Menu

Hokej

NHL

Anaheim Ducks – Los Angeles Kings

1:0

koniec (0:0, 1:0, 0:0)

20.02.2017, 03:00 • Honda Center, Anaheim • Tomáš Reiner (@ReinyTom) cz

Tipsport: 2.3 3.6 2.85

59:10

Andrew Cogliano mohl na levém křídle od modré čáry uklidit puk do prázdné brány, jenže těsně minul levou tyč!

58:39

Peter Budaj naskočil na střídačku a hokejisté Los Angeles Kings to zkouší ve hře bez brankáře!

58:02

Joseph Cramarossa se po nádherné přihrávce Coreyho Perryho ocitl na vzdálenější pravé tyči v obrovské šanci a vpádu puk uklízet do prázdné brány, jeho následná střela se ale od horní tyče odrazila zpět do hry!

56:34

Corey Perry na levém křídle rozjel rychlé přečíslení Ducks tři na dva, které v blízkosti levé tyče zakončil bekhendovou střelou, a po zákroku Petera Budaje hrudí se dostal k dorážce kapitán Ryan Getzlaf, ani on ale slovenského brankáře podruhé v zápase z obrovské blízkosti nepřekonal! To mohl být pojišťující gól.

54:20

Anaheim špatně střídal a týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Corey Perry.

54:18

Andrian Kempe se po skvělém zákroku Johna Gibsona hrudí ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže jeho následná bekhendová střela se o ní otřela a zamířila mimo! Kings v obrovské šanci orazítkovali konstrukci!

51:15

Ondřej Kaše na pravém křídle podruhé v zápase krásně vypálil od mantinelu, Peter Budaj byl ale připravený a po rychlém přesunu na vzdálenější levé tyči jeho pokus vyrazil! Oba brankáři předvádí fantastický výkon.

50:53

Derek Forbort na levém křídle vypálil od modré čáry ihned po vhazování a jeho tečovaná střela málem nadělala obrovskou paseku, John Gibson ale dokázal jeho pokus lapačkou vytáhnout mimo tři tyče!

50:47

Jeff Carter na levé straně útočného pásma napřáhl od modré čáry k prudké střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, John Gibson ji ale ukryl v lapačce! Dokáže ho někdo o nulu připravit?

45:19

Nick Shore krásně objel bránu a v blízkosti pravé tyče se ho snažil zády k bráně k pěknou bekhendovou střelou po ledě zasunout ke vzdálenější levé tyči, jeho pokus byl ale na poslední chvíli zablokován! To byla dobrá šance.

44:04

Ondřej Kaše na pravém křídle vypálil z úhlu a málem zaskočil Petera Budaje, brankář Los Angeles Kings ale jeho střelu mířící pod horní tyč vyrazil maskou mimo!

39:30

Před oběma bránami vznikl během rozpětí 20 sekund obrovský závar, žádný z hráčů se ale nedokázal prosadit!

38:39

Ducks tentokrát vypálili z ostrého úhlu na levém křídle a Peter Budaj musel dávat obrovský pozor, aby si puk ze vzduchu nesrazil do vlastní brány! Velká šance!

37:48

Ryan Getzlaf na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a Peter Budaj agresivně vyrazil jeho pokus levým betonem!

35:35

Ducks se ocitli před bránou ve velké šanci, Peter Budaj ale dokázal situaci ustát a jejich střelu z bezprostřední blízkosti vyrazit pravým betonem mimo!

34:09

Marián Gáborík krásnou střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování těsně nad ledem mířil k přední pravé tyči, John Gibson ale levým betonem jeho pokus vyrazil!

32:46

Nick Ritchie si rychle zpracoval puk v blízkosti pravé tyče a tentokrát pálil do opačného koutu brány, Peter Budaj ale skvěle zasáhl pravým betonem!

32:36

Nick Ritchie se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci, Peter Budaj ale jeho pokus vyrazil levým betonem!

30:40

Jake Muzzin úmyslně posunul bránu a dostal menší trest za zdržování hry. Ducks si zahrají druhou přesilovou hru.

27:56

Kings napřáhli od modré čáry k pěkné táhlé střele, která těsně nad ledem mířila k pravé tyči brány, John Gibson ale předvedl pěkný zákrok a ukryl ho ve své lapačce!

