tady utkání šestnáctého kola nizozemské fotbalové ligy, kdy se utkají PSV Eindhoven a Go Ahead Eagles. Zápas začíná v 19:45 a textovým přenosem vás provede Vít Muzikář.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:45.

PSV Eindhoven – Go Ahead Eagles

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 69. S. de Jong

Karty:   55. Duits (EAG), 90+3. Nieveld (EAG)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 11:3. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 4:12.

PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Schwaab, H. Moreno, Brenet – Ramselaar, Zinčenko (83. Jozefzoon), D. Pröpper – Pereiro (64. S. de Jong), L. de Jong (C), L. Narsingh (60. Bergwijn).
Náhradníci: Pasveer, Jurjus – Isimat-Mirin, S. de Jong, S. Poulsen, Willems, Jozefzoon, Bergwijn, De Wijs, Lundqvist.

Go Ahead Eagles: Zwarthoed – Groenbast, Fischer, Schenk, Achenteh – Nieveld, Duits (C), Ritzmaier (88. Teijsse) – Antonia (74. de Kogel), Maatsen, Wolters (60. Ojamaa).
Náhradníci: Cummins – Lambooij, Teijsse, de Kogel, Brands, Hendriks, Ojamaa, Hamdaoui.

Rozhodca: Janssen – Balder, Hoekstra (všichni Nizozemsko)