Menu

Futbal

Španielska LaLiga

CD Leganés – Getafe CF

1:2

koniec (0:1)

08.09.2017, 21:00 • Estadio Municipal de Butarque • 3. kolo • Miroslav Revaj

Góly sme napokon videli aj v druhom polčasu, v ktorom boli o niečo aktívnejší domáci futbalisti, ale napokon z tohto domáceho zápasu nevyťažili ani bod. Najprv podarilo domáci v 65. minúte vyrovnať gólom Guerrera na 1:1 a v 72. minúte mohol ten istý hráč poslať svoj tím aj do vedenia, ale pokutový kop nedokázal premeniť! V 84. minúte napokon po rohovom kope zariadil pre hostí tri body striedajúci Jiménez a uzavrel skóre tohto zápasu na 1:2!

Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok už neskorého večera! Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:52:38)

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Domáci sa tlačia do pokutového územia, ale hostia všetky center odvracajú do bezpečia. Hostia tak zvládajú úspešne aj záver zápasu a sú čoraz bližšie k víťazstvu.

90+1

Getafe zahrávalo rohový kop, domáci sa úspešne ubránili a následne po zisku lopty sa už snažia o prienik na útočnú polovičku. Leganés sa tak už snaží o záverečný tlak.

90

Hlavný rozhodca tohto zápasu napokon nadstavuje ešte tri minúty!

89

Čakáme aj na údaj o nastavenom čase, dajú sa určite nejaké tie minútky očakávať. Domáci sa aj naďalej tlačia do útoku, ale hostia odolávajú úspešne.

88

Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Mauro Arambarri, prichádza Bruno González.

87

Futbalisti domáceho celku sa teraz dostali k priamemu kopu, ale center od Szymanowskiho im nič zaujímavého nepriniesol a tak sa hostia bez problémov ubránili. Domácim už naozaj veľa času neostáva.

86

Getafe sa snaží aj zdržovať hru čo najdlhšie, po každom osobnom súboji si futbalisti hosťujúceho celku ľahnú na zem a snažia sa tak naťahovať čas. Leganés sa snaží o vyrovnanie, ale v útoku sa teraz presadzuje ťažko.

85

Tréner hostí tak mal šťastnú ruku pri striedaní a hostia sú teraz už veľmi blízko k zisku trom bodom z toho zápasu. Domáci futbalisti sa však ešte určite nevzdávajú a budú sa snažiť o vyrovnanie. Čas však už hrá proti nim.

84

Striedanie v tíme CD Leganés: z ihriska odchádza Gabriel, prichádza Claudio Beauvue.

84

84. Álvaro Jiménez (GET) - 1:2

84

Getafe dalo gól!
Napokon sa znova hostia dostávajú do vedenia o jeden gól a domáci tomu nechcú veriť! Getafe zahrávalo priamy kop, domáci síce loptu odvrátili ale k odrazenej lopte sa po nevydarenej strele dostal ÁLVARO JIMÉNEZ a jeho parádne zakončenia išlo presne k pravej tyčke domácej brány – 1:2!

82

Hostia teraz kombinujú na útočnej polovičke a tak sa domáci musia brániť. Zrejme nás tak čaká ešte zaujímavý zvyšok tohto zápasu.

81

Lopta sa však napokon pred bránu domácich ani nedostala, zastavil ju totižto dobre postavený múr domáceho tímu. Getafe však ešte ostáva na útočnej polovičke.

80

Getafe však čaká na každú stratu lopty od domácich futbalistov a následne zakladá rýchle protiútoky. Po jednom z nich sa dostali až tesne pred pokutové územie a získavajú nebezpečný priamy kop.

79

Leganés zrejme viacej túži po 3 bodoch z tohto zápasu a snaží sa urobiť maximum čo je v ich silách. Čas sa už však začína krátiť a blíži sa záverečná časť druhého polčasu.

78

Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Amath Ndiaye, prichádza Sergio Mora.

77

Napokon sa tak aj stalo, ale nič zaujímavého sme následne nevideli. Hostia sa tak znova ubránili bez problémov a môžu sa snažiť podržať loptu na svojich kopačkách čo najdlhšie.

76

Domáci znova prenikajú na útočnú polovičku a po faule získavajú aj priamy kop. Zrejme uvidíme center do pokutového územia Getafe.

