Menu

Futbal

Juniorská liga – Morava (CZ)

FC Zlín – FC Vysočina Jihlava

4:1

koniec (3:0)

16.10.2017, 13:00 • Areál Vl.Marečka, Zlín • 10. kolo • Jan Kobylík cz

Tipsport: 2.7 4.0 1.88

89

89. NEČAS - 4:1

89

Zlín právě vstřelil branku!
A máme hotovo! Zlínští přidávají na samotném konci další branku a o osudu utkání je rozhodnuto! Vít Mlýnek v samostatném úniku vybídl vynikajícím pasem střídajícího MARTINA NEČASE, který si se zakončením do téměř prázdné brány poradil na jedničku.

51

51. SVATÍK - 3:1

51

Jihlava právě vstřelila branku!
Hosté se hned z úvodu druhého dějství dostávají už na dostřel „pouhých“ dvou branek! Na centrovaný míč od rohového praporku si nejvýše naskočil jihlavský MARTIN SVATÍK a pohotově hlavou uklidil míč za Šiškovy záda!

45

45. ZAHRADNÍK - 3:0

45

Zlín právě vstřelil branku!
Tohle zřejmě nikdo před začátkem utkání nečekal! Domácí se dostávají již do vedení o tři branky a o osudu utkání je tak zřejmě rozhodnuto už po prvních pětačtyřiceti minutách! Z levého křídla dostal vynikající pas MARTIN ZAHRADNÍK, který následně chladnokrevně prostřelil hostujícího ochránce svatyně!

40

40. BARTOLOMEU - 2:0

40

Zlín právě vstřelil branku!
Domácí rozhodně nepotvrzují roli outsidera dnešního utkání a po zásluze navyšují své vedení již na dvoubrankové! Z levého křídla tečoval centr kapitán David Venený, míč se následně dostal k ROBERTU BARTOLOMEUOVI, kterému už nedělalo velký problém překonat hostujícího brankáře z bezprostřední blízkosti!

4

4. BARTOŠÁK - 1:0

4

Zlín právě vstřelil branku!
Tak přece jen byl úvodní tlak k něčemu! Domácí se hned ze začátku utkání dostávají do slibného, jednobrankového vedení! Hezkou kombinaci svých spoluhráčů zakončil LUKÁŠ BARTOŠÁK, který s přehledem překonal bezmocného Marka Koláře!

FC Zlín – FC Vysočina Jihlava

4:1

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 4. Bartošák, 40. Bartolomeu, 45. Zahradník, 89. Nečas – 51. Svatík

Karty:   42. Štěpánek (ZLN) – 89. Beseda (JIH)

FC Zlín: Zlámal (46. Šiška) – Votava (74 V. Mlýnek), Holík (52. Nzembi), Tkadlec, Štěpánek, Bartošák (52. Oulehla), Zahradník, Pablo Podio, Bartolomeu, Venený (K), M. Mlýnek (88. Nečas).
Náhradníci: Šiška (B), Košák, Oulehla, Nečas, V. Mlýnek, Nzembi.

FC Vysočina Jihlava: Kolář – Kryštůfek (K), Smejkal, Záviška, Daníček, Marcin (26. Časta), Fikar (46. Vrzal), Beseda, Dujmovič, Svatík, Vašíček (46. Průša).
Náhradníci: Kolčava, Časta, Karmazín, Vrzal, Průša.

Rozhodca: Peter Mrázek – Stanislav Pochylý, Adam Horák.

Diváci: 80