Menu

Futbal

Niké liga

FC ViOn Zlaté Moravce – DAC 1904 Dunajská Streda

1:2

koniec (1:0)

07.05.2017, 17:30 • 30. kolo • Miroslav Kováčik

: 4.0 3.55 2.4

Futbalisti Dunajskej Stredy to opäť dokázali Na svoje konto si pripisujú cenné tri body, keďže v záverečných minútach dokázali streliť dva góly a otočili priebeh zápasu. Najskôr sa z tesnej blízkosti dokázal strelecky presadiť Jakub Brašeň a o päť minút aj Erik Pačinda. Futbalisti zo Žitného ostrova tak majú 40 bodov, čo je len o tri body menej ako má na svojom konte štvrtý Ružomberok. Dunajská Streda je stále v hre o pohárovu Európu a svoju formu bude chcieť potvrdiť aj v domácom zápase s Podbrezovou, ktorý je na programe o sedem dní. Zlaté Moravce predĺžili šnúru bez výhry a zostávajú na desiatom mieste. Ja vám ďakujem za pozornosť a teším sa na vás pri ďalších futbalových prenosoch. (19:27:20)

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Hlavný rozhodca dnešného duelu vyťahuje ďalšiu žltú kartu. Po súboji v strede ihriska dostáva kartový trest aj domáci stopér Michal Pintér.

90+2

Domáci mali výhodu rohového kopu. Do šestnástky smeroval aj brankár Pavel Kováč, no ten sa do zakončenia nedostal. O to sa postaral Martin Chren, no jeho pokus bol nepresný.

90+1

V dnešnom zápase sa budú nastavovať ešte štyri minúty. Na začiatku tej prvej dostáva za nešportové správanie žltú kartu aj útočník Pavol Šafranko.

90

Ewerton Paixao da Silva vystrelil z veľkej diaľky, no minul priestor domácej brány. Odkopávať tak bude Matej Slávik a môže nazbierať cenné sekundičky pre svoj tím.

89

Dunajská Streda je mužstvom záverečných minút. V nadstavenom čase rozhodla o triumfe nad Slovanom, Michalovcami a zdá sa, že do zbierky pridá aj triumf nad Zlatými Moravcami.

88

Dunajská Streda dala gól!
Hostia v priebehu niekoľkých minút otočili nepriaznivý vývoj stretnutia. Erick Davis skutočne poslal kvalitný center do ohňa, ERIK PAČINDA sa zbavil brániacich domácich hráčov a hlavičkou poslal loptu do siete Pavla Kováča.

87

Hostia budú mať výhodu priameho kopu z pomerne nádejnej pozície. Loptu si už berie Erick Davis a zrejme pošle center do nebezpečného územia pred bránu Pavla Kováča.

86

Mám pocit, že to bol Peter Orávik, kto rozohral priamy kop. Jeho pokus ale mieril vysoko nad bránu, a tak môže založiť útočnú akciu hostí brankár Matej Slávik.

85

Tihomir Kostadinov sa dostával na dostrel, no približne 25 metrov od brány ho fauloval Branislav Ľupták. Hráč hostí je ďalším potrestaným hráčom v dnešnom dueli.

84

Zlaté Moravce podobne v zápase s Prešovom inkasujú v záverečnej desaťminútovke a zrejme prídu o cenné víťazstvo. Každopádne, do konca duelu zostáva ešte približne desať minút.

83

Dunajská Streda dala gól!
Hosťom sa predsa len podarilo vyrovnať skóre dnešného zápasu. Erick Davis poslal loptu do šestnástky, prvú nebezpečnú strelu Marina Ljubicića ešte domáci brankár zneškodnil, ale následne loptu upratal do siete striedajúci JAKUB BRAŠEŇ.

82

Erick Davis poslal z ľavej strany dobrý center do šestnástky. Do svojho prvého zakončenia v zápase sa dostal Pavol Šafranko, ale jeho hlavička nenašla priestor troch žrdí.

