Menu

Futbal

Anglická Premier League

Tottenham Hotspur – Watford FC

4:0

koniec (3:0)

08.04.2017, 13:30 • White Hart Lane, London • 32. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tottenham tento duel jednoznačne ovládol a rozhodol už v prvom polčase. V tom druhom pridal ešte jeden gól a tak po výhre 4:0 získava tri body. (15:20:38)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Harry Kane sa ešte mohol zapísať do gólovej listiny, pretože zahrával priamy kop. Nakoniec svojou prudkou ranou trafil brvno.

90+2

Cathcart fauloval Kanea. Obaja ostali jemne otrasení, no pokračovať môžu v hre a tak si poslednú minútu zápasu užijú na hracej ploche.

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty.

90

Eriksen sa pokúsil o strelu z voleja, lenže dlho padajúcu loptu nedokázal trafiť a tým pádom ani zakončiť.

89

Začala predposledná minúta riadnej hracej doby. O všetkom je rozhodnuté, ak sa niečo ešte stane, tak už to bude iba minimálna úprava štatistík.

88

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Son Heung-min, prichádza Georges-Kévin N'Koudou.

87

Rohový kop hostia nezvládli, Tottenham nemusel urobiť v podstate nič náročné preto, aby sa ubránil.

87

Success síce loptu dostal do šestnástky, no jeho center bol okamžite Trippierom zrazený na rohový kop.

86

Trippier našiel na hranici šestnástky Sona, ten sa rýchlo uvoľnil od protihráča, avšak ľavačkou trafil len ďalšieho obrancu. Kórejčan sa veľmi snaží, aby spomínaný hattrick dal, lenže zatiaľ mu to nie je súdené.

85

Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Stefano Okaka, prichádza Christian Kabasele.

84

84. Son Heung-min (TOT)

84

Son zahodil ďalšiu šancu na hattrick. Tentoraz dostal skvelý pas od Diera do šestnástky a aj keď bol z uhlu, skvele zakončil smerom nahor, lenže opečiatkoval brvno.

83

Niang sa po krídle ďaleko nedostal, nakoľko si loptu v nesprávnom momente odkopol od nohy a tak mu ju zobral Alderweireld.

81

81. Son Heung-min (TOT)

81

Son takmer zaznamenal hattrick, pretože po prečíslení dostal prihrávku od Kanea a ocitol sa sám pred Gomesom. Jeho strela išla k žrdi, tú nakoniec minula.

80

Začalo posledných desať minút riadnej hracej doby, stretnutie sa už len dohráva a tak by sa tento obrázok meniť nemal.

79

Kane síce dostal loptu na hranici šestnástky, ale okamžite sa dostal do súboja s Cathcartom a tak sa nedokázal zakončiť.

78

Nie najlepšie malá domov od Janmaata sa takmer stala obeťou Harryho Kanea, lenže Gomes bol nakoniec pri lopte skôr.

77

77. Harry Kane (TOT)

77

Trippier znova nebezpečne centroval do malého vápna, kde Gomes nevybehol a tak Kane mohol zakončovať v páde, lenže loptu tesne minul.

76

Cleverley rozohral centrom ďalší priamy kop Watfordu, lenže pretiahnutý center prešiel celou šírkou ihriska až za postrannú čiaru.

75

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Moussa Dembélé, prichádza Moussa Sissoko.

73

Z rohu ohrozenie neprišlo, no Watford ešte ostal na lopte a Deeney po rýchlom spracovaní pálil spred päťky tesne nad bránu.

72

Watford sa aj za rozhodnutého stavu snaží aspoň ako-tak útočiť a ich cieľom by teraz mohlo byť pokaziť čisté konto Llorisa. Aktuálne získali roh.

71

Harry Kane sa mohol vrátiť gólovo, lenže po tom, ako dostal pas za obranu a obišiel aj Gomesa zakončoval v páde a nie príliš prudko, čo dvojica obrancov Watfordu využila a loptu zastavila.

70

Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Nordin Amrabat, prichádza Troy Deeney.

69

Holebas fauloval Alliho a títo hráči si ešte potrebujú vybaviť. Následne sa tam pridali ďalší futbalisti, lenže hlavný arbiter všetko upokojil.

68

Neprišlo však ani tentoraz, nakoľko Kane bol na mieste a odhlavičkoval loptu čo najďalej, ako to išlo.

67

Harry Kane s prvým faulom po tom, ako naskočil do zápasu. Stalo sa tak v strede poľa, kde nehrozí nebezpečenstvo. Po watfordskom rohu by už ale mohlo.

