Menu

Futbal

Liga majstrov (predkolá)

OGC Nice – SSC Neapol

0:2

koniec (0:0)

22.08.2017, 20:45 • Allianz Riviera, Nice • Play-off • Miroslav Revaj

: 4.9 4.33 2.0

V druhom polčase sa podarilo Neapolu streliť dva góly a tak sa zopakoval výsledkom z minulého zápasu. V tomto zápase mali hostia všetko pod kontrolou a bezpečne tak SSC Neapol s Marekom Hamšíkom postupuje do základnej skupiny Ligy majstrov!

Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera! (22:38:38)

90+2

Koniec zápasu.

90+1

Domáci mal šancu aspoň na ten jeden gól, Lees Melou sa dostal spoza 16-tky k nebezpečnej strele, jeho pokus však skončil len na brvne!

90

Hlavný rozhodca tohto zápasu nastavuje napokon ešte 2 minúty!

89

89. Lorenzo Insigne (NEA) - 0:2

89

Neapol dal gól!
Napokon však hostia pridávajú druhý gól! Sledovali sme peknú akciu hostí, Ghoulam presným centerom našiel na hranici pokutového územia LORENZA INSIGNEHO a ten krásnou strelou zvyšuje na 2:0 pre hostí!

88

Je tu už samotný záver tohto zápasu, o postupujúcom je už dávno rozhodnuté. Domáci sa ešte snažia aspoň o čestný gól, ale do šancí sa nedostávajú. Neapol má tak zatiaľ záver zápasu pod kontrolou.

86

Sledovali sme priamy kop domácich, po ktorom prišla priama strela na bránu od Sneijdera, ale Reina si pripisuje ďalší úspešný zákrok a aj v tomto zápase smeruje za čistým kontom.

85

Striedanie v tíme SSC Neapol: z ihriska odchádza Jorginho, prichádza Diawara.

84

Žltú kartu dostáva Koulibaly (SSC Neapol).

84

84.

84

Konečne prišla aj veľká šanca na strane domácich! Ganago využil chybu hostí a dostal sa až do pokutového územia, tam sa prezentoval nebezpečnou strelou, ktorú však Reina vyrazil do bezpečia!

83

Žltú kartu dostáva Lees-Melou (OGC Nice).

82

Nice sa ešte dostáva na útočnú polovičku a domáci napokon zahrávali rohový kop. Reina si však vo vzduchu pohodlne prebral loptu do svojich rukavíc.

81

Do konca tohto zápasu ostáva približne 10 minút, možno nejaký ten nastavení čas. Dovolím si už tvrdiť, že Neapol určite postúpi a zrejme nás už nič zaujímavého zo strany domácich nečaká.

79

Striedanie v tíme OGC Nice: z ihriska odchádza Walter, prichádza Marcel.

78

Momentálne sú v držaní lopty hostia a kombinujú na svojej polovičke. Nice sa ešte snaží o vysoké napádanie, ale hostia sa chybám vyvarujú.

77

Striedanie v tíme OGC Nice: z ihriska odchádza Balotelli, prichádza Ganago.

76

Priamy kop rozohral Sneijder, jeho center do pokutového územia hostí však nikoho z jeho spoluhráčov nenašiel a Nice sa musí rýchlo vrátiť späť na svoju polovičku.

75

Domácim sa napokon podarilo preniknúť na útočnú polovičku a po faule na Saint-Maximina získava Nice priamy kop. Neapol sa tak bude musieť teraz brániť.

74

Neapol po rýchlom útoku a strele Zielińskiho zahrával dva rohové kopy za sebou, avšak žiadnu zaujímavú situáciu to neprinieslo. Dopredu tak môžu opäť skúsiť ísť domáci futbalisti.

73

O zakončenie na bránu hostí sa teraz pokúšal Balotelli, jeho strela však bola nepresná. Nice sa teraz dostáva častejšie k zaútočeniu, stále však zo strany domácich neprichádza žiadna nebezpečná príležitosť.

72

Teraz máme možnosť pre zmenu sledovať aj tlak domácich futbalistov. Hostia sa však bránia úspešne a Nice do žiadnych vyložených šancí nepúšťajú.

71

Striedanie v tíme SSC Neapol: z ihriska odchádza Allan, prichádza Rog.

70

Po veľmi dlhej dobe prišiel aj útok domácich futbalistov. Saint-Maximin sa dostal po dobrom centri k zakončeniu hlavou, ale tento jeho pokus bol nepresný a Reina tak zasahovať nemusel.

