Menu

Tenis

WTA Miami (tvrdý povrch)

Lucie Šafářová – Daria Savilleová (23)

2:0 6:2, 6:2

koniec

23.03.2017, 16:09 • 2. kolo • Radek Štohl cz

Tipsport: 1.65 2.05

Ode mě je to pro tento okamžik vše, přeji klidné prožití čtvrtečního večera. (17:34:19)
Třicetiletá česká hráčka narazí ve třetím kole na lepší z dvojice Vesninová/Tomljanovićová.
Lucie Šafářová se na podniku v Miami podívá do třetího kola, ve kterém bude usilovat o překonání svého nejlepšího výsledky na tomto místě v kariéře! Česká tenistka vstoupila do obou setů fantasticky, když po udrženém servise vždy vzala následně mladší tenistce podání. Australanka ve druhém setu ještě zabojovala, když Šafářové prolomila servis a snížila na 1:2. Zkušenější hráčka ovšem reagovala stejně a po rebrejku a vyhraném vlastním podání vedla 4:1. Gavrilovová ještě následně udržela vlastní servis, ale následující dvě hry patřily bývalé páté hráčce světa ve dvouhře.
Tenistky ve čtvrtečním zápase předvedly velice kvalitní výkon, především od základní lajny to byl krásný tenis. V důležitých momentech byla lepší hráčkou Češka, která hrála výborně na returnu, ale mohla se opřít rovněž o vlastní podání.

Konec zápasu

6:2

Lucie Šafářová postupuje do třetího kola v Miami, když po čtvrté dvojchybě soupeřky v zápase využívá mečbol!

40-30

Šafářová si vypracovala mečbol poté, co zahrála winner! Gavrilovová jen rozhazuje rukama!

30-30

Nevynucenou chybu vytvořila tenistka na podání, která tak bude muset bojovat, jinak jí čeká odvracení mečbolu!

15-30

Opětovně bylo již zaplněnější hlediště svědky returnu od české hráčky v autu.

15-15

Nyní se mladší tenistce povedlo úvodní podání, po kterém hráčka z České republiky vyhodila balónek za základní čáru.

15-0

Aktuálně 36. hráčka světa zahrála bekhendový úder kros, který byl přesný a hlavně vítězný. Soupeřka se k míči dostala, ale pozdě.

5:2

Konec přestávky, podávat bude Darja Gavrilovová.

5:2

Následuje přestávka a výměna stran.

5:2

Jeden jediný gem chybí české tenistce, aby postoupila do třetího kola a vyrovnala svůj nejlepší úspěch na zdejším turnaji! Nyní opětovně pomohlo Šafářové první podání, po kterém se před síť dostala ke smeči. Tu bez obtíží uklidila.

40-30

Gembol si přišel pro Lucku, která dokázala dostat první servis do kurtu, po kterém byla chvíli aktivní, protihráčka byla donucena se vyhodit do autu.

30-30

Krásnou výměnu od základní lajny získává ve svůj prospěch tenistka na servisu, když Australanka kazí celkem snadný úder za základní čáru.

15-30

Tenistky předvedly delší výměnu od základní lajny. Hráčky na sebe nejprve hrály bekhendem, poté se Lucie Šafářová obrátila na forhend, který za chvíli ale neslavil úder. Jeden z úderů vyletěl za základní čáru.

15-15

Kombinace servisu ven z kurtu a bekhendu křížem k lajně slavila velký úspěch, Lucka si připsala winner.

0-15

Češka se musí udržet na pozoru a nesmí dopustit, aby se soupeřka dostala do hry. Lucie Šafářová nyní z forhendu snadno pokazila úder do sítě.

4:2

Druhé podání třiadvacetileté tenistce dostatečně stačilo na to, aby ukončila tento gem ve svůj prospěch. Šafářová returnovala jenom za základní lajnu.

15-40

Svoji nevynucenou chybou do autu se ale Češka připravuje o zajímavý stav v této hře.

15-30

Parádní počin Lucky Šafářové, která returnovala svým bekhendem na druhou stranu. Australanka sice ještě vrátila míček na druhou stranu, ale připravená Češka bez problémů zahrála bekhend po lajně. Vítězně.

0-30

Skvělé podání téměř do protipohybu a forhendu Šafářové slavilo úspěch, Lucka returnovala jenom za základní čáru.

0-15

Snadná chyba české hráčky, ta se od základní lajny nedokázala pomocí svého úderu dostat balónkem přes síť.

