Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Deportivo La Coruña – Real Sociedad San Sebastian

2:4

koniec (1:2)

10.09.2017, 12:00 • 3. kolo • Patrik Porubský

Deportivo nezvládlo záver stretnutia proti Realu Sociedad San Sebatian a opúšťa trávnik bez bodov. Ja sa s vami lúčim a prajem vám príjemný zvyšok dňa. (13:52:57)
Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 10:15. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:14.

90+3

Koniec zápasu.

90+1

Deportivo sa v závere stretnutia dostalo do šance, no Rulli vynikajúco zasiahol. Tréner domácich pôsobí na lavičke veľmi nervóznym dojmom.

90

Nastavujú sa tri minúty!

88

Deportivo už pôsobí rezignovane a nesnaží sa útočiť. O osude zápasu je rozhodnuté.

86

86. Asier Illarramendi (RSC) - 2:4

86

Real Sociedad San Sebastian dal gól! Je rozhodnuté, ASIER ILLARAMENDI strieľa svoj druhý gól v tomto stretnutí! Stredopoliar Realu Sociedad naviedol loptu stredom ihriska a z hranice šestnástky vystrelil. Tytoń loptu pohladil, no gólu nezabránil.

84

Deportivo je šokované,no snaží sa ešte niečo vymyslieť. Adrián však prehral dôležitý hlavičkový súboj, nasleduje rohový kop.

83

83. Diego Llorente (RSC) - 2:3

83

Real Sociedad San Sebastian dal gól! Studená sprcha pre domácich! Lopta v šestnástke spadla presne na nohu Llorenteho, ktorý prekonáva Tytońa.

82

Rýchly prienik Realu Sociedad. Dobrú loptu do krídla dostal Zurutuza, no jeho strela bola zblokovaná na rohový kop.

79

Llorente už pomaly schádza z hracej plochy. Je veľmi ťažké predpovedať, či bude pokračovať v stretnutí, pretože jeho chôdza nevyzerala vôbec dobre.

77

Po tvrdom súboji v strede poľa zostáva na hracej ploche ležať Llorente.

76

Gól, ktorý by za momentálneho stavu padol by bol zrejme rozhodujúcim, preto hrajú oba tímy momentálne veľmi opatrne a zameriavajú sa na pozornú defenzívu.

74

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Adnan Januzaj, prichádza Carlos Vela.

73

William José mohol ihneď poprieť moje tvrdenie, keď sa dostal k hlavičkovému zakončeniu v šestnástke domácich, no jeho pokus smeroval vedľa pravej žrde.

72

Sledujeme asi najhluchšiu pasáž stretnutia, v ktorej sa ani jeden z tímov nedostáva do vyložených šancí.

71

Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Florin Andone, prichádza Zakaria Bakkali.

70

Vzruch pred bránou Deportiva, kde smerovala centrovaná lopta, no Januzaj strelou z voleja neohrozil Tytońa.

69

Tempo hry momentálne mierne upadlo. Ani jeden z tímov sa nedostáva do nebezpečných pozícií.

67

Deportivo v rýchlej útočnej kontre. K strele z veľkej diaľky sa dostal Guilherme, no jeho pokus mieril vysoko nad bránu hostí.

66

Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Iñigo Martínez, prichádza Diego Llorente.

65

Real Sociedad drží loptu na vlastnej polovici a zakladá postupný útok.

64

Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Federico Cartabia, prichádza Federico Valverde.

64

Real Sociedad v posledných minútach prebral opraty stretnutia do svojich rúk. Canales sa však v šestnástke domácich previnil nedovoleným zákrokom.

62

Do rýchlej akcie sa dostal Zurutuza. Po jeho zblokovanej strele nasledoval rohový kop Realu Sociedad, ktorý však nebezpečenstvo pre bránu domácich neznamenal.

60

Andone išiel do súboja s Martínezom veľmi tvrdo. Stopér hostí zostáva ležať na hracej ploche.

58

Mosquera Parada si postavil loptu na priamy kop a z veľkej diaľky vyskúšal pozornosť Rulliho. Ten však s jeho ľahkou strelou problémy nemal.

57

Takmer sa Real Sociedad do stal opäť do vedenia. Martínez sa dostal do šestnástky hostí, kde sa k nemu dostala centrovaná lopta. Stopér hostí vystrelil z voleja a len tesne minul bránu Tytońa.

55

Adrián sa dostal do bežeckého súboja s Odriozolom, no obranca hostí bol rýchlejší a zabránil črtajúcej sa šanci Deportiva.

54

Žltú kartu dostáva Kévin Rodrigues (Real Sociedad San Sebastian).