69

Aj naďalej však máme možnosť sledovať tlak hostí. Neapol sa drží na útočnej polovičke a dostáva domácich do nebezpečne vyzerajúcich situácii. Nice však tlak zatiaľ zvláda úspešne.

68

K prvému striedaniu siahol tak už aj domáci tréner. Posiela na ihrisko ofenzívneho hráča, takže domáci snáď ešte prejavia nejakú tú útočnú aktivitu.

67

Striedanie v tíme OGC Nice: z ihriska odchádza Tameze, prichádza Lees-Melou.

66

Opäť musel zasahovať brankár domácich Cardinale, ale aj s týmto pokusom Insigneho si dokázal mladý brankár poradiť. Nice sa tak v posledných chvíľach musí stále brániť.

65

Momentálne sú pri lopte hostia, ktorí sa nemajú kam ponáhľať a dopredu sa skúšajú dostať postupnými a pomalšími prihrávkami. Nice sa tak bráni na svojom území.

64

Insigine sa dostal k nebezpečnej strele po chybe domácich a Cardinale následne zachránil svoj tím od druhého gólu! Neapol tak aj naďalej pokračuje v tlaku.

64

Marek Hamšík si už svoje v tomto zápase odohral a tak mu tréner dopraje oddych. Uvidíme, kedy k prvému striedaniu dôjde aj na strane domácich.

63

Striedanie v tíme SSC Neapol: z ihriska odchádza Hamšík, prichádza Zieliński.

61

Po rohovom kope sa do zakončenia dostal Sneijder, jeho pokus trafil jedného z hostí a domáci reklamujú ruku! Rozhodca však ukazuje, že ruka bola pri tele a penaltu tak správne neodpískal.

60

Domáci napokon svoj útok presunuli až pred pokutové územie hostí, k strele sa dostal Balotelli a jeho pokus odvrátila obrana Neapola na rohový kop. Hostia sa tak budú musieť teraz brániť.

59

Trošku začínajú vo svojich prihrávkach chybovať aj hostia a domáci sa to snažia využiť. Aj naďalej sú však útoky Nice bezzubé a nebezpečenstvo pre Neapol neznamenajú.

58

Sledovali sme rýchly útok domáceho tímu, Nice sa prebojovalo pred pokutové územie svojho súpera, Jalletov center či strela však skončila iba mimo hraciu plochu. Reina bude odkopávať od svojej brány.

57

Pri lopte je Neapol a hostia sa pochopiteľne nikam neponáhľajú. Kombinujú na svojej polovičke a zápas tak majú pevne pod kontrolou. Snáď ešte uvidíme nejaké zaujímavé príležitosti.

56

Rohový kop napokon hostia ubránili bez problémov a loptu vyviezli do bezpečia. Uvidíme, kedy sa opäť niečoho podobného zo strany domácich dočkáme.

55

Tak predsa len sa domácim futbalistom podarilo založiť aj útočnú akciu. Saint-Maximin napokon prenikol až do pokutového územia a jeho prihrávku hostia odvrátili na rohový kop.

54

Na útočnej polovičke sa v rozhodujúcej chvíli previnil Callejón iba faulom a tak jeho tím loptu stráca. Zo strany domácich však neprichádza žiadna aktivita smerom dopredu.

53

OGC Nice má však istú aspoň účasť v Európskej lige, čo je určite pre mladých futbalistov tohto tímu určite veľmi zaujímavé. Tento zápas však ešte nie je na svojom konci, avšak hostia sú už veľmi blízko k postupu.

52

Napokon nič zaujímavého zo strany domáceho tímu neprišlo a pri lopte je už hosťujúce mužstvo. Neapol sa postupne usádza na útočnej polovičke a skúša niečo zaujímavé vymyslieť.

51

K lopte sa teraz dostávajú domáci futbalisti, avšak kombinujú na svojej polovičke. Neapol troška ubral zo svojho tempa a necháva hrať svojho dnešného súpera.

50

50. Mertens (NEA)

50

Neapol opäť zachytil nepresnú prihrávku domácich, Mertens sa dostal k strele a jeho pokus zastavila konštrukcia brány! Domáci tak teraz mali veľké šťastie.

49

Hostia zaslúžene strelili gól a domáce šance sa tak blíži výrazne k nule. Uvidíme, či sa im predsa len podarí ešte niečo vymyslieť, alebo si Neapol pohodlne dokráča do Ligy majstrov.

