Menu

Futbal

Liga majstrov

APOEL Nikósia – Tottenham Hotspur

0:3

koniec (0:1)

26.09.2017, 20:45 • GSP Stadium, Nikósie • 2 • Skupina H • Róbert Gašpárek

Tipsport: 8.61 4.77 1.42

Zaznel záverečný hvizd rozhodcu, s ktorým prichádza aj koniec tohto stretnutia. V ňom sme mali možnosť vidieť tri presné zásahy Harryho Kaneho, ktorý tak pre svoj tím získal dôležité tri body. Domáci sa dnes sústredili na pevnú defenzívu a udrieť sa snažili po rýchlych kontrách a naopak hostia hrali počas celého stretnutia kombinačne, čo im napokon prinieslo želané ovocie v podobe plného bodového zisku. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. Z pozície komenátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (22:38:30)
Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 3:4.
Střely mimo: 10:6.
Rohy: 5:6.
Ofsajdy: 3:1.
Fauly: 8:10.

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Igor de Camargo s útočným faulom, ktorý Pavel Královec neprehliadol a bez zaváhania zapískal.

90+1

Štvrtý rozhodca sa rozhodol v druhom polčase nadstaviť ešte 3 minúty navyše.

90

K realizácii rohového kopu sa postavil Ghayas Zahid, ktorého centrovaný pokus si našiel cestu len na hlavu brániaceho hráča, ktorý loptu odhlavičkoval za hranicu vlastného vápna.

89

Andreas Makris strieľa spoza pokutového územia, ale jeho pokus je zblokovaný. Tím APOEL si vybojoval rohový kop. Súper tak bude naďalej odolávať útočnej snahe.

88

Domáci futbalisti kombinujú na vlastnej polovici ihriska, pričom do svojej hry zapájajú aj vlastného gólmana.

86

Po nedovolenom zákroku Harryho Winksa, mali domáci výhodu voľného kopu. Exekútor vyriešil celú situáciu priamym ohrozením, ale jeho strelecký pokus smeroval nad brvno. Nasledovať bude odkop od bránky Tottenhamu Hotspur.

85

Žltú kartu dostáva Harry Winks (Tottenham Hotspur).

84

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Moussa Sissoko, prichádza Anthony Georgiou.

83

Striedanie v tíme APOEL FC: z ihriska odchádza Nuno Morais, prichádza Nektarios Alexandrou.

82

Dier sa predral defenzívou súpera z vnútra šestnástky zakončil. Jeho strelecký pokus dokázal brilantným sklzom zblokovať jeden z obrancov.

81

Momentálny pomer držania lopty je: 43% – 57%.

80

Vinicius pristúpil k realizácii rohového kopu, ale lopta doplávala len k obrancom súpera.

79

Ghayas Zahid napriahol k prudkej strele, ktorú ale zablokoval obetavý obranca. Lopta putuje mimo ihriska. APOEL získava výhodu rohového kopu.

77

Domáci futbalisti si vďaka svojej útočnej snahe dokázali vybojovať outové vhadzovanie na polovici súpera.

76

Striedanie v tíme APOEL FC: z ihriska odchádza Stathis Aloneftis, prichádza Agustin Farías.

75

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Harry Kane, prichádza Georges-Kévin N'Koudou.

74

Harry Kane zbytočne nešpekuloval a pokúsil sa ohroziť gólmana strelou z väčšej vzdialenosti. Jeho tvrdý projektil smeroval úplne mimo bránky. Nasledovať bude odkop od bránky domáceho celku.

73

Harry Kane prihral dopredu, ale Boy Waterman dobre vybehol a útok prekazil.

72

Harry Kane sa snažil poslať prudkú prihrávku do predbránkového priestoru, ale tam si ho dokázal gólman postrážiť a loptu zachytiť.

71

K realizácii rohového kopu sa už tradične postavil Ben Davies, ale jeho centrovaný pokus zachytil jeden z brániacich hráčov a tak sa o žiadne vzrušenie jednať nebude.

70

Son Heung-min zakončil z hranice veľkého vápna, ale jeho strelecký pokus bol jemne tečovaný. Lopta putuje tesne vedľa pravej tyčky. Tottenham bude zahrávať rohový kop.

67

67. Harry Kane (TOT) - 0:3

67

Tottenham dal gól!
Kieran Trippier poslal z pravej strany nepríjemný center do vápna súpera, kde si zbehol HARRY KANE, ktorý hlavou prekonal gólmana, a tak si na svoje konto pripíše hetrik! Stav stretnutia je 0:3!

67

Hostia sa usadili na polovici súpera, kde si veľmi užívajú svoju dnešnú dominanciu nad ich súperom .

65

Hostia majú loptu pevne pod kontrolou. Nachádzajú sa na vlastnej polovici ihriska, kde si ju medzi sebou menia formou krátkych prihrávok.

