Menu

Futbal

Anglická Premier League

Arsenal FC – Leicester City

4:3

koniec (2:2)

11.08.2017, 20:45 • Emirates Stadium, London • 1. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.7 4.61 8.0

Lepší štart do sezóny sme si asi ani nemohli želať. Arsenal a Leicester strelil až sedem gólov. O jeden gól navyše nakoniec strelili domáci. Účet si otvorila nová posila Lacazette, v závere polčase vyrovnával Welbeck, ale hrdinami sa stali striedajúci Ramsey a hlavne Giroud. Na strane hostí sa dvakrát trafil Vardy, raz Okazaki. (22:49:03)

90+5

Koniec zápasu.

90+5

Arsenal drží loptu na polovici súpera, takmer až v šestnástke Schmeichela. Leicester dnes body nezíska.

90+4

Žltú kartu dostáva Wes Morgan (Leicester City).

90+2

Dlhý nákop dopredu za obranou spracoval Giroud, avšak nemal rýchlosť, tak že musel zastať. Akcia Arsenalu však pokračovala, strela Walcotta išla nad a navyše bola z ofsajdu.

90+1

Nadstavuje sa 5 minút.

90

Peter Schmeichel vybehol až do polovice ihriska, kde odkopol do autu, avšak hráči Arsenalu rýchlo vhodili. Özil mohol z diaľky strieľať, pokus mu nesadol a Lacazette vo svojej snahe fauloval.

89

Hostia sa ešte budú snažiť vyrovnať, lenže bude to pre nich veľmi náročné. Mahrez nakopol do šestnástky, lopta až na Vardyho neprešla.

88

Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Marc Albrighton, prichádza Demarai Gray.

87

Arsenal má momentálne nahrané a bude sa snažiť držať loptu čo najďalej od vlastnej brány. Vyzerá to tak, že mu to bude stačiť, pretože Leicester je mimo rytmus.

85

85. Olivier Giroud (ARS) - 4:3

85

Arsenal FC dal gól!
Úžasný zápas pokračuje a znova vidíme otočenie skóre. Wenger si môže mädliť ruky, pretože po Ramseym dal gól aj ďalší striedajúci hráč. OLIVIER GIROUD bol ťahaný za dres, no aj tak hlavičku z päťky nasmeroval od brvna za čiaru!

85

Giroud perfektne sklepol loptu do šestnástky, kde bol Lacazette, lenže ten si to sám sťažil, pretože mnohými dotykmi sa vytlačil z ideálnej pozície. Aj tak to ale bola veľká šanca, ktorá po teči končí rohom.

84

Arsenal je teraz na koni a naďalej búcha na dvere brány Schmeichela, v ktorej by rád videl aj štvrtú loptu. To by znamenalo priebežné víťazstvo a asi aj konečné.

83

83. Aaron Ramsey (ARS) - 3:3

83

Arsenal FC dal gól!
Ďalší roh síce Morgan poslal preč, avšak Xhaka vrátil loptu späť a AARON RAMSEY dostal veľmi veľa času aj priestoru. Pripravil si loptu a trafil presne k žrdi.

82

Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Matty James, prichádza Kelechi Iheanacho.

81

Strela Xhaku bola zrazená Ndidim, hostia sa ubránili, no bude to rohový kop. Ramsey po ňom dokázal hlavičkovať, nenamieril presne.

Arsenal FC – Leicester City

4:3

koniec (2:2)

Späť na online

Góly: 2. A. Lacazette, 45+2. Welbeck, 83. Ramsey, 85. Giroud – 5. Okazaki, 29. Vardy, 56. Vardy

Karty:   90+4. Morgan (LEC)

Arsenal FC: Čech (C) – Holding (67. Giroud), Monreal, Kolašinac – Bellerín, Elneny (67. Ramsey), Xhaka, Oxlade-Chamberlain – Welbeck (75. Walcott), Özil – A. Lacazette.
Náhradníci: Ospina – Mustafi, Coquelin, Ramsey, Iwobi, Giroud, Walcott.

Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Maguire, Fuchs – Mahrez, Ndidi, James (82. Iheanacho), Albrighton (88. Gray) – Okazaki (72. Amartey) – Vardy.
Náhradníci: Hamer – Chilwell, Amartey, A. King, Gray, Slimani, Iheanacho.