48

48. José Callejón (NEA) - 0:1

48

Neapol dal gól!
Tak a je tu prvý gól tohto zápasu! Hostia začali aj druhý polčas veľmi aktívne, využili chybu domácich a výrazne tak posilňujú svoje šance na účasť v Lige majstrov. Hamšík získal loptu na ľavej strane, prenikol do pokutového územia, tam krásnou prihrávkou našiel JOSÉ CALLEJÓNA a ten mal už ľahkú prácu – 0:1!

47

Nice sa snažilo o prienik na útočnú polovičku, avšak loptu rýchlo stratilo a tak do rýchleho brejku išli hostia. K strele sa následne odhodlal Hamšík, tomuto pokusu však chýbali patričné parametre.

46

Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu v základnej zostave.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas tohto zápasu sa tak už čoskoro začne!
Skončil sa prvý polčas, ktorý okrem jednej veľkej šance Neapola toho veľa nepriniesol. Moc záživný futbal sme nevideli, hostia majú zápas pod svojou kontrolou a hrajú aktívnejšie. Domáci majú stratu dvoch gólov, avšak ich útoky sú veľmi bezzubé.

Uvidíme, čo nám ponúkne druhé dejstvo.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

Hlavný rozhodca tohto zápasu napokon nastavuje ešte 1 minútu!

44

Čakáme už aj na údaj o nastavenom čase, zrejme sa veľa nastavovať nebude, hra sa nijak výrazne neprerušovala.

43

Neapol teraz získal priamy kop na súperovej polovičke, domáci sa však ubránili bez problémov. K lopte sa dostáva Nice a skúša niečo nebezpečného vymyslieť.

42

Callejón sa dostával do útočného výpadu, pri dlhej prihrávke bol však skorej brankár domácich a tak zastavil tento útok Neapola. Uvidíme, či záverečné minúty ešte niečo zaujímavého prinesú.

41

Aj naďalej sú pri lopte častejšie hostia, momentálne však kombinujú na svojej polovičke. Dá sa však každú chvíľu očakávať ich útok.

40

Hostia sa usadili na útočnej polovičke a pred ich bránu smerovala nebezpečná prihrávka. Dante je však zatiaľ v obrane zatiaľ veľkou oporou a aj s touto situáciou si dokázal poradiť.

39

Neapol aj naďalej pokračuje vo svojej hre, postupnými prihrávkami sa dostáva na útočnú polovičku a snaží sa o zakončenie na bránu. Takto by však určite malo hrať domáce mužstvo.

38

Nice založilo rýchly útok, do zakončenia sa teraz hnal Balotelli, postranný rozhodca mu však signalizuje ofsajd. Hostia tak získavajú loptu na svojej polovičke.

37

Tento útok domácich mal náznaky niečoho zaujímavého, ale celé to pokazil Saint-Maximin, keď pred pokutovým územím hostí vyslal iba nepresnú prihrávku. Neapol tak zachytil loptu a postupne sa dostáva dopredu.

36

Mertens sa v pokutovom území dostal po centri k strele z voleja, ale z uhla lopta ideálne netrafil. Pomaličky sa už blíži aj záverečná časť prvého polčasu.

35

Prechod domácich do útoku je však od začiatku zápasu bezzubý a z ich strany stále nič nebezpečné neprichádza. K lopte sa už dostáva Neapol a opäť rozbieha svoj útok.

34

Pred bránu domácich smerovala dlhá prihrávka, s ktorou však brankár Cardinale problémy nemal a pohodlne ju prebral do svojej moci. Uvidíme, či sa teraz podarí Nice niečo vymyslieť.

33

V hre už pokračujeme ďalej, Balotelli je zrejme v poriadku a bude môcť v tomto zápase pokračovať. Pri lopte sú momentálne hostia, Neapol pomaličky zakladá ďalší svoj útok.

32

Až teraz sa nejako výrazne prejavil Balotelli, avšak len tým, že ostal ležať na trávniku a drží sa za koleno. Snáď bude môcť domáci futbalista pokračovať v tomto zápase.

31

Neapol si tak hrá zatiaľ pohodlný zápas, kombinuje na súperovej polovičke a hrá veľmi uvoľnene. Nice sa stále nedostalo do toho zápasu a to majú na svojom konte manko o dva góly.

30

Hamšík poslal ďalší center do pokutového územia domácich, na túto loptu však nikto z jeho spoluhráčov nedosiahol. Nice sa tak už snaží o útok, ale vysoké napádanie Neapola im robí problémy.

29

Zatiaľ je Balotelli, od ktorého si domáci veľa sľubovali dosť nevýrazný. K lopte sa pomaly ani nedostáva, ale celkovo je domáci celok zatiaľ v tomto zápase nevýrazný.