53

Šanca hostí! Januzaj dostal dobrú prihrávku na hranicu šestnástky, odkiaľ z prvej vystrelil, no trafil len dobre stojaceho obrancu domáceho mužstva.

52

Zápas pokračuje ďalej. Real Sociedad je zaskočený, no snaží sa prebiť do šestnástky. Januzaj zakombinoval, no loptu stratil.

50

50. Florin Andone (DEP) - 2:2

50

La Coruña dala gól! A je vyrovnané! FLORIN ANDONE strieľa veľmi dôležitý gól. Po priklepnutí od Adriána sa kanonier domácich ocitol zoči-voči Rullimu a v takejto pozícii už nezaváhal.

49

Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Bruno Gama, prichádza Lucas Pérez Martínez.

48

Dlhý nákop do šestnástky Deportiva, kde sa jeden z hráčov Realu Sociedad previnil nedovoleným zákrokom.

47

Obe mužstvá do druhého polčasu nastúpili bez zmeny. Loptu na svjoich kopačkách držia domáci futbalisti, ktorí sa budú snažiť nadviazať na vydarenú záverečnú 5-minútovku prvého polčasu.

46

Začal sa druhý polčas.
Máme za sebou fantastický prvý polčas, po ktorom vedie Real Sociedad nad Deportivom La Coruña 2:1.

Druhý polčas sa začne približne o 13:02.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Domáci sa v závere dostali do tlaku a obliehajú šestnástku hostí, kde momentálne sledujeme veľký závar, no všetko to odkopom vyriešil Martínez.

45+1

V prvom polčase sa nastavuj jedna minúta.

45

Žltú kartu dostáva Juanmi (Real Sociedad San Sebastian).

44

Obrovská šanca domáceho mužstva na vyrovnanie! Deportivo zahralo priamy kop nečakane na rýchlo a do obrovskej šance sa dostal Andone, no útočník Deportiva nevolil strelu, ale prihrávku a nebolo to dobré rozhodnute.

42

Priamočiary útok domácich bol zastavený pri šestnástke Realu Sociedad, píska sa ofsajd.

41

William José potiahol loptu po ľavom krídle a odcentroval do šestnástky domácich, kde našiel hlavu Januzaja. Jeho hlavička však neprešla na bránu Rulliho.

40

Hra je momentálne prerušená, pretože na ihrisku zostáva ležať jeden z hráčov Realu Sociedad.

38

Domáce mužstvo sa snažilo založiť rýchlu útočnú akciu, no obrana Realu Sociedad bola pozorná a zabránila prieniku Deportiva.

36

Hra sa momentálne mierne upokojila Real Sociedad drží loptu na svojich kopačkách a zakladá postupný útok.

34

Januzaj si fantasticky zakryl loptu a vypýtal si faul, nasledoval priamy kop z veľkej diaľky, no nakopnutá lopta do šestnástky nebezpečenstvo neznamenala.

33

Priamy kop zahral Cartabia, no jeho strela smerovala len do múru.

32

Luisinho si narazil loptu s Adriánom a prenikal do šestnástky, no tesne pred ňou bol zastavený nedovolene. Nasledovať bude veľmi dobrá príležitosť na vyrovnanie pre domáce mužstvo.

30

Po súbojoch v strede poľa bol odpískaný faul Luisinha.

29

Real Sociedad si chce opäť prinavrátiť dvojgólové vedenie. Na vysoký center naskakoval William José, no jeho hlavička nesmerovala medzi tri žrde domácej brány.

29

Real Sociedad si chce opäť prinavrátiť dvojgólové vedenie. Na vysoký center naskakoval William José, no jeho hlavička nesmerovala medzi tri žrde domácej brány.

27

27. Adrián López (DEP) - 1:2

27

La Coruña dala gól! Nádherný futbalový moment. Deportivo La Coruña strieľa nádherný vyrovnávajúci gól. Schär poslal nádherný, dlhý pas na ADRIÁNA LOPÉZA, ktorý strelou z voleja prekonáva bezmocného Rulliho.

27

Do šestnástky Realu Sociedad sa snažil poslať mäkký center Andone, no Martínez výborne zakročil.

26

Tempo hry momentálne mierne opadlo a sledujeme súboje o loptu v strede ihriska.

23

Martínez je už späť v hre. Po tom, čo sa zrazil hlavami so Xavim Prietom má hlavu obviazanú obväzom.

22

V hre sa po dlhšej pauze pokračuje. Domáce mužstvo je nasťahované v okolí pokutového územia hostí.

20

Rohový kop nebezpečenstvo pre domácu bránu neznamenal. V šestnástke navyše zostal ležať Xavi Prieto, ktorý sa v hlavičkovom súboji zrazil s jedným z hráčov Realu Sociedad.

