Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Celta Vigo – CD Leganés

1:0

koniec (1:0)

24.11.2017, 21:00 • Estadio de Balaídos, Vigo • 13. kolo • Miroslav Kováčik

: 2.25 3.45 4.6

Celta Vigo vyhráva na domácom štadióne druhý zápas po sebe. Tentokrát si to odnieslo mužstvo Leganés, ktoré naopak po výbornom vstupe do sezóny prehralo štvrtý zápas v rade. O osude zápasu rozhodla situácia z 27. minúty, keď Iago Aspas premenil pokutový kop. V závere sme videli šance na oboch stranách. Hostia môžu určite ľutovať šancu Miguela Ángela Guerrera, ktorý z tesnej blízkosti minul prázdnu bránu. V domácom drese odohral celý duel Stanislav Lobotka a aj vďaka nemu sa Celta Vigo prebojovala na priebežné ôsme miesto tabuľky La Ligy. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (22:57:37)

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Celta Vigo drží svoje vedenie zubami-nechtami. Teraz sme videli dobrý center Nordina Amrabata z pravej strany, Rubén Blanco zostal v bráne, ale napokon loptu poslal do bezpečia Andreu Fontàs.

90+1

Hlavný rozhodca zápasu pridáva ešte tri minúty. Na konci tej prvej hostia opäť pohrozili. Alexander Szymanowski sa presadil po ľavej strane, no Nordin Amrabat nebol v dobrej pozícii.

90

V poslednej minúte riadneho hracieho času dostáva žltú kartu Jonny Castro. Tá ho môže veľmi mrzieť, pretože kvôli nej príde o zápas na slávnom Nou Campe.

89

John Guidetti sa dostal s loptou do pokutového územia súpera, no zakončiť nedokázal. Naopak, pomohol si útočným faulom, a tak môže loptu poslať ďaleko od svojej brány Iván Cuéllar.

87

Celta Vigo nepúšťa súpera do žiadneho veľkého tlaku, no napriek tomu mala pred pár sekundami veľké šťastie, že Miguel Ángel Guerrero zahodil svoju obrovskú šancu na vyrovnanie.

86

Iago Aspas to teraz spravil veľmi skúsene. Získal loptu na polovici ihriska, pokryl si ju telom a následne sa nechal faulovať. Vďaka tomu môžu hráči v belasých dresoch zbierať cenné sekundičky.

85

85. Miguel Ángel Guerrero (LGS)

85

Domáci futbalisti takmer opäť prišli o víťazstvo v záverečných minútach. Po nevydarenom centri sa dostal k lopte Alexander Szymanowski, následne parádnym pasom našiel osamoteného Miguela Ángela Guerrera, no ten sa pošmykol a preto z tesnej blízkosti netrafil prázdnu bránu.

84

Hlavný rozhodca Alejandro José Hernández Hernández prvýkrát kartovo napomína aj domáceho hráča. Je ním stopér Andreu Fontàs, a tak budú mať hostia výhodu priameho kopu.

83

Sedem minút pred koncom riadneho hracieho času registrujeme posledné striedanie. Na ihrisko sa dostane aj Nemanja Radoja, ktorý vymení dnes veľmi nevýrazného Jozabeda.

81

81. John Guidetti (CVG)

81

Domáci futbalisti mohli rozhodnúť o osude dnešného duelu. Daniel Wass si krásne nabehol na pas za obrannú líniu súpera, následne posunul loptu na Johna Guidettiho, no ten z tesnej blízkosti trafil len padajúceho Ivána Cuéllara.

80

Pomaličky sa nám zápas dostáva do svojej záverečnej časti. Celta Vigo naďalej kontroluje priebeh dnešného duelu, no v tejto sezóne už párkrát o víťazstvo v posledných minútach prišla.

79

Emre Mor sa okamžite po svojom príchode na trávnik zapojil do útočnej akcie domáceho tímu. Centrom z ľavej strany našiel Iaga Aspasa, no jeho hlavičke chýbalo lepšie umiestnenie.

78

Miguel Ángel Guerrero sa snažil zakončiť po centri z ľavej strany. To sa mu napokon nepodarilo a aj tak sme videli zdvihnutú zástavku jedného z postranných rozhodcov.

77

A máme tu druhé striedanie na domácej strane. Na ihrisko sa dostane aj Emre Mor, ktorý sa vracia do hernej praxe po mesačnej absencii. Štvrťhodinu pred koncom strieda Piona Sista.