28

O realizáciu rohové kopu sa teraz postaral Callejón, jeho center však Dante odvrátil do bezpečia. Neapol sa však znova dostáva k lopte a presúva sa na útočnú polovičku.

27

Bolo tomu naozaj tak, Insihne sa pekne prepracoval až do pokutového územia domácich a jeho strelu v poslednej chvíli odvrátil na rohový kop Dante.

26

Po dlhšej dobe sme tak videli aj útok domáceho tímu. Túto akciu Nice sa snažil strelou zakončiť Sneijder, nemieril však presne. Zrejme tak budeme opäť sledovať útok zo strany Neapola.

25

V útočnom ťažení bol opäť Hamšík, ten dokázal odcentrovať do pokutového územia domácich kde hľadal Callejón, ten však miesto strely volil prihrávku a loptu získalo domáce mužstvo.

24

Hostia sa však znova dostávajú k lopte a ihneď vyrážajú do útoku. Nice sa tak musí vrátiť späť na svoje územie, domácim zatiaľ nič nevychádza.

23

Ďalší útok hostí ťahal Hamšík, jeho prihrávka bola do pokutového územia tečovaná a Cardinale ju stihol zachytiť podľa rozhodcov včas. Podla mňa však hostia mali kopať rohový kop.

22

Neapol využíva každú stratu lopty svojho súpera a Nice malo opäť dávku poriadneho šťastia. Mertens krásne prenikol až pred pokutové územie domácich, v rozhodujúcej chvíli sa však pošmykol a loptu tak ideálne netrafil.

21

Tento rohový kop zahrával Ghoulam a vymyslel to šikovne. Lopta nebezpečne preletela pred bránou domácich a Nice malo šťastie, že Koulibaly na loptu nedočiahol.

20

Mertens napokon sám rozohral tento priamy kop, jeho pokus však skončil len na dobre postavenom múre a od neho sa lopta odráža na rohový kop. Nice sa tak bude musieť aj naďalej brániť.

19

Dante fauloval prenikajúceho Mertensa a tak hostia získavajú priamy kop. Domáci často strácajú zbytočne loptu a z toho potom pramenia tieto situácie.

18

Nice to skúša momentálne cez rýchle brejky, ale ani tie nie sú úspešné. Walter sa teraz previnil útočným faulom a tak domáce mužstvo loptu stráca. Dopredu sa už ženú hostia.

17

Hostia sa postupne usadili na útočnej polovičke, domáci sú tak znova pod tlakom. Neapol sa tak snaží streliť gól, ktorý by už zrejme rozhodol o ich postupe.

16

Nová posila domácich Sneijder sa snažila založiť útok svojho tímu, avšak Sneijder sa prezentoval napokon iba nepresnou prihrávkou, ktorá pre hostí žiadne nebezpečenstvo neznamenala.

15

Rohový kop napokon domáci ubránili bez problémov, hostia však na útočnej polovičke ešte ostávajú. Cardinale tak výrazne podržal svoje mužstvo, v prípade že by hostia dali gól, domáce nádeje by boli už takmer nulové.

14

14.

14

Veľká šanca na strane hostí! Obrana domácich teraz spravila veľkú chybu, do zakončenia sa v pokutovom území dostal Mertens, jeho tvrdú strelu však brankár domácich Cardinale výborne vyrazil na rohový kop!

13

Domácim sa už tento útok vydaril a získal aj priamy kop na útočnej polovičke. Napokon center Seriho úspešný nebol a hostí táto situácia neohrozila. Neapol tak môže založiť svoj ďalší útok.

12

Nice sa napokon ďaleko nedostalo a tak hostia okamžite vyrazili do rýchleho protiútoku. Insigne získal na ľavej strane loptu, dostal sa bližšie k bráne hostí, ale jeho šikovné zakončenie bránu hostí minulo.

11

Do pokutového územia sa s loptou snažil presunúť Hamšík, od lopty bol však včas odstavený. Nice sa tak už pokúša o útočný výpad, veľa priestoru im však ich súper neposkytuje.

10

Neapol realizuje svoje presné prihrávky a opäť dostáva domácich pod menší tlak. Domáci sa snažia o vysoké napádanie, ale hostí to ku chybám neprivádza.

9

Domáci postupne dostávali svojho dnešného súpera pod tlak, ale loptu napokon stratili a tak do rýchleho brejku išli hostia. Seri aj za cenu žltej karty zastavil útok Neapola. Družina okolo Mareka Hamšíka sa usadila na útočnej polovičke.