81

Dunajská Streda mala po faule Michala Pintéra výhodu priameho kopu z dobrej pozície. Marko Živković hľadal Ľubomíra Michalíka, no ten sa vo vzduchu nepresadil. Celú akciu končí nepresná strela Erika Pačindu.

80

Domáci futbalisti sa teraz dostali do prečíslenia troch proti dvom. Tihomir Kostadinov ale celú akciu pokazil nepresnou prihrávkou na Petra Orávika. Ten síce loptu spracoval, no následne nemal dobrú pozíciu na strelu.

79

S blížiacim sa záverom stretnutia pribúda aj počet nedovolených zákrokov. Teraz sa proti pravidlám previnil kapitán domáceho tímu Peter Orávik.

77

Dunajská Streda mala teraz výhodu priameho i rohového kopu. Bránenie štandardných situácií nie je síce doménou Zlatých Moraviec, no tentokrát si domáca obrana poradila.

76

Posledné striedanie dnešného zápasu. Martin Válovčan sa už na trávnik nevráti a na záverečných približne pätnásť minút ho nahradí Samir Nurkovič.

75

Štvrťhodinu pred koncom sa hostia dostali do šestnástky. Erik Pačinda bol blízko k nebezpečnému zakončeniu, ale napokon bol pri lopte ako prvý brankár Pavel Kováč.

74

Martin Válovčan odchádzal za postrannú čiaru, no trvalo mu to veľmi, veľmi dlho. Za evidentne naťahovanie času a teda za nešportového správanie dostáva žltú kartu.

73

Po predošlej situácii zostáva na trávniku ležať Martin Válovčan. Ten sa drží za oblasť brucha a už je v opatere klubových lekárov. Ľubomír Michalík sa mu už prišiel ospravedlniť.

72

Domáci futbalisti mali výhodu priameho kopu, keďže faulovaným hráčom bol Pepe Guilavogui. Center do šestnástky poslal Peter Orávik, ale futbalisti v bielych dresoch sa nepresadili.

71

Na začiatku záverečnej dvadsaťminútovky sme svedkami posledného striedania hostí. Na trávnik prichádza Bence Mervo, ktorý nahradil Esmeralda Aluku.

70

Erik Pačinda spadol tesne pred pokutovým územím súpera, no priamy kop sa nepíska. Naopak, rýchlu akciu domácich zastavil faulom Erick Davis a dostáva žltú kartu.

69

Ondřej Machuča posadil loptu na hlavu Damiána Bariša. Ten hlavičkoval do priestoru brány, ale spoľahlivý zákrok predviedol brankár Matej Slávik.

68

V druhom polčase nesledujeme taký kvalitný futbal ako tomu bolo v prvom dejstve. Zmeniť to ale môžu domáci futbalisti, ktorí majú výhodu rohového kopu z pravej strany.

66

Ľubomír Michalík sa snažil prekvapiť domáceho brankára strelou z veľkej diaľky. Pavel Kováč loptu skrotil na dvakrát a číhajúci Pavol Šafranko sa už k dorážke nedostal.

65

Domáci mali obrovskú šancu zdvojnásobiť svoje vedenie. Martin Válovčan dostal vynikajúcu kolmú prihrávku za obranu, no jeho technické zakončenie mierilo niekoľko centimetrov od pravej žrde.

64

Ewerton Paixao da Silva v dnešnom zápase končí. Na jeho miesto prichádza čerstvý Pepe Guilavogui, ktorý určite poriadne popreháňa obrancov Dunajskej Stredy. Na druhej strane končí Kristopher Vida a prichádza Jakub Brašeň.

63

Dunajská Streda bojuje o pohárovu Európu, no dnes to vyzerá skôr na prehru. Pripomínam, že futbalisti zo Žitného ostrova v jarnej časti sezóne neprehrali ani jeden zápas.

