Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – SD Eibar

3:0

koniec (2:0)

22.10.2017, 20:45 • 9. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.18 13.8 33.0

Ja sa s vami lúčim a prajem vám úspešný štart do nového týždňa. (22:34:46)
Real Madrid bez väčších problémov došiel k trom bodom. Rozhodol o nich v prvom polčase, keď si vlastný gól najskôr dal Paulo Oliveira. Vzápätí sa presadil Marco Asensio a všetko podčiarkol striedajúci Marcelo.

90+3

Koniec zápasu.

90+1

Enrich sa po krásnej kolmici za obranu ocitol úplne sám pred brankárom Casillom, ktorý ho perfektne vychytal a navyše sa pískal ofsajd.

90

Nadstavujú sa 2 minúty.

89

Prihrávka cez os ihriska sa síce dostal k Inujovi, lenže ten neodcentroval na Enricha. Iba k obrancov v bielych dresoch.

88

Real dostal loptu na polovicu súpera, no dlho pri nej neostal. Znova sa smerom dopredu rútia futbalisti z Baskicka.

87

Eibar sa ešte drží na polovici súpera, no nedarí sa mu ohrozovať bránu súpera. Real Madrid si plánuje zvyšok stretnutia už len postrážiť a zápas dohrať.

85

Enrich si nabehol do otvoreného priestoru, avšak dobre ho prečítal Raphael Varane a celú akciu veľmi rýchlo stopol.

84

Po treťom góle sa pravdepodobne bude už len dohrávať. Nezdá sa, že by Eibar bol schopný streliť rovnaký počet presných zásahov, ako doposiaľ dal jeho súper.

82

82. Marcelo (REA) - 3:0

82

Real Madrid dal gól!
MARCELO je po svojom príchode na trávnik veľmi aktívny a odmenou mu je presný zásah. Brazílčan sa uvoľnil po prihrávke Benzemu a peknou tiahlou strelou k vzdialenejšej žrdi nedal Dmitrovičovi šancu.

81

Inuj vystrelil z diaľky, šťastie k nemu ale naklonené nebolo. Japoncov pokus skončil vysoko nad bránou Kika Casillu.

80

Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Gonzalo Escalante, prichádza Sergi Enrich.

79

Marcelo sa udržal na lopte v šestnástke Eibaru medzi niekoľkými obrancami a aj keď sa nedostal k strele, tak ešte prihral centrom na Ronalda. Jeho rana skončila na bočnej sieti.

77

Karim Benzema si síce krásne prebral dlhý nákop pred šestnástku Eibaru, lenže okamžite mu loptu spred nosa odkopol obranca Oliveira.

75

Rohový kop rozohral Marcelo, center síce našiel skrumáž tiel, kde boli aj Ronaldo či Ramos, avšak ani jeden z nich sa nedostal do zakončenia.

74

Cristiano Ronaldo sa dostal k pomalej lopte na hranici šestnástky a keďže to nevidel na strelu, tak pätou prihral Benzemovi. Francúz bol v lepšej pozícii, aj tak sa mu do strely stihol vložiť Arbilla.

Real Madrid – SD Eibar

3:0

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 19. P. Oliveira (vla.), 28. Asensio, 82. Marcelo

Karty:   23. Casemiro (REA) – 23. Charles (EIB)

Real Madrid: Casilla – Nacho Fernández, Varane, Ramos, Hernández – Modrić, Casemiro, D. Ceballos (72. Marcelo) – Asensio (64. Benzema), Isco (71. L. Vázquez), Ronaldo.
Náhradníci: Ramos – Kroos, Benzema, Marcelo, L. Vázquez, M. Llorente, Hakimi.

SD Eibar: Dmitrović – Capa (73. Peña), Arbilla, P. Oliveira, Lombán, Ángel – Jordán, Escalante (80. Enrich), Rivera, Inuj – Charles (63. Kike García).
Náhradníci: Riesgo – Gálvez, Enrich, Bébé, Peña, Kike García, Juncà.