Menu

Futbal

Niké liga

AS Trenčín – FC Spartak Trnava

3:4

koniec (1:1)

07.05.2017, 15:20 • Mestský štadión Trenčín • 30. kolo • Marián Vychovalý

: 1.58 4.25 6.5

85

Trenčín dal gól!
Ubbinkov roh na zadnú žrď, lopta sa potom odrazila na päťku, kde ju do bránky dopravil ANTONIO MANCE.

78

Trnava dala gól!
Hostia zaútočili s väčším počtom hráčov, Trenčania neustrážili Čonku, ktorý sa presadil na ľavej strane šestnástky, vybiehajúceho brankára sa nepokúšal obstreliť, ale prihral na stred voľnému Slobodovi a ten ešte úplne dopraca ERIKOVI JIRKOVI. Ten do prázdnej brány zavŕšil hetrik. Asistencia: Anton Sloboda.

71

Trenčín dal gól!
Domáci dramatizujú zápas, po rohovom kope nikto z Trnavčanov neatakoval Šuleka na hranici šestnástky, ten ešte posunul dozadu HILARYMU GONGOVI, ten si obhodil jedného z brániacich hráčov a umiestnenou strelou k žrdi nedal šancu brankárovi.
Asistencie Martin Šulek.

60

Trnava dala gól!
Ďaľšiu dieru v obrane Trenčanov potrestal opäť ERIK JIRKA, mieril s loptou sám na Šemrinca a dokázal ho presne obstreliť.

54

Trnava dala gól!
Na pravé krídlo vyšprintoval za nákopom Kadlec, potiahol až k šestnástke, potom loptu predložil do druhej vlny na hranicu šestnástky, kde až dvaja Trnavčania mohli zakončovať, Halilovič rozumne prepustil ERIKOVI JIRKOVI, ktorý presne trafil.
Asistencia: Andrej Kadlec

37

Trnava dala gól!
Čonka zahral rohový kop nakrátko na Schranza, ktorý si zbehol na kraj šestnástky. Schranzov následný center pred bránu presne hlavičkoval do brány MATEJ ORAVEC.
Asistencia: Ivan Schranz

22

Trenčín dal gól!
RANGELO JANGA vyšprintoval za nakopnutou loptou, bol s ňou potom taký rýchly, že Oravec ho nestihol atakovať. Domáci útočník si obhodil vybiehajúceho brankára a skóroval do prázdnej brány.

AS Trenčín – FC Spartak Trnava

3:4

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 22. Janga, 71. Gong (Šulek), 85. Mance – 37. Oravec (Schranz), 54. Jirka (A. Kadlec), 60. Jirka, 78. Jirka (Sloboda)

Karty:   41. Halilovič (TRN)

AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Kleščík, Keston, Šulek – Zubairu (64. Gong) – Ubbink, Paur – Kvocera (64. Mance), Janga, Beridze.
Náhradníci: Chovan – R.Klooster, M.Klooster, Udeh, Gong, Halgoš, Mance.

FC Spartak Trnava: Jakubech – A. Kadlec, Hladík (14. Jirka), Godál, Čonka (80. També) – Janso, Greššák – Schranz (90+1. Mihálik), Sloboda, Halilovič – Oravec.
Náhradníci: Strapák – Košťál, Mihálik, També, Jirka.

Rozhodca: Marhefka – Benko, Ádám

Diváci: 2533