62

Esmerald Aluku si pomohol nedovoleným spôsobom v súboji s Ondřejom Machučom. Dopredu tak mohli ísť domáci a ich akciu ukončil nepresný strelecký pokus Mateusa De Oliveiru Silvu.

61

Martin Chren si splnil defenzívne povinnosti na výbornú. Pavol Šafranko sa snažil vybojovať aspoň rohový kop, no odkopávať bude Pavel Kováč.

60

Na konci hodiny mali hostia výhodu priameho kopu, ktorý zahral z pravej strany Marko Živković. Po jeho centri domáci nezahrali dobre ofsajdový signál a mali šťastie, že dobre zasiahol Pavel Kováč.

59

Najskôr to vyzeralo tak, že na predošlý súboj doplatí Erik Pačinda. Opak je však je pravdou. Oveľa horšie zrejme na tom je Milovan Kapor, ktorý musí nútene striedať. Na jeho miesto prichádza Tihomir Kostadinov.

58

Milovan Kapor si napokon sadol na ihrisko a zrejme nedokáže odísť po vlastných. Na trávnik už prichádzajú páni s nosidlami a odnesú kanadského futbalistu za postrannú čiaru.

57

Lekári oboch klubov sú teraz v permanencii. Spomínaný stret bol skutočne nepekný, no vyzerá to tak, že obaja futbalisti budú zdravotne v poriadku.

56

Na ihrisku sa teraz nehrá, pretože po tvrdom súboji zostali na trávniku ležať Milovan Kapor a tiež hosťujúci Erik Pačinda. Najmä hráč zo Žitného ostrova je poriadne otrasený.

55

Mateus De Oliveira Silva si pekne hodil loptu okolo Tomáša Huka. Stopér Dunajskej Stredy si pomohol len za cenu faulu, za ktorý je odmenení aj žltou kartou.

54

Hostia rozohrali peknú akciu cez krídelný priestor. Do akrobatického zakončenia sa dostal Kristopher Vida, ale nepodarilo sa mu vyrovnať skóre duelu.

53

Domácim fanúšikom sa to síce nepáči, no hlavný rozhodca vyťahuje z vrecka žltú kartu. Jej autorom je brazílsky futbalista Mateus De Oliveira Silva.

52

Dunajskej Strede dnes útočná fáza poriadne hapruje. Pavol Šafranko je prakticky neviditeľný a ani teraz sa nedokázal presadiť cez domácich stopérov.

51

Martin Válovčan vybojoval pre domáci tím rohový kop. Domáci ho zahrali na krátko, napokon z ľavej strany centroval Michal Pintér, ale Ondřej Machuča sa už do zakončenia nedostal.

50

Peter Orávik sa snažil presadiť individuálnym spôsobom. Prechádzal stredom ihriska, ale napokon ho dokázal zastaviť striedajúci Ľubomír Michalík.

49

Hostia sa snažili presadiť cez ľavú stranu, ale nasledovať bude len odkop od brány. Erick Davis si nerozumel s Kristopherom Vidom, a tak lopta prešla za bránkovú čiaru.

48

Mateus De Oliveira Silva bol faulovaný v strede poľa. Vyzerá byť síce mierne otrasený, no pokračovať v zápase bude bez ošetrovania klubových lekárov.

47

Dunajská Streda sa dostala do kontry, no jej akciu výborne zrušil obranným zákrokom Michal Pintér. Marko Živković bol pri lopte neskoro a už sa k lopte nedostal.

46

Druhý polčas sa začne s jednou personálnou zmenou. Na strane hostí prichádza na ihrisko Ľubomír Michalík, ktorý nahradil maďarského legionára Gergő Kocsisa.

