Menu

Futbal

Liga majstrov

Bayer Leverkusen – Atlético Madrid

2:4

koniec (0:2)

21.02.2017, 20:45 • BayArena, Leverkusen • Osemfinále • Viktor Kalinács

Tipsport: 3.1 3.1 2.63

90+2

Ángel Correa pravou nohou neoklamal Lena. Ten si pripisuje už tretí dôležitý zákrok pri čistej šanci niektorého z hosťujúcich hráčov. Strela zvnútra šestnástky trafila iba nohu padajúceho brankára.

90

Filipe Luís sa týmto faulom pripravuje o odvetný duel na domácom štadióne. Zásah do hlavy protihráča, jasný verdikt hlavného rozhodcu.

89

A práve Gabi dostáva žltú kartu za prerušenie domácej snahy.

87

Žltú kartu dostáva Fernando Torres (Atlético Madrid).

87

Striedanie v tíme Bayer Leverkusen: z ihriska odchádza Julian Brandt, prichádza Leon Bailey.

86

86. Fernando Torres (ATM) - 2:4

86

Atlético dalo gól! BayArena okamžite stíchla. Po vhadzovaní si loptu narazil Šime Vrsaljko, ktorý okamžite centroval do pokutového územia. Osamotený FERNANDO TORRES mal dostatok skúseností na to, aby Lena prekonal hlavou.
Asistencia: Šime Vrsaljko.

84

Tlak Leverkusenu sa stupňuje, škoda len, že nasleduje odkop od brány hostí.

80

Javier Hernández sa dostal k hlavičke po centri z ľavej strany. Lopta smerovala po zemi k ľavej tyči brány Atlética, Moya zasahovať nemusel, loptu zneškodnil pred ním Stefan Savić.

78

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Antoine Griezmann, prichádza Ángel Correa.

78

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Yannick Ferreira-Carrasco, prichádza Fernando Torres.

74

Tak predsa vidí Charles Aránguiz žltú kartu. Musela tam byť konzultácia s postranným rozhodcom, Gabi je stále v opatere klubových lekárov.

71

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Kévin Gameiro, prichádza Thomas Partey.

68

68. Stefan Savić (LEV) - 2:3

68

Bayer Leverkusen dal gól! Na prelome minút sa nám zápas zamotáva ešte viac! Skvelý center do pokutového územia od Kampla, Moyà vyrazil loptu pred seba, tam bol v nesprávnom čase STEFAN SAVIĆ, ktorý si nešťastne zráža loptu do vlastnej siete!

66

Striedanie v tíme Bayer Leverkusen: z ihriska odchádza Karim Bellarabi, prichádza Joel Pohjanpalo.

64

Wendell vletel do dohrávania súboja bezhlavo, pristúpil nohu Vrsaljkovi a vidí za to žltú kartu.

59

59. Kévin Gameiro (ATM) - 1:3

59

Atlético dalo gól! Autorom gólu z pokutového kopu je KÉVIN GAMEIRO. Faulovaný hráč sa postavil k exekúcii penalty. Gameiro poslal Lena do strany, lopta ale mierila doprostred svätyne nemeckého celku!

59

Kontroverzný zákrok! Ťažko povedať, či to penalta mala byť, alebo nie. Faul Dragovića začal ešte pred šestnástkou, rozhodca za bránkovou čiarou ale nič neavizoval, preto rozhodca Collum ukazuje na značku bieleho bodu.

58

Žltú kartu dostáva Aleksandar Dragović (Bayer Leverkusen).

58

58. Aleksandar Dragović (LEV)

58

Bola nariadená penalta v prospech Atlética.

56

Striedanie v tíme Bayer Leverkusen: z ihriska odchádza Kai Havertz, prichádza Kevin Volland.

52

Je až neuveriteľné, ako ľahko sa hostia dostávajú do protiútokov. Kévin Gameiro prešprintoval Kampla, aby sa dostal až do šestnástky, kde hľadal Griezmanna. Ten bol v nábehu z druhej strany, nestihol už zareagovať na prihrávku, stratil rovnováhu a spadol. Škoda, Gameiro je bez pochýb rozdielovým hráčom v dnešnom zápase.

