Menu

Futbal

Ligue 1 Uber Eats

AS Saint-Étienne – Angers SCO

2:1

koniec (0:1)

22.01.2017, 17:00 • Stade Geoffroy-Guichard • 21. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon) cz

Tipsport: 1.9 3.26 4.9

Příště na počtenou! (18:52:09)
Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 7:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:8.
Skutečně tomu tak je, AS Saint-Étienne nakonec bere všechny tři body! Fotbalisté Angers se sice překvapivě ujali vedení zásluhou Pavloviće, Les Verts ale díky vlastnímu gólu Bamby a šťastné trefy Perrina otočili skóre ve svůj prospěch a připsali si důležité vítězství.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Manganiho nákop na útočné polovině nikoho v černém dresu nenašel a zdá se, že je rozhodnuto.

90+2

Les Verts odkopli balon na útočnou polovinu, hosté musejí zakládat další akci až od stoperů. Na vyrovnání už jim mnoho času nezbývá...

90

Sudí Bastien nastaví nad rámec druhého poločasu tři minuty!

89

Nolan Roux vypálil z nějakých osmnácti metrů, jeho rána ale byla sražena vysoko nad – rohový kop pro Saint-Étienne.

88

Arnaud Nordin zastavil rodící se akci Angers hned v zárodku, načež se hosté ještě dostali k míči, Kévin Malcuit se ale poctivě vrátil a uklidnil hru.

87

Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Kévin Monnet-Paquet, přichází Florentin Pogba.

86

Hra je nyní hodně rozkouskovaná, domácí už se vůbec nikam neženou a snaží se hlavně udržet balon co nejdále od Moulinovy branky.

85

Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Kévin Bérigaud, přichází Flavien Tait.

84

Doreho centr adresovaný Pavlovićovi chorvatského legionáře nenašel, Jessy Moulin bez potíží ukryl míč ve své náruči.

83

Hamoumův centr z pravé strany ale skončil jen u Féréboryho Doreho, svěřenci kouče Moulina se už pokoušejí o založení dalšího protiútoku.

82

Jeho exekuce se ujal Romain Hamouma, jehož střelu k levé tyči ale Denis Petrić bez problémů vyrazil. Les Verts ještě budou zahrávat roh.

81

Kévin Théophile-Catherine si v souboji s Romainem Thomasem pomohl rukou, tomu ale předcházel Thomasův faul, a tak budou mít domácí k dispozici další přímý kop.

80

Kévin Malcuit se šikovně obtočil kolem dvou hráčů Angers, poté ale o míč přišel a hráči v černých dresech dopravili balon do autu.

79

Thomas Mangani poslal zajímavý centr do pokutového území, který doletěl až na hlavu Matea Pavloviće, jenž ale tentokrát nedokázal usměrnit balon mezi tři tyče!

78

Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Baptiste Santamaría, přichází Dickson Nwakaeme.

77

Domácí mají i nadále vše pod kontrolou, prakticky veškerý děj se nyní odehrává na polovině hřiště.

76

Kévin Monnet-Paquet na prudkou kolmici nakonec nedosáhl, kulatý nesmysl skončil v zámezí a Denis Petrić bude mít spoustu času na rozehrávku.

74

74. Loïc PERRIN - 2:1

74

Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
Domácí dokonali obrat a necelých dvacet minut před koncem jdou do vedení! Po rohovém kopu se balon odrazil k LOICU PERRINOVI a ten se štěstím usměrnil kulatý nesmysl do sítě!

73

Les Verts začínají zvyšovat aktivitu a v této fázi zápasu se hosté z Angers pouze brání.

71

Angerští si následně vymodlili přímý kop, jehož exekuce se ujal Thomas Mangani a nechybělo mnoho k tomu, aby střídající Mehdi Jean Tahrat protečoval míč do sítě!

70

Baptiste Santamaría se zmocnil míče ve středu hřiště, Kévin Bérigaud ale na jeho následný nákop nedosáhl a domácí už zakládají další protiakci.

68

Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Pierrick Capelle, přichází Mehdi Jean Tahrat.