46

Začal sa druhý polčas.
Zlaté Moravce počas pracovného týždňa odohrali nečakane dobrý zápas v Poprade, kde remizovali s Prešovom 1:1. Dnes pokračujú v zlepšených výkonoch a tabuľkového favorita zo Žitného ostrova predčili vo všetkých dôležitých herných činnostiach. Výborne im vyšla najmä posledná tretina prvého polčasu. Najskôr mal tutovku Damián Bariš, následne trafil žrď Peter Orávik a v 38. minúte strelil doposiaľ jediný gól zápasu obranca Michal Pintér. Domáci mohli aj zvýšiť svoj náskok ale tesne pred prestávkou zlyhal v stopercentnej šancí Ewerton Paixao da Silva. Videli sme skutočne veľmi dobrý polčas a už sa tešíme na ten druhý. Sledujte ho s nami v našom online prenose.

45

Prvý polčas sa skončil.

44

Dunajská Streda sa snažila o gólovú odpoveď, ale center Ericka Davisa z ľavej strany našiel len pripraveného domáceho brankára, ktorý loptu vyboxoval do bezpečia.

43

Ewerton Paixao da Silva trestuhodne minul prázdnu bránu! Peter Orávik krásnou kolmicou poslal do šance Martina Chrena, ten ešte nezištne poslal loptu na brazílskeho futbalistu, no ten z dobrej pozície netrafil odkrytú bránu Mateja Slávika.

42

Na druhej strane predviedol peknú akciu Peter Orávik, ale jeho pokus nemieril do priestoru troch žrdí. Akcia Zlatých Moraviec pokračovala ďalej, ale Miroslav Pastva ju zakončil nepresným streleckým pokusom.

41

Pekná akcia hostí mohla priniesť vyrovnávajúci gól. Marko Živković centrom z pravej strany našiel v šestnástke Esmeralda Aluku, no ten mieril len do stredu brány, kde bol pripravený Pavel Kováč.

40

Do konca prvého polčasu zostáva ešte približne päť minút. Momentálne sa hra odohráva v strede ihriska a pri lopte sú zverenci Juraja Jarábka.

39

Skutočne musíme konštatovať, že vedenie domáceho tímu je zaslúžene. Po polhodine hry prevzali iniciatívu do svojich rúk a mali niekoľko šancí na skórovanie.

38

Zlaté Moravce dali gól!
Domáci futbalisti sa zaslúžene dostavajú do tesného vedenia. Peter Orávik prešiel poľahky cez obrancov súpera. Následne sa dostal k lopte Milovan Kapor a po zmätkoch v nebezpečnom priestore upratal loptu do siete súpera MICHAL PINTÉR.

37

Domáci futbalisti budú mať výhodu priameho kopu. Damián Bariš bol totiž faulovaný v strede poľa, a tak sa bude musieť Dunajská Streda brániť.

36

Obrovská smola na strane domácich Zlatých Moraviec. Ewerton Paixao da Silva potiahol akciu stredom ihriska a následne posunul loptu na Petra Orávika. Domáci kapitán vystrelil z hranice šestnástky, no trafil ľavú žrď brány Mateja Slávika.

35

Pavol Šafranko sa tlačil do zakončenia po centri z pravej strany, ale v osobnom súboji s domácim Ondřejom Machučom si pomáhal proti futbalovým pravidlám.

34

Na druhej strane mali hostia výhodu priameho kopu z ľavej strany. Erikovi Pačindovi ale center nevyšiel podľa predstáv, a tak z toho nič zaujímavé nebolo.

33

Hostia mali následne výhodu rohového kopu z ľavej strany. Do zakončenia sa tlačil Milovan Kapor, ale nedokázal sa presadiť v konkurencii obrancov súpera.

32

Obrovská šanca na domácej strane. Všetko to začal Peter Orávik, ktorý kolmou prihrávkou poslal do šance Martina Válovčana. Jeho zakončenie Matej Slávik vyrazil, následne pálil do odkrytej brány Damián Bariš, ale na bránkovej čiare loptu vyhlavičkoval Gergő Kocsis.

