Menu

Ďalšie

Zjazdové lyžovanie

SP - zjazd mužov, Kitzbühel

Vítěz: D. Paris (ITA)

koniec udalosti

21.01.2017, 11:30 • Hahnenkamm (Rakousko) • Patrik Sandev (@Thimpu25) cz

Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (14:45:11)

Konečné pořadí:

1. Dominik Paris (ITA) 1:55,01
2. Valentin Giraud Moine (FRA) +0,21
3. Johan Clarey (FRA) +0,33
4. Peter Fill (ITA) +0,40
5. Carlo Janka (SUI) +0,44
6. Erik Guay (CAN) +0,49
7. Adrien Théaux (FRA) +0,71
8. Matthias Mayer (AUT) +0,75
9. Hannes Reichelt (AUT) +0,82
10. Steven Nyman (USA) +0,84
11. Vincent Kriechmayr (AUT) +1,05
12. David Poisson (FRA) +1,32
13. Andreas Sander (GER) +1,34
14. Maxence Muzaton (FRA) +1,35
15. Adrian Smiseth Sejersted (NOR) +1,41
16. Guillermo Fayed (FRA) +1,49
17. Klaus Kröll (AUT) +1,53
17. Christof Innerhofer (ITA) +1,53
19. Manuel Osborne-Paradis (CAN) +1,59
19. Andrew Weibrecht (USA) +1,59
Objevily se opět některé pády, žádný ze závodníků ovšem neutrpěl nějaká větší zranění tak jako loni. Opravdu hodně zklamal především Kjetil Jansrud (NOR), který dokončil až na 36. pozici. Ani Rakušané si přitom nevedli nijak výtečně, byť dva závodníky v první desítce přece jenom mají.
Slavnému kitzbühelskému sjezdu vládla Francie a Itálie. Hned čtyři závodníci dokázali v Rakousku stanout na čtyřech nejvyšších pozicích. Dominik Paris (ITA) už dříve triumfoval, takže jeho prvenství není až zas tak překvapivě. Každopádně druhé místo Valentina Girauda Moineho (FRA) se určitě nečekalo, Johan Clarey (FRA) pak zajel rovněž neočekávaně fantasticky a vysloužil si bronz.

Závod skončil.

63

Andreas Žampa (SVK) nakonec do závodu nenastoupil, což je pro slovenské fanoušky zcela jistě určitě velká škoda.

62

Ioan Valeriu Achiriloaie (ROU) dojel do cíle, to je pro Rumuna to nejdůležitější, že je živ a zdráv na nejtěžší sjezdovce světa. Celkově ztratil 7,82 sekundy, vyšší manko nikdo dosud nenabral.

61

Henri Battilani (ITA) ztratil 4,01 sekundy. Ital nemohl pomýšlet na lepší umístění než na 41. příčku.

60

Dominik Schwaiger (GER) projel šesti měřenými úseky, sedmého se ovšem nedočkal po své chybě. A to přitom bojoval o první třicítku.

59

Gian Luca Barandun (SUI) zajel zatím nejhorší jízdu ze všech. Ale aspoň se dočkal kýženého a chtěného cíle. Co na to, že za prvním místě zaostal o 6,83 vteřiny.

58

Marc Oliveras (AND) se do cíle nedostal. Jeho jediným úspěšným výsledkem byl první mezičas.

57

Alexander Köll (SWE) taktéž zajel dost podprůměrně. Ztráta 3,60 sekundy nemohla vynést Švédovi body do svěťáku.

56

Jared Goldberg (USA) býval dřív určitě lepším sjezdařem. Tentokráte mu ale nepomohly k bodovaným příčkám ani jeho zkušenosti. Ztratil celkově 2,55 vteřiny.

55

Broderick Thompson (CAN) ztratil celkově 3,15 sekundy a zařadil se až do páté desítky průběžného pořadí. Kanaďan chtěl asi získat více.

54

Maxence Muzaton (FRA) ukázal, že umí být schopným sjezdařem. Další Francouz, kterému se dnes v Kitzbühelu zadařilo. Je na čtrnácté pozici, což je perfektní úspěch.

53

Thomas Dressen (GER) se nedostal do cíle, dojel pouze na první měřený úsek. A závod byl zase na chvilku přerušený a pozdržený.