19

Rýchla útočná kontra Realu Sociedad. Willian Jose vybojoval rohový kop pre svoje mužstvo.

17

Pekná kombinácia Realu Sociedad, Januzaj nádherne prihral do behu Zurutuzaovi. Ten sa však ocitol v ofsajde.

16

Januzaj si prebral loptu v strede ihriska a naviedol si ju bližšie k šestnástke, odkiaľ vystrelil, no bránu Tytona vysoko prestrelil.

15

Nebezpečenstvo v šestnástke hostí. K lopte sa na krídle dostal Andone, ktorý si to namieril do šestnástky a tam sa prihrávkou snažil nájsť niekoho zo svojich spoluhráčov. Martínez však predviedol vynikajúci obranný zákrok.

13

Illaramendi bojoval o loptu pri rohovej zástavke, tam však fantasticky zabojoval Juanfran, ktorý si vypýtal nedovolený zákrok a za svoju bojovnosť bol odmenený potleskom domácich divákov.

12

Real Sociedad mal k dispozícii rohový kop. Ten však nebezpečenstvo pre domácu bránu neznamenal.

10

Schär sa kolmicou snažil nájsť nabiehajúceho Adriána, proti lopte však dobre vybehol Rulli, ktorý dokázal nebezpečenstvo zažehnať.

9

Zatiaľ sledujeme svižné stretnutie. Pri lopte je momentálne Deportivo, ktoré sa snaží otriasť sa z dvoch inkasovaných gólov.

8

Nasledoval rohový kop. K odrazenej lopte sa dostal Juanfran, jeho tečovaná strela však nenarobila Rullimu väčšie problémy.

7

Dlhý nákop do šestnástky hostí, kde sa k lopte dostával Andone. Pred útočníkom domácich však vynikajúco zasiahol stopér Martínez.

6

Vzruch pred šestnástkou hostí, kde sa do streleckej pozície snažil dostať Andone. Obrana Realu Sociedad bola pozorná.

4

4. Asier Illarramendi (RSC) - 0:2

4

Real Sociedad San Sebastian dal gól! Tak toto je šokujúci začiatok pre domáce mužstvo, ktoré už po štyroch minútach hry prehráva 0:2. Rohový kop Realu Sociedad ešte obrana Deportiva odvrátila. Lopta sa však dostala na kopačku ASIER ILLARRAMENDIHO, ktorý krásnou strelou k pravej žrdi zvyšuje na 2:0.

3

3. Juanmi (RSC) - 0:1

3

Real Sociedad San Sebastian dal gól! Neuveriteľný úvod stretnutia, hostia sa už v tretej minúte ujímajú vedenia! JUANMI fantasticky zabehol za obranu, kde ho krásnou prihrávkou našiel Xavi Prieto. Útočník hostí z voleja zakončil naozaj parádne.

2

Stretnutie medzi Deportivom a Realom Sociedad sa začalo. Hostia boli pri lopte. Elustondo skúsil dlhým nákopom nájsť Juanmiho, no ten si jeho prihrávku spracovať nedokázal.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Deportivo La Coruña: Tytoń – Luisinho, Juanfran, Schär, Sidnei – Mosquera, Gama, Cartabia, Guilherme – Andone, Adrián López.
Náhradníci: F. Navarro, C. Borges, Bakkali, Valverde, A. Arribas.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus, I. Martínez, A. Elustondo, Rodrigues – Prieto, Illarramendi, Zurutuza, Juanmi – Januzaj, José.
Náhradníci: Toño – D. Llorente, Zubeldia, Vela, Canales, de la Bella, Bautista.
Deportivo La Coruña
Futbalisti Deportiva hneď v prvom kole hostili hviezdny Real Madrid. V zápase bojovali, no napokon im to na body nestačilo, pretože prehrali hladko, 0:3. V druhom stretnutí sa futbalisti Deportiva predstavili na trávniku Levante. Z vynikajúceho stretnutia napokon po remíze 2:2 vybojovali cenný bod. O prvé dva presné zásahy Deportiva v sezóne sa postarali Cartabia a Sidnei.

Real Sociedad San Sebastian
San Sebastian vstúpil do sezóny naozaj famózne, keď vyhral obe doterajšie stretnutia. V prvom zápase porazil na domácom trávniku Celtu Vigo v pomere 3:2. V predošlom kole sa Real predstavil na domácej pôde v súboji s Villarrealom, ktorý porazil poľahky, 3:0.
Zdravím všetkých futbalových fanúšikov!
Najvyššia futbalová súťaž v Španielsku má pred sebou tretie kolo. My sa spoločne pozrieme na zápas medzi Deportivom La Coruña a Realom Sociedad San Sebastian. Stretnutím vás bude sprevádzať Patrik Porubský. Prajem príjemný športový zážitok.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.