31

Dunajská Streda po dlhšom časovom úseku zahrozila. Na center z ľavej strany si nabehol Marko Živković, ale jeho zakončenie z ťažkého uhla zlikvidoval skúsený brankár Pavel Kováč.

30

Polhodinu dnešného zápasu nám ukončuje ofsajdové postavenie Kristophera Vidu. Ten bol v čase pasu Marina Ljubicića tesne za obrannou líniou súpera.

29

Peter Orávik posunul loptu na Damiána Bariša, ktorý sa individuálne snažil predrať do šestnástky. To sa mu napokon aj podarilo, ale tesne pred jeho zakončením mu bol odpísaný útočný faul.

28

Erick Davis dlhým pasom hľadal Erika Pačindu. Špilmacher Dunajskej Stredy sa ale k lopte už nedostal, keďže svoje obranné povinnosti si splnil Martin Chren.

27

V zápase registrujeme prvú žltú kartu. Miroslav Pastva to poriadne prehnal v súboji s Branislavom Ľuptákom a zaslúžene dostáva od hlavného rozhodcu žlté napomenutie.

26

Kristopher Vida dostal na hranici pokutového územia pomerne veľa priestoru, keď trošku chyboval Ondřej Machuča. Následne sa maďarský futbalista dostal k strele, no tá mierila vedľa brány.

24

Tempo hry nám po svižnom úvode mierne opadlo. Zdá sa však, že aktivitu začínajú získavať hostia. Erick Davis šprintoval za loptu, no pred ním bol Ondřej Machuča.

23

Marin Ljubicić dlhým pasom hľadal nabiehajúceho Marka Živkovića. Krajný obranca v žlto-modrých farbách sa ale k lopte už nedostal, a tak Pavel Kováč nemusel zasahovať.

22

Po faule Michala Pintéra mali hostia výhodu priameho kopu z ľavej strany. Jeho exekútorom bol Erick Davis, ale našiel len pripraveného Damiána Bariša, ktorý loptu odkopol do bezpečia.

21

Po dlhom výkope Pavla Kováča zviedli v strede poľa hlavičkový súboj Martin Válovčan a Marin Ljubicić. Prvý menovaný futbalista ale fauloval, čo neušlo pozornému oku Filipa Glovu.

20

Erick Davis je tradične veľmi aktívny a snaží sa podporovať ofenzívu Dunajskej Stredy. K centru ho ale teraz nepustil Ondřej Machuča a dokonca bude nasledovať odkop od brány.

19

Erik Pačinda teraz dostal pomerne veľa priestoru na pravej strane. Namiesto strely chcel ešte akciu vyšperkovať kolmou prihrávkou na Pavla Šafranka, no tento úmysel dokonale prečítal jeden z domácich obrancov.

18

Ewerton Paixao da Silva sa snažil prejsť vedľa postrannej čiary, no tvrdým zákrokom ho poslal k zemi Marko Živković. Tento zákrok sa zaobišiel bez kartového trestu.

17

Pavel Kováč pohodlne chytá center z pravej strany. Jeho autorom bol Marko Živković, ale na jeho smolu ním nenašiel Pavla Šafranka či Erika Pačindu.

16

Filip Glova opäť prisudzuje loptu futbalistom zo Žitného ostrova. Tí dnes majú špeciálnu motiváciu uspieť, pretože svoje manko na AS Trenčín môžu po dnešnom trnavskom triumfe znížiť na jeden bod.

15

Na konci úvodnej štvrťhodiny to domáci skúšali cez svoju ľavú stranu. Marko Živković si ale splnil defenzívne povinnosti, Ewerton Paixao da Silva sa nedostal k centru, a tak bude nasledovať odkop od brány Mateja Slávika.

14

Teraz sme sledovali úsek hry, ktorý bol v znamení nepresností. Napokon toto hluché obdobie ukončuje faul na hosťujúceho kapitána Marina Ljubicića.