50

50. Kévin Gameiro (ATM)

50

Ani nie dve minúty po góle na 1:2 mohol Kévin Gameiro prinavrátiť Atléticu dvojgólové vedenie! Rýchly protiútok, poskytnutá výhoda po faule na Griezmanna, a Kévin Gameiro nastrelil vonkajšiu žrď!

48

48. Karim Bellarabi (LEV) - 1:2

48

Bayer Leverkusen dal gól! Gól strelil KARIM BELLARABI. Nádherná kombinácia Leverkusenu znamená gól v sieti Atlética! Všetko začal samotný strelec Bellarabi, ktorý rozhýbal stred poľa. Lopta sa po niekoľkých dotykoch hráčov Bayeru dostala až na pravé krídlo, Benjamin Henrichs poslal pozemný center do šestnástky, kde bol už pripravený spomínaný Bellarabi. Strela na vzdialenejšiu tyč bola úspešná.
Asistencia: Benjamin Henrichs.

30

Kevin Kampl mohol päť minút po druhom góle Atlética znížiť! Parádna strela rovnakého typu ako vyslal v 17. Saúl, Miguel Ángel Moyà si ale dal pozor a technický pokus domáceho hráča vyráža na rohový kop!

25

25. Antoine Griezmann (ATM) - 0:2

25

Atlético dalo gól! Gól strelil ANTOINE GRIEZMANN. Nočná mora pre domácich hráčov! Blesková kontra hostí, Kévin Gameiro na seba namotal dvoch obrancov, ktorí absolútne nevenovali pozornosť nabiehajúcemu Griezmannovi. Ten mal dostatok času aj priestoru, strelou pod brvno zvyšuje už na 2:0!
Asistencia: Kévin Gameiro.

17

17. Ñíguez Saúl (ATM) - 0:1

17

Atlético dalo gól! Gól strelil ÑÍGUEZ SAÚL. Technicky vyspelou strelou sa teraz prezentovala osmička hostí! Strela z hranice šestnástky len tak zaplachtila a Bernd Leno bol na ňu prikrátky!

17

17. Filipe Luís (ATM) - 0:1

16

Žltú kartu dostáva Benjamin Henrichs (Bayer Leverkusen).

14

Stefan Savić zrazil strelu Kevina Kampla na roh, toto vyzeralo veľmi nádejne.

12

Prvá vážna šanca zápasu, hosťom mohol ku gólu dopomôcť paradoxne Wendell, ktorý si takmer zrazil center Filipe Luísa do vlastnej brány. Stopér Leverkusenu nastrelil iba brvno, jeho spoluhráč posiela loptu za bránkovú čiaru.

Bayer Leverkusen – Atlético Madrid

2:4

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 48. Bellarabi, 68. Savić (vla.) – 17. Saúl, 25. Griezmann, 59. Gameiro (pen.), 86. F. Torres

Karty:   16. Henrichs (LEV), 58. Dragović (LEV), 64. Wendell (LEV), 74. Aránguiz (LEV) – 87. F. Torres (ATM), 89. Gabi (ATM), 90. Luís (ATM)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 3:2. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 14:8.

Bayer Leverkusen: Leno – Henrichs, Dragović, Toprak (C), Wendell – Aránguiz, Kampl – Bellarabi (66. Pohjanpalo), Havertz (56. Volland), Brandt (87. Bailey) – J. Hernández.
Náhradníci: R. Özcan – Jedvaj, Bailey, Baumgartlinger, Mehmedi, Pohjanpalo, Volland.

Atlético Madrid: Moyà – Vrsaljko, Savić, J. Giménez, Luís – Koke, Gabi (C), Saúl, Ferreira-Carrasco (78. F. Torres) – Gameiro (71. Partey), Griezmann (78. Á. Correa).
Náhradníci: Oblak – Hernández, Á. Correa, Partey, Gaitán, F. Torres, Caio Henrique.

Rozhodca: W. Collum – F. Connor, D. McGeachie

Odveta: Atlético Madrid - Leverkusen 0:0