Menu

Futbal

DFB-Pokal

SC Paderborn 07 – VfL Bochum

2:0

koniec (1:0)

24.10.2017, 18:30 • Benteler Arena • 2. kolo • Štěpán Slovák cz

89

Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Ritter, přichází van der Biezen.

85

85. WASSEY - 2:0

85

Paderborn právě vstřelil branku!
Obrovské zaváhání Hemmericha, který míč poslal přímo na nohu protihráče! MASSIH WASSEY naznačil střelu, obelstil vracejícího se Hemmericha a následně z bezprostřední blízkosti prostřelil Riemanna!

83

Obrovská šance na srovnání! Diamantakos postupoval úplně sám na domácího gólmana! Ratajczak vyrazil před sebe, před řeckým fotbalistou v poslední chvíli zahrál do bezpečí kapitán Strohdiek!

79

Antwi-Adjej teď hledal úplně volného Kraußeho, k tomu se míč nakonec nedostal. Hlavní sudí využil přerušení hry a vytahuje žlutou kartu, tu vidí Diamantakos.

77

Domácí Schonlau to přehnal s důrazem na polovině hřiště, hlavní sudí mu po chvíli vytahuje žlutou kartu!

74

Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Zolinski, přichází Stingl.
Střídání v týmu VFL Bochum: ze hřiště odchází Hinterseer, přichází Diamantakos.

72

Hosté to psychicky nezvládají, Stöger teď naprosto zbytečně strčil do soupeře po odehrání míče a vidí žlutou kartu.

71

Rozhodčí nakonec Gyamerahovi uděluje žlutou kartu! A vzhledem k tomu, že hostující fotbalista před malou chvílí už jednu dostal, musí předčasně do sprch!

68

68. Penalta

68

Míč si vzal na starost Bastians, který mířil po levé ruce brankáře Ratajczaka. Gólman Paderbornu nemusel zasahovat, hostující fotbalista při střele podklouzl a vůbec netrefil branku!

67

Rozhodčí nakonec uděluje žlutou kartu dvěma fotbalistům. Za hosty trestá Gyameraha, za domácí poté Zolinskiho.

65

Hemmerich centroval z pravé strany, Herzenbruch zahrál rukou. Bylo to na hraně velkého vápna, hlavní sudí po konzultaci s čárovým nařizuje pokutový kop pro Bochum!

63

Ratajczak vyrazil pouze před sebe, Hinterseer hlavičkoval do prázdné brány! Hosté se radovali ze srovnání, čárový však signalizoval ofsajd, což bylo špatné rozhodnutí! Rozhodčí teď obral Bochum o regulérní branku!

62

Střídání v týmu VFL Bochum: ze hřiště odchází Sam, přichází Eisfeld.

55

I následný roh přinesl další dobrou příležitost pro domácí! K hlavičce, která mířila doprostřed brány, se dostal Schonlau. Riemann musel rychle na zem, míč udržel před brankovou čárou!

54

54.

54

Z nějakých osmnácti metrů napřáhl Zolinski! Jeho přízemní pokus dokázal brankář Riemann vyrazit na rohový kop!

52

Do výborné příležitosti se dostal Hemmerich! Toho zradilo zpracování, následná střela skončila vysoko nad bránou Ratajczaka!

48

Byl to právě Wassey, který se o poločase dostal na hřiště. Zůstal úplně sám na hranici velkého vápna, brankář Riemann předvedl výborný zákrok, míč vyrazil na roh!

46

Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Srbeny, přichází Wassey.

45+1

45+1.

45+1

V samotném závěru se hosté dostali do dobré příležitosti! Na poslední chvíli ale zasáhl jeden z domácích hráčů, který míč odkopl, roh pro Bochum!

35

Hráči Paderbornu šli do situace dva na dva. Tu překazil ostrým skluzem Fabian, který vidí další žlutou kartu.

28

Bastians si pomohl jasným faulem proti Michelovi a jelikož se domácí fotbalisté dostávali do přečíslení, hlavní sudí vytahuje žlutou kartu.

7

7. MICHEL - 1:0

7

Paderborn právě vstřelil branku!
Na levé straně dostal dobrou přihrávku Antwi-Adjej, který ihned centroval do vápna. Jeho nabídky využil SVEN MICHEL, který střelou z voleje na bližší tyč otevřel skóre tohoto utkání!

5

První útočná snaha hostů a hned z toho mohla být branka! Bochum šla ve třech proti dvěma obráncům. Hemmerich to vzal na sebe, ovšem jeho střela doprostřed brány nenadělala domácímu brankáři žádné problémy!

2

Na levé straně hřiště teď dostal spoustu prostoru Michel! Jeho střela z hranice velkého vápna skončila těsně nad!

SC Paderborn 07 – VfL Bochum

2:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 7. Michel, 85. Wassey

Karty:   67. Zolinski (PDN), 77. Schonlau (PDN) – 28. Bastians (BOC), 35. Fabian (BOC), 67. Gyamerah (BOC), 72. Stöger (BOC), 79. Diamantakos (BOC)   71. Gyamerah (BOC)

Nepremenená penalta: 68. Bastians (BOC), mimo

Držení míče: 48 % : 52 %.
Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:5.

SC Paderborn 07: Ratajczak – Boeder, Schonlau, Strohdiek (K), Herzenbruch – Zolinski (74. Stingl), Krauße, Ritter (89. Biezen), Antwi-Adjej – Michel, Srbeny (46. Wassey)
Náhradníci: Wassey, Wimmer, Biezen, Zingerle, Soyak, Stingl, Collins

VfL Bochum: Riemann – Gyamerah, Fabian (46. Leitsch), Bastians – Hemmerich, Celozzi (K), Stöger, Soares – Sam (62. Eisfeld), Wurtz – Hinterseer (74. Diamantakos)
Náhradníci: Losilla, Eisfeld, Diamantakos, Bandowski, Sağlam, Leitsch, Dornebusch

Rozhodca: Stegemann – Pickel, Jolk