13

Prvú gólovú príležitosť mali aj hostia. Gergő Kocsis centroval z pravej strany a lopta prepadla až na Kristophera Vidu. Ten sa dokázal presadiť v súboji s Ondřejom Machučom, ale namieril len do náručia domáceho brankára.

12

Pavol Šafranko teraz veľmi dobre napádal rozohrávku súpera. Brankár Pavel Kováč sa dostal pod tlak a napokon poslal loptu len mimo hracej plochy. Hostia tak budú vhadzovať.

11

Hlavný rozhodca dnešného duelu Filip Glova prisudzuje loptu futbalistom zo Žitného ostrova. Faulovaný bol totiž obranca Gergő Kocsis v blízkosti vlastnej šestnástky.

10

Máme za sebou pomerne svižnú úvodnú desaťminútovku. Oba tím sú aktívne a rozhodne sa nenudíme. Erick Davis sa snažil opäť niečo vymyslieť, ale lopta končí v moci Pavla Kováča.

9

Hostia mali výhodu rohového kopu, no futbalisti v žlto-modrých dresoch sa do zakončenia nedostali. Erik Pačinda priťukol loptu Erickovi Davisovi, ale jeho center nenašiel nikoho v pokutovom území.

8

Domáci mali výhodu priameho kopu z pravej strany a takmer sa tešili z gólu. Matej Slávik loptu podbehol a môže byť rád, že Milovan Kapor tiesnený Tomášom Hukom neusmernil loptu do brány.

7

Matej Slávik musel druhýkrát v dnešnom dueli zasahovať. Z pomerne veľkej diaľky skúsil svoje šťastie Ewerton Paixao da Silva, ale jeho pokus nemal gólové parametre.

6

Prvýkrát pohrozili aj hostia. Kristopher Vida sa presadil po ľavej strane a poslal loptu do pokutového územia. V súboji s Martinom Chrenom sa presadil Erik Pačinda, ale jeho hlavička mierila vedľa brány.

5

Domáci futbalisti sa mohli dostať do vedenia. Peter Orávik centroval od rohovej zástavky, loptu posadil na hlavu Damiána Bariša, ale jeho zakončenie mierilo do stredu brány, kde bol pripravený Matej Slávik.

4

Pekná individuálna akcia v podaní domáceho kapitána Petra Orávika. Ten sa dostal cez trojicu hráčov súpera, no jeho pokus zblokoval na rohový Branislav Ľupták.

3

Prvýkrát sa na dlhší časový úsek dostali aj domáci hráči. Pri postrannej čiare sa ale nepresadil Martin Válovčan, ktorého čistým spôsobom odstavil od lopty Gergő Kocsis.

2

Erick Davis sa dostal k centru zo svojej typickej ľavej strany. Center tohto futbalistu ale nebol najlepší, a tak ho poľahky upratal do bezpečia defenzívny záložník Ondřej Machuča.

1

Úvodný výkop dnešného zápasu mali futbalisti Dunajskej Stredy. V prvej akcií to hostia skúsili dlhou nakopnutou loptou dopredu, no dobre zapracoval obranca Michal Pintér.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren, Pintér, Kapor, Pastva – Machuča, Bariš – Paixao da Silva, De Oliveira Silva, Orávik (C) – Válovčan.
Náhradníci: Holec – Jamrich, Nurkovič, Kostadinov, Guilavogui.

FC DAC Dunajská Streda: Slávik – Živković, Kocsis, Huk, Davis – Ljubicić (C) – K. Vida, Ľupták, Aluku, Pačinda – Šafranko.
Náhradníci: Tofiloski – Mervo, Michalík, Pambou, Brašeň, Štepanovský, Kontár.

Rozhodcovia: Filip Glova – Dušan Hrčka a Peter Chládek.
Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu zo slovenskej Fortuna ligy. Spoločne sa pozrieme do Zlatých Moraviec, kam v poslednom dueli 30. kola zavítajú futbalisti Dunajskej Stredy. Zápas sa začína o 17:30 hod.

