Menu

Futbal

Anglický Ligový pohár

Chelsea FC – Nottingham Forest

5:1

koniec (3:0)

20.09.2017, 20:45 • Stamford Bridge, London • 1/16 finále • Radomír Fukala cz

90+1

Nottingham právě vstřelil branku!
Willy Caballero v posledních sekundách přichází o čisté konto! Po skrumáži v pokutovém území se nejlépe zorientoval TENDAYI DARIKWA, který svou střelu umístil přesně k pravé tyči a dává tak čestný úspěch svého celku.

86

86. Michy BATSHUAYI - 5:0

86

Chelsea právě vstřelila branku!
Chelsea naděluje Nottinghamu neblaze pověstného bůra! Rudiger našel na levé straně Kennedyho, který si míč v pokutovém území zpracoval a poté jej napálil do břevna. Od něj se balon odrazil přímo k MICHY BATSHUAYIOVI, jenž jej pohodlně dopravil z bezprostřední blízkosti za brankovou čáru.

53

53. Michy BATSHUAYI - 4:0

53

Chelsea právě vstřelila branku!
Krásná akce Chelsea končí čtvrtým přesným zásahem! Fábregas další lahůdkou poslal do sóla Edena Hazarda, jenž potáhl míč do pokutového území. Tam udělal kličku brankáři, následně naznačil střelu, čímž Hendersona dostal úplně ze hry a ve finále přihrál MICHY BATSHUAYIOVI, který z hranice penaltového puntíku pohodlně skóruje.

40

40. Charly MUSONDA - 3:0

40

40. Charly MUSONDA - 3:0

40

Chelsea právě vstřelila branku!
Třetího gólu se Chelsea dočkala ještě do poločasu! Centr Zappacosty z pravé strany hosté dokázali zastavit. K míči se poté dostal Fábregas, jenž narýsoval pěknou kolmici na CHARLYHO MUSONDU, jenž postupoval z boku na Hendersona. Musonda následně hostující brankáře propálil velmi tvrdou střelou a poté již propukla jeho nefalšovaná radost z jeho první branky z A-tým Blues.

19

19. Michy BATSHUAYI - 2:0

19

Chelsea právě vstřelila branku!
Netrvalo dlouho a Blues odskakují do dvoubrankového vedení! Hosté si s míčem zahrávali kolem vlastní šestnáctky, až o něj přišli. Následně Eden Hazard prostrčil přihrávku středem hřiště do pokutového území, kde si na ni naběhl MICHY BATSHUAYI, jenž z blízka prostřelil Hendersona.

13

13. KENNEDY - 1:0

13

Chelsea právě vstřelila branku!
Domácí celek se poměrně brzo ujímá vedení! Antonio Rudiger z pravé strany vyslal vynikající centr, který si na zadní tyči našel KENNEDY, jenž střelou z voleje k bližší tyči překonává Stephena Hendersona.

Chelsea FC – Nottingham Forest

5:1

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 13. Kennedy, 19. Batshuayi, 40. Musonda, 53. Batshuayi, 86. Batshuayi – 90+1. Darikwa

Karty:   21. Hobbs (NOT)

Chelsea FC: Caballero – Cahill (C), Christensen (71. Clarke-Salter), Rudiger – Zappacosta (76. Sterling), Fábregas (56. Ampadu), Bakayoko, Kennedy– Mussonda, Batshuayi, Hazard
Náhradníci: Eduardo – Clarke-Salter, Sterling, Ampadu, Moses, Willian, Morata

Nottingham Forest: Henderson – Worrall, Hobbs, Mancienne (C) -Lichaj, Bouchalakis, Osborn, Dowell (74. Clough), Fox (59. Darikwa) – Cummings, Walker (65. Brereton)
Náhradníci: Smith – McKay, Clough, Brereton, Carayol, Darikwa, Vellios

Rozhodca: Kavanagh – Betts, Halliday