Menu

Hokej

Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A

Kazachstan – Poľsko

1:0

koniec po predl. (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)

25.04.2017, 12:30 • Palace of Sports, Kyjev • 3. kolo • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny) cz

61:39

61:39 Kevin DALLMAN - 1:0

61:39

Kazachstán právě vstřelil branku!
Jenže nyní už je rozhodnuto. Poláci špatně střídali, díky čemuž se Kazachstán v útočném pásmu dostal do početní výhody. Dawes dobře našel osamoceného KEVINA DALLMANA, který z mezikruží zamířil do horního rohu brány. Asistence: Nigel Dawes.

61:16

A nyní to byl Bochenski, který zblízka usměrňoval nahození od modré čáry. Przemysław Odrobny znovu dokázal zasáhnout.

61:08

Boyd se dvakrát zjevil sám před Odrobnym, ale v ani jednom případě kotouč nedokázal dostat za brankovou čáru.

57:14

Krásně se před Odrobného prosmýkl Michajlis. Kazašský útočník zakončoval z hranice brankoviště, ale přes beton gólmana kotouč nedostal.

55:45

Obrovská šance Kazachstánu. Odrobny nebyl v dobré pozici, ztratil hokejku, ale Puškarjovova střela z levého kruhu šla pouze do blokujícího Kruczka.

53:33

Kazaši dlouho drží hru v útočném pásmu. Hromadu prostoru dostal Semjonov, nicméně ten vypálil těsně vedle brány Przemysława Odrobného.

50:59

Střídání Kazachstánu teď nebylo zdaleka ideální a těžit z toho mohl Bryniczka. Ten dostal přihrávku před odkrytou část brány, ale Kolesnik se rychle přesunul.

45:59

Teď ale kotouč po průniku zůstal mezi kruhy a Urbanowicz okamžitě vypálil. Kolesnik předvedl bleskový zákrok lapačkou.

44:16

Polsko si zahraje svou druhou přesilovou hru. Brandon Bochenski (KAZ) si v souboji se Zapałou pomohl hákováním.

39:06

Tečovaná střela od modré čáry změnila směr těsně před Odrobným, ale gólman polské reprezentace přesto stačil zareagovat.

35:23

Zbytečného faulu se teď dopustil Krzysztofa Zapała (POL), který ve středním pásmu sekl do hokejky soupeře. Dvě trestné minuty!

33:13

Skvěle si Kapica navedl puk na střelu z mezikruží, ale Kolesnik si připsal parádní zákrok levým ramenem. Následně gólman ustál i dorážku.

32:01

Dawes se jako nůž máslem prosmýkl až za Odrobného bránu. Následovalo rychlé zakončení u vzdálenější tyč, ale polský gólman se bleskově přesunul.

31:04

Poláci se nevymanili z vlastního pásma a mohl přijít trest. Markelov šikovně našel Romana Starčenka, avšak jeho zakončení z mezikruží šlo jen do gólmana.

28:07

Druhá přesilová hra pro Kazachstán. Dvouminutový trest za vysokou hůl dostává Mikołaj Łopuski (POL).

26:44

26:44 Wronku (POL) od gólu dělily jen centimetry

26:44

Po rychlém přechodu do útočného pásma vypálil Wronka, Kolesnik kotouč neudržel a ten mířil za brankovou čáru. Těsně před ní však gólman Kazachstánu napodruhé přeci jenom zasáhl.

22:39

Velmi dobré zakončení obstaral Starčenko. Útočník favorizovaného Kazachstánu puk nabral na bekhend, nicméně rychlým pokusem trefil jen tyč.

16:32

Na druhé straně jsme zaregistrovali obrovskou šanci. Urbanowicz se před Kolesnike dostal k volnému kotouči, avšak zblízka trefil jen gólmana.

11:34

Tentokrát si přesilovou hru zahraje Kazachstán. Bartłomiej Pociecha (POL) při napadání trefil soupeře vysokou holí.

07:59

A opět dobrá střela Polska. Po vhazování šel kotouč na Rompkowského, který rychle vypálil, ale trefit se mu podařilo jen břevno.

07:37

Nejprve Wajda a po něm ještě Malasiński teď zakončoval z předbrankového prostoru. V ani jedno případě však poláci v šanci netrefili bránu.

07:11

Poláci ale získávají přesilovou hru. Dvě trestné minuty za hákování dostal Martin St. Pierre (KAZ).

07:10

Obrovská šance Polska! Aron Chmielewski rozjel rychlé přečíslení, předložil puk Bryniczkovi, avšak Kolesnik se bleskově přesunul.

Kazachstan – Poľsko

1:0

koniec po predl. (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)

Späť na online

Góly a asistencie: 62. Dallman (Dawes)

Kazachstan: Kolesnik (Kudrjavcev) – Dallman (A), M. Semjonov (A), Savčenko, Stěpanov, Lipin, Polochov, Lakiza – Dawes, Boyd, Bochenski (C) – Michajlis, Puškarjov, St. Pierre – Sagadajev, Markelov, R. Starčenko – Panjukov, Chuďakov, N. Ivanov – Kučin.

Poľsko: Odrobny (Radziszewski) – Wajda, Bryk, Ciura, Pociecha, Kruczek, Wanacki, Rompkowski – Wronka, Malasiński, Pasiut (A) – Zapała (A), Łopuski, Kolusz (C) – Chmielewski, Bryniczka, Galant – Urbanowicz, Dziubiński, Kapica – Jeziorski.

Rozhodca: Roystian Hansen, Andreas Harnebring – Franco Castelli, Artem Korepanov

Priebeh zápasu
1. tretina
07:11 KAZ 2 St. Pierre, hákovanie
11:34 POL 2 Pociecha, nebezpečná hra vysokou hokejkou
Po 1. tretine
2. tretina
28:07 POL 2 Łopuski, nebezpečná hra vysokou hokejkou
35:23 POL 2 Zapała, sekanie
Po 2.tretine
3. tretina
44:16 KAZ 2 Bochenski, hákovanie
Po 3.tretine
Predĺženie
61:39 KAZ 1:0 Dallman (Dawes)
koniec po predl.