4:1

Konec přestávky, podávat bude Darja Gavrilovová.

4:1

Následuje přestávka a výměna stran.

4:1

Šafářová vede 4:1 a je blízko k vítězství v dnešním zápase. Darja Gavrilovová podruhé v řadě neukočírovala svůj forhend, který poslala znovu do autu.

40-15

Lucie Šafářová má šanci vést 4:1. V krátké výměně se totiž její protihráčka snadno dopustila chyby z forhendové strany do sítě, když se pokoušela zahrát úder kros.

30-15

Vůbec poprvé v utkání se 36. tenistka světa dopustila dvojchyby v tomto zápase.

30-0

Výborný servis na kříž. Darja Gavrilovová sice z forhendu míček ještě dostala na raketu, ale balónek skončil pouze v síti. Skvělý začátek hry.

15-0

Druhé slabší podání do forhendu nahrálo Gavrilovové, ta ovšem svůj úder po lajně zahrála nešikovně a těsně do autu.

3:1

Rebrejk se povedl a česká hráčka vede 3:1! Tuto hru ukončila třetí dvojchyba rodačky z Moskvy v zápase, Šafářová nevytvořila ani jednu!

40-15

Dva brejkboly na rebrejk! Lucie Šafářová je v tomto gemu trpělivá a vyplácí se jí to! V tento okamžik čekala, než se protihráčka z Austrálie vyhodí za základní lajnu!

30-15

Druhý servis do bekhendu byl celkem i kvalitní, ale return Češky po lajně byl přímý a nedal soupeřce šanci dostat míček zpátky do kurtu.

15-15

V přibližně stejně dlouhé výměně se rodačka z Brna dopustila nevynucené chyby do autu.

15-0

Lucka byla po druhém servisu soupeřky velice aktivní, což se jí nakonec vyplatilo. Australanka chvíli vracela míčky přes síť, přesto ale nestačila na vítězný úder Šafářové.

2:1

Konec přestávky, podávat bude Darja Gavrilovová.

2:1

Následuje přestávka a výměna stran. Darja Gavrilovová si přivolala ke své lavičce o přestávce trenérku.

2:1

Skvělou výměnu od základní lajny využila ve svůj prospěch výše umístěná tenistka na žebříčku! Češka sice soupeřku tlačila a byla lepší tenistkou, přesto nedokázala závěrečný míček dostat přesně do dvorce! První brejk pro Gavrilovovou v zápase!

15-40

Dva brejkboly, vůbec první pro třiadvacetiletou hráčku v dnešním zápase! Lucie Šafářová poslala do kurtu slabší druhé podání, protihráčka sice neodehrála razantní return, přesto se Lucka prezentovala chybou do sítě!

15-30

Lucka musela jít do výměny až přes druhý servis. Darja Gavrilovová byla od začátku rozehry hodně aktivní a agresivní, postupem času se ale tempo výměny vyrovnalo. Nakonec se snadné nevynucené chyby, která byla těsná, dopustila za základní lajnu Australanka.

0-30

Velká škoda pro rodačku z Brna, ta se snadno vyhazuje po lajně z forhendu, ačkoliv nebyla vůbec pod tlakem a měla dostatek času si rozmyslet, co s míčkem udělá.

0-15

Nový gem ale úspěšněji načíná mladší tenistka, která se prezentovala winnerem po lajně.

2:0

Získává a dostává se do vedení 2:0, zatímco její soupeřka hází raketou razantně o zem! Češka byla ve výměně trpělivá a dočkala se nevynucené chyby soupeřky do autu!

A-40

Druhá dvojchyba v setu znamená brejkbol pro Lucii Šafářovou! Získá brejk stejně jako zkraje úvodního setu?

40-40

Vše je ale zapomenuté poté, co Šafářová byla v defenzívě, avšak vytáhla krásný forhendový liftovaný úder po lajně, díky kterému zatočila balónek parádně do rohu kurtu.

30-40

Nepřesnost nyní sráží čtvrtou nejlepší Češku. Lucie Šafářová se po returnu dostala krásně do výměny, ale její bekhendový úder po lajně skončil v autu. Jednalo se o jednoduchou chybu rodačky z Brna.

30-30

Tohle je velká škoda, mohly tu být dva brejkboly v řadě pro Lucku. Česká tenistka diktovala tempo výměny a měla vše ve svých rukou, nakonec ale její točený forhend do rohu kurtu nevyšel, balónek skončil pouze v autu. Uvidíme brejkbol či gembol?

