Menu

Futbal

Talianska Seria A

Atalanta Bergamo – Hellas Verona

3:0

koniec (0:0)

25.10.2017, 18:30 • 10. kolo • Štěpán Hladký cz

Tipsport: 1.34 5.0 9.62

82

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Moise Kean, přichází Mattia Zaccagni.

78

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Josip Iličić, přichází Riccardo Orsolini.

75

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Luca Vido.

74

74. Jasmin KURTIĆ - 3:0

74

Bergamo právě vstřelilo branku!
Tímto gólem je o osudu zápasu už definitivně rozhodnuto. Robin Gosens poslal z pravé strany přízemní centr, do kterého se položil nikým nehlídaný JASMIN KURTIĆ. Ten balón usměrnil přímo k bližší tyči a gólman se mohl natahovat jak chtěl. 3:0 – hotovo, vymalováno. Asistence: Robin Gosens.

68

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Thomas Heurtaux, přichází Lee Seung-woo.

64

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Alessio Cerci, přichází Giampaolo Pazzini.

63

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Andreas Cornelius, přichází Jasmin Kurtić.

58

58. Josip ILIČIĆ - 2:0

58

Bergamo právě vstřelilo branku!
Domácí jsou do dvougólového trháku! Remo Freuler přenesl hru krátkým centrem na střed hřiště, kde se nacházel osamocený JOSIP ILIČIĆ. Jeho rána z voleje zapadla přesně k tyči a gólman mohl jen bezmocně rozmáchnout rukama. Dominanta domácího celku se tak hodně rychla přetavila v branku. Asistence: Remo Freuler.

50

50. Remo FREULER - 1:0

50

Bergamo právě vstřelilo branku!
Tak tahle rozehrávka se Veroně absolutně nepovedla. REMO FREULER šel po chybě v rozehrávce sám na bránu a technickou ranou k zadní tyči nedal gólmanovi sebemenší šanci na chycení. Proti téhle brance už hostům nepomůže ani videorozhodčí.

37

37. Ani gól hostujícího týmu nebyl uznán!

37

Hosté se také dočkali branky, ale i tuhle situaci rozhodčí po chvíli přehodnotil a gól neuznává! Tak to je hodně zvláštní. Daniele Verde vystřelil do poloprázdné brány, jenže na brankové čáře ještě tečoval míč Moise Kean. Pro ofsajd tedy gól neplatí.

33

U brankové situaci si velkou pochvalu zasloužil Andreas Cornelius, který doběhl skoro ztracený míč a na poslední chvíli ho předložil na střed hřiště volnému Remo Freulerovi. Ten bez váhání uklidil míč k zadní tyči. Branka ale neplatí a pokračujeme tak stále za nerozhodného stavu.

32

32. Úvodní branka zápasu, která byla po dlouhých diskuzích s rozhodčím odvolána!

32

Tak tohle je neuvěřitelné! Domácí vstřelili regulérní branku, ale rozhodčí ji asi po minutě dohadování z nepochopitelných důvodů odvolává a nařizuje odkop od brány hostí.

24

Hosté v tutové šanci! Verona se hnala do protiútoku dva na jednoho a po dobré kombinaci se ocitl sám před brankářem Moise Kean. Jeho technická rána k bližší tyči ale neměla dostatečnou razanci na překonání gólmana.

6

První velká příležitost zápasu! Samuel Souprayen odhlavičkoval míč ze šestnáctky, jenže balón se dostal pouze k volnému Rafaelovi Tolóimu, který se do míče opřel rovnou z voleje. Rána to byla opravdu parádní a gólman hostí měl co dělat, aby střelu vyrazil alespoň na rohový kop!

Atalanta Bergamo – Hellas Verona

3:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 50. Freuler, 58. Iličić (Freuler), 74. Kurtić (Gosens)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 3:8.

Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói, Caldara, Palomino – Hateboer, Freuler, de Roon, Gosens – Iličić (78. Orsolini), A. Gómez (75. Vido) – Cornelius (63. Kurtić).
Náhradníci: F. Rossi, Beriša – Cristante, A. Masiello, Orsolini, Vido, Castagne, Kurtić, Mancini, Petagna, Haas, Spinazzola.

Hellas Verona: Nícolas – Heurtaux (68. Lee Seung-woo), Caracciolo, Souprayen, Fares – Rômulo, Fossati, Bessa (C) – Kean (82. Zaccagni), Verde, Cerci (64. Pazzini).
Náhradníci: Silvestri, Coppola – Laner, Pazzini, Zaccagni, Lee Seung-woo, Tupta, Bearzotti, Marcel Büchel, Felicioli, Štefanec, Danzi.

Rozhodca: L. Marinelli – M. Tonolini, E. Liberatore