52

Andreas Romar (FIN) skvěle zabojoval o první třicítku a jeho bitva byla úspěšná! Jeho ztráta činila 2,04 sekundy a dostal se právě těsně na 30. pozici. Slušní jízda od současného nejlepšího Fina.

51

V cíli je rovněž Martin Čater (SLO). Do první třicítky se ovšem nevešel, ztráta 2,40 sekundy byla příliš. Je až na 36. pozici.

50

Thomas Biesemeyer (USA) na mezičasech nezajížděl vůbec špatné výsledky. A i v cíli mohl být spokojený na to, s jakým vysokým startovním číslem startoval. Ztratil 1,76 vteřiny a zařadil se na 21. příčku.

49

Daniel Danklmaier (AUT) překvapil domácí publikum, to určitě ano. Dvaadvacátá pozice není pro Rakušana vůbec špatným výsledkem. 1,83 sekundy, tolik činila jeho ztráta.

48

6,31 sekundy, to je suverénně nejvyšší ztráta, jakou jsme v tomto závodě mohli zaznamenat. Postaral se o ní Paolo Pangrazzi (ITA). Je pochopitelně až na chvostu průběžného pořadí.

47

Adrian Smiseth Sejersted (NOR) zajel parádně, určitě takový výsledek ani sám nečekal s tak vysokým startovním číslem! Vždyť jeho manko 1,41 sekundy znamená průběžnou 14. pozici.

46

Rok Perko (SLO) se držel někde kolem třicátého místa, pak ale spodek trati ještě malinko vylepšil. A nakonec se v cíli objevil ve slušném čase na 27. příčce. jeho manko činilo 2,05 vteřiny.

45

Ani Mattia Casse (ITA) se do cíle nedostal. Chyboval už na samotném začátku, nezaznamenal vlastně jediný úspěšný mezičas. Na něj se totiž ani nedostal.

44

Závod nám opět narušil poměrně nepříjemný pád. Naštěstí se pravděpodobně nic vážného nestalo. Urs Kryenbühl (SUI) dokázal totiž nakonec upadnout tak, aby se nezranil. Skončil v ochranných sítích, ale měl by být v pořádku.

43

Niels Hintermann (SUI) se vešel do třicítky, bylo to opravdu o kousek. Za prvním místem ztratil celkově 2,32 vteřiny.

42

Klemen Kosi (SLO) je už v cíli. Jeho ztráta na Parise, který se stal na devadesát devět procent vítězem, se vyšplhala 2,67 sekundy. Je na 31. pozici.

41

Mauro Caviezel (SUI) do závodu nenastoupil.

40

Joachim Puchner (AUT) potvrdil, že domácím závodníkům se dnes ne úplně dobře daří. Rakušan měl vůbec velké problémy, aby dojel do cíle, na svahu si dokonce sáhl na sníh rukou. Jeho manko činí 2,86 vteřiny.

39

Jeffrey Frisch (CAN) se zařadil na 31. příčku. Je určitě zklamaný, že mu unikly bodované pozice. Každopádně vyloženě špatný sjezd to v jeho podání nebyl. Alespoň ne na oko.

38

Christian Walder (AUT) nezvládl kritickou kompresi, sotva se udržel na lyžích, nakonec ale v ochranné síti neskončil. Každopádně neprojel jednu z branek a nedokončil.

37

Nicolas Raffort (FRA) zajel skoro stejně jako jeho kolega z reprezentace Roger. Oba jsou nyní vedle sebe. Akorát že nynější Francouz byl o něco málo pomalejší, konkrétně o dvě sekundy než dosud vedoucí Paris.

36

Velké podpoře se těšil Frederic Berthold (AUT). Ale do první třicítky se o kousek nevešel. Konkrétně mu k této metě chybělo šest setinek. Zaostal za prvním místem o 2,73 vteřiny.

35

Ralph Weber (SUI) stlačil ztrátu pod dvě sekundy, a to o sedm setin. Slušná jízda. Je aktuálně na 23. pozici.

34

Emanuele Buzzi (ITA) se zařadil na poslední bodovanou třicátou pozici. Nebyla to úplně dobrá jízda, byl rád, že se objevil v cíli. Ztráta činila 3,12 vteřiny.