63

Striedanie v tíme APOEL FC: z ihriska odchádza Roland Sallai, prichádza Andreas Makris.

62

62. Harry Kane (TOT) - 0:2

62

Tottenham dal gól!
HARRY KANE si zbehol do voľného priestoru, kde si ho všimol Moussa Sissoko a ten mu okamžite poslal loptu presne na kopačku. Následná strela do ľavej časti bránky bola úspešná a gólman bol v tomto prípade bezmocný. Stav stretnutia je 0:2!

61

Na center na hranicu šestnástky si nabehol Roland Sallai a skúsil skórovať. Slabučká strela skončila len vedľa pravej žrde.

60

Lopta sa nachádza na polovici APOEL FC, ale sú to práve domáci futbalisti, kto ju má pevne pod kontrolou.

59

Počet prihrávok na oboch stranách je: 252 : 353.

58

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Serge Aurier, prichádza Fernando Llorente.

57

Dobrú šancu po strele z hranice pokutového územia premárnil Efstathios Aloneftis. Pokus smerujúci presne do ľavej šibenice vďaka svetovému zákroku zlikvidoval Hugo Lloris. Lopta sa dostala až mimo ihriska a APOEL tak získava rohový kop.

56

56. Stathis Aloneftis (APO)

56

Toby Alderweireld pristúpil k voľnému kopu, ktorý sa rozhodol rozohrať krátkou formou.

55

Carlao Carlao fauluje. Aspoň tak to signalizuje arbiter Pavel Královec. Tottenham bude pokračovať so štandardkou.

54

Domáci celok získava výhodu outového vhadzovania na polovici súpera.

53

Igor de Camargo predskočil obranu súpera v pokutovom území, ale jeho pekný hlavičkový pokus našťastie pre gólmana minul len pravú žrď.

52

Žltú kartu dostáva Vinicius (APOEL FC).

50

Momentálny pomer držania lopty je: 39% – 61%.

49

Zástavka je hore. Roland Sallai mal dosť priestoru na nabehnutie si za obranu, ale časovo to neodhadol dobre.

48

Roland Sallai sa dostal do lepšej streleckej pozície, čo sa snažil využiť strelou z voleja. Jeho strelecký pokus smeroval len do priestorov, kde stál pripravený gólman.

47

47. Roland Sallai (APO)

47

Harry Kane naservíroval brilantnú prihrávku, vďaka ktorej sa v šestnástke lopty zmocnil Heung-Min Son a okamžite skúsil strelecké šťastie. Lopta ale len o chlp minula pravú žrď.

46

46. Son Heung-min (TOT)

46

Začal sa druhý polčas.
Máme tu koniec prvého polčasu. Ten možno označiť ako priemerný. Nebolo to síce žiadne futbalové gala predstavenie, ale ani žiadna nuda. Oba celky nám ponúkli zopár zaujímavých príležitostí, ale predzápasové očakávania boli o niečo vyššie. Domáci futbalisti vsadili na pevnú defenzívu a udrieť sa snažia po rýchlych kontrách a naopak hostia nám predvádzajú pekný kombinaćný futbal a dnešnému stretnutiu zatiaľ jasne dominujú a zaslúžene vyhrávajú. My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.

45+0

Prvý polčas sa skončil.

44

Aloneftis bol v súboji až príliš aktívny, čo neuniklo pozornosti hlavného rozhodcu. Ten stál dostočne blízko, aby si všimol, že sa jednalo o útočný faul.

43

Pavel Královec zapískal faul. Efstathios Aloneftis zložil k zemi jedného z protihráčov.

42

Harry Kane sa skúsil vo vápne súpera presadiť individuálnym spôsobom, ale neuspel. Lopta putuje do zámedzia a mal by sa zahrávať rohový kop. Postranný arbiter však ukazuje niečo iné. Bude to len odkop od bránky APOELU.

41

Hostia rozbiehali rýchly protiútok smerom dopredu, ale jeden z nich priviezol loptu až do rohu ihriska, kde dokázal vybojovať aspoň výhodu outového vhadzovania.

40

Žltú kartu dostáva Boy Waterman (APOEL FC). To si vyslúžil za nešportové správanie.

39

39. Harry Kane (TOT) - 0:1

39

Tottenham dal gól!
HARRY KANE sa vyhol ofsajdovej pasci súpera a následne si spracoval dlhú prihrávku Tobyho Alderweirelda. Pristúpil bližšie ku vápnu súpera, odkiaľ sa rozhodol zakončiť. Jeho tvrdý strelecký pokus si našiel cestu presne k ľavej tyčke. Stav stretnutia je 0:1!

38

Centrovaný pokus po rohovom kope smeroval do hĺbky šestnástky súpera, kde sa najlepšie zorientoval jeden z brániacich hráčov, ktorý loptu upratal do bezpečnej vzdialenosti.

