Menu

Futbal

Medzinárodný prípravný zápas

Česko – Litva

3:0

koniec (0:0)

22.03.2017, 18:00 • Mestský štadión, Ústí nad Labem • Vladimír Korduliak

Do druhého polčasu poslal tréner Jarolím novú zostavu a chlapci mali chuť hrať a vyhrať a aj sa im to podarilo. Ujali sa vedenia loptou z bieleho bodu, no vypracovali si rad ďalších pekných akcií a dve zo šancí premenili na zápis do listiny strelcov. Litva hrala na pár svetlých okamihov len v defenzíve a Koubek v druhom polčase veľa práce nemal. Pekný večer priaznivcom futbalu želá Vladimír Korduliak. (19:51:51)

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Mareš poslal z ľavej strany loptu Hořavovi, domáci ju však na bránku hostí usmerniť nedokázali.

90+1

Domáci pri lopte, Krmenčík dostal loptu do pokutového územia, zamotal sa do nej a strelu na bránku poslať nedokázal.

90

Brejková akcia hostí končí nepresnou prihrávkou a loptou za bránkovou čiarou domácich, Koubek ju pošle do hry z malého vápna.

88

Koubek reflexívne vyrazil loptu do hry, ktorú poslal na bránku domácich Černych, hostia tak čestný gól nezaznamenali, aspoň nie teraz.

88

88. Černych vs. Koubek

88

Suchý kolmou prihrávkou vpred neuspel, Zubas zdvihol loptu zo zeme a rozohral akciu žlto-zelených.

87

Sýkora na pravej strane neuspel cez dvoch hráčov súpera, Litva už stihla sformovať defenzívne rady.

85

Domáci s loptou na polovici hracej plochy svojho súpera, predsa len by do siete pre potešenie oka diváka chceli pridať ešte jednu loptu.

84

84. Hořava vs. Zubas

84

Sýkora prihral loptu po vbehnutí do pokutového územia na stred Hořavovi, ten vystrelil a pekne pretiahol Zubasa v bránke Litvy, následne akciu domácim zastavili arbitri, Krmenčík bol v čase strely v ofsajde a tak sa do hry napokon zapojiť nemohol.

83

Krmenčík poslal loptu vľavo Hořavovi, ten chcel ešte vysunúť Jankta, chlapci si nerozumeli.

82

Hostia pokazili svoj center, loptu do hry z malého vápna rozohrá gólman Koubek.

81

Útočný faul Krmenčíka teraz odpískal Bieri, lopta pre Litvu.

79

79. Michael Krmenčík - 3:0

79

Česko dalo gól!
Krásna akcia domácich slávi úspech, center smeroval z ľavej strany na vzdialenejšiu žrď, Čelůstka ho poslal pred bránku a loptu si na zakončenie spracoval MICHAEL KRMENČÍK, ktorý si vychutnal Zubasa v bránke Litvy.

77

Domáci poslali dve lopty pred bránku, z tej druhej vybojovali aspoň rohový kop. Rozohrali ho nakrátko, center smeroval do ohňa, domáci sa napokon previnili proti pravidlám útočným faulom.

76

Krmenčík sa snažil presadiť sa v pokutovom území hostí, bol tiesnený a nepodarilo sa mu to.

Česko – Litva

3:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 48. Hořava (pen.), 64. Jankto, 79. Krmenčík

Karty:   59. Matylevičius (LIT)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 12:8.

Česko: Vaclík (46. Koubek) – Gebre Selassie (46. Čelůstka), Sivok (46. Kalas), Brabec (46. Suchý), F. Novák (46. Hloušek) – Darida (46. Hořava), Barák (46. Hušbauer) – Krejčí (46. Sýkora), Dočkal (46. Mareš), Zmrhal (46. Jankto) – Škoda (46. Krmenčík)
Náhradníci: Koubek, Pavlenka – Čelůstka, Kalas, M. Suchý, Hloušek, P. Mareš, Hušbauer, T. Hořava, J. Sýkora, Jankto, Krmenčík, Přikryl

Litva: Šetkus (46. Zubas) – Matylevičius (61. Valskis), Lukša (61. Kijanskas), Vaitkunas (46. Černych), A. Klimavičius (61. Mikucskis) – Slivka (61. Eliošius), Kuklys (46. Verbicskas), L. Klimavičius (61. Kijanskas) – Paulius (61. Žulpa) – Grigaravičius (61. Novikovas), Slavickas (46. Baravykas)
Náhradníci: Zubas, Gertmonas – Borovskij, Mikuckis, Kijanskas, Baravykas, Žulpa, Verbickas, Černych, Eliošius, Novikovas, Valskis

Rozhodca: Bieri – Zgraggen, Heiniger (SUI)

Diváci: 3.959