33

Josef Ferstl (GER) zajel vlastně dost obdobně jako Roger před pár okamžiky. Je z toho pro něj 25. pozice. Uvidíme až později, jestli udrží první třicítku.

32

Brice Roger (FRA) se zařadil na 24. pozici. Nepatří k nejkvalitnějším francouzským sjezdařům, každopádně slušně zabojoval o body do světového poháru. Ztratil celkově 1,98 vteřiny.

31

Nils Mani (SUI) si odbyl premiéru zde na Hahnenkammu, ale nakonec nedokončil. Vlastně chyboval na stejném místě jako jeho reprezentační kolega Feuz.

Průběžné pořadí:

1. Dominik Paris (ITA) 1:55,01
2. Valentin Giraud Moine (FRA) +0,21
3. Johan Clarey (FRA) +0,33
4. Peter Fill (ITA) +0,40
5. Carlo Janka (SUI) +0,44
6. Erik Guay (CAN) +0,49
7. Adrien Théaux (FRA) +0,71
8. Matthias Mayer (AUT) +0,75
9. Hannes Reichelt (AUT) +0,82
10. Steven Nyman (USA) +0,84

30

David Poisson (FRA) potvrdil, že Francouzi se na tenhle závod připravili jednoduše skvěle. Zařadil se na 12. příčku! Znovu jsme viděli vyváženou jízdu. Řečí čísel u něj mluvíme o ztrátě 1,32 vteřiny.

29

Benjamin Thomsen (CAN) chtěl určitě zabojovat alespoň o první dvacítku. jenže bez úspěchu. I když jeho čas nebyl tak strašidelný jako před pár okamžiky ten Streitbergerův, v cíli byl o 2,32 vteřiny později, což rozhodně malé číslo není.

28

Georg Streitberger (AUT) své domácí fanoušky vůbec nepotěšil. Ztráta 3,87 sekundy, to je opravdu příliš vysoké číslo. Je vidět, že se letos spíše trápí. A v Kitzbühelu se to jenom potvrdilo.

27

Manuel Osborne-Paradis (CAN) je na průběžném šestnáctém místě průběžného pořadí. Body do světového pohárů získá, jinak si však ke svému výkonu úplně pogratulovat nemůže.

26

Bryce Bennett (USA) zajel vůbec nejhůře ze všech, teprve jako třetí závodník nabral manko přes dvě sekundy. Konkrétně byla jeho čísla taková: 2,67 sekundy. Tohle rozhodně není výkon, jaký by si Američan představoval.

25

Andrew Weibrecht (USA) určitě umí zajet lepší výsledky. S šestnáctou pozicí a mankem 1,59 vteřiny zcela jistě spokojený nebude. Američané rovněž v Kitzbühelu moc nezáří.

24

Kitzbühel si dnes podmaňují Italové a překvapivě i Francouzi. Opravdu se nečekalo, že by Valentin Giraud Moine (FRA) mohl dosáhnout na druhé místo! Ale stalo se, měl skvělé lyže a navíc si s náročnou tratí poradil. Ztráta činila 21 setin sekundy.

23

Klaus Kröll (AUT), velezkušený závodník, se dočkal velké podpory, pochopitelně. Měl nakonec naprosto stejný čas jako Innerhofer. Manko 1,53 vteřiny znamená průběžnou dělenou třináctou pozici.

22

Třetina startovního pole je za námi. Blaise Giezendanner (FRA) je dalším, který se do cíle dostal živý a zdráv, to je vlastně to nejdůležitější. Akorát že výsledkem vyloženě nenadchl. Zařadil se na čtrnáctou příčku se ztrátou 1,70 sekundy.

21

Andreas Sander (GER) se do první desítky nevešel. Byl to takový průměr od německého závodníka. Ztráta 1,34 sekundy znamená pro něj jedenáctou pozici. Vyloženě zklamaný být nemůže, ale možná chtěl přece jenom více od závodu.

