Menu

Futbal

Kvalifikácia MS (Európa)

Portugalsko – Maďarsko

3:0

koniec (2:0)

25.03.2017, 20:45 • Estadio da Luz, Lisabon • Jakub Kocourek (@kubikocourek)

Tipsport: 1.28 5.95 12.9

Portugalsko zvládlo dnešný domáci kvalifikačný duel proti nevyspytateľnému Maďarsku, keď zvíťazilo s prehľadom 3:0. Potom, čo domáci získali dvojgólové vedenie už v prvom polčase, pridal svoj druhý presný zásah presnou strelou z priameho kopu Cristiano Ronaldo. To je na dnes odo mňa všetko, prajem vám pekný zvyšok večera! (22:36:32)

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Zápas sa už len dohráva, loptu si teraz vymieňajú defenzívni hráči domácich. Všetko sa to deje na polovici ihriska.

90+1

Rozohrávku Paulo Vinícius zachytil João Moutinho, Vinícius však následne svoju chybu napravil, keď k lopte nepustil Ricarda Quaresmu.

90

Nadstavovať sa budú dve minúty.

89

Po pravej strane prenikal Gergő Lovrencsics, našiel Adáma Szalaia, ktorý chrbtom k bráne nabil Ádámovi Pintérovi. Ten ale mieril tesne nad bránu Ruia Patricia.

88

Registrujeme ďalší strelecký pokus na strane Maďarska. Pálil Adám Szalai, no namieril len vysoko nad.

86

Posledné striedanie v mužstve Maďarska. Z ihriska odchádza Zoltán Gera, na ktorého miesto prichádza Ádám Pintér. Striedajú aj domáci. Na ihrisku už nevidíme Andrého Gomésa, ktorého vystriedal Pizzi.

85

João Moutinho sa okamžite zapojil do akcie domácich. Posunul loptu na Ricarda Quaresmu, ktorý odcentroval pred Pétera Gulácsiho. Hlavičkoval Bernardo Silva, tesne nad.

83

Druhé striedanie v tíme Portugalska. Z ihriska odišiel João Mário, ktorého na posledné minúty strieda João Moutinho.

83

Cédric Soares zrýchlil okolo Tamása Kádára, ktorý si už musel pomôcť nedovoleným zákrokom. Ani on nedohŕá tento duel bez žltej karty.

82

Ádám Nagy zakombinoval s Zsoltom Kalmárom, tomu však dobrým obranným zákrokom vzal loptu z nohy André Gomes.

81

Raphaël Guerreiro si narazil s Joãom Máriom, jeho následný center vyzeral nebezpečne, no pred Cristianom Ronaldom zasiahol Tamás Kádár.

80

João Mário sa prebíjal po ľavej strane, kde ale proti nemu dobre vystúpil Paulo Vinícius a prerušil aktivitu domáceho tímu.

79

Domáci následne rýchlo rozohrali, vďaka čomu získali výhodu rohového kopu. Ani po tejto štandardnej situácii z pravej strany a centri Ricarda Quraresmu však Péter Gulácsi zasahovať nemusel.

78

Pri lopte znova Portugalčania. Cristiano Ronaldo si po ňu prišiel až na polovicu ihriska, kde si vypýtal faul od Tamása Kádára.

77

Maďari sa teraz dokázali na dlhší časový úsek usadiť pred pokutovým územím súpera. Tam však toľko špekulovali s kombináciou, až o loptu prišli.

76

Ďalším hráčom, ktorý vidí žltú kartu, je maďarský kapitán Zoltán Gera. Ten nepríjemne zasiahol v sklze pravú nohu Joãa Mária.

Portugalsko – Maďarsko

3:0

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 32. André Silva, 36. Ronaldo, 65. Ronaldo

Karty:   61. Dzsudzsák (HUN), 76. Gera (HUN), 83. Kádár (HUN)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:13.

Portugalsko: Patrício – Soares, Pepe, Fonte, Guerreiro – W. Carvalho – Mário (83. Moutinho), A. Gomes (86. Pizzi) – Quaresma, André Silva (67. B. Silva), Ronaldo (C).
Náhradníci: Marafona, Varela – Alves, Eliseu, Pizzi, Éder, G. Martins, Moutinho, D. Pereira, Sanches, Semedo, B. Silva.

Maďarsko: Gulácsi – Lang (46. Lovrencsics), Vinícius, Kádár, Korhut – Á. Nagy – Bese, Gyurcsó (69. Kalmár), Gera (86. Pintér), Dzsudzsák (C) – Szalai.
Náhradníci: Dibusz, Megyeri – Adorján, Eppel, Hangya, Holman, Kalmár, Lovrencsics, Pintér, Priskin, Sallai.

Rozhodca: Szymon Marciniak – Paweł Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz, Paweł Raczkowski (všetci Poľsko)