68

Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Hamidou Keyta, přichází Arnaud Nordin.

67

Pierre-Yves Polomat vletěl do souboje s Bérigaudem příliš pozdě a za svůj zákrok vyfasoval žlutou kartu.

66

Kévin Bérigaud se šikovně zbavil dvou hráčů Les Verts, poté ale ztratil rovnováhu a o balon přišel. Domácí už zakládají další protiakci.

64

Po festivalu lehkých ztrát na obou stranách se míče ujal Roux, jehož následný centr do pokutového území ovšem nikoho v zeleném dresu nenašel.

63

Po jednoduché akci Angers se dostal ke střele ze zajímavé pozice Férébory Dore, jehož pokus ale proletěl nad břevnem domácí branky!

62

Baptiste Santamaría vybojoval míč ve středu hřiště pro Manganiho, jehož následný nákop na soupeřovu polovinu ale Pierre-Yves Polomat odhlavičkoval do bezpečí.

60

To platí i nadále, hráči Angers totiž začínají napadat až u půlící čáry, a tak jsou domácí na vlastní půli hřiště "v bezpečí".

59

Nyní se hra opět trochu uklidnila, momentálně sledujeme kombinaci fotbalistů Saint-Étienne na jejich vlastní polovině hřiště.

58

Ofsajd a v něm Romain Hamouma, hosté tak budou moci konečně uklidnit hru. Tlak ASSE v posledních minutách graduje...

56

Mladičký Hamidou Keyta se dostal k prudkému centru Monneta-Paqueta, z penaltového puntíku ale bez přípravy těsně minul!

55

Po vyrovnávacím gólu kotel Les Verts najednou ožil a na Stade Geoffroy-Guichard panuje skvělá atmosféra.

54

Thomas Mangani vypálil z uctivé vzdálenosti. Jeho rána byla sice zblokována, Mangani se ale dostal k dorážce, s níž si ovšem Jessy Moulin bez potíží poradil.

52

Ismaël Traoré poté nehezky povalil k zemi Rouxe a za svůj zákrok si vykoledoval žluté napomenutí.

51

51. Abdoulaye BAMBA - 1:1

51

Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
Tak teď měli hosté pořádnou smůlu. Monnet-Paquet přenechal balon Romainu Hamoumovi, jehož následný centr z levé strany jemně tečoval ABDOULAYE BAMBA a balon se nakonec zakroutil až do sítě!

51

Právě Loïc Perrin poté uklidnil hru zadovkou na brankáře Moulina, Les Verts už v poklidu zakládají další protiakci.

49

Bamba šikovně uvolnil rozběhnutého Bérigauda, jehož následný centr z pravé strany ale skončil jen u zkušeného Loïca Perrina.

48

Následný centr Hamoumy z levé strany nikoho v zeleném dresu nenašel, načež sudí Bastien přerušil hru a Denis Petrić bude mít spoustu času na rozehrávku.

47

Právě Roux si došel pro faul těsně před hranicí pokutového území, z následného přímého kopu ale žádné nebezpečí pro Petriće nepramenilo.

46

Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Jordan Veretout, přichází Nolan Roux.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne v 18:01, tak si to nenechte ujít.
Úvodní pětačtyřicetiminutovka je minulostí a z tribun se ozývá hlasitý pískot. Fotbalisté Angers zatím překvapivě vedou, o což se svým prvním gólem v Ligue 1 postaral obránce Mateo Pavlović, který část zápasu strávil nečekaně na hrotu útoku. Hra domácích je plná nepřesností a Denis Petrić byl zatím prakticky bez práce.

45+1

První poločas skončil.

45+1

V úvodu minutového nastavení tak Les Verts měli k dispozici přímý kop, ze kterého ale žádné nebezpečí pro Petriće nepramenilo.

45

Se žlutými kartami se najednou roztrhl pytel, za nepěkný skluz proti Polomatovi byl napomenut Pierrick Capelle.

44

Po dlouhém ošetřování Baptista Santamaríi se sudí Bastien nakonec rozhodl udělit Veretoutovi žlutou kartu.

