Menu

Futbal

Liga majstrov

FC Barcelona – Olympiakos F.C.

3:1

koniec (1:0)

18.10.2017, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • 3 • Skupina D • Róbert Gašpárek

Tipsport: 1.07 14.8 34.0

Zaznel záverečný hvizd hlavného rozhodcu, s ktorým prišiel aj koniec tohto stretnutia. To možno z hľadiska atraktivity označiť len a len kladne. Mali sme možnosť vidieť hneď štyri presné zásahy a množstvo šancí, hlavne na strane domáceho celku. Ten nám dnes predvádzal pekný kombinačný futbal a naopak hostia sa sústredili na pevnú defenzívu a udrieť sa snažili po rýchlych kontrách. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (22:38:55)
Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 10:1.
Střely mimo: 6:1.
Rohy: 8:3.
Ofsajdy: 1:2.
Fauly: 7:13.

90+3

Koniec zápasu.

90+1

Žltú kartu dostáva Omar Elabdellaoui (Olympiakos F.C.).

90+1

V druhom polčase sa nadstavujú ešte tri minútky navyše.

90

Olympiakos dal gól!
Lopta prisvišťala z rohu do okolia pokutového kopu, z kadiaľ ju DIMITRIS NIKOLAOU z výskoku prudko a presne poslal do ľavého vinkľa. Skóre dnešného merania síl sa tak mení na 3:1. Asistenciu si na svoje konto pripíše Konstantinos Fortounis.

89

Lionel Messi poslal dopredu milimetrový pas, ale Luis Suárez šancu nepremenil. Silvio Proto ukázal pohotovosť a nebezpečie zažehnal.

88

Paulinho si vybojoval toľko priestoru, aby mohol loptu po rohovom kope poslať hlavou presne do stredu siete. Brankár sa ale ukázal v celej paráde a strelu zachytil.

87

Andre Gomes skúsil nájsť spoluhráča prihrávkou spoza šestnástky. Defenzíva súpera je rýchla a pohotovo vystavila útočnej snahe červenú. Lopta sa dostala za čiaru. Šancu na skórovanie po rohovom kope môže využiť Barcelona.

86

Pomer strieľ je: 22:1.

85

Lionel Messi zahodil 100-percentnú šancu z veľkého vápna. Lopta putuje vysoko nad brvno. Nasledovať bude odkop od bránky Olympiakosu.

84

Momentálny pomer držania lopty je: 67% – 33%.

83

V ofsajdovej pasci Olympiakos. Jeden z hráčov si svoj nábeh načasoval nepresne a logicky tak nasledoval hvizd rozhodcu.

81

Lionel Messi zahral priamy kop, ale prehnal so so silou a lopta skončila za bránkou. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Olympiakos.

80

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergio Busquets, prichádza André Gomes.

79

Gólman vyráža loptu preč po tom, ako ju poslal z rohu Konstantinos Fortounis.

78

Leonardo Koutris to skúša hĺbkovou prihrávkou za obranu. Tá ale zareagovala výborne a zachytila loptu. Tím Olympiakos dostal možnosť zahrať rohový kop.

76

Felipe Pardo si to namieril smerom k bránke, ale obranca súpera výborne zakročil voči tejto snahe. Lopta je za bránkovou čiarou a Barcelona má odkop od bránky.

FC Barcelona – Olympiakos F.C.

3:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 18. Nikolaou (vla.), 61. Messi, 64. Digne – 90. Nikolaou

Karty:   11. Piqué (BAR) – 33. Romao (OLY), 60. Nikolaou (OLY), 90+1. Elabdellaoui (OLY)   42. Piqué (BAR)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 6:1. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:13.

FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Digne – Paulinho, Busquets (80. A. Gomes), Iniesta (C) (67. Rakitić) – Messi, L. Suárez, Deulofeu (46. Mascherano).
Náhradníci: Cillessen – A. Gomes, Mascherano, Alcácer, Rakitić, Semedo, Denis Suárez.

Olympiakos F.C.: Proto – Elabdellaoui, Botía (C), Nikolaou, Koutris – G. Gillet (55. Djurděvić), Romao, Zdjelar – Carcela-González (66. Pardo), Odjidja-Ofoe (72. Fortunis), Androutsos.
Náhradníci: Kapino – Djurděvić, Engels, Fortunis, Pardo, Tachtsidis, Vuković.

Rozhodca: William Collum