Deportivo La Coruña – Real Sociedad San Sebastian

2:4

koniec (1:2)

Späť na online

Góly: 27. Adrián López, 50. Andone – 3. Juanmi, 4. Illarramendi, 83. D. Llorente, 86. Illarramendi

Karty:   45. Juanmi (RSC), 54. Rodrigues (RSC)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 10:15. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:14.

Deportivo La Coruña: Tytoń – Luisinho, Juanfran, Schär, Sidnei – Mosquera, Gama (49. Pérez Martínez), Cartabia (64. Valverde), Guilherme – Andone (71. Bakkali), Adrián López.
Náhradníci: Pantilimon – F. Navarro, C. Borges, Bakkali, Valverde, A. Arribas, Pérez Martínez.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus, I. Martínez (66. D. Llorente), A. Elustondo, Rodrigues – Prieto, Illarramendi, Zurutuza – Juanmi, Januzaj (74. Vela), José.
Náhradníci: Toño – D. Llorente, Zubeldia, Vela, Canales, de la Bella, Bautista.

E.ON Junior Cup

Příbram – Hertha 08:00 0:2

Hrusice – Mladá Boleslav 08:00 0:4

Kohoutovice – Ostrava 08:00 0:1

Brno – Slovan Bratislava 08:22 2:2

Sparta Praha dívky – Frýdek-Místek 08:22 0:1

Prachatice – Bohemians 08:22 0:6

Schalke – Sigma Olomouc 08:45 0:1

Slavia – Hr. Králové 08:45 0:0

Zlín – Táborsko 08:45 3:1

Luceafarul Kluž – Opava 09:07 0:2

Sparta Praha – Slovácko 09:07 2:1

Karviná – Xaverov 09:07 3:2

SKP Č. Budějovice – Kohouti Rokycany 09:07 3:0

ACS Kinder – Hlučín 09:30 3:2

Monaco – Liberec 09:30 1:0

Brno – Anderlecht 09:52 1:6

Sparta Praha dívky – Mladá Boleslav 09:52 0:2

Prachatice – Ostrava 09:52 2:2

Schalke – Ústí n. L. 10:15 0:0

Slavia – Slovan Bratislava 10:15 1:1

Jihlava – Frýdek-Místek 10:15 3:1

Zlín – Bohemians 10:15 0:2

Luceafarul Kluž – Sigma Olomouc 10:37 1:2

Sparta Praha – Hr. Králové 10:37 3:1

SKP Č. Budějovice – Táborsko 10:37 2:0

ACS Kinder – Slovácko 11:00 1:2

Č. Budějovice – Xaverov 11:00 2:0

Monaco – Kohouti Rokycany 11:00 0:0

Příbram – Hodonín 11:22 1:1

Kohoutovice – Liberec 11:22 0:2

Ústí n. L. – Slovan Bratislava koniec po penal. (2:0) 12:00 2:1

Sigma Olomouc – Slavia 12:00 2:1

Luceafarul Kluž – Anderlecht 12:00 3:4

Hertha – Sparta Praha 12:00 0:1

Sparta Praha dívky – Kohoutovice koniec po penal. (2:1) 12:40 1:1

Xaverov – Liberec 12:40 5:0

Hrusice – Ostrava koniec po penal. (1:3) 12:40 2:3

Ústí n. L. – Anderlecht 13:00 1:9

Sigma Olomouc – Sparta Praha koniec po penal. (2:3) 13:00 0:0

Slavia – Hertha 13:00 2:0

Slovan Bratislava – Luceafarul Kluž 13:10 0:1

Frýdek-Místek – Táborsko 13:20 2:1

SKP Č. Budějovice – Karviná koniec po penal. (2:0) 13:40 0:0

Jihlava – Monaco 13:40 1:1

Zlín – Č. Budějovice 13:40 1:2

Bohemians – Mladá Boleslav koniec po penal. (1:2) 13:40 1:1

Slovan Bratislava – Hertha koniec po penal. (0:1) 13:40 0:0

Brno – Česká Třebová koniec po penal. (1:3) 14:00 0:0

ACS Kinder – Schalke 14:20 0:3

Hr. Králové – Opava 14:20 0:1

Sigma Olomouc – Ústí n. L. 14:20 6:1

Slavia – Luceafarul Kluž 14:40 2:0

Sparta Praha – Anderlecht koniec po penal. (2:3) 14:45 2:2