Menu

Futbal

Španielský Superpohár

Real Madrid – FC Barcelona

2:0

koniec (2:0)

16.08.2017, 23:00 • Estádio Santiago Bernábeu, Madrid, Španielsko • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 2.7 4.2 2.76

90+3

Žltú kartu dostáva Mascherano (FC Barcelona).

89

Žltú kartu dostáva Luis Suaréz (FC Barcelona).

80

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Kroos, prichádza Ceballos.

78

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Alba, prichádza Digne.

75

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Asensio, prichádza Theo Hernández.

72

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza André Gomes, prichádza Deulofeu.

71

71. Suárez (BAR)

71

Trojšanca Barcelony! Najskôr sa Keylor Navas vytiahol proti strele Sergiho Roberta, potom proti rane Lionela Messiho a následne Luis Suaréz rybičkou v páde miesto prázdnej brány trafil tyčku.

66

Keylor Navas spravil veľkú chybu, nakoľko pas Messiho na zadnú tyč podbehol a k hlavičke sa dostal Luis Suaréz. Útočník hostí bol síce v záklone, ale takéto situácie by sa mali premieňať.

62

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Kovačič, prichádza Casemiro.

57

Po centri sprava sa lopta odrazila pred malé vápno na nohu Luisa Suaréza. Ten okamžite strieľal, ale perfektný blok predviedol stopér Sergio Ramos.

55

Karim Benzema si krásne potiahol loptu takmer až k bránkovej čiare, no napriek tomu poslal poriadnu šupu cez Mascherana. Lopta by išla do brány, perfektne zasiahol ter Stegen.

53

Mateo Kovačič z ničoho nič zaváhal, pretože v rozohrávke spravil veľkú chybu. Lionel Messi ju využil tak, že prekonal Keylora Navasa, ale Real zachránilo brvno.

50

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Piqué, prichádza Semedo.

39

39. Benzema (REA) - 2:0

39

Real Madrid dal gól!
Domáci sú jednou nohou s trofejou v ruke, pretože KARIM BENZEMA si parádne spravil miesto v malom vápne a z voleja zakončil nechytateľne! Defenzíva Barcelony toto veľmi podcenila.

33

Real Madrid opäť vysokým presingom získal loptu. Benzema ju okamžite poslal na hranicu šestnástky, odkiaľ cez dvoch hráčov napriahol Lucas Vazquéz a technický pokus zastavila iba tyč.

19

Jordi Alba pustil prihrávkou do šestnástky Messiho, ten prihrával ešte do obrovskej šance pre Luisa Suaréza, avšak z mladého vápna včas odkopol Sergio Ramos.

4

4. Asensio (REA) - 1:0

4

Real Madrid dal gól!
Dámy a páni, tak to je reklama na futbal! Real Madrid vstúpil do stretnutia v priam neuveriteľnom tempe, ale na MARCA ASENSIA už osobne nemám slov. Ten chlapec sa môže stať novým Cristianom Ronaldom. Tentoraz vypálil spoza šestnástky a jeho strela, ktorá skončila v sieti, mala neskutočnú trajektóriu.

2

Marco Asensio ušiel po krídle, prihral po zemi do druhej vlny na hranicu šestnástky, lenže strela Modriča z prvej bola zastavená Umtitim ešte pred tým, ako lopta prešla za bránkovú čiaru.

Real Madrid – FC Barcelona

2:0

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 4. Asensio, 39. Benzema

Karty:   89. Suaréz (BAR), 90+3. Mascherano (BAR)

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Sergio Ramos (C), Marcelo – Kovačič, Modrič, Kroos – Lucas Vazquéz, Benzema, Asensio
Náhradníci: Casilla – Nacho, Bale, Casemiro, Theo, Isco, Ceballos

FC Barcelona: ter Stegen – Mascherano, Piqué, Umtiti – Sergi Roberto, Rakitič Busquets, André Gomes, Alba – Messi, Luis Suaréz
Náhradníci: Cillessen – Semedo, Denis Suárez, Deulofeu, Paco Alcácer, Digne, Aleix Vidal

Prvý zápas: Barcelona - Real Madrid 1:3