8

Žltú kartu dostáva Seri (OGC Nice).

7

Postupne sa do hry dostávajú aj domáci futbalisti, útoky sa striedajú na oboch stranách. Určite sa tak máme na čo v tomto zápase tešiť.

6

Nice sa postupne presunulo na útočnú polovičku, loptu získal Sneijder a skúsil to aj peknou strelou na bránu hostí. Reina však nemal ťažkú prácu a loptu pohodlne prebral do svojich rukavíc.

5

Dlho netrvalo a sledovali sme ďalšie útočné ťaženie hostí, Mertens však v rozhodujúcej chvíli na dlhú loptu nedosiahol a tak domáci už kombinujú na svojej polovičke.

4

Hostia vyslali následne iba nepresnú prihrávku do pokutového územia domácich a tak Nice sa konečne dostáva k lopte. Neapol však na nič nečaká a okamžite vysoko napáda rozohrávku domácich.

3

Domáci fanúšikovia pískajú, pretože v držaní lopty sú stále po výkope hostia a Nice sa dostáva aj naďalej pod tlak. Hosťom však zatiaľ tento tlak nič zaujímavé neprináša.

2

Neapol si aj naďalej drží loptu na svojich kopačkách a postupne sa usadzuje na útočnej polovičke. Domáce Nice tak v úvode bude čeliť menšiemu tlaku zo strany hostí.

1

Prvý polčas tohto odvetného zápasu sa už naplno rozbehol, úvodný výkop patril hosťom z Neapola. Uvidíme, ako do domácej zostavy zapadnú posily Sneijder a Balotelli.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už každú chvíľu začne!
Príjemný futbalový večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. V základnej zostave domácich napokon nastúpia aj Balotelli so Sneijderom a v tej hosťujúcej pochopiteľne aj náš Marek Hamšík. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni zo Slovinska a to konkrétne Skomina – Praprotnik, Vukan – Klančnik. Po úvodných formalitách sa tak toto stretnutie môže začať, pri jeho sledovaním Vám želám príjemný športový zážitok.
Úvodné zostavy:

OGC Nice: Cardinale – Souquet, Le Marchand, Dante, Jallet – Tameze, Seri, Walter – Sneijder – Balotelli, Saint-Maximin

Náhradníci: Benitez – Lees-Melou, Srarfi, Burner, Marcel, Sarr, Ganago

SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan, Jorginho, Hamšík – Callejón, Mertens, Insigne

Náhradníci: Sepe – Maggio, Zieliński, Chiriches, Rog, Diawara, Milik

Rozhodca: Skomina – Praprotnik, Vukan – Klančnik (všetci SVN)
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá OGC Nice – SSC Neapol. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:45.

V Utorok pokračujú barážové zápasy o Ligu Majstrov, v tomto prenose sa zameriame na odvetu medzi OGC Nice a SSC Neapol, ktorá sa odohrá na Allianz Riviera v Nice.

Prvý zápas sa odohral minulú Stredu v Neapole a domáce SSC vstupovalo do tohto zápasu ako favorit. Túto úlohu napokon domáce mužstvo aj spoločne s Marekom Hamšíkom zvládlo a zápas vyhralo 2:0! Do odvety v Nice tak má talianske mužstvo lepšiu pozíciu ako jeho súper. O góly Neapola sa v tomto zápase postaral v 13. minúte Mertens a v 70. minúte premenil penaltu Jorginho. Nice do tohto zápasu nemôže počítať s Koziellom, ktorý dostal v 79. minúte červenú kartu.

Aj v tomto zápase bude Neapol podľa papierových predpokladov favoritom, avšak určite Nice ešte zbrane neskladá a pobije sa o postup do skupinovej fázy Ligy majstrov.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

OGC Nice – SSC Neapol

0:2

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 48. Callejón (Hamšík), 89. Insigne

Karty:   8. Seri (NIC), 83. Lees-Melou (NIC) – 84. Koulibaly (NEA)

OGC Nice: Cardinale – Souquet, Le Marchand, Dante, Jallet – Tameze, Seri, Walter – Sneijder – Balotelli, Saint-Maximin
Náhradníci: Benitez – Lees-Melou, Srarfi, Burner, Marcel, Sarr, Ganago

SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan, Jorginho, Hamšík – Callejón, Mertens, Insigne
Náhradníci: Sepe – Maggio, Zieliński, Chiriches, Rog, Diawara, Milik

Rozhodca: Skomina – Praprotnik, Vukan – Klančnik (všetci SVN)

Prvý zápas: Neapol - Nice 2:0