Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

1. FC Kolín nad Rýnom – Eintracht Frankfurt

0:1

koniec (0:1)

20.09.2017, 18:30 • RheinEnergieStadion • 5. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 2.96 3.33 2.59

Hráči Eintrachtu Frankfurt sa tešia z troch bodov, o ktorých rozhodla premenená penalta Hallera ešte z prvého polčasu. Kolín v druhom dejstve nedokázal streliť gól aj kvôli tomu, že v závere nevedel zatlačiť na defenzívu súpera poriadne. (20:27:30)

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Domácim hráčom sa vôbec nedarí rozvinúť záverečný tlak a vyzerá to tak, že dnes ostane bez bodov. Pravdepodobne sa budú tešiť hostia.

90+2

Žltú kartu dostáva Taleb Tawatha (Eintracht Frankfurt).

90+4

Nadstavujú sa 4 minúty.

90

Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Mijat Gaćinović, prichádza Marco Russ.

89

Kolín sa stále snaží tlačiť loptu do brány súpera, to mu však vôbec nevychádza. Času už navyše veľa nie je.

88

Takmer bolo rozhodnuté, pretože Marius Wolf dostal dobrú prihrávku a hnal sa na Horna, lenže útočník hostí sa ocitol v ofsajde.

86

Kolín sa v závere snaží prelomiť obranu protivníka, tá ale funguje na sto percent a s vyrovnaním to bude veľmi náročné.

85

Osako poslal domácich do akcie, ktorú po chybe založil hosťujúci de Guzmán. Kolínčania to ale nezvládli, pri lopte opäť hráči Eintrachtu.

83

Opäť v akcii obranca Kolína Maroh a znova to bolo po rohovom kope Frankfurtu. Spomínaný bek sa ešte pokúsil nájsť spoluhráčov vpredu, to sa mu nepodarilo.

82

Dominik Maroh si naskočil na rohový kop a loptu z pohľadu svojho tímu poslal do bezpečia. Roh sa teda ako úspešný hodnotiť nedá.

81

Znova v akcii Mario Wolf. Tentoraz sa snažil centrovať po prihrávke od Faletteho, ale jeho pokus sa nevydaril podľa plánov.

80

Hradecky síce prekopol takmer celé ihrisko, čím našiel Wolfa na hrote ofenzívy, ten bol nachytaný v postavení mimo hry.

78

78.

78

Veľká šanca domácich skončila ofsajdom. Juja Osako ju založil a mal byť aj na jej konci, pokus o vyrovnanie zmarili pravidlá.

76

Rausch síce vyslal zaujímavý center na Córdobu, pred tým dobre zasiahol Abraham a loptu pred Kolumbijčanom odpratal do bezpečia.

74

Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Kevin-Prince Boateng, prichádza Marius Wolf.

73

Gačinovič dostal loptu od Fernandesa a dral sa dopredu, bol ale zastavený pozorným obrancom Heintzom.

72

Kolínčania sa znova nedokázali presadiť cez pozornú defenzívu súpera. Domácich v prechode zastavil Fernandes.

71

Hosťujúci bek sa zdá byť v poriadku a v zápase pokračuje. Musí sa ale zapojiť do bránenia akcie Kolína.

70

Córdoba dostal presnú prihrávku od Risseho a okamžite strieľal veľmi nebezpečne. Avšak, našiel iba miesto, kde stál Hradecky. Po jeho rozohrávke ostáva na zemi ležať obranca Abraham.

69

Marcel Riise sa ujal rozohrávky priamho kopu, s jeho strelou však brankár Hradecky nemal žiadny problém, pretože lopta letela priamo do jeho náruče.

68

Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Ante Rebić, prichádza Jonathan de Guzmán.

67

Akciu domácich hráčov ukončil faulom útočník Rebič, Pred rozohrávkou priameho kopu bude nasledovať striedanie.

65

Po výkope Horna vznikla šanca hráčov domáceho mužstva. Brankár Lukas Hradecky proti zakončeniu nemal veľa práce a bez väčších problémov si poradil.

63

Haller sa dostal k lopte v šestnástke Kolína a mohol strieľať. Namiesto toho však vyslal pomerne slabý pokus, s ktorým Horn problém nemal.

