Menu

Futbal

Reprezentácia U21

Česko – Slovensko

4:1

koniec (4:0)

24.03.2017, 17:00 • Tomáš Lengyel (@TomiLengy)

90+1

Chovan vytiahol ďalší výborný zákrok. Macek našiel v pokutovom území úplne voľného Mihálika, ale ten zblízka trafil iba nohy nášho brankára.

90

Adrián Chovan si sám skomplikoval život. Loptu odkopol iba na voľného Mihálika, ktorý zvnútra šestnástky rýchlo vystrelil. Slovenský gólman svoje zaváhanie napokon napravil úspešným zákrokom.

83

Pavel Hapal skúša oživiť ofenzívu striedaním. Z ihriska stiahol Martina Chriena, nahradil ho Tomáš Vestenický.

76

Tréner českého výberu urobil ďalšie striedanie. Z ihriska odišiel strelec druhého gólu Linhart, na jeho miesto prišiel Mihálik.

63

Domáci tréner Vitězslav Lavička urobil trojité striedanie. Na trávnik prišli Havlík, Macek a Sáček. Naopak z ihriska odišli Čermák, Černý a Matějů.

62

Robert Hrubý išiel do ostrého sklzu proti nášmu hráčovi a hlavný rozhodca mu ukázal žltú kartu.

51

51. Pavel Šafranko (SVK) - 4:1

51

Slovensko dalo gól! Našim futbalistom sa vyplatila zvýšená aktivita. PAVOL ŠAFRANKO mal síce pred sebou brániaceho hráča, ale skúsil vystreliť a aj vďaka jemnému teču skóroval približne z dvadsiatich metrov.

46

Slovenský tréner siahol k piatim striedaniam. Na ihrisko vybehli Faško, Šafranko, Ivan, Špalek a Skovajsa. Domáci kouč poslal na trávnik brankára Maceja a do poľa pribudol Hrubý.

45+1

45+1. Václav Černý (CZE) - 4:0

45+1

Česko dalo gól! Domáci futbalisti nám pribalili ešte jeden presný zásah na cestu do šatne. Strelu Nečasa dokázal Chovana vyraziť, no iba pred voľného VÁCLAVA ČERNÉHO, ktorý zblízka skompletizoval hetrik.

42

42. Václav Černý (CZE) - 3:0

42

Česko dalo gól! Domáci reprezentanti využili priestor na rýchly brejk, Jakub Nečas si počkal na pohyb spoluhráčov, našiel v pokutovom území úplne voľného VÁCLAVA ČERNÉHO a ten druhýkrát skóroval.

38

Július Szöke zastavil v strede ihriska prenikajúceho súpera. Za svoj taktický faul dostal žltú kartu.

25

Aleš Matejů je druhým hráčom, ktorý dnes uvidel žltú kartu. Na hranici šestnástky fauloval Niňaja a našim ponúkol zaujímavý priamy kop.

16

16. Zdeněk Linhart (CZE) - 2:0

16

Česko dalo gól! Domáci zaslúžene zvýšili svoj náskok. Slovenská defenzíva zase ustupovala, takže ZDENĚK LINHART mal dostatok času aj priestoru na zakončenie a spoza šestnástky prekonal Chovana.

14

Branislav Niňaj fauloval v strede ihriska, aby zastavil prípadný brejk súpera. Hlavný rozhodca neváhal vytiahnuť žltú kartu.

10

10. Václav Černý (CZE) - 1:0

10

Česko dalo gól! Domáci korunovali svoju aktivitu presným zásahom. Slovenská obrana pred VÁCLAVOM ČERNÝM ustupovala, a tak český strelec nemal problém namieriť presne k žrdi spoza šestnástky.

Česko – Slovensko

4:1

koniec (4:0)

Späť na online

Góly: 10. Černý, 16. Linhart, 42. Černý, 45+1. Černý – 51. Šafranko

Karty:   25. Matejů (CZE), 62. Hrubý (CZE) – 14. Niňaj (SVK), 38. Szöke (SVK)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 11:17.

Česko: Vejmola (46. Macej) – Matějů (62. Sáček), Kaša, Simič, Holzer – Souček, Trávník (46. Hrubý) – Černý (62. Macek), Čermák (62. Havlík), Nečas – Linhart (76. Mihálik).
Náhradníci: Tetour, Lüftner, Hrubý, Mihálik, Hubínek, Macek, Sáček, Stronati, Zima, Havel, Havlík, Macej.

Slovensko: Chovan – Valjent, Králik, Niňaj (46. Skovajsa), Šatka – Szöke (46. Faško) – Hromada (46. Ivan), Mihalík (46. Špalek), Chrien (83. Vestenický), Brigant (46. Šafranko) – Zreľák.
Náhradníci: Rodák, Hruška – Skovajsa, Huk, Vestenický, Faško, Haraslín, Šafranko, Bénes, Špalek, Kotula, Ivan.

Rozhodca: Frankowski – Boniek, Golis (všetci POL)