30-15

Darja Gavrilovová konečně získala ve svůj prospěch míček ve druhém dějství, když se zasloužila o vítězný úder.

30-0

Šafářová vrátila podání soupeřky na druhou stranu, která se krátce na to vyhodila snadno po lajně za základní čáru. Darja Gavrilovová nezačala nový set ideálně.

15-0

Balónek v autu, míček v síti znamená jediné, dvojchybu Australanky.

1:0

Konec přestávky, podávat bude Darja Gavrilovová.

1:0

Následuje přestávka a výměna stran.

1:0

Skutečně tomu tak je. I když musela využít až druhého podání do bekhendu, tak Šafářová nedokázala balónek přehrát přes síť.

40-0

A když se tenistky dostaly již k větší rozehře, tak Lucka byla připravená díky svým úderům a donutila protihráčku zariskovat z forhendu po lajně. Tento balónek však skončil jenom v autu. Bude čistá hra?

30-0

Lucie Šafářová hraje přesně a balónky trefuje na lajnu. Podruhé v tomto gemu se v podobném duchu trefila vítězně na lajnu. Soupeřce nepomohlo ani jestřábí oko.

15-0

Výborná kombinace na začátek setu. Šafářová zapodávala na kříž, aby následně mohla poslat vítězný míček po lajně.

0:0

Konec přestávky, podávat bude Lucie Šafářová.

0:0

Následuje přestávka a výměna stran.
Tenistky předvádějí kvalitní tenis, který se jistě musí všem přítomným líbit. Hráčky se prezentují skvělou hrou od základní lajny, ale také výbornými returny. Zvláště česká hráčka dnes zatím válí jak na podání, tak i returnu.

6:2

Lucie Šafářová získává úvodní set v poměru 6:2! Češka znovu v tomto gemu zareturnovala kvalitně. Gavrilovová z Austrálie se pokoušela zahrát forhend po lajně, který ovšem skončil pouze v části pro čtyřhru!

40-30

Ačkoliv přišlo na řadu druhé podání, Lucka nedokázala tento servis vrátit zpět do dvorce! Přichází setbol číslo dvě, kterým Šafářová může ukončit úvodní sadu!

40-15

Tento gem rodačka z Brna parádně returnuje a je to znát, dva brejkboly! Nyní měla Šafářová situaci usnadněnou, když soupeřka netrefila první servis. Skvělý return po lajně však znovu donutil soupeřku k chybě do autu!

30-15

Skvostný return české hráčky po lajně, australská protihráčka se k míči sice dostala, ale nuceně odevzdala do autu. Nadějný stav na první setboly.

15-15

Gavrilovová nedala na sobě znát předešlou situaci a od dalšího míčku se ujala aktivní pojetí, které zakončila vítěznou smečí na síti.

15-0

Fantazie! Darja Gavrilovová parádně zapodávala do bekhendu soupeřky, která ovšem výborně zreturnovala křížem a nedala hráčce na podání šanci!

5:2

Konec přestávky, podávat bude Darja Gavrilovová.

5:2

Následuje přestávka a výměna stran.

5:2

Lucie Šafářová vede 5:2. Česká tenistka si pohlídala tuto hru na podání, nedala mockrát soupeřce šanci zreturnovat tak, aby se dostala ve výměně do aktivity.

40-15

Tento gem však nyní stále vyznívá ve prospěch hráčky narozené v Brně, která po servisu se ujala aktivity a donutila protihráčku vyhodit balónek za základní lajnu.

30-15

Slabší druhé podání do středu si ruská rodačka oběhla na forhend, aby mohla udeřit úderem po lajně. Šafářová rezignovala, zůstala stát na středu základní lajny.

30-0

Kvalitní první podání do bekhendu soupeřky ven z kurtu přineslo úspěch, neboť Lucka Šafářová následně zahrála winner z forhendové strany.

15-0

Krásnou tenisovou výměnu předvedly obě hráčky! Nezaplněné hlediště na kurtu číslo dvě sledovalo, jak se tenistky střídají ve hře od základní lajny v aktivitě, i úderech z forhendu a bekhendu. Nakonec se nevynucené chyby dopustila mladší hráčka.

4:2

Konec gemu, sníženo na 2:4. Australanka podruhé v řadě výborně podala, tentokrát po esu na kříž nedala Lucce šanci uspět.

40-A

Nepouští, česká tenistka nedokázala v této chvíli dostat kvalitní servis do dvorce.