42

Jordan Veretout nedovoleně zajel do Santamaríi, hra je tak opět přerušena a na trávník už míří lékaři hostujícího celku.

41

Pak ale Hamouma zaváhal a k míči se dostal Abdoulaye Bamba, svěřenci kouče Moulina už se postupně prokousávají zpět na útočnou polovinu.

39

Baptiste Santamaría roztáhl hru na volnou pravou stranu hřiště, přechod Angers do útoku byl ale jinak vcelku těžkopádný a domácí se bez problémů ubránili.

38

Ani hráči v černých dresech se ovšem daleko nedostali, v posledních minutách je hra plná nepřesností a lehkých ztrát na obou stranách.

37

Tentokrát se Veretout pokusil odcentrovat míč do pokutového území, to se mu ale nepodařilo a Pierrick Capelle už zakládá protiakci Angers.

35

Z uctivé vzdálenosti to vzal na sebe Jordan Veretout, jeho rána ale postrádala přesnost a Denis Petrić už si pomalu chystá míč k dalšímu odkopu.

34

Z něj ale žádné nebezpečí pro Denise Petriće nepramenilo, Kévin Théophile-Catherine hrál navíc rukou, a tak je hra přerušena.

32

Domácí fotbalisté se pomalu dostávají více a více do hry. Kévin Monnet-Paquet napálil balon jen do jednoho z hráčů Angers, Les Verts však budou mít k dispozici rohový kop.

31

Thomas Mangani nedokázal rozehrát přesně a poté se dostal k míči Kévin Malcuit, jehož pokus z ostrého úhlu si ale Petrić zkušeně pohlídal.

30

Půlhodina hry je za námi a hosté stále drží těsný náskok, poloprázdný Stade Geoffroy-Guichard dává svou nespokojenost hlasitě najevo.

28

Hamouma ztratil rovnováhu a nestihl si zpracovat prudkou kolmici mířící do pokutového území, Denis Petrić nakonec zkušeně ukryl balon ve své náruči.

27

Kévin Monnet-Paquet poté přenechal míč právě Hamoumovi, jehož rána zpoza hranice pokutového území ale minula Petrićovu svatyni.

25

Romain Hamouma poslal z pravé strany zajímavý centr do pokutového území, míč ale nakonec nikoho v zeleném dresu nenašel.

24

Hosté se vydali do dalšího rychlého protiútoku a Thomas Mangani se málem dostal k hlavičce po centru Pavloviće, hráčům Saint-Étienne to v posledních minutách ani trochu nelepí.

23

Právě Abdoulaye Bamba si nyní nedovoleným způsobem vyšlápl na Veretouta a za svůj zákrok vyfasoval žlutou kartu.

21

Abdoulaye Bamba se dostal k odraženému míči a bez váhání vypálil, jeho projektil ale vcelku výrazně minul levou tyč svatyně Les Verts.

20

Z tribun se začíná ozývat pískot, fotbalisté Angers totiž mají nadále převahu a nyní budou mít k dispozici rohový kop.

18

Kévin Bérigaud si to namířil kupředu tentokrát po levém křídle a po jeho povedené přihrávce se dostal ke střele Pierrick Capelle, jehož dělovku ale Moulin vyrazil!

17

17. Mateo PAVLOVIĆ - 0:1

17

Angers právě vstřelilo branku!
Tak jsem to asi zakřikl, les scoïstes se po rychlém protiútoku ujímají vedení! Kévin Bérigaud utekl po pravém křídle a poté vykouzlil povedený centr na hlavu MATEA PAVLOVIĆE, jehož hlavička skončila v síti!

15

Čtvrthodinka hry je za námi a zatím jsme se mnoha zajímavých příležitostí nedočkali, hra je plná nepřesností a nedorazů na obou stranách.

14

Svěřenci kouče Moulina poté uklidnili hru a dostali balon na útočnou polovinu, kulatý nesmysl je ale opět v držení domácího týmu.

12

Hráči ASSE se nakonec dostali do zakončení, střela Hamidoua Keyty ale postrádala razanci a Denis Petrić si připsal snadný zákrok.

