Menu

Futbal

Niké liga

FC ViOn Zlaté Moravce – MFK Zemplín Michalovce

1:2

koniec (0:1)

08.04.2017, 17:00 • 26. kolo • Miroslav Kováčik

88

Tréner hostí využíva aj svoje posledné striedanie v dnešnom dueli. Z ihriska už ide dole Jozef-Šimon Turik a na jeho miesto prichádza Stanislav Danko.

76

Posledné striedanie v podaní domáceho trénera. Privat Yao prichádza posilniť útočnú formáciu, keď nahradzuje Pepeho Guilavoguiho.

72

Tréner hostí Anton Šoltis pripravil ďalšie striedanie. Tentokrát výrazne posilňuje defenzívu, keďže nasadzuje Milana Šimčáka. Naopak, odchádza strelec jediného gólu Filip Serečin.

69

Prvýkrát v dnešnom zápase striedajú aj Michalovce. Na ihrisko prichádza Martin Koscelník, ktorý vymení unaveného Adriána Leška.

65

Druhé striedanie na domácej strane. Na ihrisko prichádza Erik Ujlaky a na lavičku náhradníkov rýchlo smeruje dnes pomerne aktívny Martin Válovčan.

46

Počas polčasovej prestávky sme videli jedno striedanie. Domáci tréner posiela na ihrisko Ondřeja Machuču, ktorý vymenil kapitána Petra Orávika.

FC ViOn Zlaté Moravce – MFK Zemplín Michalovce

1:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 83. Kostadinov (De Oliveira Silva) – 12. Serečin (Kushta), 90+1. Šimčák

Karty:   87. Pintér (ZMO)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:2.

FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren, Karlík, Pintér, Bariš – De Oliveira Silva, Kostadinov – Orávik (46. Machuča), Pastva, Válovčan (65. Ujlaky) – Guilavogui (76. Yao).
Náhradníci: Holec – Ujlaky, Yao, Kapor, Machuča.

MFK Zemplín Michalovce: Macej – Leško (69. Koscelník), Grič, Žofčák (C), Sipľak – Turik (88. Danko) – Vajs, Kushta, Qose, Serečin (72. Šimčák) – Kavka.
Náhradníci: Kira – Šimčák, Danko, Regáli, Koscelník, Sedlák, Dimitriadis.

Rozhodca: Marek Mastiš – Dušan Hrčka a Mária Súkeníková