Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Betis – Real Sociedad San Sebastian

2:3

koniec (1:2)

03.03.2017, 20:45 • Estadio Benito Villamarín, Sevilla • 26. kolo • Martin Dvořák cz

72

72. Xabi PRIETO - 2:3

72

Real Sociedad právě vstřelil branku!
A hosté potřetí v zápase vedou! Z levé strany odcentroval Mikel Oyarzabal a ve vápně Betisu měl dostatek prostoru XABI PRIETO, který hlavou posílá míč do branky.

65

65. Antonio SANABRIA - 2:2

65

Real Betis právě vstřelil branku!
Ano, domácí si vyrovnání zasloužili, dvojnásob aktivní ANTONIO SANABRIA, který po svém příchodu na hřiště patří k nejlepším hráčům Betisu! Při gólové akci vytěžil maximum z dobré práce Rubéna Castra, který poslal míč z pravé strany na hranici malého vápna, kde se Sanabria dokázal hlavou prosadit, i přes snahu obránců San Sebastianu.

26

26. Xabi PRIETO - 1:2

26

Real Sociedad právě vstřelil branku!
No vida a je to opět o gól ve prospěch hostů! Álvaro Odriozola Arzallus přihrál z pravé strany před vápno Betisu, odkud z voleje vypálil XABI PRIETO a poslal míč parádně k tyči!

16

16. Aïssa MANDI - 1:1

16

Real Betis právě vstřelil branku!
Krásný gól Betisu! Dani Ceballos poslal míč do vápna San Sebastianu, kde vystřihl parádní „nůžky“ AÏSSA MANDI a poslal míč do branky!

10

10. Jon BAUTISTA - 0:1

10

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Zaváhání domácích potrestali hosté prvním gólem, kdy si za obranu, na parádní lob Asiera Illarramendiho, naběhl JON BAUTISTA, který si míč dokázal zpracovat a poslat ho přesně k tyči.

Real Betis – Real Sociedad San Sebastian

2:3

koniec (1:2)

Späť na online

Góly: 16. Mandi (D. Ceballos), 65. A. Sanabria (Rubén Castro) – 10. Bautista (Illarramendi), 26. Prieto (Odriozola Arzallus), 72. Prieto (Oyarzabal)

Karty:   55. Pezzella (RBE), 79. Joaquín (RBE), 90+4. Donk (RBE) – 40. Berchiche (RSC), 78. Illarramendi (RSC)

Real Betis: Adán – R. Navarro, Mandi, Pezzella, Tosca, Durmisi – Brašanac (87. Donk), Petros (67. Joaquín), D. Ceballos, Martin (22. A. Sanabria) – Rubén Castro.
Náhradníci: D. Giménez – Á. Martínez, Bruno González, A. Sanabria, Piccini, Donk, Joaquín.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus, Navas, I. Martínez, Berchiche – Prieto, Illarramendi, Zurutuza (82. Granero), Canales (67. Oyarzabal) – Vela, Bautista (77. Rodrigues).
Náhradníci: Toño – Bergara, Granero, A. Elustondo, Oyarzabal, D. Concha, Rodrigues.