40-40

Darja Gavrilovová se dopustila nevynucené chyby. Bude se muset mít na pozoru, aby nepustila soupeřku k brejkbolové šanci.

30-40

Vítězný úder pro českou tenistku. Lucka nejprve returnovala po druhém podání soupeřky po lajně z forhendu, která balónek ještě vybrala, ale Šafářová z voleje křížem uklidila následující forhend k rohu kurtu.

15-40

Lucie Šafářová potřetí v řadě returnuje pouze do autu. V tento okamžik to byla velká škoda, neboť tenistka na servisu zahrála slabší druhé podání.

15-30

Znovu se rodačce z Brna nepovedla dostat do hry kvůli špatnému returnu, jenž opětovně přeletěl síť, ale neskončil ve dvorci pro dvouhru.

15-15

V autu skončil v následující výměně i return české tenistky, která tento úder křížem nedokázala správně sklopit.

15-0

Tenistka na servisu se po returnu soupeřky snažila zahrát rychlý a vítězný úder po lajně, ale k tomuto bodu chyběla přesnost, balónek skončil v autu.

4:1

Konec přestávky, podávat bude Darja Gavrilovová.

4:1

Následuje přestávka a výměna stran.

4:1

Lucie Šafářová udržela tento gem a vede čtyři jedna, když hru zakončuje esem na téčko.

A-40

V této chvíli si pomohla výborným servisem. Return soupeřky přeletěl pásku, ale dostal se jenom do autu.

40-40

V krátké rozehře se dopustila nevynucené chyby do sítě vítězka letošního prvního grandslamu ve čtyřhře, když její bekhend skončil v síti.

A-40

Lucka se uvedla skvělým podáním, soupeřčin return skončil pouze v autu.

40-40

Darja Gavrilovová se objevila u sítě, kde po aktivní hře měla zahrát forhendový volej po lajně vítězně. Soupeřka se ale ubránila a tak až na podruhé zahrála winnere kros.

40-30

Následuje gembol pro Šafářovou, která se prezentovala winnerem.

30-30

Míček získává na konto česká hráčka.

15-30

Výše postavená hráčka na žebříčku výborně bojuje a bude se pokoušet o první brejkbol v zápase. Nyní donutila protihráčku k chybě.

15-15

Rodačka z Moskvy přidala na agresivitě a je to znát i na jejím tenise. Nyní se pokoušela přitáhnout soupeřku na síť. Ta balónek doběhla a poté také na síti nakonec uspěla díky svému bekhendovému voleji.

0-15

Skvělé nohy mladší tenistky. Lucka se dostala na síť, kde předvedla forhendový volej, který ovšem neměl důrazné parametry, čehož využila soupeřka. Ta díky rychlým nohám balónek doběhla a následně i Češku prohodila po lajně.

3:1

Vskutku rychlý gem, nejrychlejší v tomto zápase. Gavrilovová opětovně musela využít až služeb druhého podání, ani v této chvíli se však protihráčka nedokázala dostat míčkem do kurtu. Úvodní gem v zápase pro Australanku.

0-40

Ačkoliv to bylo druhé podání, nedokázala rodačka z Brna tento return dostat do kurtu, balónek se objevil až za základní lajnou. Náběh na čistou hru?

0-30

Úvodní eso zamířilo také na stranu 26. tenistky světa.

0-15

Australanka začala novou hru velice aktivně a agresivně, její soupeřka z Česka neměla nárok se ubránit jejímu forhendovému úderu. Šafářová se bránila úderem do sítě.

3:0

Konec přestávky, podávat bude Darja Gavrilovová.

3:0

Následuje přestávka a výměna stran. Darja Gavrilovová si přivolala trenérku k lavičce.

3:0

Gem na konto Šafářové, která potvrzuje brejk a vede 3:0, utkání je však velice vyrovnané! Nyní se tenistky znovu dostaly do hodně dlouhé výměny, ve které se hráčky prezentovaly skvělými krosy. Rázem však Lucka musela k síti. Nejprve zahrála fohendový úder křížem, který soupeřka ještě vybrala, ale na následný míček po lajně neměla Australanka již nárok.

40-30

Lucie Šafářová se po druhém servisu není schopna dostat do takové pohody, jako po prvním. Soupeřka toho umí využít a zatlačit ji, jako jsme tomu byli svědky i nyní, kdy si česká hráčka připsala nevynucenou chybu.

40-15

Okamžitě přišlo druhé eso, v tuto chvíli zapodávala do bekhendu soupeřky, která se míčku znovu ani nedotkla.