75

Žltú kartu dostáva Erik Morán (CD Leganés).

74

Hosťujúci futbalisti stále úspešne odolávajú a držia si tak šancu na zisk aspoň jedného bodu z toho zápasu. Leganés by najradšej pridal aj tretiu výhru, ale čas im pomaličky uteká. Zahodená penalta ich v konečnom hodnotení môže mrzieť.

73

Leganés je aj naďalej aktívne a znova sa dostáva na polovičku svojho dnešného súpera. Getafe sa tak musí mať na pozore a vyvarovať sa podobným situáciám, ako tomu bolo pred pokutovým kopom.

72

72. Miguel Ángel Guerrero (LGS)

72

Domáci Guerrero však penaltu nepremenil! Brankár hostí Guaita vystihol smer strely a zachránil tak svoj tím pred inkasovaným gólom! Toto môže domácich ešte mrzieť.

71

71. Gabriel (LGS)

71

Bola nariadená penalta pre domáci tím! Leganés preniklo znova až do pokutového územia a po faule získava penaltu a veľkú šancu na strelenie vedúceho gólu. Cala fauloval Gabriela a hlavný rozhodca píska pokutový kop, Gabriel však svojmu pádu troška pomohol.

70

Žltú kartu dostáva Juan Cala (Getafe CF).

69

Leganés sa aj naďalej drží na útočnej polovičke a dostáva teraz svojho dnešného súpera pod tlak. Getafe sa však zatiaľ bráni úspešne a domácich do šancí nepúšťa.

68

Predsa len sú aj naďalej domáci futbalisti o čosi aktívnejší a hra sa presunula na polovičku hosťujúceho mužstva. Uvidíme, kedy znova príde nejaká zaujímavá príležitosť.

67

Útoky sa však striedajú na oboch stranách, zrejme aj hostia by najradšej tento zápas vyhrali. Určite nás tak ešte čaká zaujímavý zvyšok zápasu.

66

Sme určite zvedaví, ako tento gól ovplyvní priebeh zvyšku druhého polčasu. Domáci hrali aktívne a gól si určite zaslúžili. Všetko je tak znova otvorené, Leganés určite skúsi zabojovať o víťazstvo.

65

65. Miguel Ángel Guerrero (LGS) - 1:1

65

Tím Leganés práve strelil gól!
Tlak domácich napokon konečne prináša vyrovnávajúci gól! Domáci postupne prenikli až do pokutového územia, po strele sa lopta následne odrazila k voľnému MIGUELOVI ÁNGELOVI GUERRERYMU a ten vyrovnáva na 1:1!

64

Domáci sa už postupne usádzajú na útočnej polovičke a tak sa hostia musia mať znova na pozore. Zatiaľ však domáci len kombinujú a hľadajú cestu, odkiaľ by sa dalo vymyslieť niečo nebezpečné.

63

Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Gaku Šibasaki, prichádza Álvaro Jiménez.

62

Striedanie v tíme CD Leganés: z ihriska odchádza Omar, prichádza Nabil El Zhar.

61

Napokon sme sledovali center do pokutového územia domácich, Fajrov pokus však nebol nijak nebezpečný a domácu bránu neohrozil. Leganés sa už snaží založiť útočnú akciu.

60

Getafe sa postupne usadilo na útočnej polovičke a snaží sa tam pobudnúť čo najdlhšie. Domáci sa snažia o vysoké napádanie, hosťom to však zatiaľ problémy nerobí a loptu si držia na svojich kopačkách.

59

Nový muž na ihrisku Morán centeroval do pokutového územia hostí, avšak jeho pokus nebol nijak nebezpečný a hostí neohrozil. Getafe je tak už pri lopte a rozbieha kombináciu na svojej polovičke.

58

Hostia sa teraz dostali až na útočnú polovičku, ale domáci si už prebrali loptu späť na svoje kopačky a snažia sa o rýchly protiútok. Getafe sa tak vracia späť na svoju polovičku.

57

Leganés však často kazí svoje prihrávky a loptu tak stráca. Getafe sa následne nikam neponáhľa a aj naďalej sa snaží čo najdlhšie si podržať loptu na svojich kopačkách. Domáci to budú mať tak ešte veľmi ťažké, aby niečo s výsledok spravili.

