Menu

Futbal

Čínská Super League

Henan Jianye FC – Hebei CFFC

0:0

koniec (0:0)

05.03.2017, 12:35 • Stadion Čeng-čou Chang-chaj • 1. kolo • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann) cz

Fotbalisté Henanu při premiéře Bořka Dočkala v čínské lize remizovali s favorizovaným Hebeiem bez branek a nutno podotknout, že to byli domácí, kteří měli výraznou převahu i největší brankové příležitosti! Ovšem Bořek Dočkal ani Kamerunec Bassogog ty své největší neproměnili a na vstřelenou branku jsme tak čekali marně. (14:30:16)

90+2

Konec zápasu.

90+2

S centrem Hernanese si brankář Wu Jen nadvakrát poradil a rozhodčí poté okamžitě končí zápas!

90+2

V závěru ještě jedna standardní situace pro Hebei.

90+1

Střídání v týmu Hebei CFFC: ze hřiště odchází Lavezzi, přichází Li Chao-žan.

90

Hosté poprvé docílili branky, Aloisio si ale dávno před zakončením míče do sítě pomohl nedovoleným faulem a rozehrávat může domácí brankář Wu Jen.

89

89. Bassogog běžel sám na brankáře!

89

Bassogog zazdil další tutovku! Kamerunec tentokrát běžel od poloviny hřiště sám vstříc brankáři Jang Čchengovi, v závěru své akce ale selhal a výrazně minul jeho branku!

87

87. Bassogog mohl rozhodnout.

87

Rozhodnutí měl na kopačce Bassogog! Ten se uvolnil v pokutovém území, dostal přesnou přihrávku od Feng Čuo-i, křiznou ránou ale branku minul.

86

Snad poprvé jsme viděli v rychlejší útočné akci Ezequiela Lavezziho, ten ale po průniku útočnou polovinou neúspěšným zaseknutím míče kolem soupeře o balón rychle přišel.

85

85. Bořek Dočkal v detailu.

84

Bořek Dočkal se dostal do drobné ústní rozepře s rozhodčím, to poté, co muž v černém neudělil žlutou kartu soupeři, který se Dočkalovi snažil zamezit v rychlé rozehrávce.

82

Feng Čuo-i se uvolnil ve středu pole, poté ale jen odevzdal míč soupeři velmi nepřesným pasem na pravé křídlo, který doletěl až za postranní čáru.

80

80. "Kotel" domácích fanoušků.

78

Chu Ťing-chan se probíjel do pokutového území, ovšem Čao Ming-ťien jej výborným zákrokem odstavil od míče a ještě vybojoval soupeřův faul.

77

Rohový kop měli k dispozici také hosté, Hernanesův centr ale byl příliš krátký a byť se Ting Chaj-feng snažil o zakončení, tak neměl šanci míč nasměrovat na branku.

75

75. Dočkalův roh.

75

S Dočkalovým centrem si ale snadno poradil brankář Wu Jen, jenž stáhl míč do svých rukavic.

Henan Jianye FC – Hebei CFFC

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   21. Feng Čuo-i (HNN), 60. Čung Ťin-pao (HNN) – 17. Chang (HCF), 29. Kao Čung-i (HCF), 36. Ting Chaj-feng (HCF)

Henan Jianye FC: Wu Jen – Feng Čuo-i, Gomes, Ku Cchao, Abduwal – Čung Ťin-pao (62. Čchang-pcheng Jang), Chu Ťing-chang, Dočkal, Bassogog, Kche Čao – Chen Hao
Náhradníci: Wang Kuo-ming – Lung Čchen, Čchang-pcheng Jang, Liou Cheng, Luo Cheng, Lu Jao, Tu Čchang-ťie

Hebei CFFC: Jang Čcheng – Čao Ming-ťien, Ting Chaj-feng, Žen Chang, Čao Jü-chao – Kao Čung-i, Ču Chaj-wej (61. Tung Süe-šeng) – Lavezzi (90+1. Li Chao-žan), Hernanes, Čang Čcheng-tung – Aloisio
Náhradníci: Ou Ja – Tu Wej, Tung Süe-šeng, Li Chao-žan, Ťiang Wen-ťün, Li Chang, Čche Š'-wej

Rozhodca: Wang Ti – Čou Fej, Čang Čchiang-ťin