ZLATÉ MORAVCE

Futbalisti Zlatých Moraviec sú momentálne na predposlednom mieste tabuľky. Na svojom konte majú 22 bodov, keď doposiaľ vyhrali len päť duelov. Zaujímavosťou je, že až štyri z nich vyhrali práve v domácom prostredí. Naposledy doma zdolali Senicu 2:1, keď o výhre zverencov Juraja Jarábka rozhodol v tretej minúte nadstaveného času Milovan Kapor. Práve na Záhorákov strácajú futbalisti Zlatých Moraviec len tri body, a tak sa prípadným triumfom môžu na nich dotiahnuť. V priebehu tohto týždňa odohrali už jedno stretnutie. V zápase s Prešovom remizovali 1:1, keď prišli o víťazstvo v poslednej desaťminútovke. Na prekvapenie mnohých fanúšikov sa bolo na čo pozerať, hral sa veľmi dobrý duel. „Kto neprišiel, môže banovať. Malo to všetko, rýchlosť, tempo, agresivitu. Povedal by som, že to bolo nad ligové pomery,“ skonštatoval Juraj Jarábek. Najlepším strelcom je kapitán Peter Orávik, ktorý trikrát skóroval a pridal k nim ďalšie tri gólové prihrávky.

DUNAJSKÁ STREDA

Dunajská Streda ešte poškuľuje po účasti v pohárovej Európe. Momentálne je na šiestom mieste, no na štvrtý Ružomberok stráca poltucet bodov. Posledné štyri duely vyhrala a v jarnej časti sezóny ako jediná neokúsila horkosť prehry. Spomínali sme, že ostatné kvarteto duelov vyhrala, no zakaždým to bolo jednogólovým rozdielom. Až v troch stretnutiach si brankár Matej Slávik udržal čisté konto, keď ho nedokázali prekonať hráči Slovana, Trenčína ani Senice. Zverenci Csabu Lászlá vyhrali posledné domáce stretnutie, keď otočili zápas s Michalovcami. Hrdinom sa stal Erick Davis, ktorý v nastavenom čase presne hlavičkoval do siete tímu zo Zemplína. Futbalisti zo Žitného ostrova sú remízovým kráľom sezóny, keďže na konte majú až desať nerozhodných výsledkov. Najlepším strelcom tímu je Pavol Šafranko, no ten na jeseň hrával ešte za Podbrezovú. Špilmacherom mužstva je Erik Pačinda, ktorého gól rozhodol aj posledný duel so Senicou (1:0).
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

FC ViOn Zlaté Moravce – DAC 1904 Dunajská Streda

1:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 38. Pintér (Kapor) – 83. Brašeň (Ljubicić), 88. Pačinda (Davis)

Karty:   27. Pastva (ZMO), 53. De Oliveira Silva (ZMO), 74. Válovčan (ZMO), 90+3. Pintér (ZMO) – 55. Huk (DUN), 70. Davis (DUN), 85. Ľupták (DUN), 90+1. Šafranko (DUN)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 10:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 26:17.

FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren, Pintér, Kapor (59. Kostadinov), Pastva – Machuča, Bariš – Paixao da Silva, De Oliveira Silva (64. Guilavogui), Orávik (C) – Válovčan (76. Nurkovič).
Náhradníci: Holec – Jamrich, Nurkovič, Kostadinov, Guilavogui.

DAC 1904 Dunajská Streda: Slávik – Živković, Kocsis (46. Michalík), Huk, Davis – Ljubicić (C) – K. Vida (64. Brašeň), Ľupták, Aluku (71. Mervo), Pačinda – Šafranko.
Náhradníci: Tofiloski – Mervo, Michalík, Pambou, Brašeň, Štepanovský, Kontár.

Rozhodca: Filip Glova – Dušan Hrčka a Peter Chládek.

Diváci: 2 014