56

Pri lopte sú však už opäť domáci futbalisti, ktorí postupne zvyšujú svoj tlak, ale nič im to zatiaľ neprináša. Hostia aj naďalej bránia svoje územie úspešne a sú zatiaľ bližšie k bodovému zisku z toho zápasu.

55

Dlho si však loptu hostia neužili a po nepresnej prihrávke ju stratili. Pred bránu hostí smeroval center, naň najvyššie vyskočil Guerrero, ale jeho slabá hlavička nič zaujímavého nepriniesla.

54

Z väčšej vzdialenosti po rýchlom útoku to skúšal domáci futbalista Szymanowski, ale jeho strela nemohol ohroziť bránu hostí. Pri lopte je tak už Getafe a skúša čo najdlhšie podržať loptu.

53

Striedanie v tíme CD Leganés: z ihriska odchádza Javi Eraso, prichádza Erik Morán.

52

Domáci sa už postupne usádzajú na útočnej polovičke a snažia sa hostí dostať pod tlak. Zatiaľ sa však Getafe v tomto zápase do výrazného ohrozenia nedostalo a aj naďalej si hostia držia svoje tesné vedenie o jeden gól.

51

Pri lopte sú opäť domáci futbalisti, ktorí sa už snažia preniknúť na útočnú polovičku. Zatiaľ sú však dnes v útoku veľmi bezzubý.

50

Getafe sa však tiež dostáva do útoku, ale zakladá pomalšie útoky založené na postupných prihrávkach. Hostia sa však samozrejme nemajú kam ponáhľať.

49

Žltú kartu dostáva Amath Ndiaye (Getafe CF).

48

Domáci prehrávajú o jeden gól a tak sa musia častejšie tlačiť na útočnú polovičku. Hostia však aj naďalej predvádzajú úspešnú prácu v defenzíve a zatiaľ sa po celý zápas prakticky do ohrozenia nedostali.

47

Futbalisti domáceho tímu sa ihneď presunuli na útočnú polovičku, Erasov center pred bránu hostí však napokon nebezpečný nebol a hostia si tak mohli vydýchnuť.

46

Druhý polčas sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Ani jeden z trénerov nesiahol k zmenám v základnej zostave.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
Napokon sa prvý polčas nepredlžoval a tak ho hlavný rozhodca ukončuje za stavu 0:1! Veľa futbalovej krásy sme v prvom polčase nevideli, domáci mali častejšie loptu, ale nevytvorili si žiadnu šancu. Hostia naopak jednu šancu mali a práve z nej padol úvodný gól tohto zápasu. Uvidíme, čo nám napokon ponúkne druhý polčas, ktorý by sa mal približne začať o 22:01!

45

Prvý polčas sa skončil.

44

Pri lopte je aj naďalej Getafe a zrejme nás už nič zaujímavého nečaká. Uvidíme, či hlavný rozhodca ešte niečo nadstaví, ale po 45 minútach ukončí prvý polčas, ktorý tak Getafe vyšiel lepšie.

43

Mantovani navyše teraz fauloval a tak domáci tím loptu stráca. Hostia sa už nikam neponáhľajú a snažia sa úspešne prečkať záver prvého polčasu. Leganés už môže premýšľať, čo treba zmeniť do druhého polčasu.

41

Leganés je znova častejšie pri lopte, ale domácim futbalistom sa nedarí preniknúť na útočnú polovičku. Getafe aj naďalej úspešne bráni svoje územie a domácich do ničoho nepúšťa.

40

Domáci boli zrejme aktívnejším celkom, ale žiadnu šancu si nevypracovali a tak gól dať nemohli. Hostia sa naopak do jednej šance dostali a ihneď z toho bol aj gól. Uvidíme, čo prinesie ešte záver prvého polčasu.

39

39. Mauro Arambarri (GET) - 0:1

39

Getafe dalo gól!
Strela na bránu domácich prišla napokon teraz a ihneď padla aj do siete! Hostia sa usadili pred pokutovým územím domáceho tímu, na hranicu 16-tky dostal presnú prihrávku MAURO ARAMBARRI, následne vyslal presnú strelu do pravého horného rohu a je z toho pekný gól, ktorý dostáva hostí do vedenia o jeden gól – 0:1!

38

Getafe sa postupne prebojovalo na útočnú polovičku a dostáva domácich pod menší tlak. Konečne nejaká zaujímavejšia situácia po dlhej dobe, zatiaľ sa však hostia do zakončenia nedostali.

