Menu

Futbal

Juniorská liga – Morava (CZ)

1.FC Slovácko – FC Zbrojovka Brno

2:2

koniec (1:0)

27.08.2017, 11:00 • Bělinka, Kunovice • 5. kolo • Tomáš Kučera cz

Tipsport: 1.45 4.8 3.98

70

Brno právě vstřelilo branku!
Tak taková branka se jen tak nevidí. Slovácko mělo míč ve své moci při rozehrávce, PETR CHYLA vracel míč Daňkovi, ale nepřesně – přímo na svoji branku, ať se Daněk snažil míč dostihnout jak mohl, tak bohužel to nestihl a Chyla tak zadarmo nabízí Brnu vyrovnání.

67

Slovácko právě vstřelilo branku!
Slovácko dává druhou branku. Patrik Hellebrand nejprve střelou na vzdálenější tyč orazítkoval brankovou konstrukci, balon se k němu opět odrazil, hostující obrana mu dala opět hodně místa, čehož využil ke vstřelené gólu.

59

Brno právě vstřelilo branku!
Nedaš-dostaneš platí i v dnešním zápase. Sadílek kolmicí zcela našel Ju, který šel sám na brankáře Flodera, místo toho aby zakončil, tak se utopil v kličkách a nakonec byl zdvojen. Na druhé straně po brejku Zbrojkovky neodkopl míč zadák Slovácka, toho využil ASHIRU, který udělal kličku Daňkovi a pohodlně vyrovnal.

43

Slovácko právě vstřelilo branku!
První branku zápasu vstřelil LUKÁŠ SADÍLEK, který překvapivě z ostrého úhlu přehonal Flodera, tato branka jde jednoznačně na vrub hostujícího brankáře.

1.FC Slovácko – FC Zbrojovka Brno

2:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 43. Sadílek, 67. Hellebrand – 59. Ashiru, 70. Chyla (vla.)

Karty:   55. Gáč (BNO), 60. Zukal (BNO), 68. Šustr (BNO), 76. Vintr (BNO)

1.FC Slovácko: Daněk – Flasar, Suchý, Chyla, Sadílek, Čajka (74. Hani), Křivánek, Hellebrand, Pospíšil (74. Mareš), Ju, Rezek (74. Minx)
Náhradníci: Trmal – Minx, Mareš, Hani

FC Zbrojovka Brno: Floder – Janošek (46. Zukal), M.Vintr, Ashiru (90. Svensson), O.Vintr (74. Krula), Jovanovič, Gáč, Šustr, Fortes (66. Hykš), Kroutil, Obůrka
Náhradníci: Trbušek – Hykš, Krula, Zukal, Svensson

Rozhodca: Slabý – Batík, Horák

Diváci: 109