30-15

První eso v dnešním duelu přistálo přesně na lajně, Lucka servírovala na kříž.

15-15

Tento balónek míří na konto české hráčky. Ta se musela objevit na síti, kde zahrála bekhendové zkrácení křížem. Soupeřka míček sice ještě doběhla, ale připravená Šafářová si tuto situaci na síti pohlídala volejem po lajně.

0-15

Po delší době se hráčky dostaly do delší výměny, kterou ukončila zkušenější tenistka úderem do autu, když se pokoušela zahrát forhendový kros do rohu kurtu.

2:0

Brejk pro českou tenistku, která se opětovně mohla spolehnout na kvalitnější return a poté znovu nevynucenou chybu soupeřky do autu!

A-40

Přichází brejkbol číslo dvě! Darja zapodávala skvěle a Šafářová musela balónek returnovat obtížně, následně na to se však Australanka vyhodila do autu!

40-40

Darja Gavrilovová brejkbol odvrací! Australanka si soupeřku přitáhla na síť, která míček doběhla. Gavrilovová soupeřka napálila a ta balónek dostala ještě přes síť, okamžitě na to ale mladší hráčka měla jednoduchou pozici při winneru po lajně.

40-30

Brejkbol však bude muset rodačka z Moskvy odvracet, jelikož se podruhé v řadě vyhodila do autu. Tentokrát míček z její rakety vyletěl do prostoru pro čtyřhru, Lucka vše kontrolovala!

30-30

Tenistka na servisu se dopustila jednoduché nevynucené chyby do autu za základní čáru a bude se tak muset zkoncentrovat, aby nemusela odvracet brejkbol.

15-30

Následně ale její forhendový return, když přijala servis na kříž, skvěle odletěl do růžku kurtu. Jednalo se o vítězný úder.

0-30

Šafářová netrefuje svůj forhendový úder ze základní lajny čistě, míček skončil v autu.

0-15

Výborné podání do bekhendu přineslo ovoce, česká hráčka returnovala pouze do autu. Servis měl velkou rotaci.

1:0

Konec přestávky, podávat bude Darja Gavrilovová.

1:0

Následuje přestávka a výměna stran.

1:0

Lucka získává úvodní hru pro sebe a může se lehce uklidnit. Její soupeřka po druhém servisu chtěla zahrát agresivní return, ale ten odletěl pouze do autu. Na podání půjde nyní také rodačka z Moskvy.

A-40

Darja Gavrilovová se dopustila nevynucené chyby z forhendu krosem do autu, svůj úder netrefila čistě.

40-40

Zatím můžeme sledovat hodně nepřesností. Šafářová byla v tento okamžikou tou hráčkou, která chybovala, pouze do sítě.

40-30

Nyní naopak měla štěstí. Po druhém slabším podání s malým kickem se protihráčka pokoušela o razantní return, ale naštěstí pro Češku skončil za základní lajnou.

30-30

Škoda pro Lucii Šafářovou. Ta v této chvíli výborně zapodávala, po returnu soupeřky ale nedokázala svůj bekhendový úder po lajně umístit dobře do kurtu pro dvouhru.

30-15

O poznání kratší výměna vyšla ve prospěch rodačky z Brna, která sledovala, jak protihráčka chybuje svým bekhendem jenom do sítě.

15-15

Tenistky se dostaly do dlouhé výměny od základní lajny. Rozehru ukončila česká hráčka forhendovým vyhozením se po lajně za základní čáru.

15-0

První servis na kříž byl velmi úspěšný, Gavrilovová returnovala pouze mimo dvorec.

0:0

Utkání právě začalo.
Přes den by se v Miami mohly objevit dešťové přeháňky, ale v současné době je na kurtech 25 stupňů.
Úvodního servisu v zápase se zhostí česká tenistka, která prohrála los, ale soupeřka si zvolila return.
Tenistky jsou již na kurtu číslo dvě, počasí je tradičně slunečné. Za chvíli se uskuteční los o první podání.
Vzájemné zápasy

Hráčky se střetly zatím čtyřikrát a bilance je vyrovnaná 2:2 na zápasy. Všechny duely se odehrály na tvrdém povrchu, nebo v hale a také jejich pátý vzájemný zápas sehrají na tvrdém povrchu.
Darja Gavrilovová