37

Napokon to aj z väčšej vzdialenosti vyskúšal Perez, ale jeho pokus bránu hostí minul a tak sme opäť nič zaujímavého nevideli. Guaita tak znova zaobstará výkop od svojej brány.

36

Leganés sa po krátkej dobe opäť dostáva k lopte a postupne sa usádza aj na útočnej polovičke. Getafe si tak teraz musí dať pozor a nedopustiť sa žiadneho zaváhania, ktoré by domáci futbalisti mohli náležite potrestať.

35

Hostia si loptu dlho neužili a po nepresnej prihrávke už útok zakladalo domáce mužstvo. Napokon však lopta opäť končí len u brankára hostí a tak sme ani teraz nič zaujímavého nevideli.

34

Getafe sa teraz nikam neponáhľa a rozbieha kombináciu na svojej polovičke. Leganés sa ani nesnaží o vysoké napádanie a postupne sa sťahuje späť na svoju polovičku.

33

Domáci sú síce aktívnejší a častejšie držia loptu na svojich kopačkách, ale nič im to neprináša. Z pravej strany teraz smeroval ďalší center do pokutového územia hostí, ale lopta je už v moci brankára Guaita.

32

Ani tento rohový kop nepriniesol žiadnu zaujímavú situáciu a bude nasledovať odkop od brány Guaita. Domáci sa tak už stiahli späť na svoju polovičku a čakajú, čo hostia dokážu vymyslieť.

31

Z pravej strany sa následne k centru do pokutového územia hostí dostal Eraso, jeho pokus obrana Getafe zblokovala na rohový kop. Leganés tak ešte v útoku ostáva.

30

Leganés sa postupne usadilo na útočnej polovičke a snaží sa o ohrozenie brány svojho dnešného súpera. Zatiaľ však hostia úspešne odolávajú a do ničoho domácich nepúšťajú.

29

Na útočnú polovičku sa tak už teraz snažia preniknúť domáci futbalisti, opäť však zvolili postupnú kombináciu a tak žiadne rýchly útočné akcie nevidíme. Hostia sa však musia mať na pozore.

28

28. Fayçal Fajr (GET)

28

Po rohovom kope sa do zakončenia dostal Fajr, jeho pokus bol však nepresný a brankára domácich vôbec neohrozil. Bolo to však aspoň také menšie oživenie do tejto hry.

27

Getafe napokon rýchlo preniklo na útočnú polovičku a svojou aktivitou si vybojovalo rohový kop. Molina sa snažil dostať k lopte, obranca domácich mu to však neumožnil. Leganés sa však teraz bude musieť brániť.

26

Do útoku sa napokon snažili preniknúť domáci futbalisti, Guerrero si však pri spracovaní lopty pomohol rukou a tak hlavný rozhodca zápasu túto snahu domácich futbalistov prerušil.

25

Pred bránu hostí smeroval center z pravej strany, lopta napokon skončila len v rukaviciach brankár Guaita a ten ju dlhým výkopom poslal na svojich spoluhráčov. Uvidíme, či sa teraz niekomu z tímov podarí niečo zaujímavého vymyslieť.

24

O rýchly protiútok sa teraz postaralo Getafe, Fajr poslal dlhý center pred bránu domácich, pri lopte bol napokon Cuéllar ako prvý a už ju stihol aj rozohrať na svojich spoluhráčov.

23

Dostali sme sa už za polovičku prvého polčasu, gól sme ešte nevideli a tak je stav predbežne 0:0! Stále však čakáme aj na prvé vážnejšie ohrozenie jeden či druhej brány.

22

Momentálne sledujeme kombinácie po stred poľa, opäť vidíme množstvo nepresností na oboch stranách. Futbaloví nadšenci si tak zatiaľ na svoje neprišli, ostáva však ešte dostatok času.

21

Po nepresnej prihrávke sa k lopte dostali hostia, Molina sa snažil o rýchly prechod pred bránu domácich, napokon mu postranný rozhodca signalizuje ofsajd a tak je útočná snaha hostí prerušená.

20

Opäť sú tak pri lopte domáci futbalisti, zatiaľ sa však nikam neponáhľajú a snažia sa postupnými prihrávkami preniknúť až na útočnú polovičku. Getafe však dobre bráni svoje územie a svojho dnešného súpera k ničomu nepúšťa.

