Menu

Futbal

Liga majstrov (predkolá)

SSC Neapol – OGC Nice

2:0

koniec (1:0)

16.08.2017, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Play-off • Tomáš Lengyel (@TomiLengy)

Tipsport: 1.26 6.4 13.0

90+4

V posledných sekundách prišlo ešte jedno striedanie hostí. Na striedačku odišiel Christophe Jallet, ktorý prenechal miesto Patrickovi Burnerovi.

87

Arkadiusz Milik stál voľný pred prázdnou bránou, dostal presnú prihrávku na kopačku, ale nepochopiteľne minul loptu.

85

Maurizio Sarri urobil posledné striedanie v dnešnom zápase. Z ihriska odchádza predčasne Allan, ktorého nahradil Marko Rog.

82

Hosťujúci kouč reaguje na vývoj stretnutia druhým striedaním. Allan Saint-Maximin prenechal miesto Rémimu Walterovi.

79

Hlavný rozhodca pozorne sledoval súboj v strede ihriska a vytiahol červenú kartu pre Vincenta Koziella, ktorý zložil na trávnik Zielinského. Následne potrestoval Plea, ktorý dostal druhú žltú a následne aj červenú kartu.

76

Ďalšia superšanca talianskeho celku. Allan výborne odobral loptu protihráčovi, ideálne prihral do šestnástky voľnému Insignemu, ale Talian trafil iba brankára.

75

Druhé striedanie v domácom tíme. Aktívny Dries Mertens prenechal miesto poľskému útočníkovi Arkadiuszovi Milikovi.

70

70. Jorginho (NEA) - 2:0

70

Neapol dal gól! Domáci zaslúžene zvýšili svoj náskok. Pokutový kop premenil brazílsky legionár JORGINHO, keď poslal loptu do ľavého dolného rohu.

69

69.

69

Dries Mertens vletel do šestnástky, Jallet ho nedovolene zastavil, Belgičan spadol na zem a hlavný rozhodca ukázal na biely bod.

66

66.

66

Neapol mohol zvýšiť svoje vedenie. Hosťujúci obranca Souquet totiž hlavičkoval na vlastnú bránu a trafil brvno.

65

Hlavný rozhodca Marciniak zase siahol do kapsičky a vytiahol žltú kartu. Tentoraz bol potrestaný Alessane Plea.

63

Lorenzo Insigne dostal prvú žltú kartu v dnešnom zápase, pretože zozadu jemne atakoval Saint-Maximina, ktorý prepadol cez jeho nohy.

61

Neapol zahodil ďalšiu tutovku. Callejón našiel v strede pokutového územia voľného Mertensa, ktorého zakončenie sa obtrelo o žrď.

60

Hosťujúci kouč takisto reagoval prvou zmenou. Duel sa skončil pre Malanga Sarra, jeho miesto zaujal Olivier Boscagli.

59

Domáci tréner urobil prvé striedanie v dnešnom zápase. Z ihriska stiahol kapitána Mareka Hamšíka, ktorého nahradil Poliak Piotr Zielinski.

51

Ďalšia tutovka domáceho celku. Mertensova zblokovaná strela prekvapila Cardinaleho, ktorý vyrazil loptu pred seba. Dostal sa k nej Lorenzo Insigne, no z uhla trafil iba žrď.

40

Aktívny Saint-Maximin využil priestor v strede ihriska, hráčmi pred ním ustupovali, a tak nebezpečne vystrelil po trávniku. Reina iba sledoval loptu, ktorá skončila vedľa brány.

35

Hostia sa z ničoho nič dostali do veľkej šance. Koziello vnikol do šestnástky, zrazu sa ocitol pred Reinom, no loptu poslal vedľa brány.

21

Dries Mertens vyškolil obrancov súpera, hodil si loptu medzi protihráčov, dostal sa do tesnej blízkosti brány, ale Cardinale jeho pokus zlikvidoval.

16

Taliansky tím pokračuje vo svojom ofenzívnom predstavení. Belgičan Mertens si počkal na odrazenú loptu a zakončoval nožničkami tesne vedľa brány.

15

Neapol mohol vyhrávať už o dva góly. Center Driesa Mertensa našiel v šestnástke pripraveného Callejóna, ktorý špičkou kopačky trafil iba gólmana.

13

13. Mertens (NEA) - 1:0

13

Neapol dal gól! Domáci fanúšiikovia jasajú, pretože DRIES MERTENS dostal presnú prihrávku do behu, obišiel brankára a poľahky poslal loptu do odkrytej siete.

9

Obrovská šanca domáceho tímu. Marek Hamšík poslal skvelú prihrávku do šestnástky na voľného Callejóna, no Španielova hlavička mierila tesne vedľa brány.

SSC Neapol – OGC Nice

2:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 13. Mertens, 70. Jorginho. (pen.)

Karty:   63. Insigne (NEA) – 65. Plea (NIC)   79. Koziello (NIC), 79. Plea (NIC)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 11:4. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 14:12.

SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan (85. Rog), Jorginho, Hamšík (C) (59. Zielinski) – Callejón, Mertens (75. Milik), Insigne
Náhradníci: Sepe – Maggio, Zielinski, Chiriches, Rog, Diawara, Milik.

OGC Nice: Cardinale – Souquet, Le Marchand, Dante (C), Sarr (60. Boscagli) – Koziello, Seri, Jallet (90+4. Burner) – Lees-Melou, Pléa, Saint-Maximin (82. Walter).
Náhradníci: Benitez – Burner, Walter, Marcel, Makengo, Boscagli, Mahou.

Rozhodca: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz (všetci Poľsko)

Odveta: Nice - Neapol 0:2