Menu

Futbal

Taliansky pohár

Juventus Turín – SSC Neapol

3:1

koniec (0:1)

28.02.2017, 20:45 • Juventus Stadium, Turín • Semifinále • Miroslav Kováčik

: 1.85 3.8 6.2

68

Ešte pred zahraním pokutového kopu hlavný rozhodca udelil dve žlté karty. Samozrejme, za svoj faul je potrestaný Pepe Reina a za dodatočné protesty dostáva žltú kartu aj Christian Maggio.

58

Hlavný rozhodca opäť udeľuje žltú kartu. Tentokrát je jej autorom hosťujúci hráč Marko Rog. Všetko sa to ale udialo len v strede poľa.

40

Na trávniku sa nám začína priostrovať. Krajný obranca Stephan Lichtsteiner teraz fauloval z čistej frustrácie a po zbytočnom zákroku dostáva žltú kartu.

38

Arkadiusz Milik sa previnil zbytočným nedovoleným zákrokom v strede poľa. Mimo herného diania fauloval Leonarda Bonucciho a dostáva žltú kartu.

27

Kwadwo Asamoah je druhým potrestaným hráčom v dnešnom dueli. Zozadu fauloval Marka Roga a hlavný rozhodca mu ukazuje žltú kartu.

21

Paulo Dybala sa ocitol na hracej ploche a hlavný rozhodca prvýkrát siaha do svojho vrecka. Prvým potrestaným mužom zápasu je Amadou Diawara.

Juventus Turín – SSC Neapol

3:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 47. Dybala (pen.), 64. Higuaín, 69. Dybala (pen.) – 36. Callejón

Karty:   27. Asamoah (JUV), 40. Lichtsteiner (JUV) – 21. Diawara (NEA), 38. Milik (NEA), 58. Rog (NEA), 68. Reina (NEA), 68. Maggio (NEA)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 11:20.

Juventus Turín: Neto – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Pjanić, Khedira, Asamoah – Dybala, Higuaín, Mandžukić.
Náhradníci: Buffon, Audero – Alex Sandro, Alves, Cuadrado, Lemina, Pjaca, Mandragora, Rincón, Rugani.

SSC Neapol: Reina – Maggio, Albiol, Koulibaly, Strinić – Rog, Diawara, Hamšík – Callejón, Milik, Insigne.
Náhradníci: Rafael, Sepe – Jorginho, Ghoulam, Giaccherini, Chiricheș, Mertens, Maksimović, Pavoletti, Milanese, Zieliński.

Rozhodca: Paolo Valeri (ITA)

Odveta: Neapol - Juventus 3:2