19

Moje slová sa potvrdili, do pokutového územia domácich prišiel center, ten padol na hlavu Fajra, ale jeho hlavičkové zakončenie mierilo tesne vedľa brány domácich. Cuéllar tak bude znova odkopávať od svojej brány.

18

Napokon hostia prenikli až na útočnú polovičku a po nedovolenom zákroku získavajú priamy kop. Domáci futbalisti sa tak budú musieť brániť, zrejme pôjde o centrovanú loptu do pokutového územia.

17

Leganés rozbehlo svoju kombináciu na útočnej polovičke, napokon prišla dlhá prihrávka pred bránu hostí, ale pri lopte bol skorej brankár Guaita a prebral si ju do svojich rukavíc. Do útoku tak teraz môže vyraziť aj Getafe.

16

Taký ten menší tlak domácich futbalistov už zrejme pominul, k lopte sa dostávajú aj hostia a skúšajú preniknúť na útočnú polovičku. Obe defenzívy však zatiaľ pracujú úspešne a zatiaľ sme tak vážnejšiu príležitosť nevideli.

15

Rohový kop už ohrozenie brány domácich nepriniesol, Legánes sa v pohode ubránilo a bude to odkop od brány, o ktorý sa postará brankár domáceho tímu Cuéllar.

14

Hostia sa zatiaľ spoliehajú na rýchly protiútoky, po jednom z nich si vybojovali aj rohový kop po strele od Šibasakiho. Domáci futbalisti sa tak teraz budú musieť brániť.

13

Pred bránu hostí teraz smeroval z ľavej strany nebezpečný center, našťastie pre Getafe ho nikto z domácich futbalistov nedokázal usmerniť do brány. Leganés je však teraz určite aktívnejším celkom.

12

Leganés sa postupnými prihrávkami dostáva na útočnú polovičku, hostia sa tak musia mať na pozore a vyvarovať sa chybám na svojej polovičke. Domáce útoky sú však zatiaľ pomalé.

11

Domáci futbalista Guerrero teraz fauloval a tak sa k lopte dostali hostia. Getafe sa však ďaleko nedostalo a po nepresnej prihrávke loptu stratilo. Oba tímy sa tak zatiaľ prezentujú iba nepresnosťami, na prvú zaujímavejšiu situáciu tak stále čakáme.

10

Po rýchlom prechode do útoku to skúsil z väčšej vzdialenosti domáci futbalista Eraso, ale jeho pokus bol nepresný a išiel nad bránu hosťujúceho mužstva.

9

Aj naďalej sú častejšie pri lopte domáci futbalisti, stále sa im však nedarí usadiť sa na útočnej polovičke. Hostia sa snažia po zisku lopty o rýchle protiútoky, ale ani tie nikam nevedú.

8

Domáci futbalisti teraz dlhšie držia loptu na svojich kopačkách, ale zatiaľ kombinujú iba po stred ihriska. Snažia sa postupne dostať svojho dnešného súpera pod tlak.

7

Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti a snažia sa o prenik na útočnú polovičku. Zatiaľ sa to však úspešne ani jednému z aktérov tohto zápasu nedarí, oba tímy sa však aj naďalej snažia hrať útočne.

6

6. Miguel Ángel Guerrero (LGS)

6

Po rýchlom útoku sa do zakončenia hlavou dostal domáci Guerrero, ale brankár hostí jeho pokus bezpečne zneškodnil.

6

Útoky sa tak zatiaľ striedajú na oboch stranách, zatiaľ sme však nevideli ohrozenie brány na žiadnej strane. Uvidíme, kedy sa dočkáme nejakej zaujímavej situácie.

5

Zatiaľ sa v úvode zápasu nedarí ani jednému z tímov si dlhšie podržať loptu na svojich kopačkách, na oboch stranách sledujeme nepresnosti. Oba tímy sa však od úvodu snažia hrať aktívne.

4

Hostia skúšali ihneď po zisku lopty založiť rýchly protiútok, ale po útočnom faule loptu strácajú a tak už Leganés rozbieha kombináciu na svojej polovičke.

3

Domáci futbalisti sa dostali až na útočnú polovičku, napokon prišiel aj center do pokutového územia hostí, ale obrana toho celku dostala loptu do bezpečia.