37

37. Hugo Lloris (TOT)

37

Mali sme možnosť vidieť veľmi nevídanú situáciu. Lloris pri pokuse odkopnúť loptu, ju napálil presne do svojho spoluhráča, od ktorého lopta smerovala smerom k bránke. Lopta sa napokon ocitla v zámedzí, a tak budú domáci pokračovať rohovým kopom.

36

36. Carlão (APO)

36

Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala na vzdialenejšiu žrď, kde sa do hlavičkového zakončenia dostal Carlao, ale jeho pokus smeruje len tesne vedľa bránky.

35

Efstathios Aloneftis si to namieril smerom k bránke, ale obranca súpera výborne zakročil voči tejto snahe. Hlavný rozhodca a jeho asistent ukazujú na rohový kop. Zahrávať ho bude tím APOEL.

34

Jesus Rueda nedovolene obmedzoval protihráča a rozhodca fúkol do píšťalky. Priamy kop v prospech hosťujúceho celku.

33

Pavel Královec vstupuje do diania na ihrisku. Na vine je taktický faul a hlavným vinníkom je Moussa Sissoko.

32

Ben Davies poslal do veľkého vápna prudký center, ktorého sa ale zmocnil len obranca súpera.

31

Serge Aurier posiela pekný pas spoza pokutového územia. Jeden z obrancov zareagoval v poslednom okamihu a odvrátil nebezpečie. Nasleduje rohový kop pre Tottenham.

30

Roland Sallai v sľubnej pozícii. Ruka asistenta rozhodcu vystrelila hore a Roland Sallai bol pre ofsajd nútený prerušiť akciu.

29

Rueda stál v správnom čase na správnom mieste, a tak dokázal tečovaný pokus zastaviť a loptu upratať.

28

V zadných radoch sa vo skvelom svetle prezentoval Trippier, ktorý svojím dobre načasovaným sklzom prekazil rozbiehajúci sa útok súpera.

27

Domáci hráči nepríjemne napádajú každú rozohrávku súpera, vďaka čomu sa hosťom ťažšie dostáva do lepších streleckých pozícii.

26

Ben Davies pristúpil ku realizácii rohového kopu, ale jeho centrovaný pokus stroskotal na hlave jedného z obrancov.

25

Aurier sa predribloval až do šestnástky, ale ako prvý bol pri ňom Boy Waterman a zastavil ho. Tottenham má výhodu rohového kopu.

24

Aurier sa po súboji ocitol na zemi. Hlavný rozhodca svojím hvizdom vstupuje do diania hry a nariaďuje voľný kop v prospech Tottenhamu.

22

Alderweireld sa dopustil nešetrného zákroku voči súperovi pri snahe získať loptu. Pavel Královec mal jasný výhľad a fúkol do píšťalky.

21

Loptu majú pod kontrolou domáci hráči, ktorí sa snažia usadiť na polovici súpera.

20

Tak toto mal byť gól. Igor de Camargo vyslal na bránku bombu a tá končí na brvne. Gólman projektil doslova vytláčal očami.

19

19. Igor De Camargo (APO)

19

19. Son Heung-min (TOT)

19

Heung-Min Son si nabehol na prihrávku a prudkou hlavičkou ju poslal smerom na bránku. Dobrá strela míňa o kúsok cieľ a putuje nad brvno do zámedzia.

18

Presný center smerujúci na biely bod si spracoval Roland Sallai. Predskočil obranu súpera a slušnou hlavičkou poslal loptu len tesne vedľa pravej žrde.

17

Centrovanú loptu po rohovom kope dokázal zachytiť jeden z brániacich hráčov, ktorý loptu upratal do bezpečnej vzdialenosti.

16

Aurier sa pokúšal poslať dlhý kros do šestnástky súpera. Jeho úmysel vystihol a prekazil jeden z brániacich hráčov, od ktorého sa lopta odrazila do zámedzia. Tottenham bude zahrávať rohový kop.

15

Pavel Královec fúkol do píšťalky a Davinson Sánchez je potrestaný za faul.

14

Efstathios Aloneftis je odmávaný asistentom rozhodcu v ofsajde. Hlavný arbiter fúkol do píšťalky.

13

Máme tu čas na malé štatistické okienko. Momentálny pomer držania lopty je: 32% – 68%.

12

Ben Davies podrazil súpera a Pavel Královec ukazuje, že išlo o nedovolený zákrok.

11

Alderweireld sa pokúsil odcentrovať z pravého krídla, ale jeho pokus dokázal zblokovať brániaci hráč, napriek tomu sú aj naďalej pri lopte hostia.

10

Skvelá tímová práca v podaní domácej defenzívy, ktorá vytlačila súpera až na vlastnú polovicu ihriska.