11

Kévin Malcuit utekl po pravém křídle, jeho následný pas na Lemoina ale nebyl přesný. V akci Les Verts však ještě může pokračovat Romain Hamouma.

9

Po trmě-vrmě ve středu hřiště domácí uklidnili hru zadovkou na brankáře Jessyho Moulina, domácí už rychle zakládají další protiútok.

8

Hráči v černých dresech se bez větších problémů dostali na polovinu hřiště, dál je ale aktivně hrající fotbalisté Saint-Étienne nepouštějí.

6

Les Verts vybojovali svůj první rohový kop v zápase, z něj ale žádné nebezpečí pro Denise Petriće a spol. nepramenilo.

5

V úvodu se oba týmy dostávají do tempa pomalu, nyní sledujeme poklidnou kombinaci Les Verts na jejich vlastní polovině.

3

Pierre-Yves Polomat nedokázal rozehrát přesně, domácí se přesto dostali na útočnou polovinu.

2

Angerští fotbalisté se na chviličku usadili na útočné polovině, aktivně napadající hráči v zelených dresech ovšem hosty vytlačili až na jejich část hřiště.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

AS Saint-Étienne: Moulin – Malcuit, Théophile-Catherine, Perrin, Polomat – Veretout, Selnæs, Lemoine – Hamouma, Keyta, Monnet-Paquet.
Náhradníci: Maisonnial – Nordin, Pierre-Gabriel, F. Pogba, Dabo, Roux, Rocha Santos.

Angers SCO: Petrić – Bamba, I. Traoré, Pavlović, Thomas, Manceau – Capelle, Santamaría, Mangani – Dore, Bérigaud.
Náhradníci: Michel – D. Nwakaeme, Bourillon, Wissa, Tait, P. Martinez, Jean Tahrat.

Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani.
ANGERS SCO

Ještě loni na podzim Angers prohánělo movité PSG na čele soutěže, na jaře ale les scoïstes zcela vyhořeli a z pohárových pozic se propadli do šedého průměru. Letos je to ještě horší, po necelé polovině odehraných kol je Angers až osmnácté, a ještě ho tedy čeká tuhý boj o záchranu. V lize les scoïstes nezvítězili už osmkrát v řadě a ani dnes pochopitelně nebudou v roli favorita.
AS SAINT-ÉTIENNE

Les Verts v posledních letech patřili k předním týmům Ligue 1, letos se ale zařadili spíše do průměru ligy. ASSE momentálně patří osmá příčka tabulky se sedmibodovou ztrátou na pohárovou Evropu. Od prosincové výhry nad Guingampem Hamouma a spol. stále čekají na tříbodový zisk, když postupně prohráli s Lorientem a remizovali s Nancy a Lille.
S přáním příjemného podvečera vítám všechny příznivce dobrého fotbalu u sledování textového přenosu z utkání jednadvacátého kola francouzské Ligue 1, v němž AS Saint-Étienne přivítá Angers SCO. Začínáme v 17 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

AS Saint-Étienne – Angers SCO

2:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 51. Bamba (vla.), 74. Perrin – 17. Pavlović (Bérigaud)

Karty:   44. Veretout (SET), 67. Polomat (SET) – 23. Bamba (AGR), 45. Capelle (AGR), 52. I. Traoré (AGR)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 7:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:8.

AS Saint-Étienne: Moulin – Malcuit, Théophile-Catherine, Perrin, Polomat – Veretout (46. Roux), Selnæs, Lemoine – Hamouma, Keyta (68. Nordin), Monnet-Paquet (87. F. Pogba).
Náhradníci: Maisonnial – Nordin, Pierre-Gabriel, F. Pogba, Dabo, Roux, Rocha Santos.

Angers SCO: Petrić – Bamba, I. Traoré, Pavlović, Thomas, Manceau – Capelle (68. Jean Tahrat), Santamaría (78. D. Nwakaeme), Mangani – Dore, Bérigaud (85. Tait).
Náhradníci: Michel – D. Nwakaeme, Bourillon, Wissa, Tait, P. Martinez, Jean Tahrat.

Rozhodca: Bastien – Haquette, Zakrani