2

Getafe sa snažilo usadiť na útočnej polovičke, napokon však chybná prihrávka doputovala za postrannú čiaru a Leganés získava autové vhadzovanie v strede ihriska.

1

Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hosťujúci futbalisti, ktorí sa už snažia preniknúť na útočnú polovičku.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
Príjemný piatkový večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami CD Leganés a Getafe CF už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Álvarez – Barranco, Méndez. Miernym favoritom tohto zápasu sú domáci futbalisti, uvidíme, ako to napokon bude na ihrisku vyzerať. Pri sledovaní tohto zápasu Vám želáme príjemný športový zážitok, zápasom Vás bude sprevádzať Miroslav Revaj.
Úvodné zostavy:

CD Leganés: Cuéllar – Muňoz, Mantovani, Zaldúa, Rico – Omar, R. Pérez, Eraso, Gabriel – Szymanowski, Guerrero

Náhradníci: Champagne – Tito, Morán, El Zhar, dos Santos

Getafe CF: Guaita – Antunes, Damián Suárez, Cala, Dakonam – Bergara, Fajr, Šibasaki, Arambarri – J. Molina, Ndiaye

Náhradníci: E. Martínez – Bruno González, Jiménez, Á. Rodríguez, Portillo, Mora, Molinero

Rozhodca: Álvarez – Barranco, Méndez
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu! V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá CD Leganés a Getafe CF. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 21:00!

Po reprezentačnej prestávke opäť pokračujú aj futbalové súťaže a Španielska Primera Division bude pokračovať 3. kolom. Na Estadio Municipal de Butarque nás čaká stretnutie mužstiev, ktorých je zrejme primárnym cieľom záchrana.

CD Leganés:
Domáci futbalisti vstúpili do nového ročníka výborne. Po dvoch kolách majú na svojom konte 6 bodov za dve víťazstvá. V prvom kole si poradili s Alaves po výsledku 1:0 a podobným výsledkom zdolali aj Espanyol. Momentálne tak domácemu tímu patrí v tabuľke 3. pozícia.

Getafe CF:
Hosťujúce mužstvo nemôže hovoriť o úspešnom vstupe, ale má na svojom konte 1 bod a patrí mu tak v tabuľke 14. miesto. V prvom kole získalo už spomínaný bod za remízu 0:0 s Ath. Bilbao a v druhom kole podľahlo doma Sevilly 0:1.

Favorit:
Papierové predpoklady stavajú do tejto úlohy domácich futbalistov, ale zrejme nás čaká vyrovnané stretnutie. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

CD Leganés – Getafe CF

1:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 65. Guerrero – 39. Arambarri, 84. Jiménez

Karty:   75. Morán (LGS) – 49. Ndiaye (GET), 70. Cala (GET)

Nepremenená penalta: 72. Guerrero (LGS), brankár Guaita zneškodnil

CD Leganés: Cuéllar – Zaldúa, Mantovani, Muňoz, Rico – Eraso (53. Morán), R. Pérez – Omar (62. El Zhar), Gabriel (84. Beauvue), Szymanowski – Guerrero.
Náhradníci: Champagne – Tito, Morán, El Zhar, dos Santos, Brašanac, Beauvue.

Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Dakonam, Cala, Antunes – Arambarri (88. Bruno González), Bergara – Fajr, Šibasaki (63. Jiménez), Ndiaye (78. Mora) – J. Molina.
Náhradníci: E. Martínez – Bruno González, Jiménez, Á. Rodríguez, Portillo, Mora, Molinero.

