Menu

Futbal

Niké liga

Spartak Myjava – ŠK Slovan Bratislava

1:1

koniec (1:0)

10.12.2016, 17:00 • Štadión Spartaka Myjavy • 19. kolo • Lukáš Pancurák

: 4.2 3.25 2.25

90+5

Červenú kartu dostáva Mitchell Schet (ŠK Slovan Bratislava).

90+5

Červenú kartu dostáva Vladimír Kukoľ (Spartak Myjava).

90+5

Zrejme tam ešte príde k nejakému kartovému napomínaniu.

90+4

Hra stále plynie.

90+3

Neskutočné! Domáci hráč fauloval Scheta, ten absolútne nešportovo strčil do súpera od chrbta. Následne sa strhla bitka, a to aj medzi realizačnými tímami.

90+2

Savičevičovi v absolútnom závere praskli nervy, futbalista Slovana nezabudol odkopnúť reklamný banner na domácom štadióne. Ešte pár teplých slov zo striedačky Slovana a v zápase môžeme pokračovať.

90+1

Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Vukan Savičevič (ŠK Slovan Bratislava).

90

Dnešné stretnutie sleduje 837 divákov.

88

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Seydouba Soumah, prichádza Samuel Šefčík.

83

Posledných 7 minút si na trávniku užije aj Martin Černáček, ktorý navyše preberá kapitánsku pásku. Posledné minúty hráčskej kariéry pre obrovského srdciara v domácom drese.

82

Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Luboš Kolár, prichádza Martin Černáček.

77

Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Štefan Pekár, prichádza Tomáš Marček.

70

Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Patrik Abrahám, prichádza Adi Mehremič.

67

Žltú kartu dostáva Vernon de Marco Morlacchi (ŠK Slovan Bratislava).

62

Žltú kartu dostáva Petr Pavlík (Spartak Myjava).

61

Zaujímavá šanca pre Myjavu, Pekár našiel na pravej strane Kolára, ten si loptu zasekol a poslal ju na hranicu vápna, kam si už nabiehal Duga. Ten to chcel skúsiť z prvej, defenzíva Slovana však zapracovala na výbornú.

57

Slovan dal gól!
A je vyrovnané! Pred bránkou Myjavy prišla neprehľadná situácia, v ktorej sa najlepšie zorientoval FILIP ORŠULA. Ten zachoval chladnú hlavu, loptu si potiahol do strany a technickou strelou trafil do stredu odkrytej domácej brány.

57

Patrik Abrahám to napokon, zdá sa, rozchodí. V sprievode lekárov totiž síce opúšťa hraciu plochu, avšak po vlastných. Zdá sa tak, že Myjava k vynútenému striedaniu nepristúpi.

56

Na trávniku sa v bolestiach zvíja Abrahám, ten bude dnes ošetrovaný azda už po tretíkrát!

55

Vernon De Marco Morlacchi v obranných radoch nie príliš presvedčivo, Slovan mal v tejto chvíli šťastie, že sa Myjava nedostala do lepšieho streleckého zakončenia.

51

Žltú kartu dostáva Vukan Savičevič (ŠK Slovan Bratislava).

48

Duga si nedal pozor a fauloval, stalo sa tak neďaleko vápna domácej Myjavy. Zaujímavá štandardná situácia v prospech Slovana.

45

Veľmi zaujímavo to teraz myslel Tomáš Kóňa, ktorý si ešte loptu posunul do lepšej streleckej pozície a následne sa pokúsil o prízemné zakončenie, Greif sa musel po lopte poriadne natiahnuť.

44

Žltú kartu dostáva Tamás Priskin (ŠK Slovan Bratislava).

44

Žltú kartu dostáva Patrik Abrahám (Spartak Myjava).

42

Tak som sa zrejme mýlil. Lesley Dumas de Sa medzičasom opäť padol na hraciu plochu, ktorú musel napokon opustiť na nosidlách. Vynútené striedanie, de Su na hracej ploche nahradí Oršula.

41

S futbalistom Slovana to už vyzerá o čosi lepšie, Bílovský je ale aj naďalej ošetrovaný na trávniku. Nuž, veríme, že nebudeme svedkami vynúteného striedania ani v jednom z celkov.

40

Nepríjemný moment, v súboji na trávniku sa zrazil Bílovský a de Sa, obaja futbalisti budú musieť byť v tejto chvíli ošetrovaní na hracej ploche.

26

Žltú kartu dostáva František Kubík (ŠK Slovan Bratislava).

26

Myjava bude zahrávať zaujímavú štandardku, bude to z pravej strany od hranice pokutového územia!

13

Žltú kartu dostáva Denis Duga (Spartak Myjava).

13

Obrovská šanca pre Slovan! Soumah sa teraz krásnym sólom predral až do pokutového územia súpera, kde ale mierne stratil stabilitu a loptu si odkopol až za bránkovú čiaru. Na pravej strane sa Soumahovi ukazoval voľný Priskin, ktorý mohol poľahky skórovať.

9

Obrovská šanca pre Slovan, zdalo sa, že je vyrovnané, avšak tá lopta v sieti neskončila! Obetavý Machovec v páde najskôr trafil žrď, lopta sa však vrátila k bránkovej čiare. Machovec zastúpil Hrušku aj druhým skvelým zákrokom, chýbali centimetre a lopta by skončila v bráne!

8

Zaujímavá šanca pre Slovan, prihrávku do stredu vápna však Priskin nečakal, a tak si mladý futbalista loptu ideálne spracovať nedokázal. Schet už následne smerom dopredu nič zaujímavé nevymyslel.

5

Myjava dala gól!
Tak sa na to pozrime! Defenzívna pasivita Slovana ho napokon vyšla poriadne draho! Krásny center najskôr vyslal Machovec, tú loptu ešte do stredu vápna sklepol Abrahám. Tu už stál voľný ŠTEFAN PEKÁR, ktorý utešenou strelou z voleja prepálil Greifa.

4

Myjava v prvej zaujímavej šanci, Pekár centroval z nebezpečnej pozície na vzdialenejšiu žrď, kde sa do lopty oprel hlavou Pavlík. Tento pokus síce priestor troch žrdí minul, avšak Slovan celú situáciu mierne podcenil.

Spartak Myjava – ŠK Slovan Bratislava

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 5. Pekár – 57. Oršula

Karty:   13. Duga (MYJ), 44. Abrahám (MYJ), 62. Pavlík (MYJ) – 26. Kubík (SBA), 44. Priskin (SBA), 51. Savičevič (SBA), 67. Morlacchi (SBA)   90+1. Savičevič (SBA)   90+5. Kukoľ (MYJ) – 90+5. Schet (SBA)

Spartak Myjava: Hruška – Machovec, Pavlík, Ostojić, Kóňa – Kolár (82. Černáček), Pekár (C) (77. Marček), Abrahám (70. Mehremič), Bílovský – Duga, Kukoľ.
Náhradníci: Solnička – Mehremič, Černáček, Holiš, Brigant, Sládek, Marček.

ŠK Slovan Bratislava: Greif – Savičevič, Kubík, Soumah (88. Šefčík), M. Rigo – Morlacchi, Saláta (C), Priskin, Kotula – de Sa (42. Oršula), Schet.
Náhradníci: Krnáč – Rundič, Burnet, Ligeon, Nascimento, Oršula, Šefčík.

Rozhodca: Glova – Hancko, Chládek – Balko

Diváci: 837