Menu

Futbal

Talianska Seria A

Juventus Turín – Spal

4:1

koniec (2:1)

25.10.2017, 20:45 • Allianz Stadium • 10. kolo • Štěpán Hladký cz

Tipsport: 1.12 10.5 25.4

70

70. Juan CUADRADO - 4:1

70

Juventus právě vstřelil branku!
Jak je to jednoduché! Malé místečko na pravé straně, rychlé přenesení hry na druhou stranu, centr a parádní hlavička JUANA CUADRADA. Pochvalu si teď zaslouží všichni fotbalisté, kteří se do téhle akce zapojili. Gólman si sice ještě na hlavičkový pokus sáhl, ale míč měla takovou razanci, že ho nedokázal vyrazit. Asistence: Douglas Costa.

65

65. Gonzalo HIGUAÍN - 3:1

65

Juventus právě vstřelil branku!
O rozehrávku rohového kopu se postaral Miralem Pjanić. V pokutovém území se míč asi třikrát odrazil, až doputoval k volnému GONZALO HIGUAÍNOVI, který jej bez váhání napálil největší silou do sítě. Domácí už jsou tak opětovně v dvougólovém vedení.

37

37. Alberto PALOSCHI - 2:1

37

Spal právě vstřelil branku!
Hosté se prosazují z ojedinělé šance! Rychle rozehraný rohový kop nakrátko, prudká přihrávka na okraj šestnáctky na Federica Mattiella, který se odhodlal ke střílenému centru. Při bránění poté trochu zaspal Stephan Lichtsteiner, který si nedokázal uhlídat nabíhajícího ALBERTA PALOSCHIHO. Juventus tak opětovně vede už jenom o jeden gól. Asistence: Federico Mattiello.

27

27. Paulo DYBALA - 2:0

27

Juventus právě vstřelil branku!
Tak takhle kopnutý volný přímý kop snad nepotřebuje ani komentář. Mladičký Argentinec prokazuje své kvality a nekompromisní točenou ranou nedává gólmanovi Spalu sebemenší šanci na chycení. PAULO DYBALA tak posouvá Juventus do dvoubrankového vedení a bylo by hodně velkým překvapením, kdyby se zápas ještě zdramatizoval. Bez asistence.

14

14. Federico BERNARDESCHI - 1:0

14

Juventus právě vstřelil branku!
Tak tohle byla volej jako z učebnice! FEDERICO BERNARDESCHI si jen lehce zpracoval skákavou přihrávku Douglase Costy a z hranice šestnáctky míč napálil z voleje rovnou do sítě. Gólman Alfred Gomis se mohl za míčem pouze ohlédnout. Nádherná branka! Asistence: Douglas Costa.

Juventus Turín – Spal

4:1

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 14. Bernardeschi (Costa), 27. Dybala, 65. Higuaín, 70. Cuadrado (Costa) – 37. Paloschi (Mattiello)

Karty:   39. Rugani (JUV)

Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 5:9.

Juventus Turín: Szczęsny – Lichtsteiner, Barzagli, Rugani, Sandro – Bentancur (61. Pjanić), S. Khedira (75. Marchisio) – Bernardeschi (56. Cuadrado), Dybala, Costa – Higuaín.
Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – De Sciglio, Chiellini, Pjanić, Cuadrado, Marchisio, Asamoah.

Spal: A. Gomis – Oikonomou (64. F. Costa), Salamon, Felipe – Lazzari, Schiavon, Viviani, Rizzo (78. Mora), Mattiello – Borriello, Paloschi (71. Bonazzoli).
Náhradníci: Poluzzi, Marchegiani – Cremonesi, Antenucci, Bellemo, Bonazzoli, Konate, Mora, Vicari, Vitale, Schiattarella, F. Costa.

Rozhodca: Fabrizio Pasqua – Giorgio Schenone, Stefano Del Giovane