Menu

Tenis

WTA Miami (tvrdý povrch)

Mandy Minellaová – Kristýna Plíšková

2:1 7:6 (4), 5:7, 7:5

koniec

21.03.2017, 17:07 • 1. kolo • Vít Schück (@VitSchuck) cz

Tipsport: 3.27 1.3

7:5

Čtvrtý mečbol je ten poslední. Mandy Minellaová ukončuje celý zápas přesným prvním servisem do středu kurtu a postupuje tak do druhého kola.

40-15

Čtvrtý a pátý mečbol pro lucemburskou hráčku. Ta si vybojovala možnosti na ukončení zápasu vítězný forhendem.

6:5

Mandy Minellaová bude mít druhou možnost na ukončení zápasu při vlastním servisu. Druhý brejkbol využívá po přesném úderu pod nohy soupeřky, která už u sítě nezvládla přehodit pásku.

40-0

Tři brejkboly pro Lucemburčanku. Kristýna Plíšková musela přes druhé podání. Následně chtěla ukončit výměnu kratším úderem za síť, ale není přesná.

5:5

Minellaová trefila první podání do kurtu. Další dlouhou výměnu ovládla Češka, která si tak vynucuje pokračování zápasu. Nejdelší výměna zápasu pro Plíškovou.

40-A

A je tady dokonce brejkbol pro českou hráčku. Plíšková se dostala do hry kratším returnem, ale Minellaová vyhazuje úder ze středu kurtu.

40-40

I třetí mečbol je pryč. Dlouhá výměna od základní lajny končí nevynucenou chybou lucemburské hráčky. Shoda.

40-0

Tři mečboly po přímém bodu po servisu do středu kurtu.

5:4

A i tento brejkbol je proměněn. Minellaová se dlouho držela ve hře, čekala na chybu soupeřky a ta přichází. Kristýna Plíšková přetahuje v důležitý moment bekhend za základní lajnu.

40-15

Další dva brejkboly. Plíšková měla skvěle rozehranou výměnu, dostala se téměř až k síti, ale neukončila fiftýn a poté už smečuje Lucemburčanka.

4:4

Mandy Minellaová se trápí na servisu. Druhé podání končí po kontrole jestřábím okem v autu. Minellaová ani na druhý pokus potvrzení brejku nezvládla.

30-40

I v tomto gemu uvidíme brejkbol. Plíšková se dostala k síti, ale její smeč našla jen pásku. Od ní se však míček dostal na stranu soupeřky.

4:3

Na druhý brejkbol si Kristýna Plíšková vyměnila raketu. Znovu musela Češka přes druhé podání, toho dokonale využila Minellaová k útoku. Po delší rozehře chybuje pětadvacetiletá tenista do sítě a je tu další brejk ve třetí sadě.

40-15

Ve velmi důležité rozehře musela Češka přes druhé podání. I to však končí v mírném autu a dvojchybou přihrává Plíšková soupeřce brejkboly.

3:3

Mandy Minellaová netrefila první podání do kurtu. Plíšková byla ve hře, ale soupeřce znovu pomohla páska, která rozhodla výměnu.

2:3

Kristýna Plíšková si drží důležité podání. Musela sice znovu jen přes druhý servis, ale Minellaová přetahuje return do zámezí.

2:2

Kristýna Plíšková je zpět ve hře o postup. Mandy Minellaová nedokázala potvrdit brejk a v rozhodujícím setu je znovu vše otevřené.

30-40

Ve velmi důležitý okamžik zápasu musela Minellaová jen přes druhé podání. Toho využila Plíšková k aktivní hře od základní lajny a je tu brejkbol také na druhé straně.

2:1

Kristýna Plíšková musela i proti brejkbolu přes druhé podání. Dlouhá výměna jde nakonec na stranu Lucemburčanky, která trefila forhendem základní lajnu.

40-30

A je tady dokonce brejkbol. Kristýna Plíšková musela přes druhé podání a toho využila soupeřka, která donutila Češku k chybě.

1:1

Také Minellaová chybuje na prvním podání. Plíšková si přišla pro return blíže k síti, ale netrefuje přesně míček.