8

Hostia sú hneď z úvodu útočne aktívnejším tímom. Domáci hráči sa so všetkými hráčmi usadili pred vlastné vápno, kde sa snažia prekaziť každú rodiacu sa šancu súpera.

7

Domáci futbalisti získali výhodu outového vhadzovania na polovici súpera.

6

Ale ani tento pokus z rohovej zástavky nemal gólové parametre. Loptu poľahky upratala defenzíva domáceho celku.

5

Ben Davies zahral rohový kop, ale nepodarilo sa mu nájsť žiadneho spoluhráča. Tottenham s ďalším rohovým kopom.

4

4. Son Heung-min (TOT)

4

Son Hueng-min si zbehol na hranicu malého vápna, kde sa oprel do odrazenej lopty. Jeho strelecký pokus bol zblokovaný a lopta putuje do zámedzia. Tottenham Hotspur bude zahrávať rohový kop.

3

Kane bol tým mužom, kto sa ako prvý pokúsil ohroziť bránku súpera, ale jeho strelecký pokus namieril len vedľa pravej tyčky. APOEL FC bude pokračovať odkopom od vlastnej bránky.

2

Pri lopte sú momentálne hostia, ktorí sa na dlhší čas usadili na súperovej polovici ihriska, kde si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

APOEL FC: Waterman – Vouros, Rueda, Carlão, Lago – Vinicius, Morais (C) – Zahid, Sallai, Aloneftis – De Camargo.
Náhradníci: Gudiño – Poté, Alexandrou, Antoniou, Farías, Merkis, Makris.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, D. Sánchez, Davies – Winks, Dier – Aurier, Moussa Sissoko, Heung-min – Kane.
Náhradníci: Vorm – N'Koudou, F. Llorente, Foyth, Walker-Peters, Georgiou, Oakley-Boothe.

Rozhodca: Královec – Sylško, Nádvorník.
Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 2. kolo skupinovej fázy Ligy majstrov, kde APOEL FC bude hostiť na vlastnom štadióne Tottenham Hotspur. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

APOEL FC:

Futbalisti tohto celku sa v minulej sezóne ligovej súťaži umiestnili v základnej časti na 1. mieste a tak postúpili do skupiny o titul. Tú taktiež doviedli do víťazného konca a tak sa mohli tešiť z postupu medzi elitu do kvalifkácii Ligy majstrov. Tam si poradili s tímami ako Dudelange, FC Viitorul a v poslednom rade aj so Slaviou Praha. V prvom kole skupinovej fázy odohrali stretnutie s Realom Madrid na ich vlastnom trávniku. Real Madrid ako papierový favorit zápas zvládol a po dvoch góloch Ronalda a jednom góle Ramosa vyhral Real Madrid 3:0.

TOTTENHAM HOTSPUR:

Hráči Tottenhamu sa v uplynulom ročníku Premier league umiestnili na peknom druhom mieste, vďaka čomu si vybojovali miestenku v skupinovej fáze Ligy Majstrov. Tam po prvom kole figurujú na druheom mieste so ziskom troch bodov. Svoj prvý zápas v skupine odohrali pred zrakmi vlastných fanúšikov, ktorí mohli byť s výkonom svojich miláčikov v zápase s Dortmundom spokojjní. V 4. minúte otváral stav stretnutia domáci Don – Heung-Min. V 11. minúte dokázal vyrovnať Yarmolenko. O 4 minúty neskôr dostal svoj tím opäť do vedenia Kane. V druhom polčase padol ešte jeden presný zásah a to z kopačky uŽ spomínaného Kanea, ktorý stanovil výsledok na konečných 3:1 z pohľadu Tottenhamu. V dnešnom zápase si určitenezahraje Vertonghen, ktorý v zápase s Dortmundom po dvoch žltých kartách smeroval predčasne do spŕch.

Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

APOEL Nikósia – Tottenham Hotspur

0:3

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 39. Kane, 62. Kane, 67. Kane

Karty:   40. Waterman (APO), 52. Vinicius (APO) – 85. Winks (TOT)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 10:6. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:10.

APOEL Nikósia: Waterman – Vouros, Rueda, Carlão, Lago – Vinicius, Morais (C) (83. Alexandrou) – Zahid, Sallai (63. Makris), Aloneftis (76. Farías) – De Camargo.
Náhradníci: Gudiño – Poté, Alexandrou, Antoniou, Farías, Merkis, Makris.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, D. Sánchez, Davies – Winks, Dier – Aurier (58. F. Llorente), Moussa Sissoko (84. Georgiou), Heung-min – Kane (75. N'Koudou).
Náhradníci: Vorm – N'Koudou, F. Llorente, Foyth, Walker-Peters, Georgiou, Oakley-Boothe.

Rozhodca: Královec – Sylško, Nádvorník