Průběžné pořadí:

1. Dominik Paris (ITA) 1:55,01
2. Johan Clarey (FRA) +0,33
3. Peter Fill (ITA) +0,40
4. Carlo Janka (SUI) +0,44
5. Erik Guay (CAN) +0,49
6. Adrien Théaux (FRA) +0,71
7. Matthias Mayer (AUT) +0,75
8. Hannes Reichelt (AUT) +0,82
9. Steven Nyman (USA) +0,84
10. Vincent Kriechmayr (AUT) +1,05

20

Johan Clarey (FRA) překvapil! Tohle je rozhodně senzační druhé místo, které Francouz vybojoval. Ale jel výborně. Riskantně a čistě, tak to ve sjezdu má být, pokud chcete bojovat o pódium, obzvláště v Kitzbühelu. Ztráta 33 setin sekundy je více než skvělým výsledkem.

19

Aleksander Aamodt Kilde (NOR) příliš nevylepšil jméno norskému alpskému lyžování v tomto závodě. Už Jansrud zklamal, ani nynější chlapík s devatenáctkou na prsou nijak nezazářil. Ztratil 1,82 sekundy a je dvanáctý.

18

Matthias Mayer (AUT) nenarušil hegemonii dvou italských závodníků. Fanoušci, hlavně ti domácí, do něj vkládali hodně nadějí. Jenže manko 75 setin sekundy znamená jen průběžnou sedmou pozici.

17

Erik Guay (CAN) nemůže být zklamaný, byť se na stupně vítězů nakonec nedostal jen o jednu příčku. Zůstala na něj brambora. Kanaďan určitě překvapil. Jeho ztráta v cíli činila 49 setin sekundy.

16

Christof Innerhofer (ITA) si vedl podstatně hůře než jeho dosud vedoucí italští kolegové. Takový šedý průměr, asi tak se dá zhodnotit právě jeho jízda- Zaostal celkově o 1,53 sekundy a zařadil se na devátou pozici.

15

Zase to byl krásný souboj o ty nejvyšší příčky. Carlo Janka (SUI) v Kitzbühelu ukázal hlavně své zkušenosti. Jednu dobu dokonce vedl i o šest desetin, jenže hlavně prostředek mu vůbec nevyšel. Nakonec se zařadil na třetí pozici se ztrátou 44 setin.

14

Boštjan Kline (SLO) si musel hodně dlouho počkat na svůj sjezd, než pořadatelé upravili trať po pádu Feuze. Zajel skvěle vršek, druhé dvě třetiny závodu ale pokazil, lépe řečeno byly z jeho strany průměrné. Je devátý se ztrátou 1,91 sekundy.

13

Beat Feuz dojíždí po těžkém pádu do cíle. Neuvěřitelné

13

Hodně nepříjemný pád Beata Feuze

13

Tak tohle byl hodně, opravdu hodně smutný konec. Beat Feuz (SUI) vedl o sedm desetin sekundy, jenže poslední těžký úsek na prudkém svahu nezvládl, a to už přitom viděl cíl. Sice se snažil ještě vrátit nějakým způsobem na trať, ale marně. Skončil v ochranných sítích. Divákům pak ukázal, že je v pořádku.

12

Maxi Franzovi vypla lyže a hodně se zlobí

12

Byl tu první pád! Domácí závodník Max Franz (AUT) naštěstí přežil ve zdraví. Každopádně si svou chybu dost vyčítal. Ještě že se nestalo nic závažného, to je v tuhle chvíli to nejdůležitější.

11

Guillermo Fayed (FRA) výrazně nehrozil nejvyšší příčky. Do cíle dojel se ztrátou 1,49 a zařadil se na sedmou pozici. Těžko v Kitzbühelu můžeme tvrdit o někom, že někdo působil nemastně a neslaně, byla by to dost ostrá slova... Každopádně k Francouzovu výkonu se vlastně tak trošku hodí.

Průběžné pořadí:

1. Dominik Paris (ITA) 1:55,01
2. Peter Fill (ITA) +0,40
3. Adrien Théaux (FRA) +0,71
4. Hannes Reichelt (AUT) +0,82
5. Steven Nyman (USA) +0,84
6. Vincent Kriechmayr (AUT) +1,05
7. Romed Baumann (AUT) +1,85
8. Travis Ganong (USA) +1,95
9. Patrick Küng (SUI) +2,11
10. Kjetil Jansrud (NOR) +2,18

10

Ze začátku to vypadalo opravdu hodně slibně, Pak ale jako by domácí závodník Vincent Kriechmayr (AUT) zpomaloval. A v cíii se objevil se ztrátou 1,05 sekundy., Zařadil se na šestou pozici.