0:1

Esem ukončuje Kristýna Plíšková první gem rozhodujícího setu. Páté eso pro českou reprezentantku.

A-40

Kristýna Plíšková napálila první podání do sítě. Minellaová se dostala rychle do útoku a po chybě Češky má k dispozici brejkbol.

5:7

Třetí dvojchyba ve veledůležitém gemu dává druhou sadu české tenistce! O postupující do druhého kola tak rozhodne třetí set.

0-40

Nyní už se hrálo přes první podání. Plíšková byla ve hře od základní lajny a Minellaová naprosto nezvládá konec druhého setu. Tři setboly.

5:6

Plíšková si přišla pro kratší return do středu kurtu a bekhendem bez problémů ukončuje celý gem.

5:5

Minellaové se nedaří na servisu. Plíšková toho ale nevyužívá a při přípravném úderu při přechodu k síti chybuje.

4:5

Celý gem ukončuje nepřesný return do sítě od starší z obou hráček. Kristýna Plíšková je tak jednu hru od zisku druhé sady.

4:4

Přesné první podání do středu kurtu podpořila Lucemburčanka forhendem k lajně a bere si na své konto i tento gem.

3:4

Mandy Minellaová je zpět ve hře o druhou sadu. Plíšková šla sebevědomě znovu na síť, ale s úderem pod nohy si v náběhu neporadila a míček končí v autu.

40-0

Plíšková si výborně šla pro vítězný úder k sítí, ale Minellaová vytáhla v pravý čas prohoz po lajně.

2:4

I proti brejkbolu musela Minellaová přes druhé podání. Minellaová byla opět aktivnější, ale tentokrát končí její volej jen v síti.

40-A

Mandy Minellaová musela jen přes druhé podání. Plíšková se opřela do returnu pod nohy a vybojovala si tak druhý brejkbol v tomto gemu.

40-A

Dlouhá výměna od základní čáry jde na konto mladší z tenistek. Kristýna Plíšková ukončila výměnu forhendem k lajně. Brejkbol.

2:3

Esem na boční lajnu ukončuje celý gem a jde znovu do vedení. Mandy Minellaová se ani neohlédla za raketovým servisem.

2:2

Tvrdé první podání do středu kurtu Češku nezaskočilo. Následně se obě hráčky sešly u sítě a právě Plíšková prohrává přestřelku.

1:2

Kristýna Plíšková ukončuje gem přímým bodem po prvním servisu na boční lajnu. Minellaová se natahovala, ale míček již nedostala do dvorce.

1:1

První podání končí v síti. Kristýna Plíšková si přistoupila blíže k returnu, ale nakonec chybuje z prvního úderu.

0:1

A do třetice. Kristýna Plíšková poslala tvrdé podání do středu kurtu na které soupeřka reagovala jen úderem do autu.

7:6

Nyní už musela Kristýna Plíšková jen přes druhé podání. Minellaová se opřela do returnu, tím zatlačila na podávající hráčku a ta musí hrát jen do autu. První sada jde na konto hůře postavené v žebříčku.

6-3

Minellaová byla u sítě, ale volejem našla jen stranu, kde byla Plíšková. Ta však nevyužila možnost a neprohazuje soupeřku. Tři setboly.

5-2

Češka napálila prvním servisem síť. Poté se však dostala do útočné pozice, ale opět přetahuje úder od autu. Dva minibrejky pro Lucemburčanku.

4-2

Ani Plíšková netrefila první podání. Následnou výměnu od základní lajny bere na své konto Minellaová, která byla trpělivější a počkala si na chybu soupeřky.

6:6

Znovu jen druhé podání. Přetažený return za základní lajnu končí dvanáctou hru prvního setu.

6:5

Mandy Minellaová ukončuje celý gem přesným servisem na boční lajnu. Plíšková se ještě stačila dotknout míčku, ale nedokázala ho dostat na polovinu soupeřky.

5:5

Minellaová se stačila bránit několika úderům od základní lajny, ale na bekhend k lajně již neměla.