76

76. Alexander Szymanowski (LGS)

76

Hostia mohli z ojedinelej útočnej akcie vyrovnať skóre zápasu. Miguel Ángel Guerrero posunul loptu na Alexandra Szymanowskeho, ten sa presadil v súboji, no jeho zakončenie putovalo tesne vedľa domácej brány.

75

Daniel Wass vymyslel ďalšiu výbornú prihrávku. Presným pasom našiel v šestnástke Jonnyho Castra, ten po súboji s Maurom dos Santosom spadol na trávnik, no druhý pokutový kop sa nepíska.

74

Domáci futbalisti to skúšali cez pravú stranu. Odtiaľ centroval krajný obranca Hugo Mallo, ale loptu hlavou odvrátil do bezpečia striedajúci obranca hostí Tito.

73

Nordin Amrabat chcel ohroziť domáceho brankára, no trafil len Stanislava Lobotku. Následne sa snažil rozvinúť rýchly brejk Iago Aspas, ale za cenu žltej karty ho zastavil Gerard Gumbau.

72

Domáci futbalisti sa teraz dostali na dostrel brány súpera, no zbytočne váhali s koncovkou. Obrancovia súpera sa tak stihli vrátiť a následne ich vytlačili mimo palebných pozícii.

70

Prvýkrát zasahuje do svojej zostavy aj domáci tréner. Na trávnik príde švédsky útočník John Guidetti, ktorý vymení Maximiliana Gómeza.

69

Hostia sa pokúsili prekvapiť súpera nacvičeným signálom. Raúl García od rohovej zástavky prízemným pasom našiel Alexandra Szymanowskeho, no ten strelou z prvej bránu netrafil.

68

Andreu Fontàs fauloval, a tak mali hostia výhodu priameho kopu. Raúl García poslal center do šestnástky a po obrannom zákroku Gustava Cabrala bude nasledovať roh.

67

Hráči Celty Vigo rozvinuli útočnú akciu cez ľavú stranu. Trosku viac priestoru mal Pione Sisto, posunul si loptu na os ihriska, no jeho následná strela mierila len do bočnej siete.

66

Iago Aspas sa síce dlho zvíjal na trávniku, no následne sa zapojil do útočnej akcie domácich. Chcel sa dostať k peknému oblúčiku od svojho spoluhráča, no pred ním zasiahol Iván Cuéllar.

65

Striedajúci Mauro dos Santos sa zapisuje do štatistík dnešného zápasu. Až príliš dôrazne išiel do súboja s Iagom Aspasom, a tak je druhým potrestaným hráčom stretnutia.

64

Po rohovom kope sa hostia nepresadili. Rubén Blanco však o pár sekúnd neskôr musel zasahovať. Z hranice možno 25 metrov vystrelil Raúl García, no domáci brankár loptu na dvakrát zneškodnil.

63

Nordin Amrabat sa presadil po pravej strany a následne poslal center do domácej šestnástky. Loptu odvrátil za postrannú čiaru Andreu Fontàs, a tak bude nasledovať rohový kop.

61

Do konca zápasu zostáva už len necelých tridsať minút hry. Leganés stále len raz vystrelilo na domáceho brankára, čo je veľmi málo. Navyše, s loptu sa pred súperovu šestnástku príliš často nedostáva.

60

Iago Aspas opäť upriamil pozornosť na seba. Tentokrát sa prehnal po ľavej strane obrany súpera, no aj vďaka dobrej reakcii brankára Ivána Cuéllara vybojoval len rohový kop.

59

Alexander Szymanowski je v dnešnom zápase prakticky neviditeľný. Teraz sa síce zapísal do štatistík, no len nedovoleným postavením za obrannou líniou domáceho mužstva.

58

Posledné striedanie hostí je v tejto chvíli realitou. Zranený Dimitris Siovas nemôže pokračovať v dnešnom dueli, a tak ho na záverečnú polhodinu nahradí spomínaný Tito.

57

Leganés hrá stále len s deviatimi hráčmi v poli. Teraz však nebude môcť vo svojej akcii pokračovať, keďže nedovoleným spôsobom si počínal v súboji s Lobotkom Nordin Amrabat.

56

Dimitris Siovas zrejme v dnešnom zápase skončí. Za pomoci lekárov odcupital za postrannú čiaru a na lavičke náhradníkov sa už chystá jeden z jeho spoluhráčov. Ak sa nemýlim, je ním obranca Tito.

55

Domáci teraz premrhali šancu na strelenie druhého gólu. Maximiliano Gómez mal otvorený priestor, pretože Dimitrisa Siovasa skolili svalové problémy. Následne hľadal lepšie postaveného spoluhráča, no pas na Piona Sista nebol presný.

54

Po pravej strane sa individuálne presadil obranca Hugo Mallo. Z hranice pokutového územia prudko vystrelil, ale mieril tesne vedľa brány hosťujúceho mužstva.

53

Domáci futbalisti kontrolujú priebeh zápasu. Ako som spomínal, Leganésu počiatočná aktivita dlho nevydržala. Celta Vigo je dnes futbalovejšia a smeruje za druhou domácou výhrou po sebe.

52

52. Pione Sisto (CVG)

52

Veľmi pekná akcia v podaní domáceho celku. Daniel Wass šikovným kolmým pasom poslal do šance Piona Sista, ale ten z vnútra pokutového územia prestrelil bránu. Nasledovať tak bude len odkop od brány Ivána Cuéllara.

50

Maximiliano Gómez sa teraz snažil presadiť cez svoju ľavú stranu, ale proti bol obranca Joseba Zaldúa. Po zblokovanom centri tak bude nasledovať len vhadzovanie domáceho tímu.

49

Pione Sisto teraz ukázal svoje technické finesy a pri postrannej čiare oklamal hneď dvoch protihráčov. Následne ale loptu poslal len na domácich obrancov, ktorí ju podržia.

48

Teraz sme videli v priebehu minúty ofsajdy na oboch stranách. Leganés podobne ako do prvého polčasu vstúpili lepšie, no uvidíme, dokedy im vydrží ich počiatočná aktivita.

47

Hostia vstúpili do druhého polčasu živšie. Loptu dostali do šestnástky súpera, no po sérii odrazov ju upratal do bezpečia ráznym odkopom stopér Gustavo Cabral.

46

Striedanie v tíme CD Leganés: z ihriska odchádza Ezequiel Muňoz, prichádza Mauro dos Santos.

46

Začal sa druhý polčas.
Prvý polčas dnešného stretnutia máme úspešne za sebou. Domáci futbalisti môžu byť rozhodne spokojnejší, keďže boli lepším mužstvom. Na ihrisku žiaril najmä Iago Aspas, ktorý vyslal na bránu súpera niekoľko striel a zároveň premenenou penaltou zaistil Celte Vigo polčasové vedenie 1:0. Leganés sa takmer k ničomu nedostalo, svetlou výnimkou bol len pokus Gerarda Gumbaua. Druhý polčas na Estadio de Balaídos začne krátko po 22:00 hod.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Alejandro José Hernández Hernández pridal k úvodnému dejstvu ešte obligátnych 60 sekúnd. Hostia počas nich mali výhodu priameho kopu, no po centri Raúla Garcíu bude nasledovať len odkop od brány.

45

Tentokrát už pas Daniela Wassa svojho adresáta našiel. V pokutovom území sa dostal k hlavičke Maximiliano Gómez, ale mieril len do miest, kde bol pripravený Iván Cuéllar.

44

Hostia zbytočne stratili loptu pred vlastnou šestnástkou. Využiť sa to snažil Daniel Wass, ale jeho strieľaný center z pravej strany nenašiel nikoho v belasom drese.

42

Veľa nechýbalo k tomu, aby domáci pridali druhý gól. Pione Sisto poslal veľmi dobrý center do šestnástky, ale Andreuovi Fontàsosvi chýbalo možno pol metra k tomu, aby na loptu dosiahol.

41

41. Iago Aspas (CVG)

41

Kto iný ako Iago Aspas vyslal ďalší strelecký pokus na bránu hostí. Po presnom pase Piona Sista prudko vystrelil z priestoru ľavého krídla, no Iván Cuéllar vyráža loptu na ďalší rohový kop domáceho celku.

40

Prvý polčas sa pomaly chýli k svojmu záveru. Hostia sa zatiaľ prakticky k ničomu nedostali a pokiaľ svoj výkon nezlepšia, zrejme sa v tabuľke cez nich ich dnešný súper dostane.

39

Iago Aspas sa nabehol na výborný kolmý pas Daniela Wassa. Vyhol sa ofsajdovej pasci, no trošku preváhal ideálny moment na strelu. Jeho následnú spätnú prihrávku upratal do bezpečia Dimitris Siovas.

38

Iago Aspas patrí k najaktívnejším hráčom zápasu. Tentokrát získal loptu pred pokutovým územím súpera, snažil sa presadiť individuálne, ale na jeho pád hlavný rozhodca nereagoval.

37

Iván Cuéllar chytá ďalší center, tentokrát z pravej strany. Domáci prečíslili hráčov súpera, ale Hugo Mallo poslal do šestnástky veľmi nepodarený center. Ten mal zrejme smerovať na Iaga Aspasa.

36

Akciu domáceho tímu teraz podporil aj krajný obranca Jonny Castro. Následne poslal loptu do pokutového územia súpera, no našiel len pripraveného brankára Ivána Cuéllara.

34

Teraz sme videli chlapský súboj medzi Iagom Aspasom a Raúlom Garcíom. Domáci útočník si pýtal hvizd hlavného rozhodcu, no ten necháva hre voľný priebeh.

33

33. Gerard Gumbau (LGS)

33

Gerard Gumbau vystrelil spoza pokutového územia. Lopta smerovala k ľavej žrdi, a tak ju brankár Rubén Blanco vyrazil na rohový kop. Ten však jeden z hráčov hostí zahral veľmi zle. Lopta opustila priestor hracej plochy ešte predtým ako doletela do šestnástky.

32

Nordin Amrabat sa dokázal presadiť po pravom krídle. Jeho následný center smeroval do oblasti bieleho bodu, no v súboji s Miguelom Ángelom Guerrerom si poradil Andreu Fontàs.

31

Domáci sa snažili prejsť cez obranu súpera cez pravú stranu. Maximiliano Gómez si však nedal pozor na svoje postavenie, čo neuniklo pozornosti postranného rozhodcu.

30

Máme za sebou polhodinu hry. Lopta zostane v moci domáceho mužstva, pretože na trávniku sa po nedovolenom zákroku ocitol strelec doposiaľ jediného gólu Iago Aspas.

28

Celta Vigo síce nepredvádza nejaký oslnivý výkon, no po chybe hosťujúcej obrany sa dostáva do vedenia. Iago Aspas sa tak zároveň stáva najlepším strelcom tímu.

27

27. Iago Aspas (CVG) - 1:0

27

Celta Vigo dalo gól! Domáci futbalisti sa dostávajú do tesného vedenia. Zodpovednosť na svoje plecia zobral skúsený IAGO ASPAS a loptu poslal presne k pravej žrdi. Brankár Iván Cuéllar neodhadol smer jeho strely, a tak prvýkrát v zápase kapituluje – 1:0.

26

Ešte pred zahraním pokutového kopu sme svedkami prvého kartového trestu. Potrestaným hráčom je samozrejme Erik Morán, ktorý svojim nedovoleným zákrokom daroval domácim penaltu.

26

26. Erik Morán (LGS)

26

Domáci futbalisti budú kopať pokutový kop! Krajný obranca Jonny Castro získal loptu v šestnástke súpera a až príliš očividne ho rukami držal Erik Morán. Celta Vigo tak dostane obrovskú šancu na strelenie otváracieho gólu.

25

Raúl García to z veľkej diaľky skúšal priamou strelou na bránu. Brankár Rubén Blanco to príliš nečakal a možno aj preto loptu vyrazil len na rohový kop hostí.

24

Joseba Zaldúa vyviezol loptu na polovicu súpera a následne ho fauloval Jonny Castro. Leganés tak bude mať výhodu priameho kopu, ktorý zrejme rozohrá Raúl García.

23

Tak napokon platí druhý variant, ktorý sme spomínali. Darko Brašanac pre svalové problémy končí v dnešnom zápase a na hraciu plochu vybieha marocký záložník Nabil El Zhar.

22

Darko Brašanac zostáva sedieť na hracej ploche. Vyzerá to na nejaké svalové problémy a srbský futbalista bude potrebovať ošetrenie. Uvidíme, či dokonca nebude musieť predčasne striedať.

21

21. Iago Aspas (CVG)

21

Iván Cuéllar musel v priebehu minúty dvakrát zasahovať. Najskôr brankár hostí vyrazil strelecký pokus Iaga Aspasa ľavačkou spoza šestnástky a následne chytá do svojich rukavíc aj strelu obrancu Jonnyho Castra z podobnej pozície.

20

Tentokrát sa píska proti Stanislavovi Lobotkovi. Spomalené zábery ale skôr usvedčovali z porušenia pravidiel Nordina Amrabata, ktorý ho stíhal zozadu a pomohol si aj rukami.

19

Miguel Ángel Guerrero si už druhýkrát vyšliapol na slovenského reprezentanta Stanislava Lobotku. Hlavný rozhodca zatiaľ toleruje jeho zákroky bez toho, aby mu udelil kartový trest.

18

Hugo Mallo sa teraz snažil niečo vymyslieť v spolupráci s Iagom Aspasom. Domácemu obrancovi ale napokon lopta ušla do autu, a tak bude môcť vhadzovať jeden z hráčov v modrom drese.

17

Stále čakáme na prvú strelu smerujúcu medzi tri žrde jednej či druhej brány. Domáci majú jasnú územnú prevahu, no Leganés ukazuje prečo si už v siedmich ligových dueloch udržalo čisté konto.

16

Domáci mali výhodu priameho kopu. Loptu do šestnástky súpera poslal z pravej strany Daniel Wass, ale následne ju odhlavičkoval do bezpečného priestoru záložník Erik Morán.

15

Maximiliano Gómez dostal na ľavej strane trošku viac priestoru. Do pokutového územia mu zbiehal Iago Aspas, ale center najlepšieho domáceho strelca nepatril do kategórie vydarených.

14

Domáci futbalisti sa snažia dlhými loptami hľadať vpredu svojich útočníkov. Maximiliano Gómez sa teraz nepresadil v osobnom súboji, keď ho predskočil obranca Ezequiel Muňoz.

13

Nevýrazné stretnutie pokračuje ďalej. Hlavný arbiter najskôr prisúdil loptu hosťom, pretože fauloval Maximiliano Gómez. Po následnej strate sa snažil zaútočiť domáci Pione Sisto, ale lopta mu ušla mimo hracej plochy.

11

Celta Vigo drží loptu na svojich kopačkách, no kombinuje veľmi ďaleko od súperovej šestnástky. Často sa do jej rozohrávky zapája aj brankár Rubén Blanco, ktorý dnes ešte zasahovať nemusel.

10

Úvodnú desaťminútovku zápasu nám ukončila akcia hostí. Po pravej strane sa presadil Nordin Amrabat, pekným centerom hľadal Miguela Ángela Guerrera, no ten si v súboji s domácim obrancom počínal nedovolene.

9

Do prvej vážnejšej šance sa dostal Iago Aspas. Ten si hodil loptu okolo Ezequiela Muňoza, ale jeho následná strela smerovala vedľa súperovej brány. Odkopávať tak bude len Iván Cuéllar.

8

Nepriaznivé počasie má vplyv nielen na dianie na ihrisku, ale aj na počet divákov na tribúnach. Vidíme skutočne veľmi veľa voľných miest, na čo nie sme zo španielskych štadiónov zvyknutí.

7

Celta Vigo sa teraz snažila prekvapiť defenzívu súpera akciou po ľavej strane. Joseba Zaldúa si ale dal pozor, odtlačil Piona Sista, a tak si pre loptu mohol zbehnúť brankár Iván Cuéllar.

6

Domáci futbalisti zahrali roh nakrátko. Následne sa k centru z pravej strany dostal Iago Aspas, no po sérii odrazov lopta doputovala do náručia hosťujúceho brankára Ivána Cuéllara.

5

Svoje strelecké šťastie skúsil strelou spoza pokutového územia obranca Hugo Mallo. Jeho pokus bol však zblokovaný, a tak bude nasledovať úvodný rohový kop zápasu.

4

Začiatok zápasu sa nehrá v nejakom oslnivom tempe. Vidíme množstvo nepresností na oboch stranách. Svoj podiel na tom má aj dážď, ktorý komplikuje rozohrávku hráčom na Estadio de Balaídos.

3

Hlavný rozhodca Alejandro José Hernández Hernández prvýkrát prerušuje hru. Domáci zostanú v držaní lopty, pretože Miguel Ángel Guerrero fauloval nášho Stanislava Lobotku.

2

Tentokrát to hostia skúsili cez ľavú stranu. Dobre však zapracoval Gustavo Cabral, čím zabránil rohovému kopu súpera. Leganés je úvode zápasu o niečo aktívnejším mužstvom.

1

Úvodný výkop dnešného zápasu mali hostia z Leganés. Prvú útočnú akciu potiahli po pravej strane, ale po nepresnom pase na Darka Brašanaca bude nasledovať len odkop od brány.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Celta Vigo: Blanco – Mallo, Cabral, Fontàs, J. Castro – Wass, Lobotka, Jozabed, Sisto – Aspas, Gómez.
Náhradníci: S. Álvarez – Alende López, Guidetti, P. Hernández, Portela, Mor, Radoja.

CD Leganés: Cuéllar – Zaldúa, Muňoz, Siovas, Carnero García – Brašanac, Gumbau, Morán – N. Amrabat, Guerrero, Szymanowski.
Náhradníci: Champagne – Gabriel, dos Santos, El Zhar, Eraso, M. Koné, Tito.

Rozhodca: Alejandro José Hernández Hernández.
Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní textového prenosu zo španielskej La Ligy. Predohrávka 13. kola sa odohrá na pôde Celty Vigo, ktorá si zmeria sily s prekvapením tohto ročníka – CD Leganés. Úvodný výkop je na programe o 21:00 hod.

CELTA VIGO

Celta Vigo nemôže byť s úvodnou tretinou sezóny spokojná. Na svojom konte má 14 bodov, čo jej momentálne stačí len na dvanáste miesto. Zverenci Juana Carlosa Unzuého mali v niekoľkých zápasoch poriadnu dávku smoly, keď o body prišli inkasovaným gólom zo záverečných minút. Celkovo prehrali šesť zápasov, no zakaždým to bolo rozdielom jediného gólu. Túto štatistiku ešte zveľadil neúspech v zápase proti FC Sevilla. V Andalúzii síce hostia viedli po góle Maximiliana Gómeza, ale napokon prehrali 1:2. Pred domácimi fanúšikmi majú Célticos vyrovnanú bilanciu 2-2-2, pričom naposledy zdolali trápiaci sa Athletic Bilbao. V zápasoch Celty Vigo padá v priemere 3,5 gólu na zápas, takže aj dnes sa zrejme môžeme tešiť na zaujímavé ofenzívne divadlo. Mužstvo strelecky ťahá šesťgólové duo Iago Aspas a Maximiliano Gómez. Vyzdvihnúť treba aj výkony Dána Piona Sista, ktorý tri góly strelil a na ďalších osem prihral. Dobrou správou pre domácich je, že po mesačnej pauze, zavinenej zranením členka, je pripravený nastúpiť Emre Mor.

CD LEGANÉS

Futbalisti Leganés sú milým prekvapením doterajšieho priebehu sezóny. Aktuálne im patrí ôsma priečka a pred dnešným súperom majú náskok troch bodov. V posledných troch zápasoch doplatili na náročný žreb, keď postupne čelili Seville, Valencii a naposledy katalánskej Barcelone. V týchto zápasoch nebodovali a inkasovali až osem gólov. Každopádne, mužstvo z okolia Madridu sa môže pýšiť práve pevnou defenzívou, ktorá v 7 z 12 zápasov neinkasovala. Zaujímavosťou je, že v poslednom zápase na pôde Celty Vigo takisto Leganés nedostalo gól a zvíťazilo najtesnejším rozdielom. Do streleckej listiny sa zapísalo zatiaľ šesť hráčov, pričom žiaden z nich neskóroval viac ako dvakrát. Hostia dnes nenastúpia v plnej sile. Od začiatku sezóny je zranený brankár Jon Ander Serantes a od konca septembra absentuje Španiel Omar. V prípade Leganés je veľmi dôležité už úvodné dejstvo zápasu. Doposiaľ ho prehralo štyrikrát a následne už ani v jednom prípade nedokázalo bodovať.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

Celta Vigo – CD Leganés

1:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 27. Aspas (pen.)

Karty:   84. Fontàs (CVG), 90. J. Castro (CVG) – 26. Morán (LGS), 65. dos Santos (LGS), 73. Gumbau (LGS)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 13:16.

Celta Vigo: Blanco – Mallo (C), Cabral, Fontàs, J. Castro – Wass, Lobotka, Jozabed (83. Radoja), Sisto (77. Mor) – Aspas, Gómez (70. Guidetti).
Náhradníci: S. Álvarez – Alende López, Guidetti, P. Hernández, Portela, Mor, Radoja.

CD Leganés: Cuéllar – Zaldúa, Muňoz (46. dos Santos), Siovas (58. Tito), Carnero García – Brašanac (23. El Zhar), Gumbau, Morán – N. Amrabat, Guerrero, Szymanowski (C).
Náhradníci: Champagne – Gabriel, dos Santos, El Zhar, Eraso, M. Koné, Tito.

Rozhodca: Alejandro José Hernández Hernández