62

Hra Kolína sa síce presunula na polovicu Frankfurtu, lenže tam domáci ihneď o loptu prišli a dopredu tak ide znova práve hosťujúci celok.

61

Striedanie v tíme 1. FC Kolín nad Rýnom: z ihriska odchádza Marco Höger, prichádza Miloš Jojić.
Striedanie v tíme 1. FC Kolín nad Rýnom: z ihriska odchádza Frederik Sörensen, prichádza Lukas Klünter.

60

Hasebe sa znova postaral o odkop z vlastnej polovice. Hľadal ním Hallera, lenže chytrým spôsobom celú akciu prerušil obranca Heintz a získal loptu.

58

Hasebe rozohral smerom na Boatenga, ghanský útočník si okamžite vypýtal faul od Bittencourta. Hra sa prerušila, loptu má Frankfurt.

57

Córdoba dostal prihrávku od Osaku, loptu sa japonskému spoluhráčovi snažil vrátiť, no vtedy sa do všetkého vložil Hasebe.

56

Chandler hľadal svojím autovým vhadzovaním Gačinoviča, od neho sa ale guľatý nezmysel odrazil na kopačky hráčov súpera.

55

Boateng nedokázal zachytiť prihrávku od Rebiča, a tak o loptu prišiel. Tá sa dostala až k Rauschovi. Obranca domácich najlepšiu rozohrávku nepredviedol.

54

Z vlastnej polovice preto rozohrával brankár Horn, jeho výkop presunul loptu na druhú stranu ihriska, kde sa o ňu strhol boj.

53

Prechod domácich do útoku po pase od Maroha skončil u Faletteho, ktorý ihneď vrátil loptu späť. Boateng v súboji fauloval spomínaného Maroha.

51

Horn si s pokojom poradil s centrom od hráčom Frankfurtu a rýchlo dokázal aj presne rozohrať. Jeho pas však Kevin-Prince Boateng nespracoval.

50

Juja Osako sa dostal do dobrej príležitosti, so strelou však už bol väčší problém, pretože futbalista domáceho mužstva ju nasmeroval priamo na Hradeckeho.

49

Falette získal loptu od Marcela Riiseho, okamžitou prihrávkou posiela dopredu Hallera, ktorý ťahá akciu Kolína.

48

Aj úvod druhého polčasu je veľmi opatrný. Lehmann síce vyslal dopredu Córdobu, ten sa však nedostal cez Hasebeho s Abrahamom.

46

Striedanie v tíme 1. FC Kolín nad Rýnom: z ihriska odchádza Simon Zoller, prichádza Marcel Risse.

46

Začal sa druhý polčas.
Prvé dejstvo prinieslo jediný presný zásah a z penalty sa oň postaral Haller, ktorý využil jedenásťmetrový kop po faule na Gačinoviča. Frankfurt mal určitý tlak, takže uvidíme, či Kolín v druhom polčase dokáže odpovedať.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+2

Rebič si vypýtal faul, takže hostia získali priamy kop. Po jednom neúspešnom prišiel aj druhý, zakončenie Boatenga ale Horn chytil.

45+1

Nadstavujú sa 2 minúty.

45

Matthias Lehmann mohol predošlé tvrdenie znegovať, pretože sa poriadne tvrdo oprel do lopty z miesta pred šestnástkou súpera. Tá ale vyletela vysoko nad bránu.

44

Záver polčasu sa nesie vo veľmi opatrnom tempe. Pri lopte sú síce hráči Kolína, avšak smerom dopredu to nijak nehrotia.

43

Domáci získali aspoň rohový kop, ktorý po centri Rauscha úspechom neskončil. Loptu odkopli hostia dopredu, kde ju sami získali a pokúsia sa niečo vymyslieť.

42

Jhon Córdoba sa síce ocitol vo veľkej šanci, ale na dvakrát nedokázal poslať loptu do siete. Prvýkrát ju zastavil obranca Falette, druhýkrát veľmi dobrý zákrok predviedol Hradecky.

39

Chandler síce o loptu prišiel, avšak Rauschovi zámer nevyšiel. Namiesto centru do pokutového územia protivníka trafil iba prvého obrancu stojaceho pred ním.