Australanka se na úvod roku zúčastnila Hopman Cupu, kde ve dvouhře dvakrát prohrála, i s Lucií Hradeckou, a jednou vyhrála nad Vandeweghovou. Na turnaji v Sydney sice domácí hráčka uhrála pouze 2. kolo, když vypadla s Kontaovou, ale vše si vynahradila osmifinálovou účastí na Australian Open, kde nestačila na Karolínu Plíškovou. Na podniku v Petrohradu poté došla do osmifinále, ve Fed Cupu snadno ztratila oba duely s ukrajinskými hráčkami. V Indian Wells si zahrála třetí kolo, zde ovšem uhrála proti Svitolinové pouhé tři hry.
Rodačka z Moskvy nevyhrála v kariéře dosud žádný turnaj na okruhu WTA, na grandslamových turnajích nejdále došla do osmifinále na Australian Open (2016, 2017). Třiadvacetiletá hráčka se v žebříčku pohybovala na 22. místě světa, v současné době je umístěna o čtyři pozice níže.

Nejlepší výsledek v Miami: Osmifinále (2015)
Lucie Šafářová

Česká tenistka na úvod sezóny třikrát vyhrála první zápas na turnaji, aby se poté musela s podnikem rozloučit. Zlom nastal v Tchaj-pej, kde dokráčela do semifinále, v němž nestačila na Pcheng. Na následujícím turnaji v Budapešti se Šafářová probojovala dokonce do finále, zde prohrála s domácí Babosovou ve třech setech. Kvalitní formu si rodačka z Brna převezla i do Indian Wells, na kterém musela ve třetím kole ocenit výbornou Venus Williamsovou.
Větších úspěchů dosáhla třicetiletá tenistka ve čtyřhře. Na Australian Open nejprve s Mattekovou-Sandsovou vyhrály první grandslam roku, v Budapešti s Babosovou uhrála semifinále, aby v Indian Wells znovu s Američankou nestačily v semifinále na pozdější vítězný pár Čan, Hingisová.

Nejlepší výsledek v Miami: 3. kolo (2007, 2008, 2010, 2011, 2014)
Krásné čtvrteční odpoledne! Na turnaji v Miami začínají v tento den zápasy druhého kola ženské dvouhry, ve kterých se představí i trio českých hráček. Kromě Karolíny Plíškové a Barbory Strýcové si o postup do další části podniku zahraje i Lucie Šafářová, která bude chtít zdolat Australanku Darju Gavrilovovou. Organizátoři naplánovali utkání na kurt číslo dvě jako první v pořadí od čtyř hodin SEČ.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

L. Šafářová – D. Savilleová

2:0 6:2, 6:2

koniec

Späť na online

Štatistiky:
čas zápasu: 1:11
2. set: 0:32
Šafářová - Savilleová
2. set Stretnutie 2. set
Čas
0:32 1:11 0:32
získané body celkom
27 58 41 17
najdlhšia séria získaných bodov
6 7 5 3
Setboly
1 3 0 0
Mečboly
1 1 0 0
víťazné údery *
0 0
nevynútené chyby *
0 0
úspešnosť na sieti *
0 %
0 %
Štatistiky na podaní
Čas hier pri vlastnom podaní
0:13 0:30 0:25 0:12
Esá **
0 3 2 0
Dvojchyby **
1 1 4 4
udržané podania
3 / 4
75 %
7 / 8
88 %
3 / 8
38 %
1 / 4
25 %
Odvrátené brejboly
0 / 1
0 %
0 / 1
0 %
2 / 7
29 %
0 / 3
0 %
body pri vlastnom podaní
13 / 20
65 %
32 / 49
65 %
24 / 50
48 %
10 / 24
42 %
body po 1. podaní *
19 / 29
66 %
16 / 27
59 %
body po 2. podaní *
13 / 20
65 %
8 / 23
35 %
úspešnosť 1. podania *
29 / 49
59 %
27 / 50
54 %
úspešnosť 2. podania *
0 %
0 %
priemerná rýchlosť prvého podania *
priemerná rýchlosť druhého podanie *
najrýchlejšie podanie *
Štatistiky na príjme
Premenené brejkboly
3 / 3
100 %
5 / 7
71 %
1 / 1
100 %
1 / 1
100 %
body pri súperovom podaní
14 / 24
58 %
26 / 50
52 %
17 / 49
35 %
7 / 20
35 %
body po príjme 1, podania *
11 / 27
41 %
10 / 29
34 %
body po príjme 2. podania *
15 / 23
65 %
7 / 20
35 %
Informáciu ku štatistikám

Aktuálnosť štatistík označených *: po 2. setu

ostatné štatistky sú počítané priebežne automaticky

** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne