Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Osasuna Pamplona – SD Eibar

1:1

koniec (0:0)

13.03.2017, 20:45 • 27. kolo • Tomáš Lengyel (@TomiLengy)

SD Eibar nepotvrdil úlohu favorita a na trávniku poslednej Osasuny len remizoval 1:1. Hostia boli dlho aktívnejší, mali viac šancí a zaslúžene sa ujali vedenia po presnej strele Kikeho Garciu. Domáci útočník Kenan však rýchlo vyrovnal a potom mali jeho spoluhráči dve solídne možnosti na víťazný gól. Nestalo sa tak a oba tímy získali po jednom bode. (22:36:32)

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Osasuna momentálne drží loptu a nechýba jej veľa k tomu, aby prerušila sériu prehier. Eibar bude naopak sklamaný zo straty bodov.

90+1

Eibar mohol pohroziť zo štandardky. Center Pedra Leóna však nenašiel voľného spoluhráča.

90

Nad rámec riadneho hracieho času sa pridávajú tri minúty.

89

Raoul Loé (Osasuna) a Iván Ramis (Eibar) videli žlté karty od hlavného rozhodcu. Najmä obrancovi hostí sa to vôbec nepáčilo.

88

Osasuna mala výhodu šiesteho rohového kopu v dnešnom zápase. Center do šestnástky odvrátila defenzíva Eibaru.

86

Yoel Rodríguez musel vytiahnuť ďalší vynikajúci zákrok. Brankár hostí zlikvidoval nebezpečnú hlavičku Oriola Rieru, ktorá smerovala do siete.

85

Eibar chce tri body, a tak musí útočiť. Tento stav však vyhovuje hráčom Osasuny, ktorí využívajú otvorenú obranu súpera.

84

Ander Capa (Eibar) je ďalším hráčom potrestaným žltou kartou. Hlavný rozhodca musí upokojovať vášne.

83

Domáci futbalisti mohli ísť do vedenia. Po štandardke sa dostal k hlavičke Raoul Loé, ktorého pokus z tesnej blízkosti vytlačil Yoel Rodríguez mimo brány.

82

Striedanie v tíme Osasuna Pamplona: z ihriska odchádza Juan Rafael Fuentes, prichádza Oriol Riera.

81

Anaitz Arbilla (Eibar) v sklze fauloval protihráča, čo hlavný rozhodca potrestal žltou kartou.

80

Futbalisti Eibaru zostali zaskočení, pretože nečakane inkasovali a razom prišli o tri body. Stále majú šancu získať ich späť.

79

79. Kenan (OSS) - 1:1

79

Osasuna Pamplona dala gól! Hostia signalizovali ofsajd, ale rozhodca bol proti. Jaime Romero našiel na zadnej žrdi voľného KENANA, ktorý stál sám za troma obrancami a poslal loptu do odkrytej siete.

78

Roberto Torres a Sergi Enrich sa zrazili v súboji na zemi. Obaja signalizovali zdravotné problémy, ale ošetrovaný je iba prvý menovaný.

75

Osasuna Pamplona je jasne posledná a nezmení sa to ani po dnešnom zápase. V posledných šiestich dueloch prehrala, pričom to vyzerá na ďalšiu porážku.

74

Striedanie v tíme Osasuna Pamplona: z ihriska odchádza Sergio León, prichádza Carlos Clerc.

Osasuna Pamplona – SD Eibar

1:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 79. Kenan – 72. Kike García

Karty:   42. Fuentes (OSS), 48. R. Torres (OSS), 89. Loé (OSS) – 70. Dani García (EIB), 81. Arbilla (EIB), 84. Capa (EIB), 89. Ramis (EIB)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 15:14.

Osasuna Pamplona: Sirigu – Buñuel, Oier, Vujadinović, Fuentes (82. O. Riera) – R. Torres, Loé, Čaušić (63. Mérida), Romero – León (74. C. Clerc), Kenan.
Náhradníci: Pérez – D. García, O. Riera, Rivière, Mérida, C. Clerc, De las Cuevas.

SD Eibar: Y. Rodríguez – Capa, Ramis, Lejeune, Arbilla – Escalante, Dani García – León, Adrián González (71. Kike García), Inuj (63. Peña) – Enrich.
Náhradníci: Riesgo – Gálvez, Rivera, Peña, Bébé, Kike García, Luna.