Menu

Futbal

DFB-Pokal

1. FC Schweinfurt 1905 – Eintracht Frankfurt

0:4

koniec (0:1)

24.10.2017, 20:45 • Willy-Sachs-Stadion, Schweinfurt • 2. kolo • Michal Břuchanský cz

85

85. Danny BLUM - 0:4

85

Frankfurt právě vstřelil branku!
Další hostující šance už končí gólem na 4:0! Unavená obrana Schweinfurtu hodně zaspala po výborné přihrávce Luky Joviće, který uvolnil DANNYHO BLUMA a ten špičkou levé kopačky vystřelil podél Eibana k jeho pravé tyči.

83

83. Luka Jović (FRN)

83

Po delší době byla k vidění zakončená akce! Marc Stendera ze stoje narýsoval kolmici pro Luku Joviće, jehož střelu z úhlu dobře postavený Eiban hrudníkem vyrazil na rohový kop.

80

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Sébastien Haller, přichází Danny Blum.

77

Střídání v týmu 1. FC Schweinfurt 1905: ze hřiště odchází Herbert Paul, přichází Marco Janz.

74

Střídání v týmu 1. FC Schweinfurt 1905: ze hřiště odchází Adam Jabiri, přichází Michael Schlicht.

69

69. Luka Jović (FRN)

69

Luka Jović měl na kopačce čtvrtý hostující gól, jenže svou šanci promrhal! Strohmaier na jeho rychlost absolutně nestačil a útočník Frankfurtu se tak snadno dostal do úniku, který zakončil střelou z šestnácti metrů a míč proletěl ze střelcova pohledu pár centimetrů vedle levé tyče.

67

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Marius Wolf, přichází Slobodan Medojević.

63

63. Marius WOLF - 0:3

63

Frankfurt právě vstřelil branku!
Hosté přidávají třetí branku, kterou jen potvrzují povinné vítězství! Marc Stendera prodloužil spoluhráčovu přihrávku z levé strany doprava k MARIUSI WOLFOVI, který si připravil střelu z hranice velkého vápna a ranou k tyči opět nedal Eibanovi šanci zasáhnout.

58

58. Sébastien HALLER - 0:2

58

Frankfurt právě vstřelil branku!
Eintracht dělá důležitý krok k postupu! Nově příchozí Florian Pieper udělal obrovskou chybu, když se nechal lacino obrat o balón napadajícím SÉBATIENEM HALLEREM. Tomu nesebral balón ani poslední obránce Strohmaier a nikým nehlídaný před Eibanem už nezaváhal a zkušeně zakončil za záda bezmocného brankáře.

56

Střídání v týmu 1. FC Schweinfurt 1905: ze hřiště odchází Nikola Jelišić, přichází Florian Pieper.

53

53. Marco Russ (FRN)

53

Willems dostal možnost rozehrát rohový kop z levé strany, odkud našel nejvýše skákajícího Russe. Jeho hlavičku Eiban jenom vyrazil a vsedě zlikvidoval i bezprostřední dorážku!

49

49. Marius Willsch (SWT)

49

Dost možná v životní šanci se ocitl domácí záložník Marius Willsch! Po trestuhodném propadnutí zálohy i obrany Frankfurtu se řítil úplně sám na Hrádeckého, který mu zmenšil střelecký úhel a naštěstí pro hosty byl trefený někam k pravému boku, kterým vyrazil míč na roh.

46

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Aymen Barkok, přichází Marc Stendera.

36

Slibně rozjetou akci Schweinfurtu zastavil Carlos Salcedo jen za cenu faulu a žluté karty. Oba krajní obránci Eintrachtu tak hrají se žlutým varováním.

34

34. Herbert Paul (SWT)

34

Herbert Paul se neostýchal a z druhé vlny přiběhl ke sraženému míči, se kterým se prokličkoval do vápna. Mezi třemi soupeři ale neměl klid na zakončení a jen pomalu zakončil do rukavic Hrádeckého.

31

Strohmaier za svůj zákrok na Hallera dokonce inkasoval žlutou kartu a ve zbytku zápasu si bude muset dávat při bránění velký pozor.

25

Jetro Willems dohrál odkopávajícího protihráče, kterému šlápl na kopačku a vysloužil si za to premiérovou žlutou kartu.

20

20. Herbert Paul (SWT)

20

Jenom to zahučelo na zaplněném stadionu! Herbert Paul si navedl míč na pravačku a vypálil z delší vzdálenosti, čímž donutil Hrádeckého skočit k pravé tyči a vyrazit míč na rohový kop!

14

14. Sébastien HALLER - 0:1

14

Frankfurt právě vstřelil branku!
Velký favorit jde na začátku čtrnácté minuty do vedení! Jetro Willems perfektně zkrotil dlouhý nákop z vlastní poloviny. Jeden z obránců chtěl ve skluzu odklidit míč do bezpečí, jenže místo toho jej pouze prodloužil k SÉBASTIENU HALLEROVI, který ani nevěděl jak, ale přesměroval míč mimo dosah brankáře Eibana.

1. FC Schweinfurt 1905 – Eintracht Frankfurt

0:4

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 14. Haller, 58. Haller, 63. Wolf, 85. Blum

Karty:   31. Strohmaier (SWT) – 25. Willems (FRN), 36. Salcedo (FRN)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 4:12. Střely mimo: 0:5. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:16.

1. FC Schweinfurt 1905: Eiban – Messingschlager, Billick (C), Strohmaier, Paul (77. Janz) – Kracun, Fery – Willsch, Jelišić (56. Pieper), Krautschneider – Jabiri (74. Schlicht).
Náhradníci: Paulus -Janz, P. Wolf, Frischer, Schlicht, Waiagand, Pieper.

Eintracht Frankfurt: Hrádecký – Salcedo, Russ, Falette, Willems – de Guzmán, Boateng (C) – M. Wolf (67. Medojević), Barkok (46. Stendera), Haller (80. Blum) – Jović.
Náhradníci: Zimmermann – Beyreuther, Blum, Kamada, Medojević, Stendera, Rebić.

Rozhodca: Aarnink – Müller, Steffens

Diváci: 15 060