Rozhodca: Álvarez – Barranco, Méndez

E.ON Junior Cup

Luceafarul Kluž – Č. Budějovice 09:00 2:0

Schalke – Sparta Praha dívky 09:00 1:0

Jihlava – Karviná 09:00 3:3

Hertha – Xaverov 09:22 5:0

Ústí n. L. – Hodonín 09:22 3:1

Opava – Mladá Boleslav 09:22 1:1

ACS Kinder – Kohoutovice 09:45 5:1

SKP Č. Budějovice – Prachatice 09:45 0:1

Slavia – Sparta Praha 09:45 1:0

Brno – Zlín 09:45 2:0

Anderlecht – Liberec 10:07 3:0

Slovan Bratislava – Bohemians 10:07 4:1

Slovácko – Hlučín 10:07 3:1

Ostrava – Kohouti Rokycany 10:07 0:2

Hr. Králové – Táborsko 10:07 2:1

Č. Budějovice – Karviná 10:30 3:0

Hrusice – Příbram 10:30 0:2

Luceafarul Kluž – Schalke 10:30 0:0

Frýdek-Místek – Mladá Boleslav 10:52 0:5

Hodonín – Opava 10:52 0:2

Xaverov – Sigma Olomouc 10:52 0:8

Sparta Praha – Brno 11:15 2:0

Prachatice – Slavia 11:15 0:9

Monaco – ACS Kinder 11:15 0:3

Kohoutovice – SKP Č. Budějovice 11:15 0:0

Liberec – Táborsko 11:37 0:3

Kohouti Rokycany – Hr. Králové 11:37 0:5

Hlučín – Ostrava 11:37 1:0

Anderlecht – Slovan Bratislava 11:37 6:0

Bohemians – Slovácko 11:37 1:5

Příbram – Sparta Praha dívky 12:00 3:0

Jihlava – Hrusice 12:00 1:1

Schalke – Č. Budějovice 12:00 4:0

Mladá Boleslav – Hodonín 12:22 2:2

Ústí n. L. – Xaverov 12:22 2:1

Hertha – Frýdek-Místek 12:22 3:0

Zlín – Sparta Praha 12:45 1:4

SKP Č. Budějovice – Monaco 12:45 1:1

Slavia – Kohoutovice 12:45 4:0

Brno – Prachatice 12:45 5:2

Táborsko – Kohouti Rokycany 13:07 0:0

Slovácko – Anderlecht 13:07 0:5

Ostrava – Bohemians 13:07 2:1

Hr. Králové – Hlučín 13:07 2:0

Slovan Bratislava – Liberec 13:07 1:1

Hrusice – Karviná 13:30 0:3

Sparta Praha dívky – Jihlava 13:30 0:3

Luceafarul Kluž – Příbram 13:30 3:0

Frýdek-Místek – Hodonín 13:52 1:1

Xaverov – Opava 13:52 0:3

Hertha – Sigma Olomouc 13:52 2:0

Prachatice – Zlín 14:15 0:2

Kohoutovice – Brno 14:15 0:7

ACS Kinder – SKP Č. Budějovice 14:15 4:0

Monaco – Slavia 14:15 0:7

Liberec – Kohouti Rokycany 14:37 3:1

Hlučín – Táborsko 14:37 1:0

Bohemians – Hr. Králové 14:37 0:3

Slovan Bratislava – Slovácko 14:37 5:0

Anderlecht – Ostrava 14:37 4:1

Příbram – Schalke 15:00 0:6

Jihlava – Luceafarul Kluž 15:00 0:3

Karviná – Sparta Praha dívky 15:00 1:1

Sigma Olomouc – Frýdek-Místek 15:22 2:0

Ústí n. L. – Hertha 15:22 1:0

Mladá Boleslav – Xaverov 15:22 0:0

Sparta Praha – Prachatice 15:45 8:1

Slavia – ACS Kinder 15:45 5:1

Brno – Monaco 15:45 0:1

Zlín – Kohoutovice 15:45 0:2

Kohouti Rokycany – Hlučín 16:07 1:3

Slovácko – Liberec 16:07 2:0

Ostrava – Slovan Bratislava 16:07 0:2

Hr. Králové – Anderlecht 16:07 0:2

Táborsko – Bohemians 16:07 0:3

Č. Budějovice – Hrusice 16:30 2:2

Luceafarul Kluž – Karviná 16:30 4:0

Schalke – Jihlava 16:30 4:1

Sigma Olomouc – Ústí n. L. 16:52 1:5

Xaverov – Hodonín 16:52 1:6

Hertha – Opava 16:52 1:0

SKP Č. Budějovice – Slavia 17:15 1:3

Kohoutovice – Sparta Praha 17:15 0:4

Monaco – Zlín 17:15 0:3

ACS Kinder – Brno 17:15 4:1

Slovácko – Ostrava 17:37 0:4

Liberec – Hlučín 17:37 0:1

Bohemians – Kohouti Rokycany 17:37 3:1

Anderlecht – Táborsko 17:37 7:1

Slovan Bratislava – Hr. Králové 17:37 2:1