Menu

Futbal

Talianska Seria A

Delfino Pescara 1936 – U.S. Sassuolo Calcio

1:3

koniec (0:1)

22.01.2017, 15:00 • Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia, Pescara • 21. kolo • Ondřej Hradecký (@ondra295) cz

Tipsport: 3.05 3.37 2.4

90

S kartami se roztrhl pytel, teď ji vidí i Politano, který zakopl míč před vhazováním soupeře a sudí tak neměl jinou možnost.

89

U postranní čáry trochu přitvrdil Antei, který svým skluzem trefil nohu Biraghiho a vidí tak žlutou kartu.

88

88. Penalta Biraghniho zneškodněna Consiglim!

88

Ale penalta není proměněna! Kopat ji šel Biraghi, který ji poslal poměrně nepovedeně kousek nalevo od prostředku branky a Consigli míč vyrazil do bezpečí!

88

No a ve vápně podrazil Memushaje gólman Consigli, takže se bude kopat penalta! Delfino tak má jedinečnou šanci na snížení.

84

Dalším napomínaným hráčem v dnešním zápase je domácí Cristante, který se rozčiloval po souboji ve vápně, který sudí pustil a musí tak být zklidněn tímto způsobem.

81

Naposledy střídání využívají i trenéři Sassuola – na hřišti pro dnešek končí velice dobře hrající Pellegrini, toho pro zbytek zápasu nahradí Duncan.

75

Poslední střídání využívají domácí borci, ti posílají do hry Benaliho, který nahradí Codu.

74

Hosté dnes podruhé střídají, na hřišti končí Matri, nahrazuje ho Defrel – hostující útočník tak hattrick nedá.

73

73. Alessandro MATRI - 1:3

73

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Tak jsem to nakonec zakřikl a hosté přidávají další gól, který je posouvá hodně blízko zisku tří bodů – na míč do vápna si z druhé vlny parádně naběhl veterán ALESSANDRO MATRI, který se nemýlil ani podruhé a krásným lobem z velkého úhlu nachytal Bizzarriho!

66

Na hřišti možná trochu překvapivě končí i střelec jediné dnešní branky domácích Bahebeck a nahradí ho Pepe.

65

65. Lorenzo PELLEGRINI - 1:2

65

Sassuolo právě vstřelilo branku!
No a je to opět o jednu branku pro hosty, kteří si tak berou své vedení zpět! Mazzitelli poslal dobrý centr do vápna, kde si ho našel LORENZO PELLEGRINI a přesnou hlavičkou využil nedůrazného vyběhnutí Bizzarriho, kterému míč doslova vyhlavičkoval z ruky!

63

I domácí poprvé sahají do sestavy, na hřišti pro dnešek skončí ofenzivní Verre, nahradí ho podobně zaměřený Memushaj.

56

56. Jean-Christophe BAHEBECK - 1:1

56

Pescara právě vstřelila branku!
Tak a je to tady, domácí v celkovém kontextu asi zaslouženě dokázali zápas srovnat! Parádní centr po zemi před branku přesně na nohu JEAN-CHRISTOPHEA BAHEBECKA poslal Biraghi a francouzský útočník dokázal míč tečovat napřaženou nohou tak šikovně, že zapadl přesně na zadní tyč Consigliho branky!

54

Je tu první střídání dnešního zápasu, na hřišti končí krajní bek Sassuola Lirola, na hřišti ho nahradí Luca Antei.

44

Se žlutými kartami se roztrhl pytel a ve středu pole se po celkem běžném souboji do potyčky dostali Bruno a Pellegrini – ostatní hráči oba kohouty od sebe včas odtáhli a sudí oba tak pouze napomíná žlutou kartou.

39

Je tu další žlutá karta pro hosty – tentokrát to odnesl Berardi, který zastavil nedovoleně kontr rozjetého Behebecka.

28

Ve velice dobré šanci byli i domácí – Caprari se dostal k míči v ideální pozici ve vápně, ovšem svoji střelu nasměroval pouze do blokujícího Cannavara!

27

Tak toto byla velká šance hostujícího celku, ke střele se dostal Mazzitelli, jemuž pokus zpoza vápna sedl náramně, odrazil se ale pouze od vnější strany tyče mimo!

25

Teď fauloval pro změnu Alessandro Matri, který poté nohou sáhl do rychlé rozehrávky domácího celku a za to taktéž vidí žluté napomenutí.

20

Je tu další žlutá karta pro domácí barvy – tentokrát ji od sudího Valeriho vyfasoval Coda, který neustál otočku Berardiho a podrazil mu nohy.

16

První kartu zápasu pak vidí Caprari, který ve středu pole až zbytečně důrazně srazil na zem Pellegriniho a sudí ho musí hned po šestnácti minutách umravňovat.

12

Už jsem chtěl psát, že je srovnáno, ale domácí celek nakonec branky dosáhl jen díky těsnému ofsajdu, kterého si sudí všimli! Přesným zakončením k tyči se prezentoval Verre, ale jak už bylo řečeno, přihrávka od Biraghigo na něj šla do ofsajdu.

5

A hned z něj byla dobrá šance! Caprari zkusil přímou střelu a hodně vylekal Consigliho, který ale ve spolupráci s obránci dokázal jeho jedovatý pokus odpravit pryč!

1

1. Alessandro MATRI - 0:1

1

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Tak toto bylo opravdu hodně rychlé a hostující celek jde v Pescarě už po necelé minutě do vedení! Díky dobré práci Pellegriniho se dostal ve vápně k míči nejrychleji ALESSANDRO MATRI, který se na zadní tyči zorientoval nejrychleji a ve skluzu ho dopravil za záda Bizzarriho!

Delfino Pescara 1936 – U.S. Sassuolo Calcio

1:3

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 56. Bahebeck (Biraghi) – 1. Matri (Pellegrini), 65. Pellegrini (L. Mazzitelli), 73. Matri (Pellegrini)

Karty:   16. Caprari (PES), 20. Coda (PES), 44. Bruno (PES), 84. Cristante (PES) – 25. Matri (SAS), 39. D. Berardi (SAS), 44. Pellegrini (SAS), 89. Antei (SAS), 90. Politano (SAS)

Nepremenená penalta: 88. Biraghi (PES), brankár Consigli zneškodnil

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 9:8. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 11:23.

Delfino Pescara 1936: Bizzarri – Fornasier, Stendardo, Coda (75. Benali), A. Crescenzi – Cristante, Bruno, Biraghi – Verre (63. Memushaj), Caprari – Bahebeck (66. Pepe).
Náhradníci: Aldegani, Fiorillo – Benali, Cerri, Cubas, Delli Carri, Memushaj, Pepe, Mitrita, Kastanos.

U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Lirola (54. Antei), Cannavaro, Acerbi, Peluso – L. Mazzitelli, Pellegrini (81. Duncan), Aquilani – D. Berardi, Matri (74. Defrel), Politano.
Náhradníci: Pegolo, Costa – Antei, Defrel, Sensi, Pierini, Ricci, Duncan, Dell'Orco, Letschert, Ragusa, Adjapong.

Rozhodca: Valeri – Cariolato, Giovane