Menu

Futbal

Liga majstrov

Real Madrid – Atlético Madrid

3:0

koniec (1:0)

02.05.2017, 20:45 • Estádio Santiago Bernábeu, Madrid, Španielsko • Semifinále • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 2.1 3.6 5.4

Real Madrid ovládol prvé semifinále a pred odvetou má vynikajúcu pozíciu. Hostia si nevypracovali v podstate žiadnu možnosť, za to Cristiano Ronaldo strelil hattrick a v posledných troch dueloch Ligy majstrov dal osem presných zásahov. Vo vyraďovacej časti najprestížnejšej klubovej súťaži dal vo svoje kariére už 52 gólov. Odveta bude ešte určite veľmi náročná, ale náskok má "Biely balet" dobrý. (22:42:02)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Lucas Vazquéz ešte poslal Nacha do šestnástky, ktorý hľadal Ronalda pod sebou. Na poslednú chvíľu tam prišiel teč, takže Portugalčan nezakončil.

90+2

Roh sa síce domácim nepodaril, ale to ich vôbec nemusí mrzieť, pretože loptu majú stále na kopačkách a taktiež držia aj náskok troch gólov.

90+1

Asensio sa dostal dopredu, videl otvorenú obranu a tak centroval na Ronadla. Savič jeho pokus zrazil tesne vedľa vlastnej brány. Bude to roh.

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty.

90

Kroos telom zastavil prienik Correu popri postrannej čiare, čo je posúdené ako faul. Pred Navasa priletí dlhý pas od Gabiho z vlastnej polovice, lenže zakončenie medzi tri žrde našlo Navasa.

89

Griezmann sa pokúsil o center do pokutového územia pre nabiehajúceho Correu. Hru dobre čítal Sergio Ramos a prihral hlavou na Keylora Navasa.

88

Luka Modrič sa dostal k odrazenej lopte v šestnástke Atlética, no bol z uhlu a mal to ešte na dlhú nohu. Priestor troch žrdí netrafil.

87

Pas zo stredu poľa nebol vôbec presný. Gaitán síce spoluhráčovi ďakuje, no ten pas bol veľmi vysoký a ťažký na spracovanie.

86

86. Cristiano Ronaldo (REA) - 3:0

86

Real Madrid dal gól!
Ďalší hattrick toho najpovolanejšieho prichádza po kontre domáceho celku. Lucas Vazquéz vbehol z krídla do šestnástky, prihral pod seba, Casemiro loptu pustil, ale osamotený CRISTIANO RONALDO vedel, čo robiť.

85

Sergio Ramos poslal nádherný pas na Lucasa Vazquéza do šestnástky Atlética, no dobre čítal hru aj Oblak a pri lopte bol skôr, ako útočník domácich.

84

Asensio ušiel až k šestnástke Atlética, ale celú cestu ho stíhal Griezmann a nakoniec mu loptu aj odobral.

83

Žltú kartu dostáva Stefan Savić (Atlético Madrid).

82

Kombinácia hostí sa na ľavej strane nepodarila, nakoľko prihrávka Griezmanna popri postrannej čiare bola na Filipeho Luísa nepresná.

81

Mladý Asensio sa dostal k peknému prieniku, po ktorom našiel dobre postaveného Lucasa Vazquéza, no ten zakončením netrafil priestor troch žrdí.

80

Gaitán dostihol dlhý pas na ľavé krídlo, avšak jeho center na trojicu spoluhráčov v šestnástke presný nebol a preto dopredu ide Asensio.

79

Lucas Vazquéz síce nedostal dobrý pas od Nacha, ale proti Godínovi zabojoval a narobil mu problémy. Napokon to však bude aut pre hostí.

Real Madrid – Atlético Madrid

3:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 10. Ronaldo, 73. Ronaldo, 86. Ronaldo

Karty:   48. Isco (REA) – 26. Koke (ATM), 53. Saúl (ATM), 83. Savić (ATM)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 8:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:15.

Real Madrid: Navas – Carvajal (46. Nacho Fernández), Ramos (C), Varane, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modrić – Isco (68. Asensio), Benzema (78. L. Vázquez), Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, James Rodríguez, Kovačić, L. Vázquez, Asensio, Morata.

Atlético Madrid: Oblak – Hernández, Savić, Godín, Luís – Koke, Gabi (C), Saúl (58. Gaitán), Ferreira-Carrasco (68. Á. Correa) – Griezmann, Gameiro (57. F. Torres).
Náhradníci: Moyà – Tiago, F. Torres, Á. Correa, Partey, Gaitán, Rodríguez.

Rozhodca: Martin Atkinson

Odveta: Atlético Madrid - Real Madrid 2:1