65

Success z uhlu vnikol do šestnástky, cez jedného z obrancov aj vystrelil, lenže poslal nepresný a slabý pokus, aký Llorisa vôbec neohrozil.

64

Zdalo sa, že Dele Alli svojou akciou získal aspoň rohový kop, ale hlavný arbiter to videl inak, takže rozohrávať bude môcť Gomes.

62

Son po ľavej strane tentoraz ďaleko neprešiel, pretože pod nohy mu výborne padol Cleverley a akciu zastavil.

61

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Vincent Janssen, prichádza Harry Kane.

60

Okaka sa preštrikoval do šestnástky, kde však Niang v akcii nepokračoval a tak sa Watford opäť do zakončenia nedostal.

59

Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Abdoulaye Doucouré, prichádza Camilo Zúñiga.

58

Son zakombinoval s Allim na ľavej strane, lenže následná prihrávka na Janssena pokazila celú akciu domáceho celku.

57

Tottenham kontroluje hru s loptou na kopačkách v strede poľa. Jeho hráči sa nikam neponáhľajú, hostia zas extra neatakujú.

56

Watford je dnes už definitívne z hry, ťažko predpokladať, že by sa v tomto stretnuté ešte dokázal postarať o nejaký zázrak a získať čo i len bod.

54

54. Son Heung-min (TOT) - 4:0

54

Tottenham dal gól!
Trippierov center sprava bol o niečo dlhší, ako sa predpokladalo, lenže to padlo vhod pre HEUNG MINA Sona, ktorý si skvele nabehol na zadnú žrď a z voleja trafil k tyči.

54

Janmaat sa pokúsil o priamu strelu na bránu. Nepodarilo sa mu však trafiť priestor troch žrdí a tak Lloris zasahovať nemusel.

53

Okaka sa pokúsil dostať pomedzi niekoľkých hráčov protivníka do šestnástky, ale to sa mu nepodarilo, nakoľko mu Vertonghen s Dembélem loptu zobrali.

52

Eriksen okamžite vymyslel zaujímavú kontru, keďže prihrávku načasoval do stredu poľa a odtiaľ mohol ísť Vertonghen sám na bránu, lenže nebol dostatočne rýchly a o loptu prišiel.

51

Watford dostal k dispozícii roh, lenže center z neho zakončil Catchart na druhú stranu, ako je postavená brána.

50

Success mal dostatok priestoru na pravom krídle a tak sa pokúsil nájsť jedného z dvojice spoluhráčov v šestnástke, lenže Vertonghen center odkopol.

49

Trippier bude dokonca potrebovať ošetrenie, ale zdá sa, že by mal byť v poriadku a po nejakom čase môže pokračovať v hre.

48

Ofenzívna akcia Watfordu je prerušená, pretože Niang zbúral Trippiera, čo je posúdené ako faul na anglického obrancu.

47

Domácim sa prvá akcia nepodarila a to isté platí aj o hosťoch, pretože Successovi sa lopta zaplietla medzi nohami.

46

Začal sa druhý polčas.
Zdá sa, že Tottenham tromi gólmi v prvom polčase rozhodol o svojom víťazstve a druhý polčas sa pravdepodobne bude len dohrávať. Postupne sa presadili Alli, Dier a Son.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

Nadstavuje sa 1 minúta.

44

44. Son Heung-min (TOT) - 3:0

44

Tottenham dal gól!
Pomaly to začína byť exhibícia domácich a zdá sa, že tí o svojom víťazstve rozhodnú už do polčasu. Ďalší výstavný kúsok, tentoraz to bola ľavačka Kórejčana HEUNG-MIN SONA, ktorý obstrelil Gomes a tesne nad zemou sa trafil presne k žrdi.

43

Mariappa odvrátil center pred Gomesa na rohový kop, ktorý Spurs nezahrali najlepšie, nakoľko hráči Watfordu sa ubránili.

42

Hostia dostali k dispozícii priamy kop, lenže center z neho skončil priamo v náručí Llorisa.

41

Watford sa razom ocitol v ešte ťažšej situácii a zdá sa, že musí úplne zmeniť svoju dnešnú taktiku, ak chce niečo so stretnutím urobiť.

39

39. Eric Dier (TOT) - 2:0

39

Tottenham dal gól!
Son vystrelil z ľavej strany a aj keď sa mu podarilo napáliť len protihráča, vadiť mu to nemusí, pretože lopta sa odrazila a rana ERICA DIERA sa od zeme odrazila do siete.

38

Son nedokázal prejsť cez dobre stojaceho Janmaata, loptu ale udržal pre svoje farby a tak Tottenham pokračuje kombináciou v strede poľa.