9

Tohle byl krásný souboj. V poslední třetině trati Dominik Paris (ITA) hodně zabral, udělal snad jen jednu drobnou chybičku, a nakonec byl v cíli lepší o čtyři desetiny. Zajel krásně, to se musí nechat. A hlavně rychle. Dva Italové jsou průběžně ve vedení.

8

Ani Romed Baumann (AUT) domácí fanoušky svým výkonem úplně nepotěšil. Často korigoval, nejel jednoduše ideální stopu. Ztratil 1,45 vteřiny a zařadil se na pátou příčku.

7

Kjetil Jansrud nezajel Hahnenkamm dobře

7

Tak tohle je opravdu velké zklamání a frustrace. Kjetil Jansrud (NOR), možná ten největší favorit tohoto závodu, zajel vůbec nejhůře z dosavadních sedmi závodníků. Vůbec neměl rychlost, těžké pasáže nezvládal. Jeho ztráta se vyšplhala na 1,78 sekundy.

6

Kdyby Hannes Reichelt (AUT) neudělal hned na začátku velkou a trošku zbytečnou hrubici, možná mohl bojovat o první příčku. Přesto svou ztrátu stahoval, až dojel do cíle s poměrně slabým mankem 42 setin sekundy. To mu zaručuje třetí pozici.

5

Peter Fill (ITA) má prostě tuhle sjezdovku opravdu rád. Kitzbühel mu jednoduše sedí, už loni tady, znovu připomeňme, trošku překvapivě zvítězil. Teď dojel za potlesku populárního Arnolda Schwarzeneggera do cíle o 31 setin sekundy rychleji než Théaux.

4

Patrick Küng (SUI) se svým výkonem určitě nebude spokojený. Postupně na těžké zledovatělé trati ztrácel, až v cíli nabral manko 1,40 sekundy. V tuhle chvíli je na posledním, tedy na čtvrtém místě.

3

Obří skok Adriena Theauxe

3

Adrien Théaux (FRA) byl nakonec rychlejší o 13 setin sekundy. Francouz byl sice po celou dobu v červených číslech, ale nakonec se na posledním úseku dostal do zelených. Rozhodně slušná Francouzova jízda.

2

Oproti svému americkému kolegovi z reprezentace se Travis Ganong (USA) opravdu moc nepředvedl. Možná neměl úplně dobře připravené lyže, možná že mu docházely postupně síly. Každopádně nabral ztrátu 1,11 sekundy, a to jen díky dobrému závěru.

1

1:55,85, to byl čas, který si na své konto připsal Steven Nyman (USA). Určitě svým výkonem nezklamal. Trať je jinak hodně zledovatělá, na startu máme minus šest stupňů Celsia, v cíli dokonce minus osm.

Hahnenkamm pohledem sjezdaře - kamera v ruce Hanse Knausse

Závod začal.
Startovní listina:

