Menu

Futbal

MOL Cup

TJ Jiskra Domažlice – FK Mladá Boleslav

2:4

koniec (1:2)

25.10.2017, 14:30 • Městský stadion Střelnice, Domažlice • 4. kolo • Ondřej Kočka (@OndraGS) cz

76

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Těžké chvíle pro domácí, kteří hned víceméně po rozehrávce dostávají druhý gól v krátkém sledu. Rychlá infiltrace do domácí obrany způsobila menší rozklad defenzívy, Mareš se dostal nadvakrát ke střele, poprvé Šiman odolal, podruhé už ne a PETR MAREŠ dodává klid do hostujících kopaček.

75

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Bohužel, nadějný stav pro Západočechy vydržel přibližně 8 minut. Středočeši se usadili na útočné polovině, obrana byla pod tlakem, čehož využil MAREK MATĚJOVSKÝ a zpoza vápna dává třetí gól Bolky!

68

Domažlice právě vstřelily branku!
Ale nový hráč půjde na trávník s vědomím, že to je 2:2! MILAN BRAUN na nic nečekal a vypálil z dobrých 25 metrů, pozdravil Agajeva, který pouze přihlížel a míč skončil v šibenici! Krásný gól.

45

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Tvrdý direkt pro Domažlice. Ač byly lepším týmem od zhruba 30. minuty, tak neproměnili dvě dobré šance včetně penalty a JAN CHRAMOSTA toto potrestal střelou podél vybíhajícího brankáře, Boleslav jde tak do důležitého vedení.

36

Domažlice právě vstřelily branku!
Je srovnáno a domácí ukazují, že kůži nedají rozhodně lacino. PETR DOŠLÝ dostal míč sice zády k brance, to ho ale neodradilo a z otočky překvapil bombou pod břevno Agajeva! Nutno říci, že 100% práci v obraně nepředvedl Takács, který střelce absolutně neuhlídal.

12

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Jenže další akci Boleslavi už domácí obrana neustála a inkasuje. Hosté díky dobré obranné fázi přešli do brejku, na což domácí stopeři nezareagovali. První střelu dostal k dispozici Mebrahtu po přihrávce od Chramosty. Neuspěl, Šiman míč vyrazil někam na patnáct metrů, kde stál JAN CHRAMOSTA a poradil si gólově.

TJ Jiskra Domažlice – FK Mladá Boleslav

2:4

koniec (1:2)

Späť na online

Góly: 36. Došlý, 68. Braun – 12. Chramosta, 45. Chramosta, 75. Matějovský, 76. Mareš

Karty:   38. Stronati (MBL), 44. Magera (MBL)

Nepremenená penalta: 39. Došlý (DOM), mimo

TJ Jiskra Domažlice: Šiman – Blažek, Hájovský, Hrubý, Chocholoušek, Mlynařík – Mužík (C), Braun, Došlý, Hejda – Kropáček
Náhradníci: Bezdička, Teršl, Roubal, Buršík, Korelus, Brych

FK Mladá Boleslav: Aghayev – Fleišman, Matějovský (C), Hubínek, Přikryl, Stronati, Mareš, Magera, Chramosta, Takács, Mebrahtu
Náhradníci: Fabián, Mingazov, Levin, Paušek, Rada. Vukadinovič, Vejmola

Rozhodca: Ardeleanu – Kotalík, Pečenka

Diváci: 1265