Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Orange 20 – HC´ 05 Banská Bystrica

2:3

po s.n. (0:1) (1:0, 0:2, 1:0 - 0:0)

24.10.2017, 17:00 • 14. kolo • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer)

Tipsport: 11.26 9.5 1.12

Koniec zápasu. (19:26:27)

65:00

V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC 05 iClinic Banská Bystrica.
Autorom víťazného gólu je ÉRIC FAILLE.

3. séria 0:1

Alex TAMÁŠI nepremieňa.

3. séria 0:1

Éric FAILLE premieňa.

2. séria 0:0

Erik SMOLKA nepremieňa.

2. séria 0:0

Marek BARTÁNUS nepremieňa, pretože trafil hornú žrď a od nej sa puk odrazil mimo.

1. séria 0:0

Patrik MARCINEK nepremieňa.

1. séria 0:0

Miloš BUBELA nepremieňa, pretože v podstate ani nevystrelil. Durný urobil skvelú prácu.

Samostatné nájazdy začínajú.
V predĺžení sa napriek šanciam na oboch stranách o víťazovi nerozhodlo. Po krátkej úprave ľadovej plochy tak budú nasledovať samostatné nájazdy.

65:00

Predĺženie sa skončilo.

64:00

Začína sa posledná minpta predĺženia. Mladíci sú teraz veľmi aktívni a stále sa pokúšajú o rozhodnutie, ale skúsení Banskobystričania si vzadu dávajú veľký pozor.

63:47

Domáci mali záver zápasu na hokejke! Hostia prepadli v defenzíve a priamo pred Lukáša pustili Marcineka so Šmídom. Prvý menovaný puk potiahol za bránku a potom našiel svojho spoluhráča, ale ten neuspel.

63:20

Bartánus a Hohmann si vymieňali puk v útočnej tretine, ale ani jeden z nich to nemal na strelu. Rozhodnutie tohto zápasu stále neprichádza.

62:59

Domáci mohli rozhodnúť! Tamáši ostal nepokrytý a zo stredného pásma sa sám vyrútil do útoku, ale Lukáš puk vytesnil na ochrannú sieť.

61:20

Hostia si ale museli dávať veľký pozor, pretože Jaškova strela Lukášovi dopadla a domáci hráč chcel aj dorážať, no chýbalo mu na to niekoľko centimetrov.

60:26

Bartánus to skúsil strelecky, ale Durný si poradil a puk poslal späť do hry. V úvode sa favorizovaní hostia snažia o rozhodnutie.

60:05

Päťminútové predĺženie sa začalo, oba celky hrajú v trojici.

60:01

Začalo sa predĺženie.
Prvé prekvapenie je na svete. Mladí reprezentanti do 20 rokov uhrali proti seniorskému majstrovi našej najvyššej hokejovej súťaže cennú remízu 2:2 a zápas dostali do predĺženia.

60:00

Tretia tretina sa skončila.

59:28

Domáci tréner Ernest Bokroš si vyžiadal oddychový čas.

59:28

Hostia mohli rozhodnúť! Sedlák sa ocitol pred bránkou s pukom letiacim na jeho hokejku, ale spanikáril a nedokázal úspešne zakončiť.

58:41

Banskobystričania ostali v útoku a bola z toho ďalšia strela. Na modrej čiare sa do puku oprel Mihalik, ale Durný odolal.

58:10

Bartánus ešte nahadzoval puk pred svätyňu svojho súpera, ale zakončenie odtiaľ neprišlo. Mladíci sa bránia a snažia sa udržať cennú remízu.

57:49

Banskobystričania mohli rozhodnúť! Hosťujúci Hohmann sa predral až priamo pred bránku, ale domáci odolali.

55:47

Vašaš výborne zaútočil po ľavej strane. Dostals a aj do zakončenia, ale Lukáš si pokryl pravú žrď a puk za svoj chrbát nepustil.

55:00

Začína sa posledná päťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. V Piešťanoch je skóre stále nerozhodné a rodí sa zaujímavé prekvapenie na úkor seniorského majstra.

53:42

Rozhodca odpískal prihrávku rukou a prerušil hru. Vhadzovať sa bude v strednom pásme pri útočnej modrej čiare hostí.

53:25

Hostia nahodili puk po ľadovej ploche na Durného. Ten mal všetko pod kontrolou, ale rútil sa na neho Faille, a tak domáci gólman hru radšej prerušil.

53:00

Presilovka domácich hokejistov je minulosťou. DO konca riadnej hracej doby ostáva ešte sedem minút a stav je 2:2.

52:47

Mladíci sa stále snažia. Čacho to teraz skúsil individuálne a predral sa až do útočnej tretiny, ale tam bol napokon odzbrojený a zakončovať nemohol.

52:30

Hosťujúci hokejisti puk opakovane poslali cez všetky čiary. Bránia sa veľmi dobre a skóre sa stále nemení.

51:50

Mladíci to skúšali prostredníctvom Tamášiho nahodenia od modrej čiary, ale puk zachytil Češík a vyhodil ho cez všetky čiary.

50:49

Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Branislav Kubka – 2 min., hákovanie).

49:50

Banskobystričania ale v pásme ostali a skúsili to ďalšou strelou, avšak tá skončila iba na ochrannej sieti. Hra sa opäť prerušuje.

49:10

Hostia sa do pásma dostali a obranca Brejčák to skúsil zakončením spoza obrany domácich, ale neuspel. Puk k Durnému neprešiel.

48:58

Banskobystričania sa pokúšali rozohrávať, ale mladíci vysoko forčekovali, takže z útočnej akcie nič nie je. Puk naďalej iba lieta zo strany na stranu.

48:15

Hostia to stále skúšajú. Bartánus teraz potiahol puk po ľavej strane až k bránke a skúšal prihrávať pred Durného, ale našiel tam iba domácich.

47:42

Hostia napokon aj vystrelili. Do puku sa tvrdo oprel Češík, ale jeho rana bola zrazená na ochrannú sieť a hra sa prerušuje.

47:19

Banskobystričania sa presunuli do útočnej tretiny po Češíkovom nahodení. V ostatných minútach nám chýba presnejšie strelecké zakončenie.

45:38

Bystričania sa dostali do útoku. Puk tam smeroval na Bartánusa, ktorý chcel zakončovať z prvej, ale netrafil sa.

44:50

Presilovka našich mladých reprezentantov je na konci. Zverenci trénera Bokroša ju nevyužili a duel pokračuje za stavu 2:2.

43:57

Mladíci sa dostali do veľmi dobrej pozície. Po presnej prihrávke pálil Marcinek, ale jeho pokus sa neujal. Banskobystričania držia vyrovnané skóre.

43:10

Mladíci majú k dispozícii početnú prevahu a okamžite sa presúvajú do útoku.

42:50

Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Tomáš Surový – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

42:46

Mladíci teraz vyhodili puk iba cez všetky čiary, takže sa bude vhadzovať po pravej ruke gólmana Durného.

42:00

42:00 Radoslav MESAROŠ - 2:2

42:00

HK Orange 20 dalo gól!
Je opäť vyrovnané! Smolka mal puk za bránkou a hodil ho do najnebezpečnejšieho priestoru, kde sa ešte poodrážal a RADOSLAV MESAROŠ potom nemal problém so zakončením ponad ľavý betón presúvajúceho sa Lukáša, Asistencie: Erik Smolka, Alex Tamáši.

40:50

Tretia tretina s začala aktivitou hostí, ale zároveň aj vyniakjúcou defenzívnou hrou domáceho celku. Nevidíme žiadne zakončenie.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Druhá tretina mladíkom šťastie nepriniesla. Musliu musel ľadovú plochu opustiť na nosidlách po nešťastnom náraze do mantinelu a potom zverenci trénera Bokroša dvakrát inkasovali, takže pred záverečnou periódou prehrávajú rozdielom jedného presného zásahu.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:47

39:47 Guillaume GÉLINAS - 1:2

39:47

Banská Bystrica dala gól!
Hostia sa tesne pred koncom druhej tretiny ujímajú vedenia. Postaral sa o to PETER VALENT, ktorý si po individuálnej akcii potiahol puk na hranicu bránkovej čiary a forhendom nechytateľne zakončil pod hornú žrď. Bez asistencií.

38:42

Mladíci prešli do útoku a bola z toho ďalšia dobrá strela. Z pravej strany pálil Šmída, no bránku súpera tesne minul.

38:03

Banskobystričania mali čo robiť, aby sa v početnej nevýhode ubránil, ale napokon to zvládli a dokonca aj sami zaútičili a od tejto chvíle pokračujú v plnom počte.

37:08

Mladíci okamžite prešli späť do útoku. Do strely sa oprel Tamáši, ale tento pokus zastavila iba konštrukcia bránky. Skóre sa nemení.

36:20

Lamper a Češík sa vo vlastnom oslabení dostali do brejku, ale prvý menovaný v poslednej chvíli stratil puk a nemohol ani prihrávať, ani strieľať.

36:03

Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Guillaume Gélinas – 2 min., sekanie).

35:57

Banskobystričania sa mohli ujať vedenia! Lunter bol v dobrej streleckej pozícii krátko po buly, ale trafil iba konštrukciu Durného bránky.

35:00

Začína sa posledná päťminútovka druhej tretiny. V Piešťanoch je skóre stále nerozhodné 1:1.

34:18

Presilovka mladíkov sa končí. Zverenci trénera Bokroša počas nej aktívne útočili, ale spálili svoje príležitosti a nedokázali sa opakovane dostať do vedenia.

34:00

Mladíci dohrávajú už iba presilovku o jedného muža, ale na hokejke mali ďalší gól. Z pravej strany strieľal Zeleňák, ale puk napokon skončil iba tesne vedľa troch žrdí.

33:41

Mladíci sa usadili v pásme a dostali sa do skvelej šance. Na hokejke ju mal Šmída, ale jeho ranu z hranice ľavého kruhu gólman Lukáš zneškodnil betónom.

32:30

Mladíci sa usadili v pásme. Tamáši to skúšal strelou od modrej čiary, ale Bartánus sa do nej obetavo vrhol a puk vytesnil z tretiny.

32:18

Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Patrik Lamper – 2 min., krosček).

31:46

Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Tomáš Surový – 2 min., sekanie).

30:15

30:15 Ján BREJČÁK - 1:1

30:15

Banská Bystrica dala gól!
Je vyrovnané! Banskobystričania využili svoj tlak z posledných minút, JÁN BREJČÁK vystrelil bekhendom a potom sám aj dorážal a Durný tento puk nepokryl. Bez asistencií.

28:11

Jaško už korčuľuje späť na ľadovú plochu. Mladíci sa dokázali ubrániť, aj keď bol na nich vyvíjaný naozaj veľký tlak.

27:50

Hostia sa vrátili do veľkého tlaku. Opakovane zakončoval Faille a od modrej to skúšal aj Ďatelinka, ale puk bol vždy zrazený do bezpečia.

27:30

Lunter na modrej čiare nezachytil puk a stratil hosťom útočné pásmo. V tejto početnej nerovnováhe zatiaľ čakáme na výraznejšie zakončenie.

26:49

Mladíci sa museli brániť, ale zvládli to a puk sa im podarilo vyhodiť cez všetky čiary. Banská Bystrica bude musieť začínať spoza svojej bránky.

26:11

Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Niki Jaško – 2 min., sekanie).

25:43

Bystričania sa ihneď dostali do skvelej šance. Lamper prihrával pred bránku, kam sa v rýchlosti prirútil Belluš a zakončoval na dvakrát, ale Durný odolal.

25:31

Musliu po veľmi nešťastnom strete a náraze do mantinelu opustil ihrisko na nosidlách a pravdepodobne zamieri priamo do nemocnice. Pevne veríme, že to nebude nič vážne.

25:31

Kroni Musliu ostáva stále ležať na ľadovej ploche a tímový lekár dokonca privoláva záchranárov s nosidlami. Pevne veríme, že doposiaľ jediný strelec tohto zápasu bude v poriadku!

25:31

Domáci boli v ďalšej skvelej šanci! Úspešný strelec Musliu predstihol obrancu a vyrútil sa na Lukáša, ale Brejčák ho dostihol a zabránil mu v nebezpečnejšej strele. Banskobystrický hráč ale potom na mladíka nezavinene spadol a Musliu nekontrolovateľne hlavou narazil do mantinelu.

24:55

Mladíci prešli na opačnú polovicu a zakončoval tam Vašaš, ale vôbec nešlo o nebezpečnú strelu. Puk lieta medzi hokejkami hráčov oboch celkov.

23:47

Bartánus vrátil Banskú Bystricu do pásma prechodol po pravej strane. Puk si ale nenechal a posunul ho na modrú čiaru, odkiaľ strieľl Gélinas, ale trafil iba hráčov stojacich pred ním.

22:55

Hostia spálili ďalšiu šancu! Valent sa pred Durným pokúšal o blafák do bekhendu, ale puk mu v poslednej chvíli pred odkrytou časťou bránky skĺzol z hokejky.

22:18

Banskobystričania nezaváhajú a strieľajú z každej možnej pozície. Brejčák pálil bez prípravy krátko po buly, ale bránku minul.

22:05

Hostia sú po prestávke podstatne aktívnejší. Pred bránkou teraz dorážali Češík s Lamperom, ale Durný odolal aj ich pokusom a stále si drží čisté konto.

21:31

Mladí reprezentanti puk od svojej bránky vyhodili iba za cenu zakázaného uvoľnenia, nasledovať teda bude vhadzovanie pred Durným.

21:10

Hostia stále pokračujú v aktivite. Bartánus si vymenil puk s Bubelom, ale ani jeden z nich sa do streleckej pozície nevie dostať.

20:37

Presilovka hostí sa skončila, ale tesne po nej Banskobystričania ešte ostali v pásme a vypracovali si skvelú šancu. Bol v nej Surový a nasledovalo aj niekoľko pokusov o dorážky, ale Durný odolal.

20:03

Banskobystričania vyhrali prvé buly druhej tretiny a dohrávajú posledné sekundy presilovky.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Prvá tretina priniesla prekvapivý výsledok. Mladíci z minima svojich šancí vyťažili maximum a jediným presným zásahom sa ujali vedenia. To sa Banskobystričania pokúšali zmazať, ale neuspeli ani v presilovke, ktorú budú po zmene strán ešte dohrávať.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:39

Domáci brankár Durný teraz predvádza jeden úspešný zákrok za druhým. Tentokrát zastavil lapačkou aj zakončenie Bubelu.

19:25

Ďalšia vynikajúca šanca na vyrovnanie! Lunter ostal nedostatočne pokrytý medzi kruhmi a prudko vystrelil, ale Durný predviedol skvelý zákrok lapačkou.

19:03

Banskobystričania si v početnej výhode vypracovali skvelú šancu! Bartánus to už možno mal aj na strelu, ale napokon ešte prihrával, ale Failleho nenašiel.

18:44

Mladíci puk najskôr vyhodili cez všetky čiary, ale potom im bolo odpískané úmyselné zakázané uvoľnenie, takže sa hra vráti pred Durného.

18:23

Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Kroni Musliu – 2 min., hákovanie).

17:20

Bystričania sa do pásma vrátili a Ďatelinka puk niekoľkokrát nahadzoval od modrej čiary, ale v najnebezpečnejšom priestore nikoho zo svojich spoluhráčov nenašiel.

16:30

Mladíci ustáli nebezpečnú šancu súpera a teraz sa pokúšajú hru upokojiť. Puk lieta v okolí stredového kruhu.

15:50

Hostia mohli vyrovnať! Hohmanna si domáca defenzíva vôbec nepostrážila, a tak sa ocitol pred gólmanom Durným úplne osamotený. Skúšal to opakovane, ale ani raz neuspel.

15:11

Banskobystričania preniesli hru na opačnú polovicu klziska. Sedlák to tam skúšal od modrej čiary, ale bránku Durného netrafil.

14:49

Mladíci boli v útoku, ale nepodarilo sa im zakončiť. Spoza bránky hľadal Smolka spoluhráčov, ale všetci boli pokrytí.

14:15

Vašaš ostal ležať na ľadovej ploche po tom, čo v súboji pri mantineli inkasoval nepríjemný úder do tváre, ale rozhodcovia sa rozhodli nevylučovať.

13:39

Banskobystričania po dlhšom čase prešli až do zakončenia. Puk mal na hokejke Faille, spoza bránky si ho potiahol až do streleckej pozície a skúsil to, ale bránku minul.

12:00

Mladí reprezentanti prekvapivo vedú nad aktuálnym seniorským majstrom z Banskej Bystrice. Uvidíme, či sa im tesný náskok podarí udržať, alebo či oň prídu.

11:21

11:21 Kroni MUSLIU - 1:0

11:21

HK Orange 20 dalo gól!
Mladíci sa napokon prekvapivo ujímajú vedenia! Z ľavej strany najskôr strieľal Tamáši, ktorého pokus Lukáš iba vyrazil vedľa seba. Tam bol na hranici pravého kruhu pripravený KRONI MUSLIU, ktorý sa iba oprel do strely a trafil to presne za presúvajúceho sa gólmana. Asistencie: Alex Tamáši, Erik Smolka.

10:40

Mladíci spálili svoju najväčšiu šancu v tomto zápase! Po súvislejšom tlaku posielal Vybiral prihrávku priamo pred bránku, kde bol osamotený Čacho, ale poskakujúci puk ani napriek veľkej snahe netrafil.

10:24

Čacho a Vybiral dostali puk do útočnej tretiny a mladíci sa tam dokázali usadiť. Banskobystričania sa musia stiahnuť do defenzívy.

09:55

Hostia prešli do útoku a Hohmann to na dvakrát skúšal strelecky, ale domáci brankár Durný si bez akéhokoľvek zaváhania poradil a puk schoval vo výstroji.

08:36

Diváci sa už teda dočkali vzrušenia na oboch stranách, ale stále nevidíme žiadny útočný tlak. Hokejisti korčuľujú z jednej strany na druhú.

08:03

Domáci hokejisti sa takito dostali do zaujímavého zakončenia. Tamáši puk potiahol po ľavom krídle a strieľal, ale Lukáš ho iba vyrazil pred seba. Odtiaľ ešte dorážal Musliu, ale neuspel.

07:20

Mladíci vyprodukovali ďalšie postavenie mimo hry. Nasledovať bude vhadzovanie v strednom pásme.

06:34

Píska sa hra vysokou hokejkou a vhadzovať sa bude pred brankárom Lukášom.

06:10

Mladíci chceli zaútočiť, ale príliš sa ponáhľali a zastavil ich ofsajd na modrej čiare.

05:38

Bystričania sa predsa len dostali do nebezpečnejšieho zakončenia. Róth to skúsil nahodením priamo pred bránku, kde číhal Valent, ale puk nedokázal presne tečovať do bránky.

04:44

Teraz sa pre zmenu dlhšie neprerušuje, ale stále nevidíme nič zaujímavejšie. Oba celky sú pozorné v defenzíve a gólmani môžu byť pokojní.

03:48

Mladíci využili, že ich súper striedal a prešli do útoku. Fereta to tam skúšal strelecky a jeho pokus ešte tečoval Čacho, ale puk Lukáša neohrozil.

02:40

Mladíci prešli až do útoku, kde to strelecky skúsil Václav, ale ani jeho pokus medzi nebezpečnejšie nepatril.

02:26

Bystričania teraz súpera dlhšie zovreli v pásme a skúsili to aj strelecky, ale nebezpečnejšiu šancu sme nevideli. Šmída si počkal na puk a dostal ho von z pásma.

01:19

Banskobystričania chceli rozohrať útočnú akciu spoza vlastnej bránky, ale puk preletel cez všetky čiary a je z toho iba zakázané uvoľnenie. Na zaujímavejšiu akciu stále iba čakáme.

01:08

Banskobystričanov teraz pri pokuse o prechod do útočnej tretiny zastavil iba ofsajd na modrej čiare. Hra sa často prerušuje.

00:50

Domáci celok nahodil puk na bránku hostí, ale Lukáš si ho pokryl a podržal ho. Nasledovať bude vhadzovanie pred banskobystrickou svätyňou.