38

Hostia z Frankfurtu sa z priameho kopu presadiť nedokázali a Kolín preto prechádza do postupného protiútoku. Ešte predtým dokázali hráči domácich získať loptu bez väčších problémov.

37

Žltú kartu dostáva Konstantin Rausch (1. FC Kolín nad Rýnom).

36

Z rohového kopu sa však nepodarilo Frankfurtu vyťažiť nič, Bittencourt sa preto vracia na ihrisko a o nič neprišiel. Dopredu prechádzajú domáci hráči.

35

Bittencourt je ošetrovaný mimo hracej plochy, zápas ale pokračovať môže. Hostia majú k dispozícii rohový kop.

33

33.

33

Domáci fanúšikovia si pýtali po faule Falleteho na Bittencourta pokutový kop. Avšak, penalta sa nepískala, čo sa Kolínčanom rozhodne nepáčilo. Hlavný arbiter prerušil hru až po chvíli, pretože Bittencourt nevstával.

31

Osako sa tlačil do ďalšej šance. Prešiel cez Gačinoviča, ale následne si loptu poslal ďaleko od nohy a tam mu ju zobral brankár hostí Hradecky.

30

Žltú kartu dostáva Matthias Lehmann (1. FC Kolín nad Rýnom).

28

28.

28

Hradecky síce zastavil dobrú strelu, lenže lopta našlo Zollera pred bránou Frankfurtu. Ten v obrovskej šanci gól nedal, pretože trafil do krku japonského obrancu Hasebe, ktorý bude v poriadku, aj keď to vyzeralo veľmi nepríjemne.

27

Córdoba sa opäť dostal k lopte a presúval sa smerom dopredu. Falette na neho nestačil, Kolumbijčan sa nakoniec ocitol v postavení mimo hry.

26

Kevin-Prince Boateng sa ocitol v obrovskej šanci, avšak Timo Horn predviedol perfektný zákrok, ktorým dokázal udržať svoj tím nad vodou.

25

Eintracht Frankfurt si vytvára veľký tlak, pri ktorom sa domáci hráči z Kolína bránia čo im sily stačia.

24

Frankfurt pokračuje v ofenzívnej snahe. Získal rohový kop, z ktorého priletel veľmi nebezpečný center do šestnástky, ale hostia sa tentoraz presadiť nedokázali.

22

22. Sébastien Haller (FRN) - 0:1

22

22. 0:1

22

Frankfurt dal gól!
SÉBASTIAN HALLER si počínal veľmi skúsene, pretože brankára súpera poslal do opačnej strany a bez problémov prekonal Horna.

20

Hráči Frankfurtu budú rozohrávať pokutový kop. Gačinovič využil veľkú chybu v zadných radoch súpera a aj keď sa nepresadil, tak bol faulovaný a získal penaltu.

16

Po faule na Chandlera nasledoval priamy kop pre Frankfurt. Center však nebezpečenstvo nenarobil, loptu nepresne posielal Rausch.

15

Rausch rozohral rohový kop. Center síce našiel hlavu Osaka, lenže jeho prihrávka na Bittencourta už presná nebola.

14

Domácim sa síce podarilo rozvinúť ďalšiu ofenzívnu snahu, všetko ukončili hráči Frankfurtu a ich dobrý obranný zákrok.

13

Po neúspešnom útoku hostí si loptu prebrala defenzíva Kolína. Heintz začal kombinovať s Marohom, loptu sa pokúsili dostať na krídlo.

11

Sorensen hľadal centrovanou loptou nabiehajúceho Córdobu, ktorému vystavil stopku hlavný arbiter, pretože videl ofsajd.

10

Hradecky sa preto ujal rozohrávky, aby síce našiel Boatenga, no ten sa ani tentokrát nedokázal dostať do nejakej sľubnej situácie.

9

Faul na Rebiča sa nakoniec nepíska, takže po výkope Horna od jeho brány strieľal Rausch. Vyslal iba veľmi nepresný pokus.

8

Haller síce loptu vybojoval a okamžite ju poslal smerom na Boatenga. Opäť sa ale hráčom Frankfurtu nepodarilo dostať sa do zaujímavej príležitosti.