5:4

Mandy Minellaová musela proti brejkbolu jen přes druhé podání. A i ten končí v autu. Lucemburčanka dává dvojchybu na konec gemu. Plíšková je zpět ve hře o první set.

40-A

Minellaová si otevřela kurt servisem na boční lajnu, ale finální úder vyhazuje do autu.

30-40

Další servis na tělo českou hráčku nezaskočil. Je tu brejkbol také pro Češku.

5:3

Kristýna Plíšková si vydala ihned po podání k síti, ale tam již nemusela hrát. Prohoz končí jen v síti.

5:2

Plíšková byla ve hře po prvním podání. Minellaová byla v defenzivním postavení, ale jediným bekhendem se dostala k síti a volejem ukončuje výměnu a tím i celý gem.

4:2

První servis končí jen v síti. Minellaová šla k síti, ale byla velmi nepřesná a darovala soupeřce jednoduché zakončení. Čistá hra pro Češku.

4:1

A velmi podobné podání přichází i z druhé strany. Kristýna Plíšková se sice natáhla za míčkem, ale už ho neumístila do kurtu.

3:1

Velmi důležitý gem pro Češku. Odvrátila další tři brejkboly a je ve hře o první sadu.

A-40

Velmi pomalé druhé podání. Následně přichází další nevynucená chyba dnešní oslavenkyně. Druhý brejkbol v tomto gemu.

40-30

Velmi krátký return Češka nepotrestala a bude muset odvracet další brejkbol po vítězném forhendu po lajně od Minellaové.

3:0

Opět jen druhé podání pro Minellaovou. Nyní pomohla páska podávající hráčce. Míček se zastavil o síť s dopadl jen několik centimetrů na stranu české tenistky. Brejk je potvrzen.

30-40

Znovu tvrdé první podání. Od základní lajny ale končí forhend podávající hráčky jen v síti a také Plíšková má k dispozici brejkbol.

2:0

I proti brejkbolu musela Plíšková přes druhé podání. Následně měla Plíšková trochu štěstí, když trefila forhendem základní lajnu, ale po přechodu k síti hraje jen do sítě. Brejk je na světě.

40-15

Ze středu sítě po kratším returnu chybuje Plíšková do sítě a jsou tu dva brejkboly.

1:0

Nepřesný return z české rakety ukončuje první gem zápasu.

M. Minellaová – K. Plíšková

2:1 7:6 (4), 5:7, 7:5

koniec

Späť na online

Štatistiky:
čas zápasu: 2:30
3. set: 0:50
Minellaová - Plíšková
3. set Stretnutie 3. set
Čas
0:50 2:30 0:50
získané body celkom
41 118 118 33
najdlhšia séria získaných bodov
7 7 8 5
Setboly
4 6 1 0
Mečboly
4 4 0 0
víťazné údery *
0 0
nevynútené chyby *
0 0
úspešnosť na sieti *
0 %
0 %
Štatistiky na podaní
Čas hier pri vlastnom podaní
0:18 0:59 0:49 0:20
Esá **
2 2 5 1
Dvojchyby **
1 7 6 1
udržané podania
3 / 6
50 %
12 / 18
67 %
12 / 18
67 %
2 / 6
33 %
Odvrátené brejboly
0 / 3
0 %
3 / 9
33 %
7 / 13
54 %
3 / 7
43 %
body pri vlastnom podaní
19 / 36
53 %
70 / 124
56 %
64 / 112
57 %
16 / 38
42 %
body po 1. podaní *
0 %
0 %
body po 2. podaní *
0 %
0 %
úspešnosť 1. podania *
0 %
0 %
úspešnosť 2. podania *
0 %
0 %
priemerná rýchlosť prvého podania *
priemerná rýchlosť druhého podanie *
najrýchlejšie podanie *
Štatistiky na príjme
Premenené brejkboly
4 / 7
57 %
6 / 13
46 %
6 / 9
67 %
3 / 3
100 %
body pri súperovom podaní
22 / 38
58 %
48 / 112
43 %
54 / 124
44 %
17 / 36
47 %
body po príjme 1, podania *
0 %
0 %
body po príjme 2. podania *
0 %
0 %
Informáciu ku štatistikám

** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne