Menu

Futbal

Španielska LaLiga

RCD Espanyol Barcelona – Real Betis

1:0

koniec (0:0)

30.10.2017, 21:00 • 10. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Ja sa s vami lúčim. Ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. (22:52:21)
Domáci Espanyol Barcelona si dokázal pripísať tri body, ktoré vystrelil v 55. minúte Gerard Moreno. Betis sa na veľa nezmohol, takže na gól veľmi pomýšľať nemohol.

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Fanúšikovia Espanyolu už oslavujú tri body, pretože Real Betis sa nevie dostať ani pred bránu domáceho mužstva.

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty.

90

Naplnil sa čas, uvidíme, koľko rozhodca nastaví a či dokáže Betis ešte niečo vymyslieť.

88

Žltú kartu dostáva Andrés Guardado (Real Betis).

87

87. Sergio León (RBE)

87

Sergio Léon dostal krásnu prihrávku do šestnástky a aj keď bol z uhlu a cez mal pri sebe Davida Lópeza, tak vystrelil krížnou strelou medzi tri žrde a Pau López mal čo robiť.

86

Prudký center do šestnástky Espanyolu síce vyboxoval Pau López, lenže ostal ležať s nejakými zdravotnými problémami. Hostia napriek tomu hru neprerušili, takže brankár sa musel zdvihnúť, nakoľko center letel priamo do jeho brány. Zrazu bol v poriadku.

85

Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Sergi Darder, prichádza Papakouli Diop.

84

Joel Campbell spadol niekoľko metrov pred šestnástkou súpera, lenže všetko to prišlo v krídelnom priestore, takže centrovať bude Guardado.

83

Sergio García z krídla nedostal loptu pred bránu, tak ju ešte posunul na hranicu šestnástky pre Morena, ktorý si ju zle prebral a preto nemohol zakončovať.

82

Žltú kartu dostáva Joaquín (Real Betis).

81

Sergio García si narazil loptu s Morenom a chcel sa dostať do šance, avšak spoluhráč Moreno vrátil loptu skúsenému útočníkovi do miest, kde nebol.

80

Desať minút do konca riadnej hracej doby. Espanyol je na dobrej ceste získať tri body, ale stále je to ešte otvorené.

79

Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza José Manuel Jurado, prichádza Oscar Melendo.

78

Léo Baptistao sa tlačil k lopte po centri z krídla, lenže v malom vápne sa do zakončenia veľmi blízko Adána nedostal. Brankár Betisu všetko ustál. Vzápätí pálil nad z veľmi dobrej pozície Jurado.

77

Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Matías Nahuel, prichádza Joel Campbell.

76

Žltú kartu dostáva Matías Nahuel (Real Betis).

74

Sergio García si naviezol loptu z krídla do streleckej pozície, lenže zakončenie mu nesadlo, loptu nasmeroval vedľa brány.

73

Žltú kartu dostáva David López (RCD Espanyol Barcelona).

72

Dávid López zachytil odkop hostí, vystrelil technickým spôsobom a aj keď to nevyzeralo sprvu nijak dobre, lopta nakoniec o necelý metrík bránu minula.

71

71. David López (ESB)

71

Nahuel si pomohol útočným faulom pri postrannej čiare, keď poslal na zem Caricola. Espanyol rozohráva z vlastnej polovice.

70

Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Fabián Ruiz, prichádza Ryad Boudebouz.

69

Žltú kartu dostáva Víctor Sánchez (RCD Espanyol Barcelona).

68

Dnešné stretnutie sleduje 17 856 divákov.

66

Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Pablo Piatti, prichádza Sergio García.

65

Léo Baptistao síce dobehol loptu na pravej strane a dokonca ju centrom poslal do malého vápna, no tá už preťala postrannú čiaru.

64

Adán si dával s rozohrávkou na čas, takže loptu mu takmer uchmatol Gerard Moreno. Španielsky gólman nakoniec stihol rozohrať včas.

63

Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Antonio Sanabria, prichádza Sergio León.

62

Z piateho rohového kopu Espanyolu nebude nič, pretože nízky center bol odkopnutý už z prvej žrde. Akcia ešte chvíľu pokračovala, nebezpečná nebola.

61

Amat síce dostal loptu preč zo svojej šestnástky pred Morenom, lenže odkopol ju iba na rohový kop pre súpera.

60

Léo Baptistao odvrátil center na prvú žrď, Espanyol vytlačil hru až do stredu poľa.

59

Nahuel si vymenil loptu so Sanabriom, dostal ju pred šestnástku protivníka, no vybojoval iba rohový kop.

58

Piatti sa veľmi dobre vrátil a na krídle zobral loptu Nahuelovi. Espanyol sa pri nej udržal len chvíľu, nakoľko odkop Hermosa našiel Amata.

57

Gerard Moreno si pomohol faulom na vlastnej polovici, hostia preto po nákope prešli až do šestnástky súpera. Joaquín možno nastrelil jedného zo súperov do ruky, to sa nepískalo.

55

55. Gerard Moreno (ESB) - 1:0

55

Espanyol Barcelona dala gól!
Veľké zaváhanie defenzívy Betisu, pretože GERARD MORENO si poľahky spracoval center zľava, pripravil si loptu na strelu a rezolútnym kopom nedal Adánovi žiadnu šancu.

54

Barragán si veľmi pekne potiahol loptu z krídla až pred šestnástku a slabšou ľavačkou poslal loptu k žrdi. Pau López veľmi dobre zasiahol.

53

53. Antonio Barragán (RBE)

53

Antonio Adán sa ocitol ďaleko pred vlastnou šestnástkou a v sklze loptu poslal do bezpečia pred Baptistaom, ktorý by sa inak rútil do obrovskej šance.

52

Žltú kartu dostáva Jordi Amat (Real Betis).

51

Baptistao už je v poriadku a snažil sa zakončiť z hranice veľkého vápna. Pred strelou mu loptu vypichol Amat.

50

Léo Baptistao ostal ležať na zemi po tom, ako ho nepríjemne trafil Javi García. Španielsky záložník však najskôr odohral loptu.

49

Joaquín mal okolo spoluhráčov, ale skúsil to individuálne s tým, že si to namieril priamo kolmo k bráne súpera. Hráči Espanyolu ho ubránili a postrážili si aj roh.

48

Nepresná prihrávka od Barragána Nahuela na krídle nenašla, k lopte sa preto dostali obrancovia domácich. Hra bude pokračovať cez Lópeza.

47

Fuego našiel v otvorenom priestore na krídle Piattiho, no jeho center do šestnástky cez seba nepustil Mandi. Následne sa dostali k lopte hostia.

46

Začal sa druhý polčas.
V prvom polčase sme nevideli žiadny gól, ale niekoľko šancí áno. Najskôr chcel Adána nachytať Hermosa z polovice ihriska, potom nebezpečne vystrelil do spojnice Ruiz a nakoniec nebezpečne po rohu hlavičkoval Gerard Moreno.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Nadstavuje sa 1 minúta.

45

Na hranici šestnástky hostí sa podarilo jednému z obrancov Betisu poslať rukami na zem Hermosa, takže domáci sa dožadovali faulu a zároveň penalty. To sa neudialo.

44

Amat zasiahol pred Morenom a loptu dostal spred vlastnej šestnástky, pretože útočník Espanyolu sa už teoreticky mohol dostávať do nej.

42

Barragán sa dostal k centru z pravej strany, nenašiel ale spoluhráčov v šestnástke súpera, ale iba Paua Lópeza.

41

Piatti a Javi García sa zrazili v strede poľa. Horšie na tom je záložník domácich, ktorý musí byť ošetrovaný, no mal by byť v poriadku.

40

Päť minút do konca polčasu, gól sme ešte nevideli. Uvidíme, či sa ho do konca tohto dejstva dočkáme, alebo nie.

39

Antonio Adán síce svoj výkop poslal dosť zle, lenže do problémov sa razom dostali hráči Espanyolu, ktorí hru museli dostať až k Lópezovi, aby loptu udržali.

38

Javi Fuego sa zo svojej polovice ďaleko dostať nestihol, k zemi ho poslal Nahuel v snahe zozadu ho prepadnúť a získať loptu.

37

Fabián Ruiz si v strede poľa hodil loptu ďaleko od nohy čo využil Darder a vypýtal si faul. Nasledoval center pred Adána, defenzíva Betisu odolala.

36

Prechod hostí dopredu sa vôbec nevydaril, po nepresnej prihrávke sa lopta dostala do rukavíc brankár Paua Lópeza.

35

Jurado poslal z krídla veľmi nebezpečný center do malého vápna, na ktorý naskakoval Gerard Moreno, avšak pred ním zakročil brankár Adán.

33

Nahuel si nabehol na krídlo, kde sa nedostal k lopte pred Hermosom. Obranca Espanyolu navyše svojho súpera trafil loptou do ruky.

31

Javi Fuego zastavil na krídle rozbehnutého Nahuela, čomu sa síce čudoval, ale hlavný arbiter svoje rozhodnutie logicky nezmenil.

30

Víctor Sánchez znova centroval z pravej strany a opäť mu lopta nesadla, takže ňou našiel iba rukavice brankára Adána.

28

Mandi síce zvládol ťažkú situáciu pred Leom Baptistaom, po ktorej sa ocitol na zemi, lenže faul na obrancu Betisu pískaný nebol.

27

Tentoraz loptu na svojich kopačkách držia hráči Realu Betis, ktorí sa však nachádzajú v strede ihriska.

26

Gerard Moreno si vypýtal loptu do šestnástky, kde ju aj dostal, lenže čisto mu ju sklzom vypichol Javi García.

25

Vysoký presing domácich hráčov takmer znamenal zisk lopty, no to sa nakoniec nepodarilo, pretože hráči zo Sevilly veľmi dobre situáciu zvládli.

24

Faul v strede ihriska od Caricola dáva loptu hráčom Betisu, tí sa naďalej budú snažiť posunúť sa k bráne Paua Lópeza.

23

Hra sa momentálne ustálila do stredu poľa, oba tímy o loptu striedavo prichádzajú a získavajú ju.

21

Nahuel zachytil ťažké prenesenie lopty od Amata na hracej ploche, takže Betis pokračoval v akcii. Strelu Guardada zachytil Pau López.

20

Betis po veľkej možnosti dostal loptu do bezpečia odkopom. Navyše, zo strany domácich prichádza útočný faul v snahe ešte niečo vymyslieť.

19

19. Gerard Moreno (ESB)

19

Center na prednú tyč si našiel Gerard Moreno, ktorý sa zároveň dostal k hlavičke, no v obrovskej šanci sa na bránkovej čiare blysol perfektným zákrokom Adán.

18

Léo Baptistao si našiel prihrávku na krídle, cez Toscu sa už nedostal. Vybojoval aspoň rohový kop.

17

Espanyol sa snaží upokojiť hru a drží loptu na svojich kopačkách v strede poľa, kde hostia vyvíjajú v podstate slabý presing.

16

16. Fabián Ruiz (RBE)

16

Betis sa veľmi pekne dostal z vlastnej polovice po pravej strane až pred šestnástku súpera, odkiaľ vystrelil Fabián Ruiz a opečiatkoval spojnicu Lópezovej brány.

15

Léo Baptistao získal rohový kop pre Espanyol. Center do malého vápna určite na zahodenie nebol, loptu však futbalisti Betisu dostali do bezpečia.

14

Victor Sánchez si nabehol po krídle do otvoreného priestoru, kde aj dostal prihrávku, lenže center mu vôbec nevyšiel. Našiel iba Amata.

12

Joaquín sa po krídle ďaleko nedostal, získal aspoň aut. Po ňom chcel presunúť hru, no podarilo sa mu prihrať iba na kopačky protihráčov.

11

Baptistao sa po krídle až do šestnástky súpera nedostal, zakrižovať ho dokázal stopér Amat. Dopredu idú hostia.

10

Desať minút za nami, zatiaľ je to dosť opatrné a okrem strely Hermosa, ktorá prišla z ničoho nič, sme nevideli nič zaujímavé.

9

Mandi s Amatom mali v rozohrávke menšie problémy, ktoré takmer využili na zisk lopty. To sa im po faule na Fuega aj darí, avšak prišla rýchla rozohrávka a nepresná strela Hermosa.

8

Z následného rohového kopu nezapršalo, hostia sa bez väčších problémov dokázali ubrániť.

7

7. Mario Hermoso (ESB)

7

Hermoso videl, že Adán je veľmi vysoko z brány, takže poslal ďalekonosný pokus z vlastnej polovice. Lopta takmer skončila v sieti, lenže v súboji dvoch bývalých hráčov Realu Madrid uspel brankár, ktorý vyrazil nad.

6

Espanyol sa drží na lopte v strede poľa, postupnou kombináciou sa snaží dostať sa bližšie k bráne Antonia Adána.

5

Betis chcel prejsť do protiútoku, akcia ťahaná pravou stranou do úspešného konca neviedla.

4

Center do šestnástky Realu Betis sa síce podaril a dokonca prišlo aj zakončenie, lenže nebolo prudké ani presné, takže Adán bez problémov zasiahol.

3

Žltú kartu dostáva Antonio Barragán (Real Betis).

2

Zápas začali oba tímy pomerne aktívne, lopta sa však drží mimo šestnástok jedného či druhého mužstva.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

RCD Espanyol Barcelona: Pau López – V. Sánchez, David López, Hermoso, Caricol – Darder, Fuego – Baptistão, Jurado, Piatti – G. Moreno.
Náhradníci: Diego López – Naldo, Sergio García, Melendo, Javi López, H. Pérez, Diop.

Real Betis: Adán – Barragán, Mandi, Amat, Tosca – Ruiz, Javi García, Guardado – Joaquín, Nahuel, A. Sanabria.
Náhradníci: D. Giménez – R. Navarro, León, Camarasa, Boudebouz, J. Campbell, Narváez..
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

RCD Espanyol Barcelona – Real Betis

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 55. G. Moreno

Karty:   69. V. Sánchez (ESB), 73. David López (ESB) – 3. Barragán (RBE), 52. Amat (RBE), 76. Nahuel (RBE), 82. Joaquín (RBE), 88. Guardado (RBE)

RCD Espanyol Barcelona: Pau López – V. Sánchez (C), David López, Hermoso, Caricol – Darder (85. Diop), Fuego – Baptistão, Jurado (79. Melendo), Piatti (66. Sergio García) – G. Moreno.
Náhradníci: Diego López – Naldo, Sergio García, Melendo, Javi López, H. Pérez, Diop.

Real Betis: Adán – Barragán, Mandi, Amat, Tosca – Ruiz (70. Boudebouz), Javi García, Guardado – Joaquín (C), A. Sanabria (63. León), Nahuel (77. J. Campbell).
Náhradníci: D. Giménez – R. Navarro, León, Camarasa, Boudebouz, J. Campbell, Narváez.

Diváci: 17 856