1. Steven Nyman (USA)
2. Travis Ganong (USA)
3. Adrien Théaux (FRA)
4. Patrick Küng (SUI)
5. Peter Fill (ITA)
6. Hannes Reichelt (AUT)
7. Kjetil Jansrud (NOR)
8. Romed Baumann (AUT)
9. Dominik Paris (ITA)
10. Kristoffer Jakobsen (SWE)
11. Guillermo Fayed (FRA)
12. Max Franz (AUT)
13. Beat Feuz (SUI)
14. Boštjan Kline (SLO)
15. Carlo Janka (SUI)
16. Christof Innerhofer (ITA)
17. Erik Guay (CAN)
18. Matthias Mayer (AUT)
19. Aleksander Aamodt Kilde (NOR)
20. Johan Clarey (FRA)
21. Andreas Sander (GER)
22. Blaise Giezendanner (FRA)
23. Klaus Kröll (AUT)
24. Valentin Giraud Moine (FRA)
25. Andrew Weibrecht (USA)
26. Bryce Bennett (USA)
27. Manuel Osborne-Paradis (CAN)
28. Otmar Striedinger (AUT)
29. Benjamin Thomsen (CAN)
30. David Poisson (FRA)
31. Nils Mani (SUI)
32. Brice Roger (FRA)
33. Josef Ferstl (GER)
34. Emanuele Buzzi (ITA)
35. Ralph Weber (SUI)
36. Frederic Berthold (AUT)
37. Nicolas Raffort (FRA)
38. Christian Walder (AUT)
39. Jeffrey Frisch (CAN)
40. Joachim Puchner (AUT)
41. Mauro Caviezel (SUI)
42. Klemen Kosi (SLO)
43. Niels Hintermann (SUI)
44. Urs Kryenbühl (SUI)
45. Mattia Casse (ITA)
46. Rok Perko (SLO)
47. Adrian Smiseth Sejersted (NOR)
48. Paolo Pangrazzi (ITA)
49. Daniel Danklmaier (AUT)
50. Thomas Biesemeyer (USA)
51. Martin Čater (SLO)
52. Andreas Romar (FIN)
53. Thomas Dressen (GER)
54. Maxence Muzaton (FRA)
55. Broderick Thompson (CAN)
56. Jared Goldberg (USA)
57. Alexander Köll (SWE)
58. Marc Oliveras (AND)
59. Gian Luca Barandun (SUI)
60. Dominik Schwaiger (GER)
61. Henri Battilani (ITA)
62. Ioan Valeriu Achiriloaie (ROU)
63. Andreas Žampa (SVK)
Tentokráte se bude muset Česká republika obejít bez své účasti. Po konci kariéry Ondřeje Banka měl žezlo rychlostních disciplín převzít Jan Hudec, jenže ten se po zranění v závodech spíše trápí, a do sjezdu se nakonec nepřihlásil.
Startovat se bude z nadmořské výšky 1665 metrů nad mořem, končit se bude o 860 metrů níže, připraveno je celkem 33 branek. Celá délka trati činí 3312 metrů, průměrná rychlost závodníků by měla dosahovat kolem 100 kilometrů v hodině. Do startovní listiny se pak nahlásilo celkem 63 odvážných a statečných.
Průběžné pořadí sjezdu (2 z 8 závodů):

1. Aksel Lund Svindal (NOR) – 140 bodů
2. Kjetil Jansrud (NOR) – 122 bodů
3. Max Franz (AUT) – 110 bodů
4. Adrien Théaux (FRA) – 95 bodů
5. Peter Fill (ITA) – 89 bodů
Aktuálně vládnou sjezdu dva norští závodníci, o něco málo lepší je přitom Aksel Lund Svindal, který vede před Kjetilem Jansrudem o osmnáct bodů v této disciplíně. První jmenovaný však na závod z loňského roku nevzpomíná v nejlepším, kvůli pádu si ošklivě poranil koleno a přišel o půl roku sezóny. A ani v aktuální startovní listině nakonec nefiguruje, takže se bez jeho umění fanoušci budou muset obejít. Ti domácí pak zajisté budou natěšeni hlavně na Maxe Franze, který okupuje v průběžném pořadí třetí pozici za oběma Nory. A co Ital Peter Fill, jak ten si povede? Vždyť loni v Kitzbühelu vyhrál překvapivě právě on.
Letos se zatím jely pouze dva sjezdy, v Lake Louise a Beaver Creeku byly nakonec závody zrušeny, takže vše muselo nahrazovat Val d'Isére a Val Gardena. Následně se však nezávodilo ani v Santa Caterině a na slavném Wengenu, a tak jsou všichni sjezdařští velikáni už určitě natěšeni právě na Kitzbühel.
Průběžné pořadí SP:

1. Marcel Hirscher (AUT) – 973 bodů
2. Henrik Kristoffersen (NOR) – 692 bodů
3. Alexis Pinturault (FRA) – 629 bodů
4. Kjetil Jansrud (NOR) – 515 bodů
5. Felix Neureuther (GER) – 445 bodů
Kitzbühel a hora Hahnenkamm, to jsou v alpském lyžování možná ty nejznámější pojmy vůbec. A právě v sobotu se zde v Rakousku pojede královská disciplína, kterou je obecně jmenován právě sjezd. První závody se tu jely už v roce 1931, nedílnou součásti světového poháru jsou pak od roku 1967. Pro každého lyžaře je povětšinou snem triumfovat právě na tak slavném místě, na tak těžké a zároveň nebezpečné trati, kde se jezdí rychlostí jako na dálnici.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:30.