23:43

Jakob Silfverberg nádherně objel bránu a v blízkosti levé tyče se ho snažil zasunout do sítě, Peter Budaj ale skvěle zasáhl pravým betonem, kterým zastavil i jeho dorážku!

22:43

Brayden McNabb napřáhl na pravém křídle mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která mířila do pravého horního rohu brány, John Gibson ji ale dokázal lapačkou vyrazit!

21:19

21:19 Josh MANSON - 1:0

21:19

Anaheim právě vstřelil branku!
JOSH MANSON si najel na vzdálenější pravé tyči na nádhernou přihrávku napříč útočným pásmem Ryana Getzlafa z levého křídla a ostrého úhlu a nad lapačkou padajícího Petera Budaje zamířil do horní části brány. Anaheim vede nad Kings 1:0! Asistence: Ryan Getzlaf.

19:07

Tanner Pearson se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, John Gibson ale kopíroval jeho pohyb a vychytal ho!

18:53

Anže Kopitar unikal po pravém křídle a na útočné modré čáře ho zezadu zahákoval Nick Ritchie, nakonec ale dostal menší trest za podražení. Přesilová hra pro Kings.

18:01

Jared Boll u střídaček atakoval Nica Dowda, což se nelíbilo Kyleu Cliffordovi a vyzval ho na pěstní souboj. Oba hráči si vyměnili několik úderů na bradu a poté je rozdělili rozhodčí. Na obou stranách byly uděleny větší tresty za bitku, tedy přesně řečeno pět minut.

13:49

Po přerušení hry se bude v dnešním zápase vhazovat teprve pošesté, což jen potvrzuje, jak rychle se hraje.

10:55

Sami Vatanen napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování s příklepem k jedovaté střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, puk se ale od pravé tyče brány překonaného Petera Budaje odrazil zpět do hry!

10:23

Rickard Rakell ve středovém kruhu otáčel hru a Paul LaDue ho během zpětného oblouku zezadu podrazil. Jasné dvě minuty za podražení a první přesilová hra pro Ducks.

09:11

Pokud dobře počítám, tak se 6 minut a 9 sekund hrálo bez přerušení, to je obrovská porce!

08:08

Jake Muzzin krásně vypálil z mezikruží a mířil dobře k levé tyči, John Gibson ale skvěle zasáhl pravým betonem!

03:20

John Gibson nedokázal za bránou podél hrazení přesně rozehrát a poté měl co dělat, aby zřejmě vyrážečkou prudkou střelu Kings z levého křídla od modré čáry vyrazil!

02:25

Mladíček Adrian Kempe na levé straně útočného pásma na modré čáře tvrdě dohrál Jareda Bolla, ke kterému se po přerušení hry okamžitě sjeli hráči Ducks, k bitce ale zatím nedošlo. Útočník Anaheimu v předklonu míří v doprovodu lékaře na ošetřovnu. Jednalo se o nezaviněný střet.

Anaheim Ducks – Los Angeles Kings

1:0

koniec (0:0, 1:0, 0:0)

Späť na online

Góly a asistencie: 22. Manson (Getzlaf)

Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa – N. Ritchie, Getzlaf (C), O. Kaše – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Cramarossa, Rakell, Perry (A) – L. Shaw, N. Thompson, Boll.

Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, McNabb, LaDue – Kopitar (C), Toffoli, Lewis – Pearson, J. Carter (A), D. Brown – Clifford, Dowd, Gáborík – King, N. Shore, Kempe.

Rozhodca: Dan O'Rourke, Chris Lee. Čároví: Brad Kovachik, Bryan Pancich

Diváci: 17174

Priebeh zápasu
1. tretina
10:23 LAK 2 LaDue, podrazenie
18:01 ANA 5 Boll, údery
LAK 5 Clifford, údery
18:53 ANA 2 N. Ritchie, podrazenie
Po 1. tretine
2. tretina
21:19 ANA 1:0 Manson (Getzlaf)
30:40 LAK 2 Muzzin, zdržiavanie hry / posunutá bránka
Po 2.tretine
3. tretina
54:20 ANA 2 HL príliš veľa hráčov na ľade, odpyká Perry
Koniec