37

Hra sa po góle trochu upokojila a ani jeden z tímov teraz nemá žiadne hmatateľné pokusy dostať sa čo najbližšie brány protivníka.

36

Succes po kontakte s Dierom v pokutovom území Spurs spadol na zem, avšak na penaltu to bolo veľmi málo.

35

Watford s rýchlou odpoveďou neuspel a tak znova Spurs na dostrel. Eriksen sa pokúsil poslať oblúčik do šestnástky pre Sona, pri lopte bol prvý Gomes.

34

Žltú kartu dostáva Abdoulaye Doucouré (Watford FC).

33

33. Dele Alli (TOT) - 1:0

33

Tottenham dal gól!
DELE ALLI po prihrávke Sona dostal kúsok miesta aj času pred šestnástkou a tak skúsil obstrel na vzdialenejšiu žrď. Trafil sa presne a táto krásna strela určite skončí v nejakých gólových hitparádach.

32

Eriksen zakončoval z hranice šestnástky po peknej kombinácii "kohútov", Gomes však s nepodareným pokusom problém nemal.

31

Watford dostal k dispozícii priamy kop od postrannej čiary. Ten rozohral Holebas, avšak domáci neboli s ubránením sa vážnejší problém.

30

Rozcvičovať sa začína Harry Kane, ktorý je po zranení prvýkrát k dispozícii a preto ho White Hart Lane ocenil potleskom.

29

Alli vnikol do šestnástky, narazil si s Janssenom, avšak zakončoval nemohol, pretože útočník Spurs stál v ofsajde.

28

Po rozohrávke na krátko to bol opäť Son, kto hľadal prihrávkou po zemi do druhej vlny spoluhráčov, lenže hostia včas odkopli do bezpečia.

27

Son si po ľavej strane nabehol až k šestnástke, odkiaľ chcel centrovať, avšak jeho pokus zrazil na roh Janmaat.

26

Po odvrátenom rohu prichádza prudká rana Daviesa, lenže aj Walesan trafil len hráčov v žltom a tak Gomes zasahovať nemusel.

25

Tottenham naďalej pokračuje v obliehaní veľkého vápna, až prišiel pas Diera smerom na Janssena, lenže pred Holanďanom na roh odvrátil Mariappa.

24

Alliho kombinácia uviazla pred šestnástkou Watfordu na mŕtvom bode a tak mladý Angličan posiela prihrávku smerom dozadu.

23

Eriksen vyskúšal šťastie spoza šestnástky, lenže ľavačkou napálil veľmi vysoko nad. Ešte chcel vyreklamovať, že ho jeden z hostí postrčil, ale to mu neprešlo.

21

Hostia vymysleli veľmi dobrú krídelnú akciu, lenže Success to totálne pokazil, keďže svoj center nasmeroval vysoko nad pokutové územie.

20

Janssen sa znova takmer dostal do veľkej príležitosti, lenže po prihrávke pred bránu loptu v sklze nedokázal zakončiť.

19

19. Vincent Janssen (TOT)

19

Alli napadol rozohrávku Gomesa, čo pomohlo k zisku lopty a takmer aj gólu, pretože po pase do šestnástky prišiel center do malého vápna. Gomes loptu minul a Janssen ju spred bránkovej čiary nasmeroval do brvna. Hostia následne odkopli.

18

Ďalšia vysoký ponuka pre Alliho, tentoraz prišla zo stredu poľa, ale spred hlavy mu ju ukradol Gomes.

17

Davies hľadal v šestnástke mladého Alliho, ten však nedokázal zakončovať, pretože mal k lopte ďaleko.

16

Lopta sa teraz zasekla v strede poľa, kde oba tímy spravili niekoľko chýb vedúcich k strate.

15

Štvrťhodina za nami, skóre zatiaľ ostáva bezgólové. Tottenham má však viac z hry a dobre sa ujal roli favorita tohto stretnutia.

14

Son uvoľnil Eriksena, ktorý sa rýchlo pozrel a hľadal pred bránou Gomesa Janssena. Lopta nakoniec skončila v gólmanových rukaviciach.

12

Success sa dostal do šestnástky, kde v akcii pokračoval Janmaat, lenže toho výborne bránil Davies. Následne z rohu pokutového územia vypálil Niang, Lloris na všetko videl.

11

Holebas to kopol veľmi dobre do malého vápna, kde sa lopta nebezpečne odrazila a Cathcart následne strieľal k žrdi, ktorú o niekoľko čísel minul.