00:09

Banskobystričania vyhrali úvodné buly tohto zápasu a okamžite sa pustili do útoku, ale puk skončil na striedačke domácich, takže sa buly zopakuje.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HK Orange 20: Durný (Hlavaj) – Hedera, Hílek, Fereta, Zeleňák, Švarc, Dlapka, Matejovič, Krempaský – Jaško, Kundrik, Marcinek – Vybiral, Čacho, Vašaš – Smolka, Tamáši, Musliu – Václav, Šmída, Mesaroš

HC 05 iClinic Banská Bystrica: Lukáš (Lassila) – Ďatelinka, Kubka, Brejčák, Sersen, Mihalik, Gélinas, Sedlák, Gründling – Lunter, Surový, Faille – Lamper, Češík, Belluš – Bartánus, Bubela, Hohmann – Andrisík, Valent, Róth

Rozhodca: Smetana, Fridrich – M. Orolín, Németh.
Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní 14. kola našej najvyššej hokejovej súťaže. Mladíci z HK Orange 20 dnes v Piešťanoch privítajú aktuálneho majstra z Banskej Bystrice a vám z duelu vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

Reprezentanti už v najvyššej seniorskej lige v tomto ročníku odohrali 12 zápasov a získali v nich rovnaký počet bodov za tri riadne výhry, jeden triumf po predĺžení a jednu remízu po riadnej hracej doby. Celkové skóre zverencov trénera Bokroša sa aktuálne zastavilo na pomere 28:51. Mladíci mali veľmi slušný vstup do sezóny, ale posledných šesť zápasov v rade prehrali, naposledy na ľade prvoligovej Skalice 2:4. Nedarilo sa im ani v prvom tohtosezónnom vzájomnom súboji s Banskou Bystricou, v ktorom prehrali na jej ľade 2:8.

Banskobystričania sú po 15 odohraných zápasoch v ligovej tabuľke na treťom mieste. Na svojom konte majú 30 bodov, ale v prípade dnešného víťazstva by predbehli druhé Košice a dostali by sa na priebežne bronzovú priečku za trenčiansku Duklu. Hokejisti spod Urpína majú zatiaľ celkové skóre 59:39 a sú strelecky najúspešnejším tímom celej súťaže. V poslednom zápase to potvrdili, keď doma zdolali Nové Zámky vysoko 8:3.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

HK Orange 20 – HC´ 05 Banská Bystrica

2:3

po s.n. (0:1) (1:0, 0:2, 1:0 - 0:0)

Späť na online

Góly a asistencie: 12. Musliu (Tamáši, Smolka), 42. Mesaroš (Smolka, Tamáši) – 31. Brejčák, 40. Valent, rozh. náj. Faille

Samostatné nájazdy:
1. séria:
0:0   Miloš Bubela (BBY)
0:0   Patrik Marcinek (S20)
2. séria:
0:0   Marek Bartánus (BBY)
0:0   Erik Smolka (S20)
3. séria:
0:1   Éric Faille (BBY)
0:1   Alex Tamáši (S20)

HK Orange 20: Durný (Hlavaj) – Hedera, Hílek, Fereta, Zeleňák, Švarc, Dlapka, Matejovič, Krempaský – Jaško, Kundrik, Marcinek – Vybiral, Čacho, Vašaš – Smolka, Tamáši, Musliu – Václav, Šmída, Mesaroš

HC´ 05 Banská Bystrica: Lukáš (Lassila) – Ďatelinka, Kubka, Brejčák, Sersen, Mihalik, Gélinas, Sedlák, Gründling – Lunter, Surový, Faille – Lamper, Češík, Belluš – Bartánus, Bubela, Hohmann – Andrisík, Valent, Róth

Rozhodca: Smetana, Fridrich – M. Orolín, Németh

Priebeh zápasu
1. tretina
11:21 S20 1:0 Musliu (Tamáši, Smolka)
18:23 S20 2 Musliu, hákovanie
Po 1. tretine
2. tretina
26:11 S20 2 Jaško, sekanie
30:15 BBY 1:1 Brejčák
31:46 BBY 2 Surový, sekanie
32:18 BBY 2 Lamper, krosček
36:03 BBY 2 Gélinas, sekanie
39:47 BBY 1:2 Valent
Po 2.tretine
3. tretina
42:00 S20 2:2 Mesaroš (Smolka, Tamáši)
42:50 BBY 2 Surový, nebezpečná hra vysokou hokejkou
50:49 BBY 2 Kubka, hákovanie
Po 3.tretine
Predĺženie
pred nájazdmi
Samostatné nájazdy
65:00 BBY 2:3 Faille (rozh. náj.)
po s.n.