7

Córdoba sa pokúšal o zisk lopty od Osaka, lenže nedokázal prejsť cez Heintza. Frankfurt loptu napriek tomu okamžite získal späť.

6

Maroh zabránil lopte aby prešla cez neho na nejakého z hráčov súpera, pretože center Chandlera bol dobrý. Kolín zakladá ďalšiu ofenzívnu akciu.

5

Štart stretnutia je na oboch stranách dosť opatrný. Po neúspešnom útoku domácich sa k lopte dostal Frankfurt, ale ten sa momentálne drží iba iba na svojej polovici.

3

Boateng síce spracoval loptu od Zollera, avšak po dobrom pase nedokázal pokračovať smerom dopredu. Tam prešiel domáci Tawatha, no neuspel ani on.

2

Kombinácia hostí na polovici súpera k úspechu neviedla, brankár Horn bude môcť rozohrávať od vlastnej brány.

1

Zápas začal trošku neskôr, pretože bolo potrebné upratať nejaké predmety, ktoré dopadli na hraciu plochu po tom, ako sa činili fanúšikovia Frankfurtu.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

1. FC Kolín nad Rýnom: Horn – F. Sörensen, Maroh, Heintz, Rausch – Zoller, Höger, Lehmann, Osako, Bittencourt – J. Córdoba.
Náhradníci: Kessler – Risse, Jojić, Clemens, S. Özcan, Meré, Klünter.

Eintracht Frankfurt: Hradecky – Falette, D. Abraham, Hasebe – Chandler, G. Fernandes, Gaćinović, Tawatha – Rebić, K-P. Boateng, Haller.
Náhradníci: Zimmermann – de Guzmán, Jović, Willems, Russ, M. Wolf, Kamada..
1. FC Kolín nad Rýnom

Veľmi zlý vstup do sezóny prežívajú hráči z Kolína. V Bundeslige ešte nezískali ani bod, a tak im patrí posledná priečka v tabuľke. Ďalšou zlou správou je, že 1. FC strelil iba jeden jediný gól, o čo sa postaral Frederik Sørensen a inkasoval až dvanásťkrát.

Tri body proti Kolínčanov v lige uchmatli Borussia Mönchengladbach, Hamburger SV, Augsburg a Borussia Dortmund. Navyše, prehra prišla aj v prvom kole skupinovej fázy Európskej ligy na pôde Arsenalu Londýn.

Jediné víťazstvo sa zrodilo v pohári proti celku Leher TS (5:0).

Eintracht Frankfurt

Ani hostia nezačali ročník najlepšie, no určite môžu byť spokojnejší ako ich dnešný súper. V prvom kole sa zrodila remíza Freiburgom, následne však prehra s VfL Wolfsburg. Eintracht si napravil chuť na pôde Borussi Mönchengladbach, jediný gól strelil Kevin-Prince Boateng. Naposledy však na domácej pôde Frankfurt neuspel s FC Augsburgom. V závere rozhodol Caiuby, zníženie Joviča prišlo neskoro.

Frankfurt dal v Bundeslige iba dva góly. Ďalšie tri pridal v pohári pri výhre nad TUS Erndtebrück.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.

1. FC Kolín nad Rýnom – Eintracht Frankfurt

0:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 22. Haller (pen.)

Karty:   30. Lehmann (KLN), 37. Rausch (KLN) – 90+2. Tawatha (FRN)

1. FC Kolín nad Rýnom: Horn – F. Sörensen (61. Klünter), Maroh, Heintz, Rausch – Zoller (46. Risse), Höger (61. Jojić), Lehmann, Osako, Bittencourt – J. Córdoba.
Náhradníci: Kessler – Risse, Jojić, Clemens, S. Özcan, Meré, Klünter.

Eintracht Frankfurt: Hradecky – D. Abraham, Hasebe, Falette – Chandler, G. Fernandes, Tawatha, Gaćinović (90. Russ) – Rebić (68. de Guzmán), K-P. Boateng (74. M. Wolf), Haller.
Náhradníci: Zimmermann – de Guzmán, Jović, Willems, Russ, M. Wolf, Kamada.