10

Niang sa dokázal uvoľniť cez Trippiera, ten ho však poslal na zem a tak môžu hostia z priameho kopu centrovať pred Llorisa.

9

9. Vincent Janssen (TOT)

9

Janssen sa ocitol vo vynikajúcej situácii po tom, ako sa otočil v šestnástke okolo súpera a ocitol sa pred Gomesom. Brazílsky gólman však skvele zasiahol.

8

Po rohovom kope Spurs sa dopredu vyrojili hostia. Successova zrazená strela išla na Llorisa, ktorého ešte atakoval Okaka, no lopta sa odrazila mimo šestnástky domáceho celku.

7

Son sa zľava dostal do šestnástky a jeho prudký center zrazil Janmaat takmer do vlastnej brány. Nakoniec zvonila žrď.

6

Watford to skúsil signálom, po ktorom Cleverley poslal kolmicu pred Llorisa, avšak francúzsky brankár bol na mieste.

6

Janmaat sprava hľadal niektorého zo spoluhráčov v šestnástke, po zákroku Vertonghena to bude prvý roh hostí.

5

Son hľadal prudkým centrom z krídla v šestnástke Eriksena, lenže Dán loptu minul a tú následne chytil Gomes bez väčších problémov.

4

Holebas vystrelil ľavačkou ponad múr smerom medzi tri žrde, lenže Lloris nemal so zákrokom veľa práce.

3

Amrabatov center prepadol na voľného Nianga v šestnástke súpera, lenže ten nedokázal presne odcentrovať. Watford však ostane vpredu vďaka priamemu kopu po faule od Janssena.

2

Eriksen rozohral za šestnástku, odkiaľ vypálil Vertonghen, no nasmeroval svoj pokus len do žltých dresov súpera.

2

Dele Alli sa dostal až do rohu ihriska, lenže jeho následný center zrazil Holebas na rohový kop.

1

Domáci rozohrali loptu do hry a v slnečnom počasí začínajú kombináciou na vlastnej polovici.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Tottenham Hotspur: Lloris – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies – Dier, Dembélé – Son Heung-min, Alli, Eriksen – V. Janssen.
Náhradníci: Pau López – Walker, Kane, Wanyama, N'Koudou, Moussa Sissoko, Wimmer.

Watford FC: Gomes – Janmaat, Cathcart, Mariappa, Holebas – N. Amrabat, Doucouré, Cleverley, Niang – Okaka, Success.
Náhradníci: Pantilimon – Zúñiga, Deeney, Kabasele, Capoue, Eleftheriou, Mason..
Tottenham Hotspur

Londýnsky celok sa stále pokúša dohnať vedúcu Chelsea, lenže sedembodová strata je aktuálne dosť veľká. Tottenham neprehral už osem duelov v rade, z toho bolo päť ligových. "Kohúti" postupne porazili Stoke City, Everton, Southampton, Burnley a naposledy Swansea, kedy prišiel úžasný obrat. Waleský celok viedol 1:0, lenže v 88.minúte vyrovnal Alli, v nadstavenom čase sa presadil Son a výhru 3:1 uzavrel Eriksen. Najlepším strelcom je Harry Kane, ktorý dal 19 gólov, nasleduje 15-gólový Dele Alli.

Watford FC

Stred tabuľky je pre menší londýnsky celok určite veľmi dobré umiestnenie. Na desiatom mieste má Watford 37 bodov. Navyše sa nachádza vo veľmi dobrej forme, nakoľko vyhral posledné dva zápasy so Sunderlandom a WBA. Na White Hart Lane to však bude veľmi náročné, nakoľko "kohúti" sú doma silní. Najlepším strelcom s desiatimi gólmi je Troy Deeney.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

Tottenham Hotspur – Watford FC

4:0

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 33. Alli, 39. Dier, 44. Son Heung-min, 54. Son Heung-min

Karty:   34. Doucouré (WAT)

Tottenham Hotspur: Lloris – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies – Dier, Dembélé (75. Moussa Sissoko) – Son Heung-min (88. N'Koudou), Alli, Eriksen – V. Janssen (61. Kane).
Náhradníci: Pau López – Walker, Kane, N'Koudou, Moussa Sissoko, Wimmer, Onomah.

Watford FC: Gomes – Janmaat, Cathcart, Mariappa, Holebas – N. Amrabat (70. Deeney), Doucouré (59. Zúñiga), Cleverley, Niang – Okaka (85. Kabasele), Success.
Náhradníci: Pantilimon – Zúñiga, Deeney, Kabasele, Capoue, Eleftheriou, Mason.