SP - zjazd mužov, Kitzbühel

Vítěz: D. Paris (ITA)

koniec udalosti

Späť na online


Štatistiky:
Konečné pořadí:
1. Dominik Paris (ITA) 1:55,01
2. Valentin Giraud Moine (FRA) +0,21
3. Johan Clarey (FRA) +0,33
4. Peter Fill (ITA) +0,40
5. Carlo Janka (SUI) +0,44
6. Erik Guay (CAN) +0,49
7. Adrien Théaux (FRA) +0,71
8. Matthias Mayer (AUT) +0,75
9. Hannes Reichelt (AUT) +0,82
10. Steven Nyman (USA) +0,84
11. Vincent Kriechmayr (AUT) +1,05
12. David Poisson (FRA) +1,32
13. Andreas Sander (GER) +1,34
14. Maxence Muzaton (FRA) +1,35
15. Adrian Smiseth Sejersted (NOR) +1,41
16. Guillermo Fayed (FRA) +1,49
17. Klaus Kröll (AUT) +1,53
17. Christof Innerhofer (ITA) +1,53
19. Manuel Osborne-Paradis (CAN) +1,59
19. Andrew Weibrecht (USA) +1,59
Startovní listina:
1. Steven Nyman (USA)
2. Travis Ganong (USA)
3. Adrien Théaux (FRA)
4. Patrick Küng (SUI)
5. Peter Fill (ITA)
6. Hannes Reichelt (AUT)
7. Kjetil Jansrud (NOR)
8. Romed Baumann (AUT)
9. Dominik Paris (ITA)
10. Kristoffer Jakobsen (SWE)
11. Guillermo Fayed (FRA)
12. Max Franz (AUT)
13. Beat Feuz (SUI)
14. Boštjan Kline (SLO)
15. Carlo Janka (SUI)
16. Christof Innerhofer (ITA)
17. Erik Guay (CAN)
18. Matthias Mayer (AUT)
19. Aleksander Aamodt Kilde (NOR)
20. Johan Clarey (FRA)
21. Andreas Sander (GER)
22. Blaise Giezendanner (FRA)
23. Klaus Kröll (AUT)
24. Valentin Giraud Moine (FRA)
25. Andrew Weibrecht (USA)
26. Bryce Bennett (USA)
27. Manuel Osborne-Paradis (CAN)
28. Otmar Striedinger (AUT)
29. Benjamin Thomsen (CAN)
30. David Poisson (FRA)
31. Nils Mani (SUI)
32. Brice Roger (FRA)
33. Josef Ferstl (GER)
34. Emanuele Buzzi (ITA)
35. Ralph Weber (SUI)
36. Frederic Berthold (AUT)
37. Nicolas Raffort (FRA)
38. Christian Walder (AUT)
39. Jeffrey Frisch (CAN)
40. Joachim Puchner (AUT)
41. Mauro Caviezel (SUI)
42. Klemen Kosi (SLO)
43. Niels Hintermann (SUI)
44. Urs Kryenbühl (SUI)
45. Mattia Casse (ITA)
46. Rok Perko (SLO)
47. Adrian Smiseth Sejersted (NOR)
48. Paolo Pangrazzi (ITA)
49. Daniel Danklmaier (AUT)
50. Thomas Biesemeyer (USA)
51. Martin Čater (SLO)
52. Andreas Romar (FIN)
53. Thomas Dressen (GER)
54. Maxence Muzaton (FRA)
55. Broderick Thompson (CAN)
56. Jared Goldberg (USA)
57. Alexander Köll (SWE)
58. Marc Oliveras (AND)
59. Gian Luca Barandun (SUI)
60. Dominik Schwaiger (GER)
61. Henri Battilani (ITA)
62. Ioan Valeriu Achiriloaie (ROU)
63. Andreas Žampa (SVK)